Περαστικά.
Αγριεμένο εννοούσα,ούτως ή άλλως δεν μπορείς να ξέρεις οπτικά(ένας άσχετος τουλάχιστον) αν έχει την αρρώστια της λύσσας ή όχι.Αρχικά δημιουργήθηκε από HolyDiver
![]()
Η Ελλάδα θεωρείται επίσημα απαλλαγμένη χώρα καθώς δεν έχει διαπιστωθεί κρούσμα λύσσας από το 1987........
Αν εννοείς αγριεμένο-επιθετικό σκύλο, τότε πάω πάσο.
Απαλαγμένη χώρα δεν ξέρω πόσο μπορεί να το πει κανείς για οποιαδήποτε χώρα του κόσμου απ'τη στιγμή που η λύσσα απαντάται και σε άλλα άγρια ζώα που έρχονται σε επαφή με κατοικίδια.Το επίσημα δε λέει κάτι,δεν καταγράφονται όλα όσα συμβαίνουν.
Γενικά με αδέσποτα όχι πολλά πολλά
Υποτιθεται ότι φαίνεται το λυσσασμένοΑρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Αγριεμένο εννοούσα,ούτως ή άλλως δεν μπορείς να ξέρεις οπτικά(ένας άσχετος τουλάχιστον) αν έχει την αρρώστια της λύσσας ή όχι.
Απαλαγμένη χώρα δεν ξέρω πόσο μπορεί να το πει κανείς για οποιαδήποτε χώρα του κόσμου απ'τη στιγμή που η λύσσα απαντάται και σε άλλα άγρια ζώα που έρχονται σε επαφή με κατοικίδια.Το επίσημα δε λέει κάτι,δεν καταγράφονται όλα όσα συμβαίνουν.
Γενικά με αδέσποτα όχι πολλά πολλά
Αφροί,σάλια, ακανόνιστη συμπεριφορά.
Εκτός από τις γυναίκες
Εκεί δεν φαίνεται τόσο έντονα, και την πατάμε
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Σωστός ο παίκτης
Ενίοτε αλλάζουν και από γατούλες γίνονται τίγρεις. Συχνότερα δε από κάθε 28 μέρες![]()
1. Σε σημεία που ξέρουμε ότι υπάρχουν σκυλιά που κυνηγάνε, πηγαίνουμε με το δάχτυλο έτοιμο στη κόρνα. Πλησιάζουμε αργά και όταν είμαστε κοντά πατάμε τη κόρνα και την κρατάμε πατημένη για αιφνιδιασμό και ανοίγουμε το γκάζι.
Τα σκυλιά τα λατρεύω και τα περισσότερα όντως απλά γαυγίζουν. Αν πάει όμως κανένα να με δαγκώσει θα φάει κλωτσιά.
2. Ο διευθυντής του σχολείου χρειάζεται μήνυση για κακοποίηση ζώου. Το ότι ίσως να έχει τσιμπούρια το σκυλί δεν έχει καμία σχέση. Άμα κολήσει καμιά γρίπη κι αυτός να αρχίσουμε να τον κλωτσάμε. (όχι ότι χρειάζεται κι άλλο λόγο ο παπάρας). Άνθρωπος που με τέτοια ευκολία χτυπάει ένα απροστάτευτο σκυλί, εύκολα αύριο θα χτυπήσει κι ένα παιδάκι.
btw έχω χαϊδέψει ότι αδέσποτο έχουμε συναντηθεί, δεν έπαθα τίποτα και πιο πολύ θα σιχαινόμουν χειραψία με τον τύπο.
3. H Ελλάδα είναι ελεύθερη από λύσσα με τελευταίο κρούσμα σε σκύλο το 1987.
4. Οι δήμοι είναι υπεύθυνοι για τη περισυλλογή, εμβολιασμό και στείρωση των αδεσπότων. Παρόλαυτα, ελάχιστοι δήμοι έχουν πρόγραμμα για τα αδέσποτα.
ετσι ,ασε που αν σταματησεις κοτευουν και γυρναn απο την αλλη φευγωντας,Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Οδηγάω μηχανές πάνω από 20 χρόνια....
Μου έχουν γαυγίσει άπειρα σκυλιά (αλλά έμειναν εκεί...).
Άλλες φορές με έχουν απλώς πάρει στο κυνήγι...
Να με βουτήξει όμως έτσι στα ξαφνικά και με τέτοια μανία δεν μου είχε ξανατύχει...![]()
Ακομα και οταν ειναι σε αγγελη, αν σταματησεις σταματανε και αυτα ,το θεμα ειναι πως θα ξεκινησεις διχως να σου ορμησουν ,εχω εμεπειριες και κυνηγητα απο σκυλια καποιο παραλιγο να μου το αρπαξει και ειχα και παπι σε ανηφορα lol
νταξει μηχανακια οδηγουμε σε περιβαλον που ζουν και τετραποδα με ενστικτα ,δεν φταινε αυτα ...ο δικος μας χειρισμος ειναι το εργαλεειο![]()
και μεταΑρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Δεν είμαι εχθρικός με τα ζώα (εκτός από τα δίποδα...) και γενικά τα αγαπάω - ειδικά τα σκυλιά. Σε διάφορες περιόδους της ζωής μου μαλιστα ήμουνα και ιδιοκτήτης 2 σκυλιών για αρκετά χρόνια...
Κάτι τέτοια όμως μου τη δίνουν...
Συγκεκριμένα...
Πρωί Σαβάτου και λέω μετά από κανένα 15νθήμερο να βγάλω την μηχανή για καμμιά κοντινή.... Φεύγω προς την κορφή του Υμηττού μέσω Καλοπούλας για να βρώ έναν φίλο που είχε ξεκινήσει προς τα εκεί 3 λεπτά νωρίτερα... 3-4 στροφές μετά το Δημοτικό περίπτερο της Καλοπούλας συναντάω δε-αρ του δρόμου μια αγέλη 5-6 σκυλιών - συνηθισμένο για την περιοχή....
Χωρίς να πάει το μυαλό μου στο κακό και για να μην τα τρομάξω κόβω ταχύτητα και περνάω ανάμεσά τους αργά-αργά με 10-15 χιλιόμετρα...Ένα εξ' αυτών είχε αρχίσει ήδη να μου γαυγίζει πριν το φτάσω, αλλά επειδή η εμπειρία μου έλεγε ότι θα μείνει στο γαύγισμα δεν έδωσα σημασία, ούτε το θεώρησα σημαντικό....
Μόλις φθάνω δίπλα του και χωρίς να το περιμένω ξαφνικά το κοπρόσκυλο παίρνει ανάποδες και με βουτάει από το πόδι... Τρομαγμένος και ξαφνιασμένος τινάζω το πόδι μου για να το απελευθερώσω από τα σαγόνια του...Προς στιγμήν τα καταφέρνω αλλά με 2η προσπάθεια μου το ξαναβουτάει και αρχίζει μανιασμένα να το τραβάει δε-αρ.... Λίγο ακόμα και θα με τσάκιζε κάτω στα καλά καθούμενα...
Πανικόβλητος και νοιώθοντας τα δόντια του ακόμα και μέσα από το μποτάκι, παλεύω με όλη μου την δύναμη από την μία να κρατήσω την μηχανή να μην σκάσει κάτω και από την άλλη να απελευθερωθώ....Τελικά τα καταφέρνω και ανοίγω το γκάζι για να ξεφύγω...Με πήρε μερικά μέτρα στο κυνήγι και μετά τα παράτησε...
Ευτυχώς που φορούσα το μοτο-μποτάκι γιατί με κονονικό παπούτσι θα είχα αποκτήσει μερικές ωραίες τρύπες στο πόδι μου....Σαν κι αυτές που απόκτησα στο παντελόνι...![]()
Και όλα αυτά στα καλά καθούμενα χωρίς καμμία αφορμή εκ μέρους μου... Αφού δεν με έριξε κάτω πάλι καλά...την άλλη φορά θα είμαι προετοιμασμένος ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κ εμενα μου`χει τυχει σε ενα δρομο που περναω σχεδον καθημερινα...ο `τυπακος` ως συνηθως με γαυγιζε κ ετρεχε διπλα απο το μοτορι για λιγα μετρα,ωσπου μια μερα ειπε να δοκιμασει κ τη γευση εχω...ακομα πρεπει να θυμαται το σουτ που εφαγε,γιατι απο τοτε οταν με βλεπει απλα...καθεται στα αυγα του...Θα μου πεις...`μπραβο ρε αντρα...`αλλα τι να κανω να καθομαι να τον κοιταω να μου μασουλαει το ποδι..?![]()
+ ΑΠΕΙΡΟΑρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
Όπως είπαν και πιό πάνω, θα μπορούσε να το απομακρύνει αλλιώς και ΟΧΙ να το χτυπήσει ο κ@ριόλης ο @μπαλος ο διευθυντής.![]()
Με την ίδια λογική, με τέτοια συμπεριφορά προς τα ζώα, θεωρώ κι εγώ τον διευθυντή 'βλαβερό' παράδειγμα για το παιδί μου και κανονίζω να τρώει κάθε μέρα ξύλο μέχρι ν'απομακρυνθεί απ'το σχολείο.......
"...του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".
+1000 φιλε! με προλαβες!Αρχικά δημιουργήθηκε από HolyDiver
![]()
Η Ελλάδα θεωρείται επίσημα απαλλαγμένη χώρα καθώς δεν έχει διαπιστωθεί κρούσμα λύσσας από το 1987........
Αν εννοείς αγριεμένο-επιθετικό σκύλο, τότε πάω πάσο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Noela
1. Σε σημεία που ξέρουμε ότι υπάρχουν σκυλιά που κυνηγάνε, πηγαίνουμε με το δάχτυλο έτοιμο στη κόρνα. Πλησιάζουμε αργά και όταν είμαστε κοντά πατάμε τη κόρνα και την κρατάμε πατημένη για αιφνιδιασμό και ανοίγουμε το γκάζι.
Τα σκυλιά τα λατρεύω και τα περισσότερα όντως απλά γαυγίζουν. Αν πάει όμως κανένα να με δαγκώσει θα φάει κλωτσιά.
2. Ο διευθυντής του σχολείου χρειάζεται μήνυση για κακοποίηση ζώου. Το ότι ίσως να έχει τσιμπούρια το σκυλί δεν έχει καμία σχέση. Άμα κολήσει καμιά γρίπη κι αυτός να αρχίσουμε να τον κλωτσάμε. (όχι ότι χρειάζεται κι άλλο λόγο ο παπάρας). Άνθρωπος που με τέτοια ευκολία χτυπάει ένα απροστάτευτο σκυλί, εύκολα αύριο θα χτυπήσει κι ένα παιδάκι.
btw έχω χαϊδέψει ότι αδέσποτο έχουμε συναντηθεί, δεν έπαθα τίποτα και πιο πολύ θα σιχαινόμουν χειραψία με τον τύπο.
3. H Ελλάδα είναι ελεύθερη από λύσσα με τελευταίο κρούσμα σε σκύλο το 1987.
4. Οι δήμοι είναι υπεύθυνοι για τη περισυλλογή, εμβολιασμό και στείρωση των αδεσπότων. Παρόλαυτα, ελάχιστοι δήμοι έχουν πρόγραμμα για τα αδέσποτα.
ΜΑΖΙ ΣΟΥ!! respect!!
Εμένα με μούνταρε ένας στην Σαλαμίνα. Ποτέ δεν έδινα σημασία όπως είπαν πολύ φίλοι παραπάνω.Έτσι λοιπόν μια μέρα με μούνταρε και μένα ένας και απέκτησα κάτι σαν μικρή γρατζουνιά.Από τότε φέρω σώας τα φρένας, έχω ρίξει μια κλωτσιά και παθαίνω κράμπες όταν παίρνω την γνωστή πόζα.....
Me gusta la moto, me gustas tu....
Εχω και εγω εναν κοπριτη στην γειτονια μου και με γαυγιζει καθε φορα που με βλεπει με το μηχανακι.Αλλα αν περασω με τα ποδια ολο παιχνιδια και χαδια θελει ο τσογλανος.Οσον αφορα το περιστατικο με τον Διευθυντη του σχολειου το σωστο ειναι καπου στην μεση απο ολα αυτα που ειπατε.Ναι μεν ειναι αδεσποτο,ισως του καυλωσει και ξεσκισει κανα παιδι ασχετα με το αν ειναι χρονια εκει και εχει ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΑΙΟ ο Τολαρος που λεει για τους γονεις.Εγω δεν θα παραπονιομουν ποτε βεβαια στους καθηγητες του παιδιου μου αν το δαγκωνε σκυλι μεσα στο προαυλιο αλλα εχει πολλους που θα το κανανε.Και αντε να βρεις ακρη μετα.Απο την αλλη ομως αν ο διευθυντης εβγαινε καθε μερα και το φορτωνε με κλοτσιδια ουτε αυτο ειναι σωστο...
απλα ο Μ@λ@κ@ς θα μπορουσε να καλεσει το Δημο να αναλαβει το αδεσποτο ή μια φιλοζωικη να το μαζεψει και οχι με κλωτσιες θα του αρεσε μια μερα ενας πατερας να σκασει σχολειο και να τον αρχισει σε κατι κλωτσοπατιναδες που θα του μεινουν αξεχαστες......
αλλα αρκετα κοπανος ο τυπος......
Ο ανθρωπος ειναι θνητος στους φοβους του & αθανατος στις επιθυμιες του..
Οποιος δερνει τον καλυτερο φιλο του ανθρωπου, φαντασου τι θα εκανε σε σενα αν μπορουσε...
Ο σκυλος θα παραδεχτει καποιον για αφεντη-ανωτερο, και οχι μονο δεν θα τον ξαναπειραξει, αλλα θα τον υπερασπιστει με την ζωη του, αν, πρωτον δεν τον φοβομαστε, και δευτερον, τον σεβομαστε.
Κατευθυνομαστε προς το μερος του , σαν να θελουμε να τον πατησουμε.
Μετα σταματαμε και του μιλαμε σαν να απολογουμαστε για την συμπεριφορα μας.
Εχουμε κερδισει εναν αιωνιο φιλο!
Καντε το και θα δειτε...
ΧΑΡΙΣΕ ΜΟΥ ΛΙΓΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ ΜΟΥ ΚΟΥΚΛΑ...