Κι εγώ θέλω να ρθω αλλά δεν ξέρω με το οικονομικό αν θα με βγάλει...![]()
Κι εγώ θέλω να ρθω αλλά δεν ξέρω με το οικονομικό αν θα με βγάλει...![]()
Give me fuel, Give me fire
Κι εγώ ψάχνομαι αλλά μάλλον δύσκολο (ειδικά για όλο το τριήμερο). Βασικά κρυβόμουν μέχρι να πάρω απόφαση αλλά επειδή ακόμα δεν ξέρω πώς θα είναι τα πράγματα, είπα να "αποκαλυφθώ" τουλάχιστον.
ας αποκαλυφθω κι εγω. μια απο τα ιδιαβαραει το οικονομικο.
Οκ, σκατά πάει το πράγμα...
Κι εγώ τελικά δεν μπορώ... Πρέπει να επισπεύσω κάτι υποχρεώσεις και μου είναι αδύνατο για τον Οκτώβρη...![]()
![]()
Καλά να περάσετε όσοι πάτε και αν περάσετε τελικά από εδώ, επιβάλλεται καφεδάκι ή ρακάκι, έτσι?
![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
ακυρος και εγω...παντρευετε καλος φιλος το σαββατο....καλα να περασετε οσοι πατε...
![]()
Εγω παντως μεσα ειμαι....![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
το πιο πιθανόν μεσα είμαι...
αλλα ρε iron -butt Mike μήπως ειναι πολλά τα χλμ???![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonik
το πιο πιθανόν μεσα είμαι...
αλλα ρε iron -butt Mike μήπως ειναι πολλά τα χλμ???![]()
Βρεθήκαμε δηλαδή 4 άτομα που είμαστε μέσα![]()
p.s Το μπακατελοκινητό σου δουλεύει ή απαντάς πάλι σε δημοσκοπήσεις για νοικοκυρές ?
![]()
![]()
κάντα 5 τα άτομα...αλλά έχω ένα θέμα με την ώρα που θα ξεκινήσετε από ηράκλειο την παρασκευή...
εγώ διαμονή χύμα προτιμώ...έχω και σκηνή για 2-3 άτομα (ας είναι καλά το καρφουρ) και sleepingbag...
Ποια μερα θα ειστε Χανια?Αν δε με περιορισει η δουλεια να τα πουμε κι απο κοντα![]()
![]()
Σπεύδε βραδέως..
κανένα νέο???![]()
Παιδιά όπως βλέπετε το ενδιαφέρον είναι πολύ μικρό & σχεδόν όλοι ήμαστε από το νησί.
Οπότε δε βλέπω μέλλον τουλάχιστον άμεσα..
Εννοείται ότι η βόλτα είναι στον "αέρα", & όποτε μαζευτεί κόσμος τη πραγματοποιούμε.
Βέβαια, με το θέμα που απασχολεί τους περισσότερους πια, (χρήματα), να δούμε...