μετα την εκκινηση και μερικα τρομακτικα και γελοια χιλιομετρα (φωτογραφικο υλικο δεν υπαρχει απο μενα..ισως τα υπολοιπα παιδια...) ηρθε η ωρα για το πρωτο ΣΕΧ (ναι ναι)...
και ενω ο blackbusa προσπαθει να ξορκισει τον οριζοντα χορευωντας καποιον παναρχαιο χωρο (μπας και περασει το πιστονι απο την εξατμιση του C50), ο οριζοντας προσπαθει να κατευνασει τα πνευματα...
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
[FONT=century gothic] AND THE WINNER IS..... [/FONT]
ORIZONTAS
![]()
![]()
![]()
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕ.......
![]()
Ρε παιδια, δεν υπαρχει αυτο... Σημερα πρεπει να γκρεμισαν πολλοι φουρνοι!!! Πρεπει να περασατε απιστευτα!!! RESPECT!
ΥΓ. Λαμπρο περαστικα ρε συ, και μην στεναχωριεσαι...Και εγω δεν μπορεσα να ερθω στην βολτα οσο και αν το ηθελα, αλλα θα κανουμε αλλη μια ακομα καλυτερη!!!
![]()
Νίκος
Open Horizons
2 χρονια και κατι κανατε να φτασετε ;Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
και μια πανοραμικη απο τα χρεπια/παρταλια/ΚΤΜ
:hypnotize
κατα την πρωτη αποπειρα και την ωρα που ηταν ετοιμοι οι αναβατες να τρεξουν στα μηχανακια, απο το πουθενα πεταχτηκε λευκοπρασινο οχημα αγνωστου ταυτοτητος και ανεπτυξων ιλλιγκοδους ταχυτητος εδιαπερασον τον χωρον εκκινησεως θετοντας εις σοβαροτατον κινδυνων τους αναβατας, τας μοτοσυκλετας και την τοπικην χλοριδοπανιδα!!!!
στο τσακ ο κρουκης απεφυγε να γινει ΣΠΛΑΤΣ στο καπομπαρμπριζ.....
![]()
εεεε TO BE CONTINUED....
ας βαλουν και οι αλλοι αν θελουν....![]()
![]()
Ναφθαλινη στο τεποζιτο ειχε !Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
φτανωντας στο εκκλησακι του/της (????) οπου και παλι πρωτοπορος ειναι ποιος αλλος....
![]()
![]()
συνέχεια λοιπον....
εκει οανω στο εκκλησακι (μα κανεις δεν θυμαται το ονομα ρε παιδια...?) πετυχαμε και καποια απο τα παιδια που συμμετειχαν σε ΑΥΤΟ
![]()
![]()