εχεις δικιο...
Ζ ruleZ
δε χρειάζονται επιχειρήματα.+_
![]()
ΟΚ δεν αμφιβάλλω ότι θα το βρείς, idi είσαι εσύΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
χωρις πλακα μη παμε μακρια.... στο φορουμ υπαρχει ποστ με ραγισμενο πλαισιο απο CBR1000 2004 στην Ελλαδα...
μαλιστα θυμαμαι οτι ουτε ειχε πεσει ουτε σουζακιας ηταν ο ιδιοκτητης
δεν εχω χρονο τωρα αλλα θα το βρω που θα μου παει....![]()
Ομως άλλο τα super thin αλουμινένια πλαίσια των σημερινών SS κι άλλο τα ΄δικά' μας.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Για πες μου μερικα καινουργια μοτερ;Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αυτό δεν απαντάει στο γεγονός ότι έχεις ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ μοτέρ από το ζχ9 του κολοκοτρώνη.......
Μηπως απο το δικο σου μηχανακι;
που προερχεται απο το ...το οποιο προερχεται απο το...το οποιο αρχικα προερχοταν απο το...το οποιο τελικα προηλθε απο το bold'or
Ειναι πιο καινουργιο απο το ZX:rotflmao: :rotflmao:
Aπ το bold'or ξεκινησατε και στο bold'or παραμεινατε.
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Το δικό μου μηχανάκι δεν είναι hornet..... Ήταν όμωςΑρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Για πες μου μερικα καινουργια μοτερ;
που προερχεται απο το ...το οποιο προερχεται απο το...το οποιο αρχικα προερχοταν απο το...το οποιο τελικα προηλθε απο το bold'or
Aπ το bold'or ξεκινησατε και στο bold'or παραμεινατε.και όποιος θέλει εδώ είμαστε
Τώρα μην ασχολείστε με το bold' or.... ούτε στα όνειρά σας![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Για πες μου μερικα καινουργια μοτερ;
Aπ το bold'or ξεκινησατε και στο bold'or παραμεινατε.
Ε συγγνωμη λαθος απο το cb750 ξεκινησαμε αλλα και ξεκινησαν ολοι αφου ειναι το πρωτο 4κ inline παραγωγης την εποχη που οι αλλοι επαιζαν με μονοκυλινδρα και μανιβελες
Ναι :rotflmao: κι εμεις οταν ειχαμε πολιτισμο εσεις εισασταν πανω στα δεντρα ακομα.Ετσι το παμε τωρα;Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Ε συγγνωμη λαθος απο το cb750 ξεκινησαμε αλλα και ξεκινησαν ολοι αφου ειναι το πρωτο 4κ inline παραγωγης την εποχη που οι αλλοι επαιζαν με μονοκυλινδρα και μανιβελες
Γιατι να μην ασχολουμαστε με το bold'or ,νεοπουλο;Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Το δικό μου μηχανάκι δεν είναι hornet..... Ήταν όμωςκαι όποιος θέλει εδώ είμαστε
Τώρα μην ασχολείστε με το bold' or.... ούτε στα όνειρά σας![]()
34χρονια μετραμε λες εμεις να μην το καβαλησαμε;
ok αν το κρινεις χοντρο συγκρινοντας το με το Brosακι (αχ,ρε Brosακι...) τοτε ΝΑΙ!!! ειναι βουβαλι... στο τεστ του μοτο παντως (και απο κοντα που τα'χω δει)απο ανφας και προφιλ μια απο τα ιδια ολα, αααντε το Ζ να δειχνει πιο μικρο (και πιο αλητηριο να λεμε την αληθεια ...οοοοχι το S δε μ'αρεσε).Α! και πουθενα δεν ειπα κατιτι για εμπαθεια ουτε και προβλημα εχω να παρω Καβα (που το σκεφτομαι 50-50 Ζ η Χορνετ)η Γιαβα η Ντουκα...να ξηγιομαστε (μονο ΚΤΜ δε θα παρω ποτε)...Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Κατ 'αρχην ειχα επι 16 χρονια honda,αρα εμπαθεια με τα honda δεν εχω.
Ειχα και cbr1000f του 88' poly xontro mixanaki αλλα με χαρακτηρα.
Το hornet ειναι χοντρο και χαρακτηρα δεν εχει.Ειναι κλασικο τετρακιλυνδρο honda, to ιδιο απο το πρωτο boldor μεχρι σημερα.
Υπερβολη αλλα περιπου ετσι ειναι.
5.Honda φρενα δεν υπαρχουν.Yπαρxουν tokiko nissin brebo,αυτα
Παρεπιπτωντως στο brosaki μου ειχα απο gsxr1000 παλιο, Τα δικα του δε φτουραγαν μια.
6.Μου το ειπαν.Για πες μου κι εσυ πια ειναι αυτα που θα χαλασουν
8.Απαντας ακομα κι εκει που δεν εχεις τιποτα να πεις.
10.πασο
Φωτα αψογα, εχω το S,
δεν ειναι streetfighter κι αν θες την γνωμη μου ,ουτε το Z750 to γυμνο ουτε τo hornet ειναι streetfighter.Απλα τα μηχανακια ειναι γυμνα κι ελαφρως φλωρικα.ιδιως το hornet.Aποψη μου.
5. οταν εγραψα για τα φρενα της Χοντα εννοω τις επιλογες της μαμας και το αποτελεσμα στο φρενο...και μη μου πεις οτι το μαμα φρενο στο Brosaki(ξανα ααααχχχ...)δε σου αρκουσαν με το ταψι το 320αρι μπροστα και την τετραπιστονη,γιατι 2 πραγματα συνεβαιναν:...α) η λογω ηλικιας το μπροσακι ηθελε ανακατασκευη η δαγκανα (υπαρχουν τα παντα),το γνωριζω καλα γιατι ειχα 2 μπροσακια, το πρωτο ηταν αγκυρα το δευτερο φρεναρε σαν βιραγκο 250...-κολλημενα 2 εμβολα...-η β) εβαζες λαθος τακακια!ΜΟΝΟ κοκκινα FERODO παιζαν α-ψ-ο-γ-α!
τα δικα του δε φτουραγαν μια;σε τι; σε συγκριση με του gsxr????? ελεος! ακομα και τωρα τα (καλοσυντηρημενα )μπροσακια εχουν μακρααααν καλυτερα φρενα απο πολλα σημερινα μηχανακια.Αλλα μη τα συγκρινεις με φρενα 1000αρας...αδικια...
6. αν βαλεις μονο λαδια στα καλαμια,θα "στρωσει" καπως απο αποσβεση συμπιεσης ΑΛΛΑ:
1) α.τερμα τα "ψιλα"...θα γινει καπως αναισθητο,καιψ τις ανωμαλιες τις "ψιλες" λογω παχυτερου λαδιου,θα τις περναει ντουκου-οχι παντα καλο αυτο-και β) πολυ πολυ αργο γενικα (λογικο) ητοι παει η περιφημη ομοιογενεια του Ζ περιπατο...
2) αν κυκλοφορας κατα 90% μες την πολη θα σου "κοβει " τα χερια...
3) το "χασιμο" του μπροστινου θα ερχεται αργα μεν,ξαφνικα δε..γενικα θες ενα μπροστινο να δουλευει παντου και το παχυτερο λαδι το μονο που σου κανει ειναι να σου "αργοπορει" πληροφορια...
4) στο φρεναρισμα (και αφημα φρενου)θα αργει να επανελθει και θα αρχισουν αλλες παραξενιες... (κουνημα η ανοιγμα/κλεισιμο της τροχιας αν εισαι υπο κλιση)
5) στα φρενα (πανικου) απλα δεν δα εχεις πισω φρενο...το πηρουνι θα "κλειδωσει"τερμα κατω,και ......ασε δε θελω να το σκεφτομαι..![]()
6) με τη μετατροπη αυτη στη βροχη,το αφηνεις σπιτι και πας με ταξι,χωρις δευτερη σκεψη...
7) .για να μη σου γραφω και τα υπολοιπα,(βαριεμαι)το σωστο ειναι ΑΝ θελεις να ασχοληθεις,(γιατι αξιζει το μοτορι αυτο το δωρακι) αγοραζεις μπροστα σετακι τα ελατηρια με λαδακια αλλα και ρυθμιστες προφορτισης!αλλιως κανεις μιση δουλεια,και πακετο για πισω ενα πληρες ρυθμιζομενο αμορτισερι ....
Ψαγμενη λυση απο φιλο. (εφτυσε αιμα να τα σεταρει βεβαια και ακομα δεν τελειωσε-οποτε θα σου εχω νεωτερα)
8.εχεις δικιο...αλλα αναφερεις κατι (το σιδερενιο ψαλιδι) που δε χρειαζοταν αναφορα...περισσοτερο απορια μου ηταν, παρα απαντηση...
10. τι πασο; Ελ Πασο;![]()
οσο για τα φωτα... καταλαβα, ισχυει οτι μονο το "S"εχει τα καλα..το απλο εχει απλως βιδωμενα φωτα πανω...
ρε μαστορα γιατι φλωρικα;να τα ελεγες "τυποποιημενα" street ενεκα κοστους,οκ να το καταλαβω...οχι και φλωρικα...και δε νομιζω να υπαρχουν γενικως μηχανακια "φλωρικα"...μαλλον ο αναβατης τα υποβιβαζει εκει...![]()
ρε καλα να ειμαστε!![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
ΕΥΓΕ!Αρχικά δημιουργήθηκε από gojakla
Τωρα τι να πω κι' εγω απ' τη ζωη μου!!!!
Διαβασα προσεχτικα τα οσα γραφετε... ενδιαφεροντα και μη... εξυπναδες και μαντιναδες... ολα καλα...
Διαβασα και πραγματα που δεν πολυγνωριζα επισης... οπως το οτι το μοτερακι μου ειναι απο παλιοτερο ΖΧ9...
Διαβασα και τις συγκριτικες τιμες ιπποδυναμεων, επιταχυνσεων και λοιπων στοιχειων...
ΨΙΛΟκαταλαβα και τα κολληματα του καθενος σας... γιατι ΟΛΟΙ εχουμε απο δαυτα... έτσι δεν ειναι?
ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΛΕΟΝ:
Η ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ!!!!!!
Ο Λ Ο Ι Ε Χ Ο Υ Μ Ε Α Π Ο Μ Ι Α ! ! !
Εμενα μου αρεσει παντως να καβαλαω το Ζ μου και να πηγαινουμε μαζι παρεα βολτες... να το εχω απεναντι μου και να το χαζευω... με φτιαχνει. Ετσι απλα. Κανενα χαρτι,κανενα νουμερο, κανενας αναβατης, κανενα περιοδικο δεν μπορει να το κρινει αυτο.
Και σε αυτο τον τομεα ΚΑΙ το Ζ ΚΑΙ το HORNET και οποιοδηποτε αλλο σκατολοιδι ΔΕΝ μπορουν να συγκριθουν! ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ Κ_ΒΛΑ... απλα μοιραζεται σε διαφορετικους ανθρωπους...
Και να ρωτησω κατι ???
Αν υπηρχε το ΚΟΡΥΦΑΙΟ σε ολους τους τομεις μηχανακι/μηχανημα θα σας αρεσε?
Θα σας πρηζωνε?
Θα σας πορωνε?
Οταν θα τα εκανε ΟΛΑ ΚΑΛΑ & ΕΥΚΟΛΑ ποσο θα συμμετεχαμε εμεις? Ποσο θα γινομασταν εμεις καλυτεροι???
ΥΓ: Απιστευτο! Μολις εγραψα το μεγαλυτερο μηνυμα μου... με βαρεθηκα ακομα κι' εγω οσο το εγραφα! Αλλη μια αποδειξη οτι η αποψη ειναι σαν...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Χαιρομαι που σας κουρασα με αμπελοφιλοσοφιες!!!
μπυρα και καφες-(οτι γουσταρεις )κερασμενο οποτε βρεθουμε...
ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ!!!![]()
![]()
![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Δε το κανεις χοντα φορουμ να μπαινετε να τα λετε ολοι εσεις οι ευτυχισμενοι πελατες τους σαρακακη ολοι μαζι μια παρεουλα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
αρα λενε ψεματα και εσυ λες αληθεια...καταρχην ας αποσαφηνισουμε οτι οτι εγραψα ηταν για το 1000 και παμε:
Το οτι ενα κινητηρας εχει injection δεν σημαινει οτι δεν ειναι παλαιας σχεδιασης αντι για carb βαζεις injection αυτο δεν λεει κατι για μεσα στο μοτερ το οτι ειναι 953 δεν λεει και παλι κατι αφου υπερκυβισμο κανει και ο δρακος!!!
Τωρα αυτα που ειδες τα πηρα απο νετ απο διαφορα περιοδικα εαν δεν ξερουν τι λενε αλλο αυτο
Αλλα εσυ εισαι σιγουρος οτι ειναι απο 636 2004;![]()
![]()
Α και μην ξεχασες να βαλεις κανα αλλο mod με χοντα ....αξιοκρατια σε ολο της το μεγαλειο![]()
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΕΛΑΤΕΣ
kawasaki-z-750-05-bikepics-418651.jpg
ο periklisk εμαθε τα σχολια σας για το zx9 (:a13: ) και θα σας .... πει λεει αυριο.... ποιος εχει ξεπερασμενη τεχνολογια
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φιλε σφήκα καταρχην καλοριζικη η hornet,αλλα θα σου πω κατι!Το Ζ εχει φτιαξει δικη του κατηγορια εδω και πολλα χρονια!εισαστε πισω λοιπον κατι δεκαετιες!Για να περασεισ το Ζ σε αυτα τα κυβικα φτιαχνεις κατι μεγαλυτερο,μονο ετσι!να δεισ που φτιαξει και η honda ενα γυμνο 750 και τοτε ελα να τα συγκρινουμε σωστα!το 1000 το Z εγω σου λεω οτι το σκιζει το 900 το hornet.Δε μου τη σπαει που την εχουν πολλοι τη Ζ,αυτο κατι σημαινει και την εχουν!Ξερουν που να δωσουν τα λεφτα τους!
GRT Z-750