Σελίδα 13 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 248

Θέμα: Hornet Vs Z750

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    εχεις δικιο...

Ζ ruleZ

δε χρειάζονται επιχειρήματα.+_

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    χωρις πλακα μη παμε μακρια.... στο φορουμ υπαρχει ποστ με ραγισμενο πλαισιο απο CBR1000 2004 στην Ελλαδα...

μαλιστα θυμαμαι οτι ουτε ειχε πεσει ουτε σουζακιας ηταν ο ιδιοκτητης

δεν εχω χρονο τωρα αλλα θα το βρω που θα μου παει....
    ΟΚ δεν αμφιβάλλω ότι θα το βρείς, idi είσαι εσύ

Ομως άλλο τα super thin αλουμινένια πλαίσια των σημερινών SS κι άλλο τα ΄δικά' μας.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Αυτό δεν απαντάει στο γεγονός ότι έχεις ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ μοτέρ από το ζχ9 του κολοκοτρώνη.......
    Για πες μου μερικα καινουργια μοτερ;
    Μηπως απο το δικο σου μηχανακι;
    που προερχεται απο το ...το οποιο προερχεται απο το...το οποιο αρχικα προερχοταν απο το...το οποιο τελικα προηλθε απο το bold'or
    Ειναι πιο καινουργιο απο το ZX:rotflmao: :rotflmao:

Aπ το bold'or ξεκινησατε και στο bold'or παραμεινατε.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    που προερχεται απο το ...το οποιο προερχεται απο το...το οποιο αρχικα προερχοταν απο το...το οποιο τελικα προηλθε απο το bold'or

Το δικό μου μηχανάκι δεν είναι hornet..... Ήταν όμως και όποιος θέλει εδώ είμαστε

Τώρα μην ασχολείστε με το bold' or.... ούτε στα όνειρά σας
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ε συγγνωμη λαθος απο το cb750 ξεκινησαμε αλλα και ξεκινησαν ολοι αφου ειναι το πρωτο 4κ inline παραγωγης την εποχη που οι αλλοι επαιζαν με μονοκυλινδρα και μανιβελες

Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    Ε συγγνωμη λαθος απο το cb750 ξεκινησαμε αλλα και ξεκινησαν ολοι αφου ειναι το πρωτο 4κ inline παραγωγης την εποχη που οι αλλοι επαιζαν με μονοκυλινδρα και μανιβελες
    Ναι :rotflmao: κι εμεις οταν ειχαμε πολιτισμο εσεις εισασταν πανω στα δεντρα ακομα.Ετσι το παμε τωρα;

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Το δικό μου μηχανάκι δεν είναι hornet..... Ήταν όμως και όποιος θέλει εδώ είμαστε

Τώρα μην ασχολείστε με το bold' or.... ούτε στα όνειρά σας
    Γιατι να μην ασχολουμαστε με το bold'or ,νεοπουλο;
    34χρονια μετραμε λες εμεις να μην το καβαλησαμε;

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Κατ 'αρχην ειχα επι 16 χρονια honda,αρα εμπαθεια με τα honda δεν εχω.
    Ειχα και cbr1000f του 88' poly xontro mixanaki αλλα με χαρακτηρα.
    Το hornet ειναι χοντρο και χαρακτηρα δεν εχει.Ειναι κλασικο τετρακιλυνδρο honda, to ιδιο απο το πρωτο boldor μεχρι σημερα.
    Υπερβολη αλλα περιπου ετσι ειναι.

5.Honda φρενα δεν υπαρχουν.Yπαρxουν tokiko nissin brebo,αυτα
    Παρεπιπτωντως στο brosaki μου ειχα απο gsxr1000 παλιο, Τα δικα του δε φτουραγαν μια.

6.Μου το ειπαν.Για πες μου κι εσυ πια ειναι αυτα που θα χαλασουν

8.Απαντας ακομα κι εκει που δεν εχεις τιποτα να πεις.
    10.πασο

Φωτα αψογα, εχω το S,
    δεν ειναι streetfighter κι αν θες την γνωμη μου ,ουτε το Z750 to γυμνο ουτε τo hornet ειναι streetfighter.Απλα τα μηχανακια ειναι γυμνα κι ελαφρως φλωρικα.ιδιως το hornet.Aποψη μου.
    ok αν το κρινεις χοντρο συγκρινοντας το με το Brosακι (αχ,ρε Brosακι...) τοτε ΝΑΙ!!! ειναι βουβαλι... στο τεστ του μοτο παντως (και απο κοντα που τα'χω δει)απο ανφας και προφιλ μια απο τα ιδια ολα, αααντε το Ζ να δειχνει πιο μικρο (και πιο αλητηριο να λεμε την αληθεια ...οοοοχι το S δε μ'αρεσε).Α! και πουθενα δεν ειπα κατιτι για εμπαθεια ουτε και προβλημα εχω να παρω Καβα (που το σκεφτομαι 50-50 Ζ η Χορνετ)η Γιαβα η Ντουκα...να ξηγιομαστε (μονο ΚΤΜ δε θα παρω ποτε)...

5. οταν εγραψα για τα φρενα της Χοντα εννοω τις επιλογες της μαμας και το αποτελεσμα στο φρενο...και μη μου πεις οτι το μαμα φρενο στο Brosaki(ξανα ααααχχχ...)δε σου αρκουσαν με το ταψι το 320αρι μπροστα και την τετραπιστονη,γιατι 2 πραγματα συνεβαιναν:...α) η λογω ηλικιας το μπροσακι ηθελε ανακατασκευη η δαγκανα (υπαρχουν τα παντα),το γνωριζω καλα γιατι ειχα 2 μπροσακια, το πρωτο ηταν αγκυρα το δευτερο φρεναρε σαν βιραγκο 250...-κολλημενα 2 εμβολα...-η β) εβαζες λαθος τακακια!ΜΟΝΟ κοκκινα FERODO παιζαν α-ψ-ο-γ-α!
    τα δικα του δε φτουραγαν μια; σε τι; σε συγκριση με του gsxr????? ελεος! ακομα και τωρα τα (καλοσυντηρημενα )μπροσακια εχουν μακρααααν καλυτερα φρενα απο πολλα σημερινα μηχανακια.Αλλα μη τα συγκρινεις με φρενα 1000αρας...αδικια...

6. αν βαλεις μονο λαδια στα καλαμια,θα "στρωσει" καπως απο αποσβεση συμπιεσης ΑΛΛΑ:
    1) α.τερμα τα "ψιλα"...θα γινει καπως αναισθητο,καιψ τις ανωμαλιες τις "ψιλες" λογω παχυτερου λαδιου,θα τις περναει ντουκου-οχι παντα καλο αυτο-και β) πολυ πολυ αργο γενικα (λογικο) ητοι παει η περιφημη ομοιογενεια του Ζ περιπατο...
    2) αν κυκλοφορας κατα 90% μες την πολη θα σου "κοβει " τα χερια...
    3) το "χασιμο" του μπροστινου θα ερχεται αργα μεν,ξαφνικα δε..γενικα θες ενα μπροστινο να δουλευει παντου και το παχυτερο λαδι το μονο που σου κανει ειναι να σου "αργοπορει" πληροφορια...
    4) στο φρεναρισμα (και αφημα φρενου)θα αργει να επανελθει και θα αρχισουν αλλες παραξενιες... (κουνημα η ανοιγμα/κλεισιμο της τροχιας αν εισαι υπο κλιση)
    5) στα φρενα (πανικου) απλα δεν δα εχεις πισω φρενο...το πηρουνι θα "κλειδωσει"τερμα κατω,και ......ασε δε θελω να το σκεφτομαι..
    6) με τη μετατροπη αυτη στη βροχη,το αφηνεις σπιτι και πας με ταξι,χωρις δευτερη σκεψη...

7) .για να μη σου γραφω και τα υπολοιπα,(βαριεμαι)το σωστο ειναι ΑΝ θελεις να ασχοληθεις,(γιατι αξιζει το μοτορι αυτο το δωρακι) αγοραζεις μπροστα σετακι τα ελατηρια με λαδακια αλλα και ρυθμιστες προφορτισης!αλλιως κανεις μιση δουλεια,και πακετο για πισω ενα πληρες ρυθμιζομενο αμορτισερι ....
    Ψαγμενη λυση απο φιλο. (εφτυσε αιμα να τα σεταρει βεβαια και ακομα δεν τελειωσε-οποτε θα σου εχω νεωτερα)

8.εχεις δικιο...αλλα αναφερεις κατι (το σιδερενιο ψαλιδι) που δε χρειαζοταν αναφορα...περισσοτερο απορια μου ηταν, παρα απαντηση...
    10. τι πασο; Ελ Πασο;

οσο για τα φωτα... καταλαβα, ισχυει οτι μονο το "S"εχει τα καλα..το απλο εχει απλως βιδωμενα φωτα πανω...

ρε μαστορα γιατι φλωρικα;να τα ελεγες "τυποποιημενα" street ενεκα κοστους,οκ να το καταλαβω...οχι και φλωρικα...και δε νομιζω να υπαρχουν γενικως μηχανακια "φλωρικα"...μαλλον ο αναβατης τα υποβιβαζει εκει...
    ρε καλα να ειμαστε!
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gojakla
    Τωρα τι να πω κι' εγω απ' τη ζωη μου!!!!
    Διαβασα προσεχτικα τα οσα γραφετε... ενδιαφεροντα και μη... εξυπναδες και μαντιναδες... ολα καλα...
    Διαβασα και πραγματα που δεν πολυγνωριζα επισης... οπως το οτι το μοτερακι μου ειναι απο παλιοτερο ΖΧ9...
    Διαβασα και τις συγκριτικες τιμες ιπποδυναμεων, επιταχυνσεων και λοιπων στοιχειων...
    ΨΙΛΟκαταλαβα και τα κολληματα του καθενος σας... γιατι ΟΛΟΙ εχουμε απο δαυτα... έτσι δεν ειναι?
    ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΛΕΟΝ:
    Η ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ!!!!!!
    Ο Λ Ο Ι Ε Χ Ο Υ Μ Ε Α Π Ο Μ Ι Α ! ! !

Εμενα μου αρεσει παντως να καβαλαω το Ζ μου και να πηγαινουμε μαζι παρεα βολτες... να το εχω απεναντι μου και να το χαζευω... με φτιαχνει. Ετσι απλα. Κανενα χαρτι,κανενα νουμερο, κανενας αναβατης, κανενα περιοδικο δεν μπορει να το κρινει αυτο.
    Και σε αυτο τον τομεα ΚΑΙ το Ζ ΚΑΙ το HORNET και οποιοδηποτε αλλο σκατολοιδι ΔΕΝ μπορουν να συγκριθουν! ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ Κ_ΒΛΑ... απλα μοιραζεται σε διαφορετικους ανθρωπους...

Και να ρωτησω κατι ???
    Αν υπηρχε το ΚΟΡΥΦΑΙΟ σε ολους τους τομεις μηχανακι/μηχανημα θα σας αρεσε?
    Θα σας πρηζωνε?
    Θα σας πορωνε?
    Οταν θα τα εκανε ΟΛΑ ΚΑΛΑ & ΕΥΚΟΛΑ ποσο θα συμμετεχαμε εμεις? Ποσο θα γινομασταν εμεις καλυτεροι???

ΥΓ: Απιστευτο! Μολις εγραψα το μεγαλυτερο μηνυμα μου... με βαρεθηκα ακομα κι' εγω οσο το εγραφα! Αλλη μια αποδειξη οτι η αποψη ειναι σαν...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Χαιρομαι που σας κουρασα με αμπελοφιλοσοφιες!!!
    ΕΥΓΕ!
    μπυρα και καφες-(οτι γουσταρεις )κερασμενο οποτε βρεθουμε...
    ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ!!!
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    αρα λενε ψεματα και εσυ λες αληθεια...καταρχην ας αποσαφηνισουμε οτι οτι εγραψα ηταν για το 1000 και παμε:

Το οτι ενα κινητηρας εχει injection δεν σημαινει οτι δεν ειναι παλαιας σχεδιασης αντι για carb βαζεις injection αυτο δεν λεει κατι για μεσα στο μοτερ το οτι ειναι 953 δεν λεει και παλι κατι αφου υπερκυβισμο κανει και ο δρακος!!!

Τωρα αυτα που ειδες τα πηρα απο νετ απο διαφορα περιοδικα εαν δεν ξερουν τι λενε αλλο αυτο

Αλλα εσυ εισαι σιγουρος οτι ειναι απο 636 2004;
    Δε το κανεις χοντα φορουμ να μπαινετε να τα λετε ολοι εσεις οι ευτυχισμενοι πελατες τους σαρακακη ολοι μαζι μια παρεουλα.....

Α και μην ξεχασες να βαλεις κανα αλλο mod με χοντα ....αξιοκρατια σε ολο της το μεγαλειο

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΕΛΑΤΕΣ

kawasaki-z-750-05-bikepics-418651.jpg

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ο periklisk εμαθε τα σχολια σας για το zx9 (:a13: ) και θα σας .... πει λεει αυριο.... ποιος εχει ξεπερασμενη τεχνολογια

Φιλε σφήκα καταρχην καλοριζικη η hornet,αλλα θα σου πω κατι!Το Ζ εχει φτιαξει δικη του κατηγορια εδω και πολλα χρονια!εισαστε πισω λοιπον κατι δεκαετιες!Για να περασεισ το Ζ σε αυτα τα κυβικα φτιαχνεις κατι μεγαλυτερο,μονο ετσι!να δεισ που φτιαξει και η honda ενα γυμνο 750 και τοτε ελα να τα συγκρινουμε σωστα!το 1000 το Z εγω σου λεω οτι το σκιζει το 900 το hornet.Δε μου τη σπαει που την εχουν πολλοι τη Ζ,αυτο κατι σημαινει και την εχουν!Ξερουν που να δωσουν τα λεφτα τους!
    GRT Z-750

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
    Δε το κανεις χοντα φορουμ να μπαινετε να τα λετε ολοι εσεις οι ευτυχισμενοι πελατες τους σαρακακη ολοι μαζι μια παρεουλα.....

Α και μην ξεχασες να βαλεις κανα αλλο mod με χοντα ....αξιοκρατια σε ολο της το μεγαλειο

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΕΛΑΤΕΣ
    ΤΩΡΑ ΔΕΙΤΕ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	imagek2.jpg 
Προβολές:	160 
Μέγεθος:	35,1 KB 
ID:	28624

Να και ενας παραγματικα ευτυχισμενος αναβατης

Όνομα:	zagued_1088665176_z1000.jpg 
Προβολές:	161 
Μέγεθος:	96,7 KB 
ID:	28625

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
    Να και ενας παραγματικα ευτυχισμενος αναβατης
    Άμα είναι αυτός ευτυχισμένος (που επιτέλους έστριψε τη γαλέρα)
    για αυτόν τι να πούμε συνηθισμένος

Όνομα:	cbrrr-1_1024.jpg 
Προβολές:	150 
Μέγεθος:	62,7 KB 
ID:	28631

Παρόμοια θέματα

1. hornet VS fazer
    από hornetmania στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 209
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2006, 19:41
  2. TDM900 vs Z750
    από nikomaxia στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2006, 21:48
  3. fz600 vs z750
    από nikomaxia στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2006, 10:28
  4. Yaris Vs Z750
    από darkwing στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2005, 20:47
  5. Kawasaki Z750 Vs Hornet Vs Fazer
    από Dean στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2004, 15:38

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα