Καλό είναι να τα βλέπουμε όλοι..
Περαστικά κι αγύριστα να είναι φίλε![]()
Όλος ο εξοπλισμος έβγαλε τα λεφτά του στο έπακρο!!
Άντε,ξεκίνα το ποδήλατο γιατί το πόδι σου δε βλέπεται!!!:rotflmao:
Τσάκο και τρεις για τα περαστικά!!
![]()
![]()
![]()
Τι να πω; Περαστικα κι αγυριστα. Ξεκουραση τωρα.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Περαστικά και ποτέ ξανά!
![]()
Σε καταλαβαίνω απόλυτα, ακόμα έχω κανά δυο σίδερα και ασσορτί βίδες στο χέρι.
Είχα και μια βελόνα φρανκενσταϊν στάϊλ στον καρπό αλλά μόνο κανά 2μηνο.
Την είχα φωτογραφίσει και εγώ αλλά τελικά δεν την πόσταρα για να μη φάω μπαν![]()
Πόσο διάστημα έχει περάσει και έχεις ακόμα τέτοιο πρήξιμο;
Σε εμένα το πρήξιμο έφυγε σε 3-4 μήνες περίπου.
Τώρα έχει περάσει πάνω από χρόνος αλλά ο καρπός πονάει ακόμα
(ειδικά το τελευταίο 2μηνο το έχει παρακάνει)
Περαστικά και πάλι
![]()
![]()
Ξέρω από βέσπα!
Φίλε μου περαστικά και σου εύχομαι να είναι τα χειρότερα αυτά.
Σκέψου μόνο να ήσουν με βερμούδα, πόλο και σαγιονάρα.
Καλά έκανες και πόσταρες, για να βλέπουν μερικοί μερικοί...
Καλή αννάρωση φίλε![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
περαστικα φιλε και συντομα
![]()
![]()
θεε ποσο μπλε ξοδεψες για να μη σε βλεπω!!!
Ο. ΕΛΥΤΗΣ
Περαστικά και ποτέ ξανά.
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Οι φωτό είναι 26 μέρες μετά.Στην αρχή ήταν το πρήξιμοX3(παιδιά χωρίς πλάκα).Οι μελανιές στη γάμπα είναι απ'το αιμάτωμα που σιγά σιγά τραβιέται και απορροφάται προς τα πάνω(το έχω ψηλά όσο μπορώ).Αν είμαι τυχερός θα βάλω παπούτσι το Σεπτέμβριο.Αρχικά δημιουργήθηκε από kachius
Περαστικά και ποτέ ξανά!
![]()
Σε καταλαβαίνω απόλυτα, ακόμα έχω κανά δυο σίδερα και ασσορτί βίδες στο χέρι.
Είχα και μια βελόνα φρανκενσταϊν στάϊλ στον καρπό αλλά μόνο κανά 2μηνο.
Την είχα φωτογραφίσει και εγώ αλλά τελικά δεν την πόσταρα για να μη φάω μπαν![]()
Πόσο διάστημα έχει περάσει και έχεις ακόμα τέτοιο πρήξιμο;
Σε εμένα το πρήξιμο έφυγε σε 3-4 μήνες περίπου.
Τώρα έχει περάσει πάνω από χρόνος αλλά ο καρπός πονάει ακόμα
(ειδικά το τελευταίο 2μηνο το έχει παρακάνει)
Περαστικά και πάλι
![]()
![]()
Tώρα επειδή 18 χρονών είχα κάταγμα κερκίδας απ'το ποδόσφαιρο 2 cm πάνω απ'τον καρπό και τα ΖΩΑ στο Νοσοκομείο μου βάλαν γύψο χωρίς ανάταξη :a31: , για να περάσει ο πόνος έκανα το εξής:
*)Ξεκίνησα ασκήσεις με πλαστελίνη για να φύγει η αγκύλωση(εσύ προφανώς τώρα δεν χρειάζεται)
*)Συνέχισα με ελατήρια για ενδυνάμωση καρπού-δαχτύλων(πρώτα με τα κόκκινα μετά με τα μαύρα):πρώτα γρήγορες-εκρηκτικές για ταχύτητα και μετά κράταγα και μέτραγα φωναχτά:"χίλια ένα,χίλια δύο...".Στο τέλος κράταγα σε σύσπαση το ελατήριο και μέτραγα 1min με το ρολόι.
*)ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΥΧΗ(καμπτήρες και εκτείνοντες)
*)Θερμαντική αλοιφή(αυτή την έβαζα για 2 χρόνια!!!)
*)Προπόνηση με βάρη(ειδικά κάμψεις δικεφάλων με στραβόμπαρα όπως και εναλλάξ με αλτήρες κάνουν δουλειά)
Πλέον υπάρχει μόνο οπτική διαφορά,απλά καταλαβαίνω διαφορά όταν παίζω πχ.εξάντληση αυτοσυγκέντρωση,το αριστερό με παρατάει νωρίς.
Γενικά η αποκατάσταση θέλει κόπο,κουράγιο και να μην απογοητεύεσαι!!
**************Α,μη το ξεχάσω:
Σε περίπτωση ατυχήματος ΜΗ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΝΕΡΟ ΝΑ ΠΙΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΠΑΓΟ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΟΠΟΥ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ:
Α)Να 'χει όσο το δυνατόν άδειο στομάχι,
Β)το χτυπημένο μέλος να'ναι ζεστό ώστε να καταφέρει ο γιατρός να κάνει ανάταξη για ν'αποφύγετε τυχόν χειρουργείο,με κρύο "κρέας" η δουλειά δυσκολεύει.
Συγκεκριμένα όταν ούρλιαζα και του είπα"άστο δεν αντέχω" μου είπε"αν περάσει καμμιά ώρα και κρυώσει πας χειρουργείο'.Οπότε κάντε κουράγιο...
Επίσης:
i)Πείτε ομάδα αίματος και αν τυχόν είστε αλλεργικοί σε κάποιες ουσίες,μη σας δώσουν καμμιά αντιβίωση και καπούτ...Συγκεκριμένα είμαι αλλεργικός σε κεφαλοσπορίνες(Ceclor) και πενικιλλίνες(Amoxil).Για να μην πω να τα'χουμε σε μια ταμπέλα στο λαιμό...
ii)Ψυχραιμία και βοηθήστε το γιατρό και το προσωπικό με τη συμπεριφορά σας.Τα "γιατρέ πεθαίνω,γιατρέ με χάνεις" δε δίνουν λύση...
Αν θέλετε κάντε το sticky,ειδικά το τελευταίο ποστ είναι χρήσιμο και μακάρι να'ναι αχρείαστο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πο πο φιλε μου περαστικα.
διαστρεμα δεν ειναι αυτο? εγω εχω δυο απο δαυτα. και ελεγα οτι εκανα μαλακια που δεν φοραγα μποτακι. απο οτι ειδα δεν το απετρεψε αυτο, το οxtar σου. . . γρηγορα καλα φιλε. . . παντα ορθιοι. .
![]()
Παλια οι γυναικες θελανε αντρα και λεβεντη,
τωρα θελουν αδερφη και τον φωναζουν trendy.-
Fz6
CB500
XT600E
XR250
C50
Ευχαριστώ φίλε!Δεν είναι εξάρθρωμα σαν αυτά που παθαίνεις στο μπάσκετ,αλλά είχε φύγει η φτέρνα μαζί με τον αστράγαλο,1000φορές να'σπαγα το καλάμι παρά αυτό.Αν δε φόραγα το oxtar απλά το μοτέρ θα'χε κόψει τη φτέρνα...Φόρα ό,τι πιο racing σε προστασία,αξίζει πίστεψέ με δε μπα να σε κοροϊδεύει όλη η παρέα σουΑρχικά δημιουργήθηκε από vaspiou
πο πο φιλε μου περαστικα.
διαστρεμα δεν ειναι αυτο? εγω εχω δυο απο δαυτα. και ελεγα οτι εκανα μαλακια που δεν φοραγα μποτακι. απο οτι ειδα δεν το αποτρεψε αυτο, το οxtar σου. . . γρηγορα καλα φιλε. . . παντα ορθιοι. .
![]()
![]()
![]()