Να σου πώ την αλήθεια μου φάνηκε ύποπτο το παράδειγμα του transalp απο την αρχήΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Εγω απορώ που βρήκες το post μου, αφου το έχω κάνει delete 2 ώρες![]()
![]()
Να σου πώ την αλήθεια μου φάνηκε ύποπτο το παράδειγμα του transalp απο την αρχήΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Εγω απορώ που βρήκες το post μου, αφου το έχω κάνει delete 2 ώρες![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Δυστυχώς η ποιότητα φθίνει όσο περνάνε τα χρόνια. Ιδίως όταν η βιομηχανία γενικότερα αλλά και μοτό λειτουργεί με γνώμωνα τη συμπίεση κόστους βλέπε Κίνα.
Όμως είναι πασιφανές ότι στους υπόλοιπους τομείς (γκάζια φρένα κράτημα φώτα) η τεχνολογική πρόοδος μας επιτρέπει να έχουμε αρκετά καλυτερες μηχανές σήμερα.
εσείς δηλαδη περιμένετε ένα μοτέρ απο χιλιάρι για παράδειγμα, που βγάζει τα διπλάσια άλογα και έχει το μισό βάρος σε σχέση με τους προ εικοσαετίας προγόνους του, να έχει την ίδια αντοχή στο χρόνο? εννοείται ότι στο βωμό των επιδόσεων, θα θυσιαστεί μέρος της αντοχής σε βάθος χρόνου, μην το μπερδεύετε με ποιότητα κατασκευής όμως ...
μΕ είπανε ότι "κάποιοι" περάσανε από τα μέρη μας, αλλά μας γράψανε στα @@ τους ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
................
(αν ισχύει, είναι Προβληματισμός ..)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Όλοι τους; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
μΕ είπανε ότι "κάποιοι" περάσανε από τα μέρη μας, αλλά μας γράψανε στα @@ τους ...!!!
(αν ισχύει, είναι Προβληματισμός ..)![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Γιατί, ο VANDAS δεν έχει @@ ..???Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Όλοι τους;![]()
ήμανε στα βουνά ρε Θείο ... θεσσαλονίκη κατέβηκα μόνο για μια φωτογράφηση στο ακτινολογικό του Παπανικολάου ...
όσες φορές σε παίρνω με γειώνεις, τώρα ζητάς και τα ρέστα?
Μα καλά ρε σιδηρόκωλε...ήταν ανάγκη να πάς στη συμπρωτεύουσα να βροντήξεις? Πιό κοντά δεν είχε?Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
θεσσαλονίκη κατέβηκα μόνο για μια φωτογράφηση στο ακτινολογικό του Παπανικολάου ...
![]()
ΠΑΛΙΟ & ΠΑΛΙ ΠΑΛΙΟ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
εσείς δηλαδη περιμένετε ένα μοτέρ απο χιλιάρι για παράδειγμα, που βγάζει τα διπλάσια άλογα και έχει το μισό βάρος σε σχέση με τους προ εικοσαετίας προγόνους του, να έχει την ίδια αντοχή στο χρόνο? εννοείται ότι στο βωμό των επιδόσεων, θα θυσιαστεί μέρος της αντοχής σε βάθος χρόνου, μην το μπερδεύετε με ποιότητα κατασκευής όμως ...
Αφού παίρνεις για να ρωτήσεις αν τα Harley είναι στριφτερά ή πως να βάλεις upside-down σε Africa, ρε χαμένο ...Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
όσες φορές σε παίρνω με γειώνεις, τώρα ζητάς και τα ρέστα?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Αφού παίρνεις για να ρωτήσεις αν τα Harley είναι στριφτερά ή πως να βάλεις upside-down σε Africa, ρε χαμένο ...![]()
![]()
![]()
+![]()
![]()
+![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
πσιτ, εσύ ο απο πάνω, με τους καφέδες, τα τσιγάρα και τα ποπ κορν, δεν πας για κανα τσεκ απ???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: