Αυτό...Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Αν φορούσε κράνος και αν πήγαινε πιο επιφυλακτικά ίσως οι συνέπειες να ήταν διαφορετικές
![]()
Αυτό...Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Αν φορούσε κράνος και αν πήγαινε πιο επιφυλακτικά ίσως οι συνέπειες να ήταν διαφορετικές
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
εγω νομιζω οτι ηταν αυτοκτονια..Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
δεν ειναι ατυχημα
δεν ειναι φονος εξ'αμελειας
κι αν τηρουσε και κανενα οριο ταχυτητας..Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
ξέρουμε με πόσα πήγαινε η μηχανή;;
Αν κρίνω από την παραμόρφωση του αυτοκινήτου, μάλλον με πολλά
Κρίμα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ολα διαφορετικα θα ηταν..
αλλα τα ορια ταχυτητας ειναι για τα κουλαδια..
χωρια οτι ειναι και για πεταμα..
Αποψε ενας παππους ειχε παρει κοντρα αναποδα την Πανεπιστημιου και την ανεβαινε στη μεσαια λοριδα, κι επειδη πηγαινε αναποδα δεν εβλεπε οτι τα φαναρια ηταν κοκκινα και περασε ΣΤΕΓΝΑ τρια τουλαχιστον.
Το διπλωμα του ηταν για ανανεωση γιατι ειχε καταρακτη λεει κι εχει χρονια να ερθει στην Αθηνα και δεν ειδε οτι ειναι μονοδρομος....
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Αποψε ενας παππους ειχε παρει κοντρα αναποδα την Πανεπιστημιου και την ανεβαινε στη μεσαια λοριδα, κι επειδη πηγαινε αναποδα δεν εβλεπε οτι τα φαναρια ηταν κοκκινα και περασε ΣΤΕΓΝΑ τρια τουλαχιστον.
Το διπλωμα του ηταν για ανανεωση γιατι ειχε καταρακτη λεει κι εχει χρονια να ερθει στην Αθηνα και δεν ειδε οτι ειναι μονοδρομος....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
Αρχικά δημιουργήθηκε από mparmpanik
κι αν τηρουσε και κανενα οριο ταχυτητας..
Μαστορη, σε αυτο το περιστατικο δεν ειχες καμερα μεσα στο μοτοσακο.
Περιπου με 100 τρακαρε επανω η μηχανη, μπορει να πηγαινε κανονικα κ ο πουστογερος να αποφασισε να περασει στα καλα καθουμενα στο αλλο ρευμα.
Οταν βλεπεις αυτοκινητο να εχει βγαλει φλας για να μπει στο ρευμα σου για να στριψει... τι κανεις... σταματας ?
Όχι όχι, δε μας γάμησες.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Κομματι απο σαγονι ειναι.
ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕΣ
Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...
Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...
Ομοίως χθες το μεσημέρι, παππούς με Αθηναικές πινακίδες με άλλους 3 συνομίληκούς του μέσα με θηριώδες jeep ανέβαινε ανάποδα την Κυδωνίας στα Χανιά. Ούτε τα κορναρίσματα καταλάβαινε, ούτε τον κόσμο που χειρονομούσε και ούρλιαζε άκουγε ούτε πράμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Ομοίως χθες το μεσημέρι, παππούς με Αθηναικές πινακίδες με άλλους 3 συνομίληκούς του μέσα με θηριώδες jeep ανέβαινε ανάποδα την Κυδωνίας στα Χανιά. Ούτε τα κορναρίσματα καταλάβαινε, ούτε τον κόσμο που χειρονομούσε και ούρλιαζε άκουγε ούτε πράμα.
![]()
![]()
Aκριβώς.Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Ηρθε ο γιοκας του εκει (καμια 50ρια χρονων ανθρωπος) μας λεει "ασε τον πατερα μου, αυτος ετσι κ αλλιως δεν την βγαζει καθαρη, εχει ζαχαρο χολιστερινες πολλα προβληματα".
Σκεφτικα να τον ρωτησω τι σκατα τον αφηνανε να οδηγαει σε τετοια κατασταση... Αλλα λεω ας το γιατι ηταν κ ο αδερφος του θυματος εκει. Ολοι μουδιασμενοι δεν καταλαβαμε καν τι παιχτηκε.
Ο πατερας μου οταν ειδε οτι ο παππους μου δε μπορει πια να οδηγαει με ασφαλεια του πηρε τα κλειδια και το αυτοκινητο. Τα γεροντια δε νιωθουν, νομιζουν οτι δε τρεχει τιποτα, αυτος ο παπ@ρας δεν το 'ξερε να μην τον αφηνει το χαρο να βγαινει παγανια?
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Το διπλωμα του ηταν για ανανεωση γιατι ειχε καταρακτη λεει κι εχει χρονια να ερθει στην Αθηνα και δεν ειδε οτι ειναι μονοδρομος....![]()
Εχει παραγινει το κακο με τους ηλικιωμενους και οχι μονο![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από mparmpanik
κι αν τηρουσε και κανενα οριο ταχυτητας..
αλλα τα ορια ταχυτητας ειναι για τα κουλαδια..
χωρια οτι ειναι και για πεταμα..
ελπιζω να σταματισετε εδω
και να μην σας τυχει κανενας τετοιος οδηγος στον δρομο σας
(με η χωρις κρανος)
με 50 η με 250
τα αποτελεσματα ειναι τα ιδια
οταν περναει καποιος ενα φαναρι με κοκκινο ή παει στο αντιθετο ρευμα
βαζει τον εαυτο του και αλλους σε κυνδινο και ................φταιει αυτος
δεν φταινε ΚΑΙ οι αλλοι που ενδεχομενος δεν φορανε κρανος
(εκτος αν πιστευεις οτι φταιμε και μονο που οδηγαμε μοτοσυκλεττα οποτε τσαμπα χτυπαω πληκτρα)
κριμα τα ατυχηματα δεν σταματανε βλεπω
KAFROS
www.myspace.com/maronsrad
σε επαρχιακο δρομο?Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Οταν βλεπεις αυτοκινητο να εχει βγαλει φλας για να μπει στο ρευμα σου για να στριψει... τι κανεις... σταματας ?
πεφτεις τουλαχιστον στα μισα....
αλλα χωρις κρανος με 100 που να δει το φλας του γερου?
ολα σκατα ειναι στην υποθεση
ο γερος δεν θα επρεπε να εχει διπλωμα για κανενα λογο
ο πιτσιρικας θα επρεπε να εχει κανενα κρανακι....
κ οι δυο τους λιγο περισσοτερο μυαλο!!!
-μαρα-
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
δηλαδη αμα εχω κοψει τις φλεβες μου κ βγω στο δρομοΑρχικά δημιουργήθηκε από maron
δεν φταινε ΚΑΙ οι αλλοι που ενδεχομενος δεν φορανε κρανος
(
κ με χτυπησει αυτοκινητο κ με σκοτωσει
ο οδηγος ειναι δολοφονος???!!!!
εγω ομως δεν ειμαι αυτοχειρας??
θα κατηγορησουν τον αλλον που διαλεξα εγω να πεθανω?
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003