Αρχικά δημιουργήθηκε από tolistrk
Παιζει να είμαστε και οι μονοι συνονώματοι με SV στη Ελλάδα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν και εκπρόθεσμα χρόνια μας πολλά!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tolistrk
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν και εκπρόθεσμα χρόνια μας πολλά!!!![]()
![]()
![]()
![]()
ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ.
και παντα ορθιοι.
Αυτο το τελευταιο πιανεται για ολους.![]()
Δηλαδή αν -χτύπα ξύλο- πάθαινε κάτι η μηχανή του φίλου,θα είχες την αποκλειστικότητα;Αρχικά δημιουργήθηκε από tolistrk
![]()
Φίλε TOLISTOLAROS περαστικά![]()
Σήμερα μου αλλάξανε γάζες στο νάρθηκα.Η γάμπα μου λόγω ακινησίας έχει εξαφανιστεί...ο αστράγαλος τούμπανο και πολλά αιματώματα στα γόνατα.Μου είπε θα'χω 95%επαναφορά(δηλ ξανά τρέξιμο,βάρη κλπ) σε 6 μήνες!!![]()
![]()
Η συγκεκριμένη βλάβη(εξάρθρημα υπαστραγαλικής) συναντάται σπάνια επειδή χρειάζεται τρελλή ροπή για να φύγει απ'τη θέση της η συγκεκριμένη άρθρωση.Οφείλεται είτε σε ατυχήματα είτε σε πτώση από πχ 4ο όροφο...
Κρίμα φίλε μου...
φρόντισε να κινηθείς παράλληλα με τους γονείς σου να ξεκινήσεις διαδικασίες...
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ. ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΚΛΕΙΝΩ ΧΡΟΝΟ. ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΔΕΞΙΟ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΜΑ 3 ΒΑΘΜΟΥ,ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΔΕΞΙΟ ΚΑΡΠΟ,ΕΛΑΦΡΥ ΚΑΤΑΓΜΑ ΣΠΟΝΔΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΥΧΕΝΑ. 2 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΣΑΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΛΑΡΑ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ. ΜΕ ΕΣΩΣΕ ΤΟ Κ Ρ Α Ν Ο Σ !!!!!! :smilea: :smilea: :smilea: :smilea:
Oi γονείς μου δε το ξέρουν...φοβάμαι μην πάθει νέο καρδιακό ο πατέρας μου!Τους είπα ότι υο 'παθα στο μπάσκετΑρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Κρίμα φίλε μου...
φρόντισε να κινηθείς παράλληλα με τους γονείς σου να ξεκινήσεις διαδικασίες...![]()
![]()
!!!Δεν ξέρω όμως αν πρέπει κάποτε να τους το πω...
Αρχικά δημιουργήθηκε από lamb
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ. ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΚΛΕΙΝΩ ΧΡΟΝΟ. ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΔΕΞΙΟ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΜΑ 3 ΒΑΘΜΟΥ,ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΔΕΞΙΟ ΚΑΡΠΟ,ΕΛΑΦΡΥ ΚΑΤΑΓΜΑ ΣΠΟΝΔΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΥΧΕΝΑ. 2 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΣΑΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΛΑΡΑ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ. ΜΕ ΕΣΩΣΕ ΤΟ Κ Ρ Α Ν Ο Σ !!!!!! :smilea: :smilea: :smilea: :smilea:![]()
![]()
![]()
![]()
Τώρα πώς είσαι;Το πόδι το πατάς όπως πριν;
ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΤΑΩ ΑΚΟΜΗ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΠΟΝΑΕΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΩ ΠΟΝΑΕΙ.
Περαστικά Amigo... μικρό σχετικά το κακό... κατά τα άλλα τινα πεις....#!@$#!$@$
Περαστικά και πάλι...![]()
Live every day as if it were your last one...but don`t make it so..!
edo stin rodo meno afta pou ginonte kathe mera edo fovase na kikloforisis ston dromo exo pathi ta trela alla distixos edo meno opote prepi na ta yposto me oti kai na kykloforisis fovase perastika file
Αν το εχαψαν να μην τους το πεις ποτε!!!...για το καλο τους.Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Oi γονείς μου δε το ξέρουν...φοβάμαι μην πάθει νέο καρδιακό ο πατέρας μου!Τους είπα ότι υο 'παθα στο μπάσκετ![]()
![]()
!!!Δεν ξέρω όμως αν πρέπει κάποτε να τους το πω...
Στο λεει καποιος που εκανε την μαλακια μια φορα.
Καλη αναρρωση![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Τι μαλακία δηλαδή?Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Αν το εχαψαν να μην τους το πεις ποτε!!!...για το καλο τους.
Στο λεει καποιος που εκανε την μαλακια μια φορα.
Καλη αναρρωση![]()
Αυτό εξαρτάται από την οικογένεια...Νομίζεις ότι οι γονείς δεν
μπορούν να καταλάβουν?
:smilea:
Σαφως και μπορουν να καταλαβουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από ares_tz
Τι μαλακία δηλαδή?
Αυτό εξαρτάται από την οικογένεια...Νομίζεις ότι οι γονείς δεν
μπορούν να καταλάβουν?
:smilea:
Εμενα καταλαβαν μια χαρα.
Και εκτοτε εχασαν και τον υπνο τους μια και καλη.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Να καταλάβουν τί, ότι μου αρέσουν οι μηχανές;Ή ότι λίγο ακόμα και θα σκοτωνόμουν;
Τα καταλαβαίνουν και τα 2,απλά θα τρελλαθούν,ο πατέρας μου έπαθε μερικό έμφραγμα το '97 και τα'δε κωλυόμενα το Πάσχα που έσκασα καβαλλάρης,δε θα'ναι ό,τι καλύτερο να του πώ :"Έλα μπαμπά,με τρακάρανε και είμαι με τις πατερίτσες"...