περαστικα αλλα απο αυτα που ποσταρεις επετρεψε μου να σου πω οτι δεν εισαι τοσο ασχημα οσο φανταζεσαι.
![]()
περαστικα αλλα απο αυτα που ποσταρεις επετρεψε μου να σου πω οτι δεν εισαι τοσο ασχημα οσο φανταζεσαι.
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Mακάρι φίλε μου,μακάρι να βγω ψεύτης αλλά το 6μηνο το'χω σίγουρο...Προτιμότερο να'σπαγα το πόδι,οι αρθρώσεις είναι πολύ δύσκολα σημεία...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
![]()
Απ'την άλλη ευτυχώς που δε μ'έριξε σέντρα στο γκρεμό να κάνω βουτιά στην Ιάλυσο...![]()
![]()
![]()
Μην το λες αυτο για το σπασιμο στο συγκεκριμενο σημειο....Φιλος οικογενειακος που του επιασε κοντρα το ποδι η μοτο με το πεζοδρομιο τωρα 8 μηνες μετα με το ζορι περπαταει μετα απο χειρουργεια και λαμες και βιδες και πλαστικες λιγο πανω απο αστραγαλο στο κατω μερος του καλαμιου....Αστα...
Περαστικα![]()
Περαστικα ρε Τολη...
καθε φορα που διαβαζω το ποστ σου σκεφτομαι ποσο απροστατευτοι ειμαστε εκει εξω καθημερινα...
εγω δυστυχως λογω δουλειας δεν μπορω να φοραω μποτες μηχανης...και βλέποντας την ζημιας σου με τα μποτακια ΤΡΕΜΩ στην ιδεα του πως θα ηταν τα πραγματα εαν φορουσες απλο παπουτσι....
Περαστικα και πάλι.
Παρανόηση,εννοούσα μακάρι να σπαγα το καλάμι.Εννοείται άμα σπάσεις τα κοκκαλάκια των ταρσών την έκατσες..μακριά από μας.Ευχαριστώ και μακριά από κακές στιγμές!Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Μην το λες αυτο για το σπασιμο στο συγκεκριμενο σημειο....Φιλος οικογενειακος που του επιασε κοντρα το ποδι η μοτο με το πεζοδρομιο τωρα 8 μηνες μετα με το ζορι περπαταει μετα απο χειρουργεια και λαμες και βιδες και πλαστικες λιγο πανω απο αστραγαλο στο κατω μερος του καλαμιου....Αστα...
Περαστικα![]()
![]()
Περαστικά, και μακάρι να ναι η τελευταία φορά που μπαίνεις σε τέτοιες περιπέτειες φίλε.
Μπράβο και για την κίνηση να ποστάρεις τα σχετικά με τον εξοπλισμό, έτσι να ταρακουνιόμαστε και λίγο (συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου)..![]()
Περαστικά κ σιδερένιος !Πρέπει ναταν πολύ τούμπανο το πόδι ............
Να γίνει sticky οπωσδήποτε (κι ας είναι λίγο αηδία οι φωτό με το πόδι) για να βλέπουν όλοι τί μπορείς να πάθεις ακόμα και με (έστω ελαφρύ) εξοπλισμό,πόσο μάλλον με σαγιονάρα βερμούδα κλπ.
Περαστικά σου συνSVούχε,χωρίς να σου μείνει κανένα κουσούρι.Αν και βλέπω το κατέχεις το θέμα της επανάκαμψης![]()
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
με σωστη ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη και σωστο προγραμμα αποκαταστασης και αποθεραπειας 3 μηνες max.Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Mακάρι φίλε μου,μακάρι να βγω ψεύτης αλλά το 6μηνο το'χω σίγουρο...Προτιμότερο να'σπαγα το πόδι,οι αρθρώσεις είναι πολύ δύσκολα σημεία...
Απ'την άλλη ευτυχώς που δε μ'έριξε σέντρα στο γκρεμό να κάνω βουτιά στην Ιάλυσο...![]()
![]()
![]()
αν σε τραβηξει παραπανω καποιος εχει κανει πατατα.
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ελπιζω να γινεις γρηγορα καλα . ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΛΕΣ ΜΟΝΟ .Εγω εχω μια απο τα ιδια
δηλαδη εξαρθρωση αστραγαλου , μεταταρσια μετατοπισμενα 2 και κατεστραμενο αλλο 1 ,
θλαστικο τραυμα απο σιδερο το οποιο μου εκοψε τον τενοντα και το νευρο ολα αυτα στο
δεξι γιατι το αριστερο εχω μονο διπλο καταγμα περονης ειμαι στο γυψο 64 μερες και εχω ακομη μια εβδομαδα για το αριστερο το δεξι φυσικοθεραπειες αλλα κανα 2μηνο ακομη
με αισιοδοξια για τα μεταταρσια . Κουραγιο ολα θα περασουν πιστευω . ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.
ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ KANOYN ΣΧΕΔΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΓΕΛΑΕΙ
Aμάν..περαστικά σου φίλε!Αρχικά δημιουργήθηκε από ganezos
Ελπιζω να γινεις γρηγορα καλα . ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΛΕΣ ΜΟΝΟ .Εγω εχω μια απο τα ιδια
δηλαδη εξαρθρωση αστραγαλου , μεταταρσια μετατοπισμενα 2 και κατεστραμενο αλλο 1 ,
θλαστικο τραυμα απο σιδερο το οποιο μου εκοψε τον τενοντα και το νευρο ολα αυτα στο
δεξι γιατι το αριστερο εχω μονο διπλο καταγμα περονης ειμαι στο γυψο 64 μερες και εχω ακομη μια εβδομαδα για το αριστερο το δεξι φυσικοθεραπειες αλλα κανα 2μηνο ακομη
με αισιοδοξια για τα μεταταρσια . Κουραγιο ολα θα περασουν πιστευω . ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.
Εδώ και 3 μέρες πατερίτσες ΤΕΛΟΣ.Τώρα φοράω ένα aircast.Κολυμπάω κάθε μέρα 2-3 χλμ(μετρημένα)στη θάλασσα και το πόδι ξεπρήζεται συνεχώς.Παπούτσι βέβαια στο δεξί ούτε σκέψη ακόμα...
Σκέφτομαι πάντως πριν ξεκινήσω φυσικοθεραπείες να βγάλω καμμιά μαγνητική ώστε να'χουμε μια πιο καθαρή εικόνα.
Περαστικά μας και πάλι!!![]()
![]()
![]()
![]()
φίλε περαστικά σου τί άλλο να πούμε!
πάντως εγώ σε πτώση με λίγα χλμ (~40χλμ) σε άσφαλτο κακής ποιότητας στο βουνό, όπου μου μάγκωσε τον αστράγαλο τη γλύτωσα (ούτε κάν πρήστηκε) διότι φορούσα δερμάτινο ΜΠΟΤΑΚΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ λόγω δουλειάς (μηχανικός εργοταξίου) . παίδες έχει σίδερο όλη η σόλα(που σημαίνει σχεδόν άκαμπτο όλο το παπούτσι), το μισό μπροστά απο πάνω(δάχτυλα) και πολύ δυνατή ενίσχυση στον αστράγαλο και περιμετρικά πίσω ψηλά.επίσης αεριζόμενο,απορροφά κραδασμούς (έχει μπόλικους το funduro) και κοστίζει περίπου 70 ευρώ. αύριο θα ποστάρω φωτό. από κούραση δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά φανταστείτε ότι το φοράω σχεδόν κάθε μέρα 11-12 ώρες στη δουλειά.σε ταξίδι 550χλμ (λάρισα-αρκαδία) σερί δεν κούρασε καθόλου πάντως
Περαστικά μας σε όλους Tolitolaros & ganezos & tropeas....Αρχικά δημιουργήθηκε από ganezos
με αισιοδοξια για τα μεταταρσια . Κουραγιο ολα θα περασουν πιστευω . ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.![]()