Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 117

Θέμα: "Έκλεβε σχάρες φρεατίων από επαρχιακές οδούς"

Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
    Εγώ απλά λυπάμαι τον κακομοίρη που θα βγεί πρώτος να μας πει ρατσιστές...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αν και δε νομίζω οτι υπάρχει κάποιος που να λυπάται την συγκεκριμένη ομάδα γύφτων... ε ανθρώπων.
    Πριν 2 μήνες έπαιζα Gears Of War σπίτι μου πρωί πριν παω για δουλειά. Εχω συνδεδεμένο το X-box με τον ενισχυτή και τα 200άρια ηχεία και γίνεται πανικός στο δωμάτιο.
    Ξαφνικα σε μια πάυση του παιχνιδιού ακούω κατι απο το σαλόνι. Παω μέσα τίποτα ολα καλά! Παώ να ξαναπάιξω και ξανακούω κατι. Κάποιος είναι πίσω απο την πόρτα και προσπαθεί να την ανοίξει!!!
    Σημειωτέον η πόρτα έιναι ασφαλέιας απο τις ακριβές και με έξτρα κλειδαριά να μην ανοιγει με ταυτότητες και καρτες κλπ. Κοιταω απο το ματακι και δεν βλέπω τίποτα. "Κατσε μην είναι κανενας με καμμιά μαχαίρα 50 εκατοστά" λεω και κανω θόρυβο να καταλάβουν οτι κάποιος είναι μέσα.
    Ακούω τρεχάματα,βγαίνω στο μπαλκόνι και βλέπω 3 γύφτισες να κρατάνε καλτσες στα χέρια. Αρχιζω να τις βρίζω και μου λένε το θεικό: "Καλε πως έκανες έτσι κάλτσες πουλάμε να κοίτα".
    Βγήκαν και απο πάνω οι καριες!!! Απο τότε κλειδώνουμε και την πόρτα της εισοδου στην πολυκατοικιά και έχουν ξαναπροσπαθήσει να μπούνε 2 φορές οι μαλακισμένες απο οτι καταλάβαμε γιατί υπήρχαν σημάδια παραβιασμού στην πόρτα αλλα είναι και αυτή ασφαλειάς(του κιλού αλλα αν κλειδώσει δεν ανοιγει χωρίς κλειδιά) και αποτύχανε παταγωδώς.
    Μαχαίρα ο άλλος; Πάρε μια Mossberg να ξεγνοιάσεις! (τραγικό που το λέγω και το υποστηρίζω με θέρμη, αλλά εκεί εφτάσαμε...)
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    @@ στρίμωγμα έχουν. Αν δεν μπορεί μια κοινωνική ομάδα να ενταχθεί με τους υπόλοιπους επί 200 χρόνια, μάλλον δεν φταίνε οι υπόλοιποι.
    Κατάφεραν πχ οι οικονομικοί μετανάστες να τα βγάλουν περα σε 10-15-20 χρόνια και προοδεύουν και αυτοί και τα παιδιά τους.

Ενταξει ,δεν εχεις αδικο ,ετσι οπως ειναι τα πραγματα και συνεχιζουν ,ειναι πολυ δυσκολο να ενταχθουν σε οργανωμενες κοινωνιες ,ετσι προτιμουν την ευκολη λυση της αποστασιοποιησης και του ρατσισμου ,δεν τους δικαιολογω ..πραγματι ειναι αρκετα χειριστικοι και κοιτανε να σε ριξουν.
    Εχω και εγω εμπειριες τετοιες ,οταν πεταγαμε "σαβουρα"μετα ψαχναμε εργαλεια ,μεχρι που βρηκαμε καποιον" παναγιωτη " που πραγματικα ειναι δικαιος και φιλοτιμος ,εχει δωσει μεγαλο χερι βοηθειας σε μεταφορες και ανακαινισεις και παντα ερχεται με την οικογενεια του ....αποτελει την εξαιρεση του κανονα.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Δεν υπάρχει θέμα ρατσισμού μάγκες. Πρόκειται για ομάδες ανθρώπων που ζουν με τρόπο και λειτουργία συμμορίας.
    Το πρόσφατο περιστατικό της Σπάρτης δεν είναι κάτι που προκαλεί έκπληξη. Ο ρόλος του καταυλισμού είναι να προσφέρει άσυλο και απόκρυψη των κλοπιμαίων, και ΔΕΝ έχει να κάνει με ήθη και έθιμα κοινωνικής ομάδας.

Στον Ταύρο ήδη οι κάτοικοι έχουν ξεσηκωθεί 2-3 φορές κλείνοντας την Πειραιώς προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις διοξίνες-δηλητήρια που αναπνέουν επειδή καίνε τα κλεμμένα καλώδια. Στο Μοσχάτο το ίδιο, όπως και σε τόσες άλλες περιοχές.
    Όποιος έχει ακόμα ενδοιασμούς ας κατέβει μια βόλτα στην παραλία του Φαλήρου μεταξύ των ολυμπιακών γηπέδων και του ΣΕΦ.....

Αν και έχει καθαριστεί ουκ ολίγες φορές από εθελοντές και τον Δήμο, η λέξη χωματερή δεν μπορεί να περιγράψει την εικόνα του χώρου όταν φεύγουν οι γύφτοι..Μιλάμε για τόνους σκουπιδών, κυρίως ηλεκτρικών συσκευών και καλωδίων που διαλύονται επί τόπου και καίγονται για να πάρουν οτι μπορεί να πουληθεί.

Και το θέμα με τις σχάρες δεν είναι καινούργιο. Το ίδιο θέμα έχει ξαναμπει εδώ με τις σχάρες που ξήλωναν στην εθνική στο υψος της Υλίκης πριν δυο τρία χρόνια.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    ρε τους γυφταιους κάνουν τετοια πράγματα κλεβουν σχάρες απο τα φρεάτια;Δεν το πιστευω!

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Δεν υπάρχει θέμα ρατσισμού μάγκες. Πρόκειται για ομάδες ανθρώπων που ζουν με τρόπο και λειτουργία συμμορίας.
    :

Να οργανωθούμε σε ομάδες ,ανάλογα με τα κυβικά της μοτοσικλέτας μας , να οπλιστούμε με μαχαίρια ,καδρόνια πιστόλια ,καραμπίνες τουφέκια ,μπαζούκας και καμιά φασολάδα δεν θα έπεφτε άσχημα ΚΑΙ να ξεκινήσουμε το κυνήγι.....

ένα είναι το σύνθημα που όλους μας ενώνει : Γύφτοι -γουρούνια -δολοφόνοι ..... :rotflmao:

(και για να προλάβω μερικούς ...εσείς αρχίσατε πρώτοι)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    Να οργανωθούμε σε ομάδες ,ανάλογα με τα κυβικά της μοτοσικλέτας μας , να οπλιστούμε με μαχαίρια ,καδρόνια πιστόλια ,καραμπίνες τουφέκια ,μπαζούκας και καμιά φασολάδα δεν θα έπεφτε άσχημα ΚΑΙ να ξεκινήσουμε το κυνήγι.....

ένα είναι το σύνθημα που όλους μας ενώνει : Γύφτοι -γουρούνια -δολοφόνοι ..... :rotflmao:

Εγώ προτείνω κάτι πιο αναιμακτο. Να ψηφιστεί ένας νέος φόρος, φορος υπέρ του Γύφτου.
    Θα φορολογούμαστε όλοι και τα έσοδα θα μοιράζονται στους γύφτους , ώστε να έχουν χρήματα και να μην χρειάζεται να κλέβουν. Είναι ρατσισμός να απαιτούμε από αυτούς να δουλεύουν για να ζήσουν . Πρέπει να θεσμοθετηθεί άμεσα ή ισόβια υποστίρηξή τους από εμάς και τα παιδία μας.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Μαζι σας αδερφια.Να λυντσαρουμε τους γυφτους.Αλλα εμενα μου τη σπανε κι οι αλβανοι,οι ρωσοι,οι πακιστανοι,οι κοντοι,οι χοντροι,οι κοντοχοντροι,οι μαλλιαδες,οι γρηγοροι,οι αργοι,οι απελπιστικα αργοι...κατι πρεπει να γινει επιτελους ωστε ολοι εμεις οι τελειοι και ανωτεροι φυλετικα να υπερισχυσουμε.

γράφω βιβλίο-Βίβλο, με χρήσιμες οδηγίες συμβουλές για να παρα-γκωνίσουμε όλους αυτούς και να μείνουμε μόνο εμείς οι τέλειοι ....Το όνομα του βιβλίου : O Αγκών μου

...

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS

Δεν καταλαβαίνω πως τα λες(ειρωνικά ή όχι)αλλα όπως και να το λες φτιάξε φασολάδα για ένα στρατό και έρχόμαστε. Πρέπει να υπογράψουμε κάπου???
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Μαζι σας αδερφια.Να λυντσαρουμε τους γυφτους.Αλλα εμενα μου τη σπανε κι οι αλβανοι,οι ρωσοι,οι πακιστανοι,οι κοντοι,οι χοντροι,οι κοντοχοντροι,οι μαλλιαδες,οι γρηγοροι,οι αργοι,οι απελπιστικα αργοι...κατι πρεπει να γινει επιτελους ωστε ολοι εμεις οι τελειοι και ανωτεροι φυλετικα να υπερισχυσουμε.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    "Δυστυχως , το αγγουρι δεν ποναει αμα δεν μπει στον δικο σου κωλο."
    John Steinbeck

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Που κολλάει αυτό ρε μαν?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    Που κολλάει αυτό ρε μαν?

το λεει για τον ρατσισμο αλλα εγω θα συμφωνησω με τον
    απο πανω
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    "Δυστυχως , το αγγουρι δεν ποναει αμα δεν μπει στον δικο σου κωλο."
    John Steinbeck

no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    παντως αν σου την σπανε και οι ρωσιδες εχεις θεμα
    :rotflmao:
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Pilgrimage
    δηλαδή πρέπει σε όλους να τους φορτώνουμε τα λάθη των ομοεθνών τους?δεν το καταλαβαίνω...επειδή κάποιοι έλληνες φέρονται μαλ@κισμένα δεν σημαίνει ότι όλοι είναι έτσι..και έστω και ένας να είναι καλός..
    Get your motor running..

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. quote: VANDA Πριν κατεβούμε από τη μηχανή...
    από mikios400 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2008, 00:03
  2. famous quotes from dirt people..
    από dirtbird στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 09:41
  3. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2008, 16:24
  4. Quote
    από Mago Babidi στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 6