Μαχαίρα ο άλλος; Πάρε μια Mossberg να ξεγνοιάσεις! (τραγικό που το λέγω και το υποστηρίζω με θέρμη, αλλά εκεί εφτάσαμε...)Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
Εγώ απλά λυπάμαι τον κακομοίρη που θα βγεί πρώτος να μας πει ρατσιστές...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αν και δε νομίζω οτι υπάρχει κάποιος που να λυπάται την συγκεκριμένη ομάδα γύφτων... ε ανθρώπων.
Πριν 2 μήνες έπαιζα Gears Of War σπίτι μου πρωί πριν παω για δουλειά. Εχω συνδεδεμένο το X-box με τον ενισχυτή και τα 200άρια ηχεία και γίνεται πανικός στο δωμάτιο.
Ξαφνικα σε μια πάυση του παιχνιδιού ακούω κατι απο το σαλόνι. Παω μέσα τίποτα ολα καλά! Παώ να ξαναπάιξω και ξανακούω κατι. Κάποιος είναι πίσω απο την πόρτα και προσπαθεί να την ανοίξει!!!
Σημειωτέον η πόρτα έιναι ασφαλέιας απο τις ακριβές και με έξτρα κλειδαριά να μην ανοιγει με ταυτότητες και καρτες κλπ. Κοιταω απο το ματακι και δεν βλέπω τίποτα. "Κατσε μην είναι κανενας με καμμιά μαχαίρα 50 εκατοστά" λεω και κανω θόρυβο να καταλάβουν οτι κάποιος είναι μέσα.
Ακούω τρεχάματα,βγαίνω στο μπαλκόνι και βλέπω 3 γύφτισες να κρατάνε καλτσες στα χέρια. Αρχιζω να τις βρίζω και μου λένε το θεικό: "Καλε πως έκανες έτσι κάλτσες πουλάμε να κοίτα".
Βγήκαν και απο πάνω οι καριες!!! Απο τότε κλειδώνουμε και την πόρτα της εισοδου στην πολυκατοικιά και έχουν ξαναπροσπαθήσει να μπούνε 2 φορές οι μαλακισμένες απο οτι καταλάβαμε γιατί υπήρχαν σημάδια παραβιασμού στην πόρτα αλλα είναι και αυτή ασφαλειάς(του κιλού αλλα αν κλειδώσει δεν ανοιγει χωρίς κλειδιά) και αποτύχανε παταγωδώς.