Σελίδα 2 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 151

Θέμα: Καθολικη απαγορευση του καπνισματος στην Ευρωπη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR
    Αν και με προλαβε αλλος και μιλησε για το νησι των ιπ-ποτων και των "αδελφων" , δεν μπορω θα σχολιασω

Απαγορευετε λεει το καπνισμα...γιατι κανει κακο στη υγεια..οχι μονο σας το απαγορευουμε και σας παμε στη ταρατσα να καπνισετε αλλα επειδη ειστε και γλυκα αγορια σας το πουλαω και 4 λιρονια

Ερωτησης...ο ελληνας ο μιζερος ο τελευταιος της ευρωπης κτλ κτλ....
    -Γιατι μου απαγορευεις το καπνισμα?
    -Γιατι κανει κακο στη υγεια
    -Το ξερω..αλλα δεν γουσταρω την υγεια μου
    -Γιατι κανει κακο στην υγεια των αλλων
    -ΚΑι μενα μου κανει κακο στην δικια μου υγεια το κρατος του αλκοολισμου που εχετε..που με μιση λιρα πινεις ενα λιτρο μπυρα...που παρεες 15-20χρονων μολις βγουνε απο την pub ειναι χειροτερα απο τυφλα,δειχνουν τους κωλους τους,ξερνανε και προκαλουν τους περαστικους
    Που ειστε ΑΛΚΟΟΛΕς και δεν ξερετε να ζησετε γιατι εχετε ενα κρατος μπαμπουλα-νταντα να σας νταντεβει....Μου εχετε ζαλιζει τα @@ με το περιβαλλον,ποσα σκουπιδια πεταω,ποσο CO2 παραγει το σαραβαλακι μου, που για να πιω ενα καφε πρεπει να πληρωσω τα κερατα μου

που και για να κλασω πρεπει να πληρωσω

Μα πιο πολυ

Μου τι δινει που οταν σας μιλαω με νεα επιχειρηματα μου επαναλαμβανετε τα ιδια που ακουσα πριν 2 δευτερολεπτα

Αι Σιχτιρ Αδελφες Παλιο εγγλεζες

Παντα φιλικα
    Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    Καιρός να κόψουμε

Τα ταξίδια στην Ευρώπη

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	5486.jpg 
Προβολές:	319 
Μέγεθος:	35,0 KB 
ID:	111847
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Το σκηνικό το βίωσα το 2002 που πήγα στην Αυστραλία.Σταματήσαμε μετά από 10 ώρες ταξίδι στο αεροδρόμιο της Μπανγκογκ για να αλλάξουμε αεροπλάνο.Έψαχνα να βρω ένα μέρος να μην απαγορεύεται το κάπνισμα και βρήκα.Ένα γυάλινο δωμάτιο όπως το περιέγραψε ο Hymador στην μέση του κεντρικού διαδρόμου και μέσα ντουμάνιαζαν καμμιά 15αριά καπνιστές.Αισθάνθηκα σαν έκθεμα σε μουσείο κατά βάση και ένιωσα πως είναι να είσαι σε καραντίνα
    Fortis Fortuna Adiuvat

Ηθικό δίδαγμα....να έχουμε την υγειά μας για να καπνίζουμε

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Σουηδια ειναι ακομα ποιο προχωρημενοι.

Οι καλυτεροι ολης της ευρωπης.

Αϊ σιχτιρ με τη δηθεν συμπεριφορα τους.

:a29:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    και που να δεις νεα υορκη, βιεννη, στοκχολμη κωστη....

αλλα δεν χαλαστηκα.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

(πως φαίνεται οτι έκοψα το καπνισμα ε; )

Το καλύτερο μας το έλεγε ένας Αγγλος το καλοκαίρι στην Ιταλία για την απαγόρευση καπνίσματος σε παμπ και κλαμπ...

Παραπονιούνται μας είπε οι γκόμενες... :wacko:

Ρωτάμε "γιατί";

Γιατί χωρίς την καπνίλα μυρίζουν οι κλανιές που αφήνουν οι αγγλάρες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

καμμένος.. Το avatar του/της ronin1
    paparies...

ok...

egw kapnizw..xwris na eimai fanatikos..apo 1 eos 5 tsigara imerisios..

ok..na yparxoyn xoristoi xoiroi ...to katalavaino apolyta..na tiroyntai omos oxi opos sto ellada...

alla to allo akro..einai malakia..

giati dialdi to alkool ti einai?einai kalytero?

ego den to goystaro to alcool..den pino pote para mono kana krasaki...

na kleisoun k ta bar..k na ta valoun se gyala...

edo olos o kosmos..pinei mayro.,.to tsigaro toys peirakse..

Αληθεια γιατι δεν κοβεται το καπνισμα που τοσο κακο κανει στις τσεπες σας και στην υγεια σας?

Ενα πρωην 8 χρονων καπνιστης

Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
    giati dialdi to alkool ti einai?einai kalytero?
    Όχι....

Αλλά δεν το εισπνέει ο διπλανός σου όταν πίνεις

(εκτός αν του μιλάς απο πολύ κοντά )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

καλά......

δεν καπνίζω και δεν κάπνισα ποτέ τσιγάρο.....

αλλά είναι πολύ χάρντκορ η καθολική απαγόρευση....

εγώ συμφωνώ με τους ξεχωριστούς χώρους για καπνίζοντες και μη...δε με ενοχλεί...

πρέπει να σεβαστούμε και εμείς την "ασθένια" κάποιου ο οποίος καπνίζει....

γιατί αυτός αν και δε θέλει, ο οργανισμός του το ζητάει απεγνωσμένα...

σκεφτείται να πρέπει να κατουρήσετε και να μη μπορείτε, παρά μόνο στο κρύο στους -29 βαθμούς...

γι'αυτό πρέπει να υπάρχουν εξίσου χώροι και για τους δύο, σε δημόσια κτίρια τουλάχιστον και σε καταστήματα όπου υπάρχει συνοστισμός ανθρώπων...

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Αληθεια γιατι δεν κοβεται το καπνισμα που τοσο κακο κανει στις τσεπες σας και στην υγεια σας?

Ενα πρωην 8 χρονων καπνιστης
    αλήθεια εσύ γιατί δεν κόβεις την μαλακισμένη συνήθεια να λες στους άλλους τι να κάνουν για το καλό τους?

ένας πρώην μαλάκας! στην εφηβεία το έκοψα και άρχισα το σεξ, γιατί έλεγα τα ίδια με τον Γιώργο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

το δικαίωμα του καθενός να ΜΗΝ αναπνέει τον καπνό μου το καταλαβαίνω.
    Το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης το κατανοεί ο 'δημοκρατικός' νταβαντζιδοσκεπτόμενος εκπολιτιστής ευρω-πεο-λιγουρο-μαλάκας?
    αστοδιαλο φασιστογενήματα που ψάχνετε δικαιολογίες για να μας μαντρώσετε με τον κάθε μπαμπούλα που σας έρχεται κρανιοφεγκείς

STO DUBAI EINAI AKOMA XEIROTERA GIATI OI XWROI KAPNISTWN EINAI SA KLOUBIA KAI STIN N.Y. TA XEIRISTA...APLA DEN YPARXOUN XWROI KAPNISTWN...KANEIS CHECK IN KAI PALALA TSIGARO
    PROzacRIDER

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    mia xara sti germania.

stin italia- milano kai fantazome kai se ola ta alla, den eixe olokliro aerodromio POUTHENA na kapniseis..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    αλήθεια εσύ γιατί δεν κόβεις την μαλακισμένη συνήθεια να λες στους άλλους τι να κάνουν για το καλό τους?

ένας πρώην μαλάκας! στην εφηβεία το έκοψα και άρχισα το σεξ, γιατί έλεγα τα ίδια με τον Γιώργο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

το δικαίωμα του καθενός να ΜΗΝ αναπνέει τον καπνό μου το καταλαβαίνω.
    Το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης το κατανοεί ο 'δημοκρατικός' νταβαντζιδοσκεπτόμενος εκπολιτιστής ευρω-πεο-λιγουρο-μαλάκας?
    αστοδιαλο φασιστογενήματα που ψάχνετε δικαιολογίες για να μας μαντρώσετε με τον κάθε μπαμπούλα που σας έρχεται κρανιοφεγκείς
    Βασικα Χρηστο το προβλημα μου ξερεις ποιο ειναι?
    Οτι πολυ απλα δεν εχει επικρατησει ο κανονισμος των χωρων καπνισματος στην Ελλαδα
    Μα τελος παντων τιποτα δεν λειτουργει σε αυτην την χωρα?

Δεν το λεω επειδη ετσι ξυπνησα ενα πρωι, αλλα επειδη εκοψα το καπνισμα λογω λαρυγγιτιδας, και ειδα οτι εχω σοβαρο προβλημα αν κατσω σε μερος που εχει πολυ τσιγαριλα
    Πολλες φορες σε εστιατορια εχω τσακωθει γιατι η φακλανα απο το διπλανο τραπεζι θελει να κανει το κομματι της πετωντας το καπνο στα μουτρα μου την ωρα που τρωω
    Δεν ειμαι μανιακος, ολα αυτα σε υποτιθεμενο χωρο ΜΗ καπνιστων

Για αυτο ακριβως το λεω
    Αν θελει καποιος να καπνισει, ας βαλει μια εξατμιση απο λεοφωρειο του ΟΑΣ στο στομα του, και ας αρχιζει τα τσιμπουκια(τσιμπουκι=πιπα=εισπνοη καπνου), δικαιωμα του...

Σελίδα 2 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μηνας του μελιτος στην Ευρωπη!
    από Elena K. στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 125
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2009, 00:27
  2. Μηνας του μελιτος στην Ευρωπη!
    από Elena K. στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2009, 15:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα