λες να φταίνε τα motul;.. θα το δοκιμάσω και θα σου πω στην επόμενη αλλαγή λαδιών.
Gandalf
λες να φταίνε τα motul;.. θα το δοκιμάσω και θα σου πω στην επόμενη αλλαγή λαδιών.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Ohlins δεν εχει σιγουρα οταν το αγοραζεις παντως excell ζαντες απο 2005 και ανω
Super motard και ξερο ψωμι!
Τα ΧΤ-Χ έχουν όπως προήπατε excel ζάντες από το εργοστάσιο από το πρώτο κομμάτι που βγήκε και όχι μεταγενέστερα. Όσο για το Ohlins θα διαφωνίσω γιατί πριν από λίγο καιρό το έβαλα και πολύ απλά το μηχανάκι δεν είχε ποτέ αυτή τη συμπεριφορά. Άσε που αν έβαζαν πίσω Ohlins δε θα άφηναν έτσι αυτό το χάρχαλο που θέλει να λέγεται μπροστινό...![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
Κοίτα.... Εδώ διαφωνούμε λίγο.... Όχι δεν την έχω δει αυτή την αυτονομία..... αλλά ούτε που την έχω πλησιάσει..... Στην πόλη μου ανάβει στα 120 με 130 και σε ένα ταξίδι Πάτρα - Αθήνα δεν ρίσκαρα να το αφήσω χωρίς να γεμίσω πριν τα 210 χλμ. Είχε ανάψει από τα 170 χλμ. και να φανταστεί ότι η ταχύτητα ταξιδίου ήταν γύρω στα 130 χλμ./ώρα. Kι όλο μαμά, δεν έχω αλλάξει τίποτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
9. Κατανάλωση και αυτονομία. Πολύ δύσκολο να βρεις μονοκύλινδρο με αυτονομία 250+ χιλιομέτρων. Αν το πας σωστά δεν καίει σχεδόν τίποτα. Υπεύθυνος ο ψεκασμός και έτσι μπορούμε να πιούμε και ένα καφέ παραπάνω στην υγεία του σε μια βόλτα.
Στα 180+ αδερφέ γυρίζω ρεζέρβα μέσα στην πόλη που σημαίνει οτι απο τα 15ltr καύσιμου έχω περίπου άλλα 5 (4,7 ίσως)ltr για να καταναλώσω. Δηλαδή άλλα 50-60 ΚΜ στην καλύτερη. Αυτά με ενα ρυθμό πόλης (μέχρι 80km/h το πολύ με εξάρσεις μόνο φτάνοντας τα 100km/h ...θυμίσου οτι μιλάμε για μέσα στην πόλη)
Σε ταξίδι έχει μια αύξηση κατανάλωσης κοντά στο 20-30% ... δλδ κοντά στα 150-160 μου ανάβει για ρεζέρβα αλλά μιλάμε για κοντερίσια 140-150κm/h μέσο όρο ταχύτητας.
Αν δεν στα δίνει αυτά , θεωρώ πως ίσως είναι καλό να τσεκάρεις φίλτρα αέρος, βενζίνης και πιθανώς TPS για σωστές ρυθμίσεις ή ακόμα και αντικατάσταση φίλτρου αέρα με K&N όπως το δικό μου , που θα του δώσει καλύτερη "αναπνοή".
Αυτά που σου γράφω πάνω είναι διπλοτσεκαρισμένα μετά απο περίπου 1 χρόνο συνύπαρξης με το ΧΤΧ.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Gandalf ωραίο ποστ.
Trigger επειδή σκέφτομαι και γω για αλλαγή ελατηρίων μπροστά, είσαι ικανοποιημένος με τα ohlins; Είχες μήπως την ευκαιρία να τα συγκρίνεις με τα WP;
Το πρόβλημα που είχα γενικά (έχω το XT-R) ήταν πως το έβρισκα αργό στις αλλαγές κατεύθυνσης, νομίζω είναι ο συνδυασμός του βάρους, του 21' τροχού μπροστά και των μαλακών ελατηρίων στο πηρούνι. Με ένα κλικ αύξηση της προφόρτισης η κατάσταση βελτιώθηκε πολύ, τώρα το μηχανάκι πλαγιάζει γρηγορότερα, αλλά το μπροστινό μου φαίνεται κάπως μαλακό. Οποιαδήποτε συμβουλή για το θέμα είναι καλοδεχούμενη!
alpo, τα νούμερα που δίνει ο Gandalf για την κατανάλωση μου φαίνονται πολύ λογικά, ίσως θα έπρεπε να το κοιτάξεις. Με stock μηχανή, χαλαρή οδήγηση 120 - 130 στην εθνική κάποτε είδα 207 km πριν μπει στην ρεζέρβα! Με 130 - 150 km/h ανάβει συνήθως στα 180 km περίπου, ενώ στην πόλη βγάζω κάπου 150 km.
![]()
42
Παιδιά...τι να πω...? θα το κοιτάξω...... Μπορεί να φταίνε οι ρυθμίσεις που έκανε ο μάστορας όταν άλλαξα το TPS. Μου είχε ανεβάζει λίγο το ρελαντί τότε...... Θα του το πάω να το κοιτάξουμε....
Βασικά τώρα πρέπει να αποκαταστήσουμε κάποιες μικρές γρατσουνιές που απέκτησα πριν δύο ωρίτσες.... Δυστυχώς δεν είμαι πολύ καλός στο χώμα.... και ούτε φτάνω και πολύ καλά τη μηχανή (1.71).... οπότε πρέπει να δω τι θα κάνω με το μπροστινό φτερό γιατί το γ@μ..σα.
Έχω ξενερώσει αφάνταστα.....
Περαστικά ρε φίλε... ελπίζω να μην χτύπησες πολύ. Την μηχανή μην την σκέφτεσαι καν.Αρχικά δημιουργήθηκε από alpo
Παιδιά...τι να πω...? θα το κοιτάξω...... Μπορεί να φταίνε οι ρυθμίσεις που έκανε ο μάστορας όταν άλλαξα το TPS. Μου είχε ανεβάζει λίγο το ρελαντί τότε...... Θα του το πάω να το κοιτάξουμε....
Βασικά τώρα πρέπει να αποκαταστήσουμε κάποιες μικρές γρατσουνιές που απέκτησα πριν δύο ωρίτσες.... Δυστυχώς δεν είμαι πολύ καλός στο χώμα.... και ούτε φτάνω και πολύ καλά τη μηχανή (1.71).... οπότε πρέπει να δω τι θα κάνω με το μπροστινό φτερό γιατί το γ@μ..σα.
Έχω ξενερώσει αφάνταστα.....
42
Όχι δε χτύπησα. Σταματημένος ήμουν και απλά δεν μπόρεσα να την κρατήσω....
Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την αλλαγή γιατί βελτίωσαν τη συμπεριφορά της μηχανής κατά πολύ! Δεν έχω συγκρίνει με άλλη μάρκα αλλά τότε μου έφτανε το οτι άλλαξε αυτή η σάλτσα που είχε για μπροστινόΑρχικά δημιουργήθηκε από mpiou
Trigger επειδή σκέφτομαι και γω για αλλαγή ελατηρίων μπροστά, είσαι ικανοποιημένος με τα ohlins; Είχες μήπως την ευκαιρία να τα συγκρίνεις με τα WP;
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
φιλε gandalf εχω κι εγω το ιδιο εργαλειο κ μπορω να πω οτι οι παρατηρησεις σου ειναι πολυ εγκυρες και ακριβεις.. το μονο που δεν ανεφερες ειναι οτι η αλλαγη ωρας στο κοντερ ειναι αρκετα σπασ@@κη !! τσιμπα μια μπυρουλα για τον κοπο σου!!![]()
PLAYING WITH US.. ALWAYS DANGEROUS
Έχω XTR 2005 με 30000χλμ σχεδόν όλο μαμά απόλυτα εύστοχος ο gandalf.Καμία 20αρα κιλά λιγότερα δεν θα ήταν άσχημα.
Παιδιά μια απορία.Το xtx του 2009 έχει σωληνάκι υψηλής από τη μάννα του ή όχι και πως μπορώ να το καταλάβω;Εμένα είναι ασημί από τη μανέττα έως το καντράν και επάνω γράφει κάτι.. E-11-07 J IUAN SAE J 1401 1/8 H L DOT
Δηλαδη καιμε την ιδια βενζινη και το 690 βγαζει 20+ αλογα παραπανω απο το ΧΤΑρχικά δημιουργήθηκε από mpiou
Με stock μηχανή, χαλαρή οδήγηση 120 - 130 στην εθνική κάποτε είδα 207 km πριν μπει στην ρεζέρβα! Με 130 - 150 km/h ανάβει συνήθως στα 180 km περίπου, ενώ στην πόλη βγάζω κάπου 150 km.
![]()
Να'χα Γιαμαχα δηλαδη![]()
Βασικα το μονο καλο ΧΤ ειναι το Tenere του spy που το βρηκε κοψοχρονια και το πηρε τιμη ευκαιριας με ενα σωρο φορτωμενο καλουδια επανω![]()
Για μενα ειναι πολλα τα λεφτα που ζηταει για αυτο το μηχανακι η Yamaha.Και ειναι εντελει ενα μηχανακι γενικης μετριοτητας κατα την ταπεινη μου αποψη
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
ωραια παρουσιαση,και κυριως δεν προσπαθησες να κρυψεις τα μειονεκτηματα της μηχανης και να προβαλεις τα πλεονεκτηματα.![]()
νομιζω οτι καθε ενδιαφερομενος για το συγκεκριμενο μοντελο θα βοηθηθει πολυ διαβαζοντας το post![]()