Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 116

Θέμα: Υπαρχουν μοτοσυκλετες "τυπου" Suv ?

undefined μέλος Το avatar του/της Morton
    Και τι σας πειράζει ρε παιδιά; Είχα 2 χιλιάρικα και πήρα φρήγουηντ, άμα είχα 20 θα έπερνα GSA.
    Και θα την πήγαινα μέχρι την καφετέρια για φρεντουτσίνο και φυσικά ξεκράνωτος (ενώ με το φρήγουηντ ντρέπομαι βλέπεις να το κυκλοφορώ και γι'αυτό φοράω κράνος )

Και πάλι τι σας πειράζει; Αν έχω φρήγουηντ και το σκίζω στα χιλιόμετρα ή αν έχω GSA και ταξιδεύω μέχρι το MALL
    ΓΙΑ ΕΣΑΣ τι ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ;

Αν πάλι το πρόβλημά σας είναι ο τρόπος οδήγησης έχω απλά να καταθέσω πως τα πιο επικίνδυνα οχήματα εκεί έξω δεν είναι ούτε τα ΤΔΜ ούτε τα ΒΜW αλλά τα παπιά.

...νύυυυυυχτα :ZZZ:
    ☠☠☠

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Morton
    Και τι σας πειράζει ρε παιδιά; Είχα 2 χιλιάρικα και πήρα φρήγουηντ, άμα είχα 20 θα έπερνα GSA.
    Και θα την πήγαινα μέχρι την καφετέρια για φρεντουτσίνο και φυσικά ξεκράνωτος (ενώ με το φρήγουηντ ντρέπομαι βλέπεις να το κυκλοφορώ και γι'αυτό φοράω κράνος )

Και πάλι τι σας πειράζει; Αν έχω φρήγουηντ και το σκίζω στα χιλιόμετρα ή αν έχω GSA και ταξιδεύω μέχρι το MALL
    ΓΙΑ ΕΣΑΣ τι ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ;

Αν πάλι το πρόβλημά σας είναι ο τρόπος οδήγησης έχω απλά να καταθέσω πως τα πιο επικίνδυνα οχήματα εκεί έξω δεν είναι ούτε τα ΤΔΜ ούτε τα ΒΜW αλλά τα παπιά.

...νύυυυυυχτα :ZZZ:

Με πειραζει που κατεβαινω την Κηφισιας μουσκεμα μεσα στο κρανος και το μπουφαν μου και δεν μπορω να προχωρησω γιατι ο πουλ-μουρ ξεκρανωτος τριμαλακας με το ελικοφορο ΔΕΝ χωραει αναμεσα στα αυτοκινητα και αδιαφορει για την ουρα πισω του.Ετσι κι αλλιως αυτος απολαμβανει μια χαλαρη βολτουλα με 20 χλμ και το αερακι να του χαιδευει τα μαλλια.Το εργαλειο απο την αλλη ειναι πολεμικο.Τριβαλιτσο τιγκα στο αυτοκολλητο,εξατμισονι σπεσιαλ κλπ.
    Ειναι αυτο που λεμε γυαλι μαλλι και παντελονι lee.
    Το τι κανει ο καθενας με τα λεφτα του δεν με νοιαζει.Το να μην ξερει τα βασικα της οδηγησης και να το παιζει αρχοντας του δρομου μου τη δινει.
    Ειναι σαν αυτους τους γερους με τα mercedes που νομιζουν οτι αγορασαν και το δρομο πακετο με το καρο.
    ..μερααααα
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Με πειραζει που κατεβαινω την Κηφισιας μουσκεμα μεσα στο κρανος και το μπουφαν μου και δεν μπορω να προχωρησω γιατι ο πουλ-μουρ ξεκρανωτος τριμαλακας με το ελικοφορο ΔΕΝ χωραει αναμεσα στα αυτοκινητα και αδιαφορει για την ουρα πισω του.Ετσι κι αλλιως αυτος απολαμβανει μια χαλαρη βολτουλα με 20 χλμ και το αερακι να του χαιδευει τα μαλλια.Το εργαλειο απο την αλλη ειναι πολεμικο.Τριβαλιτσο τιγκα στο αυτοκολλητο,εξατμισονι σπεσιαλ κλπ.
    Ειναι αυτο που λεμε γυαλι μαλλι και παντελονι lee.
    Το τι κανει ο καθενας με τα λεφτα του δεν με νοιαζει.Το να μην ξερει τα βασικα της οδηγησης και να το παιζει αρχοντας του δρομου μου τη δινει.
    Ειναι σαν αυτους τους γερους με τα mercedes που νομιζουν οτι αγορασαν και το δρομο πακετο με το καρο.
    ..μερααααα

Αυτου του τυπου οι "οδηγοι" ειναι οι λεγομενοι "Urban" κυνηγοι της περιπετειας...... σαν την σφηνα και την καγκουρια και το περασμα του κοκκινου 2" μετα ΔΕΝ ΕΧΕΙ..... ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ΛΕΜΕ .... [τυφλα να χει το Hillclimb ]
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Arximandritis
    Φωτογραφίζεις κάποιο μηχανάκι ή είμαι εντελώς διεστραμένος και το μυαλό μου γυρνάει σαν.... έλικας?
    Αυτό θα ρώταγα κι εγώ!

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Αυτό θα ρώταγα κι εγώ!
    οχι Σακη... μην παρεξηγησετε ( με το δικιο σας βεβαια...)

ΑΠΛΑ Αναφερομαι στα ατομα που "εισερχονται" στον κοσμο των 2 τροχων 'αποτομα' και πιστευουν πως ΟΣΟ πιο ακριβο ειναι το "εισιτηριο" εισοδου , ΤΟΣΟ καλυτερη θα ειναι η θεση "STATUS" που θα εχουν στον κοσμο αυτο ...

δεν μιλαω για αναβατες που εχουν αλλαξει 13 μοτο και τα 2 απο αυτα ηταν ΤΥΠΟΥ GS ....
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    οχι Σακη... μην παρεξηγησετε ( με το δικιο σας βεβαια...)

ΑΠΛΑ Αναφερομαι στα ατομα που "εισερχονται" στον κοσμο των 2 τροχων 'αποτομα' και πιστευουν πως ΟΣΟ πιο ακριβο ειναι το "εισιτηριο" εισοδου , ΤΟΣΟ καλυτερη θα ειναι η θεση "STATUS" που θα εχουν στον κοσμο αυτο ...

δεν μιλαω για αναβατες που εχουν αλλαξει 13 μοτο και τα 2 απο αυτα ηταν ΤΥΠΟΥ GS ....
    Δε νομίζω να σε παρεξήγησε κανένας, είσαι σαφέστατος.
    Παλιά αυτοί οι τύποι καβαλούσαν κάτι steed, dragster, virago και άλλα τσοπεροειδή. Ακόμη πιο παλιά δε νομίζω να υπήρχαν. Τώρα είναι τα GS, και τα επιβλητικά sport - sportouring.
    Εδώ και πολλά χρόνια λοιπόν υπάρχει το κοινό που αγοράζει image.

Είναι θέμα νεοπλουτισμού και όχι αγάπης για το "άθλημα".
    Fun Is Not A Straight Line

Αρχικά δημιουργήθηκε από Arximandritis

Είναι θέμα νεοπλουτισμού και όχι αγάπης για το "άθλημα".
    Αυτη ακριβως ειναι η ουσια.Το μονο που με παρηγορει ειναι οτι κανεις μας δεν γεννηθηκε μοτοσυκλετιστης.Ειμαι σιγουρος οτι αν παμε πισω στα πρωτα βηματα που καναμε σ αυτο το χωρο θα θυμηθουμε πολλες π@π@ριες που καναμε τοτε.Οποτε κι απο τους εποχιακους,ευκαιριακους και πουλ μουρ υπαρχει παντα η ελπιδα καποιος η καποιοι να αγαπησουν το μηχανημα τους.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Δηλαδή σώνει και καλά όποιος αγοράζει GS πρέπει να κάνει το γύρο της Ευρώπης ή να πάει στις Άνδεις για να αποδείξει ότι κάνει σωστή χρήση στο πολεμικό του μηχανάκι; Πάρτε το ρε χαμπάρι,η μοτοσυκλέτα είναι μέσο διαφυγής, είτε πας στην καφετέρια είτε στο Μαρόκο.Πόσες φορές έχετε καβαλήσει με χίλια δύο πράγματα μέσα στο μυαλό σας και μετά από λίγα λεπτά τα έχετε ξεχάσει πάνω στη μοτοσυκλέτα σας;Τον άλλο τον ενοχλεί το φορτωμένο BMW που είναι ακινητοποιημένο...Τα χιλιάδες Varadero,VStrom που εκτελούν χρέη παπιού δε σε ενοχλούν,αυτά δεν έχουν έλικα στο ρεζερβουάρ,δεν είναι γερμανικά και δεν τα καβαλάνε γιατροί ξεκράνωτοι...Έλεος ρε παιδιά με τη μιζέρια,έλεος...και μετά λένε οι μοτοσυκλετιστές είναι τα πιο ελεύθερα και ριζοσπαστικά μυαλά...@ρχίδια σκατά είναι!!!!Ξεκινάς ρε φίλε το thread,ok,έχεις απωθημένα με όσους καβαλάνε BMW,να έχεις τα θάρρος να το πεις από την αρχή:κύριοι,θεωρώ ότι όσοι καβαλάνε GS δεν πάνε εκδρομές,δεν παίρνουν τα βουνά,αγοράζουν πανάκριβα μηχανήματα και τα γυαλίζουν καθημερινά για να φιγουράρουν μόνο στην καφετέρια.Ελάτε λοιπόν να χλευάσουμε αυτούς τους καραγκιόζηδες που μας χαλάνε την πιάτσα.Να το πάμε κι ακόμα παραπάνω...Να βάλουμε thread στυλ:Πιστεύετε ότι πρέπει να εκδίδονται πιστοποιητικά μοτοσυκλετικής νομιμοφροσύνης και όσοι καβαλάνε μοτοσυκλέτες άνω των 200 κιλών που κατασκευάζονται σε χώρες που συνορεύουν με την Αυστρία και την Πολωνία να υπογράφουν τα εν λόγω πιστοποιητικά;;;Φτιάχτε επιτέλους ένα thread με θέμα αναβάτες ΒΜW να βγάζετε τα απωθημένα σας εκεί...Και τώρα συγγνώμη αλλά επειδή καβαλάω BMW πρέπει να πάω να πετάξω το κράνος και να δώσω στα 33 εξετάσεις να περάσω ιατρική για να ταιριάζω με τα στερεότυπά σας εδώ μέσα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Έλεος ρε παιδιά με τη μιζέρια,έλεος...και μετά λένε οι μοτοσυκλετιστές είναι τα πιο ελεύθερα και ριζοσπαστικά μυαλά...@ρχίδια σκατά είναι!!!!
    Δεν απευθύνεται μόνο σε όσους έχουν GS αλλά σε όσους χρησιμοποιούν μεγάλες και πανάκριβες μοτοσυκλέτες αποκλειστικά σαν μέσο επίδειξης και όχι μετακίνησης. Αναφαίρετο δικαίωμά τους να το χρησιμοποιούν όπως νομίζουν, δικαίωμα δικό μου να σπάζομαι όταν περνάνε 50 φορές πάνω κάτω την καφετέρια με το ηλίθιο τουπέ "δείτε με, έχω μηχανή" και να μου τη μαρσάρουν στα μούτρα!
    ΕΛΕΟΣ μ' αυτή την καγκουριά στους δρόμους, απ' όπου κι αν προέρχεται και όχι απαραίτητα από bmwδάκηδες ή μηχανάκηδες!
    Fun Is Not A Straight Line

Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω...καθαρά φωτογραφίζει BMW...δεν υπάρχει αμφιβολία περί αυτού,μάτι βγάζει!!!!

Εσύ πρώτος του το λες άλλωστε....

Φωτογραφίζεις κάποιο μηχανάκι ή είμαι εντελώς διεστραμένος και το μυαλό μου γυρνάει σαν.... έλικας?

Αν διαβασετε αλλα ποστ του SVX θα καταλαβετε για πια μηχανακια ενοει.

Για τα γιαπωνεζικα δεν εχουμε ποτε να πουμε τιποτα??? Δηλαδη τι θελει να μας πει οτι οι τυποι με τα 1000αρια supersport μπαινοβγενουν καθε μερα στις πιστες η επειδη πανε στο μπραλο το θεωρουν σοβαρη δραστηριοτιτα???
    ΑΕΛΑΡΑ ΚΑΡΓΑ Κ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΚΑΛΠΑΖΕΙ

http://www.youtube.com/watch?v=SHoDKldosXk

Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω...καθαρά φωτογραφίζει BMW...δεν υπάρχει αμφιβολία περί αυτού,μάτι βγάζει!!!!

Ισως να ειναι ετσι.Προσωπικα φωτογραφιζω την νοοτροπια του σουπερ ντουπερ(κι οχι trooper)χθεσινου,που καβαλαει ενα ακριβο μηχανακι και νομιζει οτι επιασε τον παπα.Δεν "τσουβαλοποιω" ολους τους αναβατες bmw,ducati και λοιπων ακριβων μηχανων αλλα μου τη δινει πολυ το πουλ μουρ σε ΟΛΑ τα επιπεδα.
    Αληθεια αν στα 33 σου σκοπευεις να δωσεις εξετασεις στην ιατρικη σου βγαζω το καπελο.Αν θελεις να το κανεις για να εισαι οκ με τα στερεοτυπα καποιων εδω μεσα θα πρεπει να το ξανασκεφτεις.
    Φιλικα

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    Το SUBARU Impreza WRCX nitro edition Racing δεν θεωρειται SUV στα αυτοκινητα ...

Ετσι και Τα SS ....υποσχονται οτι 300αριζουν και το κανουν ...εγω μιλαω για τα "αλλα"

ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ ..... εχεις δει πολλους κυνηγους με RAV-4?

Δηλαδή βάσει της λογικής αυτής αν αγοράσω το παραπάνω μαραφέτι και το έχω για να πηγαίνω στη Γλυφάδα για καφέ δεν είμαι κάγκουρας,αφού 300ριζει...Σωστός ο Φάιδωνας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Αν κάποιος χρυσοπληρώνει ένα οποιοδήποτε καταναλωτικό προιόν (αυτοκίνητο, μηχανή κινητό κλπ) και το δουλεύει στο 1/10 γιατί δεν θέλει/ξέρει/μπορεί να το πάει παραπάνω αυτός είναι κομπλεξικός και όχι εγώ που τον κράζω.
    Το ίδιο θα κράξω και έναν εβδομηντάρη που συνοδεύεται από εικοσάρα ''ανηψούλα''

Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πως κάνουμε πολλαπλά quotes ?
    από kostakisK στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2009, 23:41
  2. quote: VANDA Πριν κατεβούμε από τη μηχανή...
    από mikios400 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2008, 00:03
  3. famous quotes from dirt people..
    από dirtbird στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 09:41
  4. Quote
    από Mago Babidi στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2007, 21:23

Κανόνες δημοσιεύσεων