Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 116

Θέμα: Υπαρχουν μοτοσυκλετες "τυπου" Suv ?

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Αληθεια αν στα 33 σου σκοπευεις να δωσεις εξετασεις στην ιατρικη σου βγαζω το καπελο.Αν θελεις να το κανεις για να εισαι οκ με τα στερεοτυπα καποιων εδω μεσα θα πρεπει να το ξανασκεφτεις.
    Φιλικα [/B]
    Δεν έπιασες το πνεύμα μου...Βάσει των γραφομένων εδώ οι αναβάτες BMW είναι γιατροί,ματσωμένοι και καβαλάνε ξεκράνωτοι.Αυτό χλεύασα,είπα θα πετάξω το κράνος και θα δώσω πανελλήνιες να γίνω γιατρός για να μη χαλάσω την πιάτσα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω...καθαρά φωτογραφίζει BMW...δεν υπάρχει αμφιβολία περί αυτού,μάτι βγάζει!!!!
    Οκ, αν και το γενικεύει παρακάτω σε πανάκριβες 1000cc+ και μη adventure μοτοσυκλέτες, ας μείνουμε στο GS.
    Είναι από τα μηχανάκια που κοιτούσα αλλά δεν πλησίασα λόγο κόστους.
    Φαντάσου λοιπόν μια γυναίκα που σ' αρέσει, να χαραμίζεται με γλοιώδεις παππούδες που την έχουν μόνο και μόνο επειδή το φυσάνε. Ε, δε θα σε πειράξει καθόλου?
    Οι ενστάσεις λοιπόν δεν έχουν να κάνουν με το μέσο αλλά με την εν γένει συμπεριφορά κάποιων αναβατών που ξεφτυλίζουν έτσι μια σοβαρή μοτοσυκλέτα με σαφή προορισμό για κατασταλαγμένους και φραγκάτους αναβάτες. Κάποιοι από όλο το πακέτο κράτησαν μόνο το τελευταίο. Περι αυτών λοιπόν ο λόγος.
    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι την τιμητική τους στο παρών thread έχουν ΟΛΟΙ όσοι πάνω στη βαρεμάρα τους αγόρασαν και μια μηχανή για να λένε ότι έχουν και όχι γιατί τους συγκινεί όπως πολύ σωστά και αγνά πιστεύεις και θέλουμε όλοι να πιστεύουμε αλλά δεν είναι έτσι..

Τι πιο φυσικό από το να θέλουμε-μας αρέσει-προτιμούμε να βλέπουμε αυτά τα μηχανάκια όχι μόνο στην καφετέρια αλλά ΚΑΙ στο φυσικό τους χώρο. Είτε βουνό είναι αυτό, είτε πίστα, είτε αυτοκινητόδρομος. Πάντα με την ανάλογη για την περίσταση περιβολή των επιβαινόντων!
    Fun Is Not A Straight Line

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Δεν έπιασες το πνεύμα μου...Βάσει των γραφομένων εδώ οι αναβάτες BMW είναι γιατροί,ματσωμένοι και καβαλάνε ξεκράνωτοι.Αυτό χλεύασα,είπα θα πετάξω το κράνος και θα δώσω πανελλήνιες να γίνω γιατρός για να μη χαλάσω την πιάτσα...

Μαλλον εσυ δεν καταλαβες,ισως λογω ηλικιας.Οι λιγο μεγαλυτεροι ξερουν οτι γιατρο λεμε τον νεο οδηγο που ενω δεν ξερει την τυφλα του το παιζει και Ροσσι,Σουμαχερ(βαλε οτι ονομα θες).
    Και για να το κλεισω απο μερια μου,οποιος εποχιακος η νεοπλουτος αγορασε το χ,ψ,ω μηχανακι δεν εγινε και μοτοσυκλετιστης.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Breva 1100 Το avatar του/της Bil
    Ας μην μας νοιάζει τόσο πολύ ή τέλως πάντων τόσο έντονα ,πώς θα ξοδέψει τα λεδτά του ο άλλος. Ας αγοράσει ό,τι θέλει και ας το πάει όπως θέλει.
    Μην τρελαθούμε τώρα οτι κάθε μέρα στην
    Αθήνα εκατοντάδες μοτοσυκλετιστές εγκλωβίζονται μέσα στα κανάλια της κίνησης από τα κάθε είδους μεγάλα On-off !!!
    Ούτε οτι κινδυνεύει η ακεραιότητά μας από τον τρόπο που οδηγάνε.
    Ανέκαθεν υπήρχαν οι άνθρωποι που σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους θα θέλουν να επιδεικνύονται. Ε τώρα στον χώρο της μηχανής, διαλέγουν ΑΚΡΙΒΕΣ ή ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ή ΓΡΗΓΟΡΕΣ μοτοσυκλέτες. Τί να κάνουμε ;
    Είναι ανούσιο και ανόφελο να σπατυαλάς έστω και μια ανάσα για να μιλάς για αυτό.

Εγώ πάλι καλό το βλέπω γιατί βλέπουμε και κανα μεγάλο μοντέλο !

Φαντάζεστε να κυκλοφορούσαν μόνο ZXR 400, CB 400 , άντε και κανα V-Strom 650 !!!
    MOTO GUZZI TAMPERAMENTO

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται κουβεντα, ο καθενας κανει οτι γουσταρει αμα εχει τα φραγκα αγωραζει και GS και οτιδιποτε. Γιατι να τους κρινουμαι??
    Μα ειναι γνωστο ρε λεβεντες οτι οταν βλεπεις κατι τετοιους τυπους καταλαβαινεις αμεσως οτι το πειραν για μοστρα.
    Δηλαδη αυτοι που αγωραζουν τα Μ3 τα S4 τα EVO γιατι χρηση τα παιρνουν??
    Και αυτοι που πηγαν για παπακι και φυγανε με V-STROM τι εχουμε να πουμε?
    Ετσι λιγο για να δουμε ποσο μαλακισμενη ειναι η κουβεντα.
    Ο καθενας αγοραζει οτι γουσταρει για οποιον λογο νομιζει αυτος.
    ΑΕΛΑΡΑ ΚΑΡΓΑ Κ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΚΑΛΠΑΖΕΙ

http://www.youtube.com/watch?v=SHoDKldosXk

εγω πιστευω πως ειστε αδικοι και υπερβολικοι. πρεπει να τους δειχνετε κατανοηση και να τους φροντιζετε ολους αυτους. Γιατι, αυτοι εν μερει δημιουργουν τις ευκαιριες!
    Ετσι ελπιζω και γω να βρω καποια μερα την επομενη.
    done.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Φαιδων ΚΤΜ

Ετσι λιγο για να δουμε ποσο μαλακισμενη ειναι η κουβεντα.
    Ο καθενας αγοραζει οτι γουσταρει για οποιον λογο νομιζει αυτος.
    Και μετά μας τα κάνει καρπούζια

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Εμενα παλι γιατι μου φαινεται απολυτως φυσιολογικο,απο την στιγμη που καποιος ειναι χεσμενος στα φραγκα,να παρει μια μοτο που κανει 20-30-50 χιλιαρικα.....

Η ας πουμε οοοοοοοολες αυτες οι φεραρι και οι λαμπο που κυκλοφορουν στην Ελλαδα τι ειναι?Αυτοκινητα που μπορουν να αξιοποιηθουν στους δρομους που εχουμε???

Ανεκαθεν ετσι γινοταν...απο τα αρχαια χρονια,ιδιο ηταν το αλογο του αρχοντα και ιδιο
    του δουλου?? δεν καταλαβαινω...

Και κατι τελευταιο...συνεχιστε να ασχολειστε με μαλακιες,αφου ολα τα αλλα προβληματα στους δρομους εχουν λυθει.

Αλλωστε...και τελειους δρομους εχουμε που τους μοιραζομαστε με ανθρωπους 80+ ετων με τελεια κατα τα αλλα αντανακλαστικα...φοβερη οδηγικη παιδεια,εχουμε ως λαος...η αστυνομια δε και οι νομοι αψογοι...

ολα καλα ολα ανθηρα σε γενικες γραμμες δλδ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Αν πάω μπουρδελότσαρκα με κοστούμι των 2000 ευρώ έχω λεφτά ή ψυχολογικά προβλήματα;

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    Αν πάω μπουρδελότσαρκα με κοστούμι των 2000 ευρώ έχω λεφτά ή ψυχολογικά προβλήματα;
    Αρκει που θα γουσταρεις την βολτα-τσαρκα αδερφε...αρκει που θα γουσταρεις απλα

...μπλα...μπλα...μπλα...μπλα...

Ο καθενας εχει τα φραγκα του και αγοραζει ο,τι θελει.
    Κι εγω γουσταρα να παρω την desmosedicci rr και να πουλησω μουρη οπουδηποτε εχει κοσμο, χωρις να την βαλω ουτε δευτερολεπτο στη πιστα.Λεφτα μου ειναι και τα κανω ο,τι θελω.
    Δηλαδη τι κολληματα ειναι αυτα ρε παιδια?
    Σας ζητησε κανενας δανεικα και τρελενεστε?
    Ο καθενας ευχαριστιεται το ακριβο εργαλειο του οπως θελει.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Δεν με νοιάζει τι καβαλάνε...
    Δεν με νοιάζει αν κάνει 10-20-30.000 ευρώ.
    Δεν με νοιάζει τι δουλειά κάνουν.
    Δεν με νοιάζει αν έχουν 20αρα ανιψούλα (αν και θα ζηλέψω.. )

Εκείνο που με νοιάζει είναι αν στην διαδικασία του να επιδείξουν το αντικείμενο που γεμίζει την κενή ματαιοδοξία τους, γίνουν επικίνδυνοι για την καθημερινή κίνηση με το δικό μου όχημα ή την βόλτα μου.

Εν ολίγοις ας κάνουν οτι γουστάρουν , αρκεί να μην μου κάθονται στον σβέρκο επειδή θεωρούν οτι η μαλακία τους , τους δίνει το δικαίωμα να θεωρούν οτι μπορούν να με ποδοπατήσουν. Εκεί το "επιδεικτικό αντικείμενο" τους ... θα τους το χώσω εκεί που δεν κοιτάει ο ήλιος.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Δεν με νοιάζει τι καβαλάνε...
    Δεν με νοιάζει αν κάνει 10-20-30.000 ευρώ.
    Δεν με νοιάζει τι δουλειά κάνουν.
    Δεν με νοιάζει αν έχουν 20αρα ανιψούλα (αν και θα ζηλέψω.. )

Εκείνο που με νοιάζει είναι αν στην διαδικασία του να επιδείξουν το αντικείμενο που γεμίζει την κενή ματαιοδοξία τους, γίνουν επικίνδυνοι για την καθημερινή κίνηση με το δικό μου όχημα ή την βόλτα μου.

Εν ολίγοις ας κάνουν οτι γουστάρουν , αρκεί να μην μου κάθονται στον σβέρκο επειδή θεωρούν οτι η μαλακία τους , τους δίνει το δικαίωμα να θεωρούν οτι μπορούν να με ποδοπατήσουν. Εκεί το "επιδεικτικό αντικείμενο" τους ... θα τους το χώσω εκεί που δεν κοιτάει ο ήλιος.

Gandalf
    +Πολλά!

Ή αλλιώς, ένας τρόπος επίδειξης μιας ανύπαρκτης προσωπικότητας.

Για όποιον δεν έχει καταλάβει για τι άτομα πρόκειται, οι περισσότεροι από αυτούς είναι πρωταγωνιστές του "Σε είδα...". Ειτε με τη μηχανή, είτε με το τουτού τους.

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Παμε παλι...Αν και εχει το θεμα οχι κουραστει αλλα ξεσκιστει!!

Μετα απο πολλα χρονια στριταδικα μηχανακια γυρισα στα ον-οφφ πριν περιπου 4, πηρα στην σειρα 2 ΚΤΜακια 950-990, τα ελιωσα στο χωμα, στα σχολεια του Σπανου, τοτε δεν ειχα και παιδι και δεν ετρεχα και σε αγωνες με το αυτοκινητο τοσο ενεργα οποτε ο χρονος περισσοτερος και τα αγαπησα τα ΚΤΜια. Οσο λιγοστευε ο χρονος, και η βολτες στο χωμα εγιναν λιγες και μετα ελαχιστες, τοσο πιο κοντα στο BMW πηγαινα, οχι γιατι δεν παει χωμα, αλλα γιατι ταξιδευω παρα πολυ με το μηχανακι, 17.000 σε ενα χρονο και εκει το μηχανακι ειναι φανταστικο. Πρεπει να πω οτι το γεγονος οτι χαρακτηριζετε σαν ψωνε μηχανακι με ειχε ενοχληση, μεχρι να κανω το πρωτο ταξιδι και να δω ποσο καλο ειναι, οπως και μεχρι να δω οτι στην πολη, περναει απιστευτα ανετα απο τα περισσοτερα σημεια που περναν τα μηχανακια της κατηγοριας του, αρκει να το εχεις λιγο το θεμα! Προσωπικα μεσα στην ημερα οδηγω ενα Beverly και το βραδυ το BMW γιατι νιωθω πιο ασφαλης λογο ογκου.

Οταν λοιπον ερχετε ο καθε κομπλεξικος στο φαναρι και με κοιταει με υφος, ασε ρε κουλαδι που εχεις λεφτα και μπλα μπλα..Ρε γαμωτο σκεφτομαι ποσο βλακας πρεπει μα ειναι ο αλλος γαι να κρινει τοσο ευκολα. Και στην τελικη πλεον ολα αγοραζοντε με δοσεις και λιζαρισμενα οποτε δεν ειναι καν τα λεφτα το θεμα.

οτι και να οδηγει, οτι και να φορα..Δεν χαρακτηριζει τον αναβατη!!! Τα χερια του και η οδηγικη του παιδια ειναι το μονο που μετραει!!
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    [B
    οτι και να οδηγει, οτι και να φορα..Δεν χαρακτηριζει τον αναβατη!!! Τα χερια του και η οδηγικη του παιδια ειναι το μονο που μετραει!! [/B]

:smilea: :smilea:
    Σωστά
    Και επειδή αυτά δεν αγοράζονται όποιοι νομίζουν ότι πουλάνε μοτοσυκλετιστική μούρη μόνο επειδή τα σκάσαν χοντρά στο ταμείο είναι απλά καραγκιόζηδες

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πως κάνουμε πολλαπλά quotes ?
    από kostakisK στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2009, 23:41
  2. quote: VANDA Πριν κατεβούμε από τη μηχανή...
    από mikios400 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2008, 00:03
  3. famous quotes from dirt people..
    από dirtbird στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 09:41
  4. Quote
    από Mago Babidi στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2007, 21:23

Κανόνες δημοσιεύσεων