Σελίδα 6 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 151

Θέμα: Καθολικη απαγορευση του καπνισματος στην Ευρωπη

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
    el_hymador

Μην το κόψεις το κάπνισμα. Τώρα πια, και μελλοντικά ακόμη πιο πολύ, ΕΣΥ θα είσαι που θα ζορίζεσαι. Εγώ και οι υπόλοιποι μη καπνιστές είμαστε από πάνω πια ευτυχώς!!!

για το DT δεν μου απαντησες παντως, θα σεβαστεις το δικαιωμα μου να μην επιβαρυνεις τοσο πολυ το περιβαλλον με το διχρονο, η θα συνεχισεις να κυκλοφορεις γραφοντας με στα @@ σου;

...ελληνάρες...

Τελικά εμείς οι έλληνες είμαστε απίθανοι. Δεν πιανόμαστε, ότι και να μας κάνεις καλό, κακό ότι και νάναι πάντα θα διαμαρτυρόμαστε.

Το πρόβλημά μας είναι οι "απαγορεύσεις"? Μα καλά τόσο γκαβούλιακες είμαστε που διαμαρτυρόμαστε για τις όποιες απαγορεύσεις που μας θέτουν π.χ.για το κάπνισμα, και δεν αντιδρούμε μπίτ για τους καργίοληδες τους καπνοβιομήχανους που μας έχουν γαμήσει τη χώρα και έχουν θυσσαυρίσει πάνω στα χιλιάδες θύματα του εμπορεύματός τους. Και μην ακούσω τίποτε για ελευθερίες δημοκρατίες και λοιπές μαλακίες.

Άμα είστε ελεύθεροι και μάγκες και δεν ξέρω και τι άλλο ρε, ξεκαβουκωθείτε και αντιδράστε κόβοντας το γαμοτσίγαρο. Αλλιώς τουμπεκί κα μην μου κουνιέστε, γιατί όχι μόνο ελεύθεροι δεν είστε αλλά και ούτε και ποτέ θα γίνετε όσο θα είστε εξαρτημένοι απο κάτι τόσο γελοίο όσο ο εθισμός σε μία συνήθεια.

Και sorry αν ακούγομαι κάπως αλλά καταλάβετέ το, μερικοί σας θέλουν πρόβατα. Μην κουβαλάτε νερό στον μύλο τους κάνοντας αυτό ακριβώς που θέλουν.

Και για όσους ξέρουν απο ιστορία, θυμηθείτε πως ο Καποδίστριας έφερε την πατάτα (ναι την πατάτα ή αλλιώς γεώμηλο) στην Ελλάδα και έκανε τους έλληνες να αρχίσουν να την τρώνε. Απλά έβαλε δύο φρουρούς στην πόρτα της αποθήκης με το πρώτο φορτίο και "απαγόρευσε" την είσοδο στους πάντες...
    2€ η αμόλυβδη. Μάλιστα...

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    .................................................
    ................................................. :a24: :a13:

Tai

α) Θεωρούμαστε ακόμη μειοψηφία βέβαια διότι δεν εφαρμόζονται (όπως πάντα οι νόμοι) αλλα τουλάχιστον έχουμε τον νόμο με το μέρος μας και όταν φωνάξουμε έρχονται τα πραγματα στην θέση τους αναγκαστικά. Απλά θα πρέπει να έχουμε την όρεξη να φωνάξουμε τις περισσότερες φορές.

β) Είναι πάνω από 60-70 χρόνια που είναι γνωστες οι συνέπειες του τσιγάρου και του καρκίνου του λάρυγγα και των πνευμόνων. Απλά ηθελημένα ο κόσμος έκανε τον τρελό και δεν ήθελε να παραδεχτεί την αλήθεια με την συνδρομή βέβαια των καπνοβιομηχανιών στην αντίληψη αυτή. Άρα το οτι δεν ξέρατε δεν ευσταθεί ειδικά όταν μιλάς για άτομα έως 40 ετών. Εαν μιλάς για τον παπού μου τότε ούτως ή άλλως είναι αργά να του αλλάξεις συνήθειες.

γ) Το να φτάσει μια κοινωνία κατα βάση ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ να εκδόσει τόσο αυστηρούς νόμους κατά της (αρχικά τουλάχιστον) πλειοψηφίας των πολιτών της σημαίνει οτι τα πράγματα είχαν ξεφύγει κατα πολύ. Και απο που ξέφυγαν αυτά? Απο τους μη καπνιστες? Από τους καπνιστές. Ναι φυσικά και πάνε να ξεφύγουν προς το άλλο άκρο αλλα έτσι είναι αυτά. Όταν καταπιέζεις κάποιον πέρα από τα όρια τότε μόλις σηκώσει κεφάλι θα σου πάρει με την μια το δικό σου κεφάλι χωρίς να σε ρωτήσει. Κακό βέβαια και αυτό αλλα είναι φυσική συνέπεια. Και τι κάνετε (οι καπνιστές) για να μην φτάσουν τα πράγματα μέχρις εδώ? Βλέποντας προς τα που πηγαίνει η εξέλιξη των πραγματων στο εξωτερικό και όντας αρκετά χρόνια πιο πίσω στο εσωτερικό, με πολύ ελαστικούς νόμους προς το παρόν, των οποίων η εφαρμογή όχι μόνο δεν θίγει τους καπνιστές αλλα εξακολουθεί να καταπιέζει τους μη καπνιστές, τι κάνουν οι καπνίζοντες? Αντί να συμορφωθούν και να σέβονται τους μη καπνιστές, εξακολουθούν να εκμεταλεύονται την κακή εφαρμογή του νόμου και να τους περιφρονουν (οι πλειοψηφία των καπνιστών όχι όλοι βεβαια). Και αφού εσείς οι ίδιοι οι καπνιστές δεν θέλετε να δείξετε σωστή διαγωγή και παιδεία με πιο χαλαρά συστήματα πως ζητάτε από όλους εμάς που εξακολουθείτε να καταπατάτε τα δικαιώματά μας, να ταχτούμε υπέρ σας για την προάσπιση των δικών σας δικαιωμάτων? Λίγο τρελό δεν ακούγεται?

δ) Μέχρις στιγμής δεν έχει αρθεί ο δικός μου βιασμός οπότε δεν μπορώ να ενδιαφερθώ για τον μελλοντικό βιασμό του άλλου που με βιάζει αυτή την στιγμή. Ισα ίσα που αφού ο ίδιος δεν σταματάει την πραξη του και πρέπει για να το κάνει να του το επιβάλουν δια της βίας, όταν θα έρθει αυτή η στιγμή εγώ θα είμαι από έξω και θα γελάω. Όχι γιατί θα το βρίσκω σωστό αλλα διότι έτσι πρέπει να γίνει σε κάποιον που είχε όλες τις ευκαιρίες να σεβαστεί τον συνάθρωπό του αλλα αδιαφόρησε και τις πέταξε χρησιμοποιώντας τον νόμο του ισχυρού.

Μην ζητάτε λοιπόν να σας λυπηθούμε. τουλάχιστον όχι ακόμη. Σε καμια 50αρία τουάχιστον χρόνια θα το ξανασκεφτούμε.

Προχτές καθόμουν σε μια καφετέρια στον εξωτερικό χώρο και δίπλα μου έκατσε μια τριμελής οικογένεια με το παιδάκι να είναι περίπου 1 χρόνου, με το που βολεύτηκαν με το καρότσι και τις καρέκλες επικεντρώθηκα στον καπνό απ'το τσιγάρο μου τον οποίο ο αέρας οδηγούσε προς την αντίθετη κατεύθυνση και συνέχισα την κουβέντα που άφησα στη μέση αφού δεν τους ενοχλούσα με τον καπνό μου.

Αφαιρέθηκα με την κουβέντα μέχρι που κάποια στιγμή ο πατέρας με σκούντηξε και μου είπε για τον καπνό που πάει κατευθείαν στο πρόσωπο του μωρού ενώ δεν το είχα παρατηρήσει κι αμέσως τό'σβησα, ήταν ευγενέστατος κι όταν με είδε να το σβήνω μου είπε "μα προς Θεού δεν είπα να το σβήσεις" και κάτι τέτοια.

Δεν έχει νόημα ο διάλογος που κάναμε αυτή τη στιγμή αλλά έχει μεγάλη σημασία ότι τον κατάλαβα και με κατάλαβε, στο φινάλε δεν έχασα και τίποτα που δεν κάπνισα για μια ώρα μέχρι να φύγουν από δίπλα.

Μπορούμε να συνυπάρξουμε και χωρίς βιτρίνες, και σε εξωτερικούς αλλά και σε εσωτερικούς χώρους και δεν χρειάζεται να είναι κανείς από μας δαχτυλοδεικτούμενος..

Εγω πιστευω οτι πρεπει να πιεσουνε τις καπνοβιομηχανιες για τσιγαρα με καθολου ή ελαχιστη χρηση χημικων. Ο καπνος απο μονος του δεν ειναι τοσο επιβλαβης.

Επισης να θυμισω στους υποστηρικτες των απαγορευσεων οτι ακριβως με το ιδιο σκεπτικο θελουνε να βαλουνε οριο στην ιπποδυναμη των μοτο.Μια αλλη προταση ειναι οτι ειμαστε εκτεθιμενοι οποτε να απαγορευτουνε ολοκληρωτικα.Και πρωτα στην Ελλαδα που δεν εχουμε οδικη παιδεια.

Α και τα αυτοκινητα επισης.

Και τα κινητα.

Και τα μεταλλαγμενα φαγητα

Να απαγορευσουμε επεισης τις βιομηχανιες,ειδικα ΗΠΑ και Κινα.Μολυνουν παρα πολυ.

Και τα αθληματα.Τραυματιζονται συχνα.

Για να τελειωνουμε να μπουμε σε κλουβια.-

δε το απογορευουν τελειος λεω εγω το καπνισμα μαλακιες

ι να το κανουν αλλιως αμα θες να καπνισεις καπνιζε σπιτι σου εμεις τι σε φταιμε να μας πνιγεις με το καπνο σου

παραπονιουνται ολοι μετα λεφτα δεν εχουνε αλλα 2 πακετα τσιγαρα στι τσεπη τους καθε μερα εχουνε

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    δε το απογορευουν τελειος λεω εγω το καπνισμα μαλακιες
    ι να το κανουν αλλιως αμα θες να καπνισεις καπνιζε σπιτι σου εμεις τι σε φταιμε να μας πνιγεις με το καπνο σου
    παραπονιουνται ολοι μετα λεφτα δεν εχουνε αλλα 2 πακετα τσιγαρα στι τσεπη τους καθε μερα εχουνε
    Γρηγόρη γυρνάμε πίσω την κουβέντα και με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να ξαναπούμε σε σένα:

"δε τις απογορευουν τελειος λεω εγω τις ελεύθερες Ακράπες μαλακιες

ι να τις κανουν αλλιως αμα θες να κανεις βόλτες μέσα στο σπιτι σου εμεις τι σε φταιμε να μας πνιγεις με τον καρκίνο σου

παραπονιουνται ολοι μετα λεφτα δεν εχουνε αλλα 2 Ακράπες των 1000+ευρώ εχουνε
    "

Αφού θέλεις να συνεχίσεις σε αυτό το ύφος να σου απαντήσω:

Θα συνεχισω να κυκλοφορώ το DT μέχρι να βγεί νόμος που θα μου απαγορεύει να το κάνω όπως και εσείς το τσιγάρο. Μέχρι τότε θα σε γράφω κι εγώ στα @@ μου όπως εσύ τους μη καπνιστές μέχρι τώρα.

Ευχαριστημένος με την απάντηση?

Αρα λοιπον περιμενουμε την νομοθεσια και τους νομοθετες να καθορισουν τον τροπο με τον οποιο ζουμε...

και αφου λοιπον δεν αντιλαμβανεσαι τις επιπτωσεις που εχουν οι ρυποι του διχρονου κινητηρα και εκμεταλευεσαι το γεγονος οτι ο νομος σε αφηνει να το χρησιμοποιεις γιατι μας ζαλιζεις λεγοντας οτι εμεις δεν σε σεβομαστε;

τωρα να σου απαντησω στο ιδιο στυλακι; (αν και δεν ασπαζομαι αυτον τον τσαμπουκαλεμενο τροπο) ναι, και εσυ θα αναπνεεις τον καπνο μου σε μαγαζια, εστιατορια και οπου αλλου επιτρεπεται το καπνισμα...αν σε ενοχλει, μην πεις στον κοπο να με κανεις να καταλαβω...μου το επιτρεπει ο νομος!

βλεπεις λοιπον οτι οι νομοι (προτιμω το κανονες) δεν μπορουν να επιτρεπουν ουτε απολυτη ελευθερια, ουτε απολυτη απαγορευση...το ιδιο φασιστικο ειναι και το ενα και το αλλο.

Η λυση βρισκεται καπου στην μεση και αυτο λεω απο την αρχη αυτου του thread...

Συγκεκριμενοι χωροι καπνιζοντων, οχι καθολικες απαγορευσεις...τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβει κανεις;

Ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα με την υπερβολικη ταχυτητα ...απαγορευεται στον δρομο (και καλα κανει) αλλα επιτρεπεται στις πιστες....πως θα σου φαινοταν να βγει ενας χαρτογιακας και να νομοθετησει οριο ταχυτητας 120χ.α.ω. ακομα και μεσα στις πιστες; γελοιο δεν ακουγεται;

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Αρα λοιπον περιμενουμε την νομοθεσια και τους νομοθετες να καθορισουν τον τροπο με τον οποιο ζουμε...

και αφου λοιπον δεν αντιλαμβανεσαι τις επιπτωσεις που εχουν οι ρυποι του διχρονου κινητηρα και εκμεταλευεσαι το γεγονος οτι ο νομος σε αφηνει να το χρησιμοποιεις γιατι μας ζαλιζεις λεγοντας οτι εμεις δεν σε σεβομαστε;

τωρα να σου απαντησω στο ιδιο στυλακι; (αν και δεν ασπαζομαι αυτον τον τσαμπουκαλεμενο τροπο) ναι, και εσυ θα αναπνεεις τον καπνο μου σε μαγαζια, εστιατορια και οπου αλλου επιτρεπεται το καπνισμα...αν σε ενοχλει, μην πεις στον κοπο να με κανεις να καταλαβω...μου το επιτρεπει ο νομος!

βλεπεις λοιπον οτι οι νομοι (προτιμω το κανονες) δεν μπορουν να επιτρεπουν ουτε απολυτη ελευθερια, ουτε απολυτη απαγορευση...το ιδιο φασιστικο ειναι και το ενα και το αλλο.

Η λυση βρισκεται καπου στην μεση και αυτο λεω απο την αρχη αυτου του thread...

Συγκεκριμενοι χωροι καπνιζοντων, οχι καθολικες απαγορευσεις...τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβει κανεις;

Ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα με την υπερβολικη ταχυτητα ...απαγορευεται στον δρομο (και καλα κανει) αλλα επιτρεπεται στις πιστες....πως θα σου φαινοταν να βγει ενας χαρτογιακας και να νομοθετησει οριο ταχυτητας 120χ.α.ω. ακομα και μεσα στις πιστες; γελοιο δεν ακουγεται;

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Γρηγόρη γυρνάμε πίσω την κουβέντα και με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να ξαναπούμε σε σένα:

"δε τις απογορευουν τελειος λεω εγω τις ελεύθερες Ακράπες μαλακιες

ι να τις κανουν αλλιως αμα θες να κανεις βόλτες μέσα στο σπιτι σου εμεις τι σε φταιμε να μας πνιγεις με τον καρκίνο σου

παραπονιουνται ολοι μετα λεφτα δεν εχουνε αλλα 2 Ακράπες των 1000+ευρώ εχουνε
    "

ρε σ το ιδιο ειναι 10 ατομα με ακραπες και το ιδιο 23432342342342 ατομα που καπνιζουν εδω απο τιν 6η δημιτικου εχουνε αρχισει να καπνιζουν...

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    ρε σ το ιδιο ειναι 10 ατομα με ακραπες και το ιδιο 23432342342342 ατομα που καπνιζουν εδω απο τιν 6η δημιτικου εχουνε αρχισει να καπνιζουν...
    Α ωραία, να καπνίζω λοιπόν εγώ αβέρτα όσο και όπου γουστάρω και βάλτε τους υπόλοιπους καπνιστές στην καραντίνα..

Α αφήστε μου και τον χυμαδώρ για παρέα

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

Α αφήστε μου και τον χυμαδώρ για παρέα

:a07:

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    :a07:
    Με πιμί γιατί βλέπει ο ΝτιμΧίος

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    ................................................. :a24: :a13:

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    ... τρίψτο στα μούτρα σου ... ...ή βλακας είσαι ή ισχυρογνώμων...
    Ρε Γιάννη ...

(μπορεί να έχεις τα όσα μύρια με τους καπνιστές, αλλά ο el-hymador δεν σε μπινελίκωσε ...)

Σας κάνει επιθετικούς το γλυκάνισο ...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παρόμοια θέματα

1. Μηνας του μελιτος στην Ευρωπη!
    από Elena K. στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 125
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2009, 00:27
  2. Μηνας του μελιτος στην Ευρωπη!
    από Elena K. στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2009, 15:39

Κανόνες δημοσιεύσεων