ela ayto ..gia tipota pipinia alodapa to etoimazes..k eipes na to rixeis gia prova edo..Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
ξερω να κανω εντυπωση ο πουστης ομως...![]()
:rotflmao:
ante kayliari..
ela ayto ..gia tipota pipinia alodapa to etoimazes..k eipes na to rixeis gia prova edo..Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
:rotflmao:
ante kayliari..
Καλά πήγες εκεί στη Θεσσαλονίκη για να γίνει φούστης?Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
![]()
φευ...
ασε ρε Μαϊκ,κι εγω την πατησα...
μου ειπαν ελα να κανεις κανα μεροκαματο αλλα που να παει το μυαλο μου σε τι δουλεια...
τεσπα,μη σας διακοπτω κιολας απο το μπινελικιασμα..
καντε σαν να μην ειμαι δω..!!![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
ασε ρε Μαϊκ,κι εγω την πατησα...
μου ειπαν ελα να κανεις κανα μεροκαματο αλλα που να παει το μυαλο μου σε τι δουλεια...
Τουλάχιστον έχει καλή ρακί......![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Εχεις πολυ πλακα τελικα...Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
kala afoy enoxloyn to filo sti kifisias osoi kinoynte pio arga apo ayton..kai exoyne pio akriba motoria..
na kanoyme kati re paidia..balte ores poy goystarete eseis na kineiste na toys kanoyme stin akri afoys (sa tis ntalikes otan exei exodo apo tin athina ena prama..) na perasete eseis oi katholoa nomimoi kai tiroyntes panta toy kok...na min exete parapono..
mh doyme anthropo na poylaei ligo moyri amesos na ton kraxoyme..
e toso mporei toso paei ti na kanoyme tora??
APLA PROSPERASTE..K AN DE MPOREITE ..YPOMONH.
για να σε παρει καποιος ανθρωπος στα σοβαρα.Αληθεια τι ακριβως εισαι εσυ που θα καθαρισεις τους δρομους για να περναμε εμεις οι νομιμοι?Τροχονομος να υποθεσω ε?
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
mi me pareis sta sobara palikari.Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Εχεις πολυ πλακα τελικα...
για να σε παρει καποιος ανθρωπος στα σοβαρα.Αληθεια τι ακριβως εισαι εσυ που θα καθαρισεις τους δρομους για να περναμε εμεις οι νομιμοι?Τροχονομος να υποθεσω ε?
ego eipa na katharisoyme toys dromoys na min idroneis poy pas grigora kai se koboyne oi alloi oi argeoi...
me ta tribalitsa.
k an de mporesoyme kane YPOMONH THA PERASEI.
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
τα ιδια λεμε
σου ειπα οτι εχω βαρεθει να ακουω οτι περιμενω και κανω και ρανω ενω παντα υπαρχει τροπος να ξεφυγεις οταν βρεις το χωρο
και χου γκιβς α φακ τι κανουν τα λεφτα τους ο κοσμος ολος και τι υφακι εχουν και τι ρουχα φορανε στα @@ μου
εξαλου στο φαναρι ολοι κοιτανε την γκομενα με την μηχανη δε πα να εχει ο αλλος μπεε μβε και πραντα κρανος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Απο το Σε ειδα
EVI
ninjaki the scary...MPOU!
ειδαΜΕ ολολευκο μπουσα με αναβατη με λευκο παντελονι λινο και γαλαζιο πουκαμισακι με γυαλι τυπου ρει μπαν μπατσος αμερικανος και γκομενακι σενιο με λευκο φορεματακι
μια λευκη οπτασια εισασταν
τα κρανη ηταν διαφανα τα φοραγαν απλως εμεις δε τα βλεπαμε
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Μαλλον μπερδευουμε τα μπουτια μας με τετοιες συζητησεις ,το θεμα κατα την γνωμη μου εχει ως εξης, λεει ο αλλος για suv μηχανες και αν υπαρχουν και μπαινουν μεσα φιλοσοφικα συμπερασματα ,συμπεριφορες στον δρομο ,μεσα επιδειξης ,κτλ.
Τα πραγματα ειναι πολυ απλα,δεν με νοιαζει τι οδηγεις , και ποσο το πηρες, και γιατι το πηρες ,προσπαθησε να μην με ενοχλεις γιατι θα σε φαει το μαυρο φιδι οσο αφορα εμενα.
καποιες φορες να ξερετε οτι τα φαινομενα απατουν ,και για να το κανω πιο λιανα
εχω φιλο κολλητο που ειναι γιατρος και μενει αθηνα και κυκλοφορει με ενα v-strom
με βαλιτσα στην σχαρα ,και καθε μερα παει στην δουλεια του με την μηχανη με το κουστουμι
του κυριος ο τυπος ,τον βλεπεις εσυ ο αυθεντικος μηχανοβιος και τον κοιτας με μισο ματι
τον φλωρο με τα λοφερ που φοραει . Ο ανθρωπος αυτος εχει στο γκαραζ του ενα πολεμικο 300αρι παλιος αγωνιζομενος και τα σκ ερχεται ευβοια και παμε και ανοιγουμε μονοπατια στα βουνα με το πριονι αν χειρας για κλαδεμα , ωστε να υπαρχουν διαδρομες για το χειμωνα για εντουροβολτες.Οποτε δεν κρινουμε καποιον τοσο ευκολα γιατι δεν ξερουμε τι κουβαλαει ο καθενας και τη εμπειριες εχει.
Βεβαια ο κλασικος μαλακας μερικες φορες βγαζει ματι πως να το κανουμε ,και αυτο υπαρχει παντου δεν μπορουμε να τον αποφυγουμε .
Οσο αφορα αν υπαρχουν μηχανες suv ,οι περισοτερες ον οφ με καποιες εξαιρεσεις ονοματα δεν λεμε ανηκουν σε αυτη την κατηγορια ελευθερου χρονου οπως λεγονται τα suv.
απευθηνονται στον μεσο χρηστη
Ο καθενας χρησημοποιει την μηχανη του οπως θελει , αλλος για επιδειξη , αλλος για πορωση,αλλος αποκλειστηκα μονο μεσο μετακινησης , αλλος για αγωνες ,οτι γουσταρει οκαθενας.
ΕΜΕΝΑ ΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΑΡΩ 300 ΔΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ Η 450 ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΟ![]()
Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει
trelo dosimo xaΑρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Απο το Σε ειδα
EVI
ειδαΜΕ ολολευκο μπουσα με αναβατη με λευκο παντελονι λινο και γαλαζιο πουκαμισακι με γυαλι τυπου ρει μπαν μπατσος αμερικανος και γκομενακι σενιο με λευκο φορεματακι
AX
AX
AX
AX
AX
AX AX
AX
AXAXAXAXAX
oxi de mperdeyoyme tipota re sy..apla einai ta pragmata..bazei post enas oti eide 2 na gamioynte...Αρχικά δημιουργήθηκε από gus950
Μαλλον μπερδευουμε τα μπουτια μας με τετοιες συζητησεις ,το θεμα κατα την γνωμη μου εχει ως εξης, λεει ο αλλος για suv μηχανες και αν υπαρχουν και μπαινουν μεσα φιλοσοφικα συμπερασματα ,συμπεριφορες στον δρομο ,μεσα επιδειξης ,κτλ.
Τα πραγματα ειναι πολυ απλα,δεν με νοιαζει τι οδηγεις , και ποσο το πηρες, και γιατι το πηρες ,προσπαθησε να μην με ενοχλεις γιατι θα σε φαει το μαυρο φιδι οσο αφορα εμενα.
καποιες φορες να ξερετε οτι τα φαινομενα απατουν ,και για να το κανω πιο λιανα
εχω φιλο κολλητο που ειναι γιατρος και μενει αθηνα και κυκλοφορει με ενα v-strom
με βαλιτσα στην σχαρα ,και καθε μερα παει στην δουλεια του με την μηχανη με το κουστουμι
του κυριος ο τυπος ,τον βλεπεις εσυ ο αυθεντικος μηχανοβιος και τον κοιτας με μισο ματι
τον φλωρο με τα λοφερ που φοραει . Ο ανθρωπος αυτος εχει στο γκαραζ του ενα πολεμικο 300αρι παλιος αγωνιζομενος και τα σκ ερχεται ευβοια και παμε και ανοιγουμε μονοπατια στα βουνα με το πριονι αν χειρας για κλαδεμα , ωστε να υπαρχουν διαδρομες για το χειμωνα για εντουροβολτες.Οποτε δεν κρινουμε καποιον τοσο ευκολα γιατι δεν ξερουμε τι κουβαλαει ο καθενας και τη εμπειριες εχει.
Βεβαια ο κλασικος μαλακας μερικες φορες βγαζει ματι πως να το κανουμε ,και αυτο υπαρχει παντου δεν μπορουμε να τον αποφυγουμε .
Οσο αφορα αν υπαρχουν μηχανες suv ,οι περισοτερες ον οφ με καποιες εξαιρεσεις ονοματα δεν λεμε ανηκουν σε αυτη την κατηγορια ελευθερου χρονου οπως λεγονται τα suv.
απευθηνονται στον μεσο χρηστη
Ο καθενας χρησημοποιει την μηχανη του οπως θελει , αλλος για επιδειξη , αλλος για πορωση,αλλος αποκλειστηκα μονο μεσο μετακινησης , αλλος για αγωνες ,οτι γουσταρει οκαθενας.
ΕΜΕΝΑ ΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΑΡΩ 300 ΔΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ Η 450 ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΟ![]()
kai oloi edo pernoyne to meros aytoynoy poy gamage..PANTA..
Μην αγχωνεσαι φιλαρακι.Ποιος ξερει,ισως ναρθει η ωρα να παρουν και το δικο σου μερος.Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
oxi de mperdeyoyme tipota re sy..apla einai ta pragmata..bazei post enas oti eide 2 na gamioynte...
kai oloi edo pernoyne to meros aytoynoy poy gamage..PANTA..
ε και??? που κολλαει αυτο τωρα????δε το πιασαΑρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Απο το Σε ειδα
EVI
ειπα πουθενα μ@Λ@κα που εδωσες ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ να παρεις πλοιο εε σορυ μπουσα και μου φορας και τα κυριλε τα ρουχα τα πανακριβα και περιφερεσε????εν κατακλειδη για τον εξοπλισμο το ανεφερα και οχι για αυτο που νομιζες εσυ(λαθος καταλαβες) το ιδιο θα κραξω και το τυπο με το σε50ρι
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
καλα ασε με μενα και απαντα εσυ που δεν εισαι απο την πλευρα που γαμανε :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
trelo dosimo xa
AX
AX
AX
AX
AX
AX AX
AX
AXAXAXAXAX![]()
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
εν καταλκειδι απαντησα στην αρχη του θρενταΚΙΟΥ
βαραντερο
αυτο ειναι ενα ημιμετρο που ουσιαστικα ειναι για ολα και τιποτα τσαμπα αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα
και το μπολντ ορ θρυλικο εχει μεινει και ειναι γτπκ
και το μονομπρατσο ειναι της ντουκατι (@@)
και το πρωτο αλουμινενιο πλαισιο ειναι της χοντα (@@ χ2)
ανακριβιες στης ιστορια υπαρχουν πολλες ο καθενας λεει αυτο που πιστευει
δε με νοιαζουν οι μηχανες και ποσο κανουν ειναι γελοιο αυτο
ουτε τι φορανε
αρκει να φορανε κρανος σωστο και να μην γινοντε επικυνδινοι ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ και μετα για τους εαυτους τους