Σελίδα 10 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 182

Θέμα: Ποιός βλάκας να ήταν;

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    Λοιπον επειδη το θεμα παει προς αναζοπυρωση και δεν αξιζει να ξαναμπουμε σε διαδικασιες επιπονες για ολους ας το αφησουμε στην τυχη του.
    Σας παρακαλω μην το συνεχισουμε...το θεμα ειναι ληξαν και μην κοσκινιζουμε αλλο.

Εγω καταλαβα οτι δεν παει προς ανασοπυρωση το αρχικο θεμα ...
    Εδω το καινουργιο θεμα ειναι "ο ηλιθιος κι ο πανηλιθιος"!
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

ΔΡΥΟΣ ΠΕΣΟΥΣΗΣ,ΠΑΣ ΑΝΗΡ ΞΥΛΕΥΕΤΑΙ....

να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    εμμμμ...να συμετάσχω με μια ερώτηση;....

Προσωπικά δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί τσακώνεστε και μάλιστα καταφέρεστε ο ένας στον άλλο με ιδιαίτερη μνεία , όπου φαίνεται λες και υπάρχουν προσωπικές αντιδικίες μεταξύ σας...

Διάβασα το θέμα και τις απαντήσεις αλλά ακόμα ψάχνω να βρω την ουσία της διαφωνίας... Είναι ο χαρακτηρισμός και η κριτική κάποιου αναβάτη μηχανής που είχε ενα ατυχές γεγονός;.... είναι η προσωπική πεποίθηση του καθενός και το πως αντιμετωπίζει παρόμοιες καταστάσεις, ή μήπως είναι ενα "let the steam out" θέμα;...

Επειδή ίσως είμαι λίγο "αργόστροφος" στο να καταλάβω γιατί τέτοιος χαμός , ΄μηπως θα ήθελε κάποιος να μου εξηγήσει γιατί μια ομάδα ατόμων , άγνωστη ουσιαστικα΄μεταξύ τους, τσακώνεται σε ενα χώρο (forum) που έχει δημιουργηθεί για να ανταλλάσουν απόψεις και ιδέες , καταλήγει σε προσωπικές επιθέσεις και γενικώς flaming;....

Δεν καταλαβαίνω πραγματικά τον λόγο για τον οποίο έγινε τόσος χαμός.... οι πεποιθήσεις και οι γνώμες είναι τόσες πολλές ,όσοι είναι και οι άνθρωποι....

tespa...ίσως εγώ να είμαι λίγο "παλιομοδίτης" και να τα βλέπω "αλλιώς" τα πράγματα ... ίσως έτσι πρέπει να γίνεται διάλογος....
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

moda banana Το avatar του/της monstermind

Re: Ψιτ monstermind

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    Ψιτ monstermind για τον κύριο από πάνω θα σε παρακαλούσα να μιλάς πιο όμορφα και να προσέχεις τι λες ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΤΣΙΜΕΝΤΩΣΩ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕΣΑ!! ΟΚ ΚΟΥΚΛΕ??

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ !!!

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΣ
    mpeeee

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan

Τελευταίο αντίο

Δεν ξέρω από ποιον να αρχίσω να βρίζω και σε ποιον να καταλήξω. Ρε δε ντρέπεστε λίγο να κάνετε σα παιδιά, 30+ χρονών άνθρωποι? Είναι αξιοπρέπεια αυτό? "Δε σε θέλουμε, να φύγεις" λέει ο άλλος. Ποιος μάγκας είσαι συ ρε που μιλάς για 2.000 άτομα? Ο "πιο πολλά χιλιόμετρα"? ή ο "πιο γρήγορος απ'όλους"? Αν είσαι μάγκας να μιλήσεις για πάρτι σου, όχι να πιαστείς και απ τα @@ των άλλων θέλουν δε θέλουν. Γιατί αν ξεφύγεις εσύ και γίνεις εκτός εαυτού, ξεφεύγω κι εγώ και ξεκινάω προσβαλλές. Δικαίωμά μου.

Και δικαίωμά μου να πιστεύω ότι όσοι πάνε με 200 εκτός πίστας ναι ρε, ρισκάρουν τη ζωή τους και το ξέρουν. Και αφήστε τις μαλακίες που φταίει η κακία άσφαλτος ή ο γέρος με το τρακτέρ, έτρεχα για το γούστο μου, δεν πρόλαβα να φρενάρω και σκοτώθηκα τι ζόρι τραβάτε και μυξοκλαίτε, και αχ το κράτος, και αχ η κακιά στιγμή... ΠΟΙΑ ΚΑΚΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΡΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, πόσα θανάσιμα τροχαία συμβαίνουν από κακιά στιγμη αν πηγαίνεις με 100 και πόσα με 200++? Παιδιά είμαστε? Μετά μας φταίνε τα κανάλια που λένε μαλακίες για τους μηχανόβιους.

Θέλετε να λέτε ότι είστε και ανοιχτόμυαλοι. Τα πιο κομπλεξικά άτομα που έχω γνωρίσει είναι στρητάδες, οι γρήγοροι, οι γαμάω, οι "οι άλλοι είναι τάφοι", να εσείς είστε οι έξυνποι και μπορείτε και τρέχετε και χειρίζεστε το τιμόνι με μαεστρία, οι άλλοι που πηγαίνουν νόμιμα να μη μιλάνε, δεν ξέρουν από κυκλοφορία στους δρόμους, ούτε από κινδύνους, ούτε από ατυχήματα, είναι κομπλεξικοί και φοβισμένοι και μισούν τα καλά παιδιά τους γνήσιους μηχανόβιους, τους στριτάδες!

Ρε ουστ. Μην ακούσετε κουβέντα εναντίον σας, αμόκ θα πάθετε. Στο bikenet πρόσφατα βρέθηκε ένας άγιος άνθρωπος και τα έγραψε όπως τα λέω κι εγώ. Φταίμε και το ξέρουμε, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Οταν μπήκα στη χ στροφή με 120++ ενώ τα κουτιά την παίρνουν με 70 και ένοιωθα την τροχιά να ανοίγει, το μηχανάκι να πλεέι, το μπροστινό να φεύγει, το σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή επιτόπου: "Αν πέσω, έφταιγα. Ας πήγαινα σιγότερα. Να προσέξω όπως θα σέρνομαι να βλέπω πού πάω μήπως και γλυτώσω τα σοβαρότερα..." Και γλύτωσα απλά κατά τύχη. Γιατι αν κάποιος χριστιανός άλλαζε λωρίδα, εγω τώρα δε θα ήμουνα εδώ. ΕΧΩ @@ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ. Κι αν έβλεπα από ψηλά τον αδερφό μου να λέει "Ο μαλάκας ο ταρίφας τον σκότωσε" θα του έλεγα "ρε μικρέ, άσε, μη λες τίποτα. Εφυγα πετώντας σαν παλικάρι και αυτό είναι όλο. Είχα ανοίξει φλερτ με το θάνατο. Με είχε γλυκάνει το γκάζι. Αν σε ρωτάνε να λες απλά ήταν πολύ παιδί σε θέματα που ΔΕΝ έπρεπε, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ...."

Τι στο διάολο πάει να πει "τρέχω... αλλά προσέχω...". Μαλακιζόμαστε τώρα? Σας έχω βαρεθεί όλους. Η ΜΗΧΑΝΗ ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ, ΟΧΙ ΘΑΝΑΤΟΣ.

ΔΕΝ είστε μηχανόβιοι, είστε γκαζόβιοι. Τέτοιοι υπάρχουν πολλοί και στα κουτιά, και σκοτώνουν, και σκοτώνονται. Αυτοί όμως είναι μαλάκες και δεν έχουν παιδεία, ουτε ξέρουν να οδηγάνε, ούτε αντίληψη έχουν, ούτε σεβασμό στο μηχανόβιο. Παπαριές... Σα δε ντρέπεστε λίγο.

Πολλούς από εσάς, δε θέλω ούτε να σας ξέρω, ούτε να σας συναντήσω πουθενά, γιατί μπορεί να κινδυνεύω κιόλας. Ομως μερικούς θα μου άρεσε να σας είχα μεγάλους αδερφούς.... Ο αγαπητός φίλος που αναρωτιέται ποιος είναι για να φύγει επόμενος, να το ξέρει, είμαι εγώ. Οι μοναχικές βολτές, άντε με ένα καρδιακό φίλο, είναι καλύτερες. Θα πηγαίνω βόλτες να παίρνω τον αέρα μου. Τα μηχανάκια δεν είναι σκοτώστρες, εσείς τα κάνετε. Το γκάζι είναι γλυκό, αλλά ο θεός στον άνθρωπο έδωσε και μυαλό εκτός από πάθος. Και στο κάτω κάτω, η πολύ ζάχαρη είναι τοξική. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, και όταν μας αφήνει δεν έχει κανενός την ανάγκη να τον δικαιολογεί. Αν ρωτούσα το Χρήστο αν ξέρει τι μπορεί να πάθει όταν τρέχει, όλοι το ξέρετε πως ήξερε γιατι το είχε περάσει. Τι το κουράζετε?

Αδερφέ να είσαι καλά εκεί πάνω... Αν μπορείς, άνοιξε τα μυαλά σε μερικούς. Για σένα δεν αμφιβάλλω ότι ήσουν ανοιχτόμυαλός, γιαυτό στο ζητάω... Τα χνώτα μας δε θα ταιριάζανε, γιατί εγώ είμαι ένας απλός ταπεινός αργός, αλλά μου αρέσει. Και σε γουστάρω γιατί έζησες τη ζωή σου όπως ήθελες και οι άνθρωποι σε αγάπησαν και σε λάτρεψαν. Αυτό δε μετράει τελικά? Να σε αγαπάνε και να αγαπας?
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    johnpan.......

αν και προσωπικά δεν θα ήμουν τόσο απόλυτος στην κατηγορία αυτών που οδηγούν street αποκλειστικά και μόνο (μιας η μ@λ@κία είναι "προνόμιο" όλων μας).. εντούτοις το σχόλιο "ηθελέστα και παθέστα" με εκφράζει απόλυτα....

Απο εκεί και πέρα , το μόνο που θα προσθέσω , είναι να προσέχουμε όλοι , ειδικά τώρα που έσφιξαν και οι ζέστες και βλέπω τους πάντες να κάνουν οτι παλαβό μπορούν να φανταστούν...
    απο μοτοσικλετιστές μέχρι και οδηγούς βαρέων οχημάτων και πεζούς.... Προσοχή παιδιά καθώς το να φτάσουμε 10 λεπτά πιο νωρίς δεν είναι αιτία για να ριψοκινδινεύουμε...ούτως ή άλλως με την μηχανή θα είμαστε νωρίτερα απο κάθε άλλο τροχοφόρο....
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΙ....

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΝΤΑΛΑΡΑΑΑ:o :o
    ΠΑΡΙΟ ΚΙ ΑΛΕΞΙΟΥΟΥ:o :o

ΝΤΙΣΚΟΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΑΑΑ:o :o
    ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥΟΥΥΟΥ :o :o

κοιτας....

Ασπρο ή Μαυρο ?

Δεν θελω να πω αν συμφωνω με τον εναν ή με τον αλλο, απο τους δεκαδες που αντιπαρατεθηκαν σε αυτο το post.
    Απλως πιστευω, επειδη και η πειρα ετσι με εχει διδαξει, οτι στη ζωη ΔΕΝ υπαρχει Ασπρο ή Μαυρο. Υπαρχουν απλως απειρες αποχρωσεις του Γκρι !!!
    Πολλες φορες για να ενισχυσουμε την αποψη μας περνουμε μια ακραια θεση (Μαυρο ας πουμε) κι ας μην την πιστευουμε απολυτα ουτε και οι ιδιοι, για να αντιπαρατεθουμε σε μια επισης ακραια (Ασπρη) θεση που εχει ο συνομιλιτης μας. Το θεμα ομως ειναι οτι η αληθεια εχει χρωμα γκρι, ειναι καπου αναμεσα δηλαδη, και αυτο λιγο πολυ το ξερουμε εκ των πρωτερων!
    Ειμαι της αποψης οτι ΠΟΤΕ (ουτε στο δρομο) δεν εχει καποιος λοιπον, ουτε 100% δικιο, ουτε 100% αδικο.
    Φταιμε και 'μεις, φταινε κι αλλοι.
    Το θεμα ειναι να μη γινονται ατηχυματα.
    Και η αληθεια (δυστυχως) ειναι οτι ΕΜΕΙΣ πρεπει να ΜΑΣ προσεχουμε περισσοτερο.

Δεν πιστευω οτι χρειαζονται αντιπαραθεσεις σ' αυτο.

Φιλικα

Χρηστος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Είναι φοβερό. Έχουμε 99% ποσοστό επιτυχίας στο να γ@μ@με όλα τα post. Αυτό είναι το μοναδικό που σε πείσμα όλων διατηρεί τον αρχικό του χαρακτήρα!!

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ!!!!

Ωραία τα είπες Χρήστο... Με κάλυψες!
    Θάνος..

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Θα συμφωνήσω και εγώ με τον μονόλυκο Χρήστο στο γεγονός ότι τα περισσότερα πράγματα στη ζωή δεν είναι είτε άσπρο είτε μαύρο αλλά γκρι.... Αλλά ακόμα και σε αυτό τον κανόνα υπάρχουν εξαιρέσεις....
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
    ΛΟΙΠΟΝ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ....

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ...

ΟΜΩΣ ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ...

ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΘΩ..!!

ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΗΑΥΑΒUSA ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΜΟΥ,ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ...
    - ΣΙΓΑ,ΣΙΓΑ ΘΑ ΠΑΜΕ,ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ..!!
    -ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ,ΟΣΑ ΘΕΛΕΙΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ..!!
    -ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΣΟΥ,ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΧΩΡΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ..!!

ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ ΤΟ ΦΟΡΤΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ,ΚΑΙ ΒΟΥΡΡΡΡΡ..!!!!

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ.......ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ....
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΡΟΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗ ΜΥΤΗ ΜΟΥ Η ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΜΥΡΩΔΙΑ..!!!
    ΑΝΟΙΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΩ ΤΟ ΦΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ..!!
    ΚΛΕΙΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΡΠΤΕΣ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ.....ΚΑΙ ΞΕΧΥΝΟΜΑΙ..!!!!
    ΚΑΙ ΚΕΙ ΣΤΟ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ "ΣΟΥΒΛΑΚΙ" ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ..!!!!

ΚΑΙ ΝΑ ΟΙ ΚΟΡΝΕΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΩΤΑ,ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΙΝΙΑΛΑ..!!!!
    ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ,ΛΕΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ...
    Η ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕ -ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ,ΑΣ ΚΟΨΟΥΜΕ..!!
    -ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΡΕ ΜΑΡΙΑ...ΧΑΙΡΕΤΟΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ..!!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΗΣΕ.........

ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΕΓΙΝΕ Η ΑΥΤΟΨΙΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ..!!!
    ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ Σ/Κ ΕΙΧΕ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΑΣΕΙ..!!!

:

ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝΕ ΑΠ'ΑΥΤΟ......

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    κοιτας....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της solman

Ekatsa

simera kai diavasa olo to post apo tin arxi mexri to telos(ta matia mou bgikan),tha protina oloi osoi exoun grapsei edo kai exoun diapliktistei me allous,na kanoun to idio xoris na stamatisoun,tha niosoun enalages synaisthimaton diavazonta(ektos apo ti kourasi).otan to teleiosoun,na kanoun tin eksis erotisi ston eayto tous:TI AKRIVOS ME ENOXLISE SE OLA AYTA?MIPOS AYTO POU ME ENOXLISE TO KANO KAI EGO?

Mporei na fenete ligo malakia alla paidia prosopika me pikrane poly kai me prosgeiose apotoma.alios fantazomoun ayti tin OIKOGENEIA!!!!!

KAI LOUKOUMAKIA EXOUME KAI XALVADOPITES EXOUME!!!!!

SYROS!!!!

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΔΙ Η ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ??
    SOLMAN

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk

Re: Ekatsa

Αρχικά δημιουργήθηκε από solman
    simera kai diavasa olo to post apo tin arxi mexri to telos(ta matia mou bgikan),tha protina oloi osoi exoun grapsei edo kai exoun diapliktistei me allous,na kanoun to idio xoris na stamatisoun,tha niosoun enalages synaisthimaton diavazonta(ektos apo ti kourasi).otan to teleiosoun,na kanoun tin eksis erotisi ston eayto tous:TI AKRIVOS ME ENOXLISE SE OLA AYTA?MIPOS AYTO POU ME ENOXLISE TO KANO KAI EGO?

Mporei na fenete ligo malakia alla paidia prosopika me pikrane poly kai me prosgeiose apotoma.alios fantazomoun ayti tin OIKOGENEIA!!!!!
    Άκομα και στις οικογένειες γίνονται και ψιλοκαβγάδες.... μη χαλιέσαι.....
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ΚΑΜΙΑ ΜΠΥΡΑ ΘΑ ΠΟΙΟΥΜΕ??

Αρχικά δημιουργήθηκε από Thanos_
    Είναι φοβερό. Έχουμε 99% ποσοστό επιτυχίας στο να γ@μ@με όλα τα post. Αυτό είναι το μοναδικό που σε πείσμα όλων διατηρεί τον αρχικό του χαρακτήρα!!

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ!!!!

Ωραία τα είπες Χρήστο... Με κάλυψες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Idi

ΚΑΜΙΑ ΜΠΥΡΑ ΘΑ ΠΟΙΟΥΜΕ??

Νομιζω οτι ο Idi σε καλυψε!!! :rotflmao:
    Ευχαριστως .... Μολις τελειωσει το Eyro ή σε ωρες που δεν συγκρουονται μαζι του! :rotflmao:

Σελίδα 10 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ποιός μπορεί να μου πει για μποτάκια γύρω στα 100 ευρώ casual
    από BILLY FILTH στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 14/01/2010, 06:23
  2. Μακαρι να ηταν ολοι ετσι..
    από dreamer_19 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 65
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2007, 17:45
  3. Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;
    από villy στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2006, 18:31
  4. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2006, 09:22
  5. Ποιός θέλει να γίνει εκκατομυριούχος?
    από Motoulis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 07/02/2006, 18:44

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF