πάντα τέτοια παίδες
(του χρόνου όμως αν δείτε τηλ. από τον thou-vou... ε δεν είναι ανάγκη να το σηκώσετε![]()
![]()
)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πάντα τέτοια παίδες
(του χρόνου όμως αν δείτε τηλ. από τον thou-vou... ε δεν είναι ανάγκη να το σηκώσετε![]()
![]()
)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι να πω ρε παιδες? Ειστε και ανθρωποι που εκτιμω... Όταν η συνταγή έχει πρόεδρο και μελη της ΠΣΚ, κρητικούς και το αυτό αυτοπροσωπως... τι να λεμε, δεν αποτυγχανει με καμια μπαναγια. Α ρε καριοληδες θα θελα να ήμουν κι εγω εκει. Δε μπειραζει, νεξτ ταϊμ.
Παντα Τρελα!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αν κλείσεις από τώρα θα σου βγει και φτηνάΑρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
Τι αν πω ρε παιδες? Ειστε και ανθρωποι που εκτιμω... Όταν η συνταγή έχει πρόεδρο και μελη της ΠΣΚ, κρητικούς και το αυτό αυτοπροσωπως... τι να λεμε, δεν αποτυγχανει με καμια μπαναγια. Α ρε καριοληδες θα θελα να ήμουν κι εγω εκει. Δε μπειραζει, νεξτ ταϊμ.
Παντα Τρελα!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
click![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ασε Λεω τα ξεπερασαμε τα αεροπλανα, τωρα παιζουμε με μπετονιερεςΑρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
αν κλείσεις από τώρα θα σου βγει και φτηνά
click![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
και για να μη βγω εκτος topic...
ξανα: Παντα Τρελα παιδια!![]()
![]()
![]()
Πολύ ωραίο παιδιά πάντα τέτοια!!!Η Ισπανία είναι ένας παράδεισος ειδικά η χώρα των ΒάσκωνΤην άλλη φορά κάντε το προς Galicia στα πορτογαλλικά σύνορα κοντά έχει εξίσου πανέμορφα μέρη και γραφικότατες διαδρομές
![]()
![]()
![]()
![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
Όσο για αυτό πρέπει να το υπογραμμίσω κι εγώ. Δεν ξέρω κατά πόσο ο έρωτας μεταμορφώνει τον άνθρωπο (ή τι άλλο μπορεί να έπαιξε ρόλο) αλλά πιο τέλειο συνταξιδιώτη απ' τον θου-βου αυτού του επεισοδίου δύσκολα θα βρει κανείς.Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
τον πιο γλυκο θου-βου της σύγχροης ιστορίας.
Όχι ότι από τα άλλα παιδιά έχω κανένα παράπονο (το αντίθετο), αλλά παρά τις όποιες επιφυλάξεις μπορεί να είχα σχηματίσει για τον συνδυασμό "Βασιλάκης σε πολυήμερα ταξίδια" (βασιζόμενος αποκλειστικά σε φήμες και κουβέντες του αέρα) βρέθηκα τελικά απέναντι στην ενσάρκωση του ιδανικού συνταξιδιώτη...
Μάγκες, ευχαριστώ κι απ' τη μεριά μου όλη την παρέα και ελπίζω σε ακόμη καλύτερα, ακόμη μακρύτερα, ακόμη στριφτερότερα... όσο πιο σύντομα γίνεται!
Topa!
![]()
![]()
![]()
Tελεια.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τελικά έχουμε και γαμω της "πένες" εδώ μέσα!!
Τον Γιάννη με το περιγραφικό του στιλ
Τον Νίκο με το λυρικό
Τον μαικ με τα επαναστατικά του
και τον πιο Σουρεαλ τύπο (γόνο βιομηχάνου) των 1 1/2 τροχών και των 3 φακών
μας έκατσε και ο sonik ωσάν λίαν καλός, και δέσαμε.
βγήκε μια απο της πιο γαματες ιστορίες
Ρε ρεμάλια το τι ζημιές κάνατε με τα γραπτά σας δεν φαντάζεστε!!
Κάποιοι (άγνωστοι σε σας) ετοιμάζουν μπαγκάζια εξ αιτία σας!!![]()
Απο μένα πάντως, ενα μεγάλο ευχαριστώ που "δοκιμάσατε" και "μεταφερατε"την διαδρομή.
Ειναι στα συν να εχεις φίλους ταξιδιώτες.![]()
Γλυτώνεις τα "πακέτα" που φάγανε.![]()
Και μην μου πείτε οτι χάνεται η "ατμοσφαίρα" αν δεν παιδευτείς.
Παπαροδικαιολογίες ειναι.
Ειναι πιο ωραίο να αποφεύγεις μια διαδρομή 500χλμ σε ξερότοπο απο το να το τρως στην μάπα επειδή δεν το ξερες.
Ειναι μαρτύριο να περάσεις δίπλα απο παραδεισένια μέρη και να μην τα δεις επειδή δεν ήξερες την ύπαρξή τους.
σαν την παροιμία "κάλιο πλούσιος και υγιής παρά φτωχός και ασθενής " ενα πράμα![]()
Να στε καλά, και να έχετε ΚΑΘΕ χρόνο ετσι καλές ή και ακόμα καλύτερες εμπειρίες.
![]()
ε το μλκ!Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
....
Και μην μου πείτε οτι χάνεται η "ατμοσφαίρα" αν δεν παιδευτείς.
Παπαροδικαιολογίες ειναι.
Ειναι πιο ωραίο να αποφεύγεις μια διαδρομή 500χλμ σε ξερότοπο απο το να το τρως στην μάπα επειδή δεν το ξερες.
Ειναι μαρτύριο να περάσεις δίπλα απο παραδεισένια μέρη και να μην τα δεις επειδή δεν ήξερες την ύπαρξή τους.
σαν την παροιμία "κάλιο πλούσιος και υγιής παρά φτωχός και ασθενής " ενα πράμα![]()
Να στε καλά, και να έχετε ΚΑΘΕ χρόνο ετσι καλές ή και ακόμα καλύτερες εμπειρίες.
![]()
![]()
![]()
προς όλους :![]()
![]()
παίδες καβαλήστε τα μοτόρια σας και πηγαίνετε ταξίδι, ειδικά σε ευρωπαϊκό έδαφος τα πράγματα είναι εύκολα, δεν υπάρχει περιπέτεια με την έννοια του κινδύνου. Περισσότερο περιπέτεια είναι που κυκλοφορούμε καθημερινά στη Θηβών, στην παραλιακή κλπ κλπ.
Δικαιολογίες του στυλ δεν έχω χρόνο, δεν έχω χρήμα κλπ δεν χωράνε όταν επιλέγεις αντ'αυτού να ξοδέψεις 2 βδομάδες στα πανάκριβα και "μεταχειρισμένα" greek islands. To τρίπτυχο ήλιος-θάλλασα-αραλίκι είναι παράλογα υπερεκτιμημένο, ευχαριστώ, δεν θα πάρω ...
Επειδή με ρωτήσαν με κανα δυο πμ, πόσο πήγε το ταξίδι: ήταν low budget. Περίπου 60 ευρώ ημερισίως μου στοίχησε κατά μέσο όρο (ΟΛΑ μέσα), κάπου εκεί έπαιξε και για τους υπόλοιπους...
καβαλάτε και φευγάτε![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
εξω ΒΡΕΧΕΙ ρεΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
καβαλάτε και φευγάτε![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Ακόμα καλύτερα!Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
εξω ΒΡΕΧΕΙ ρε![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
+650Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
...............
προς όλους :![]()
![]()
παίδες καβαλήστε τα μοτόρια σας και πηγαίνετε ταξίδι, ειδικά σε ευρωπαϊκό έδαφος τα πράγματα είναι εύκολα, δεν υπάρχει περιπέτεια με την έννοια του κινδύνου. Περισσότερο περιπέτεια είναι που κυκλοφορούμε καθημερινά στη Θηβών, στην παραλιακή κλπ κλπ.
...................................................
....and you run, and you run
to catch up with the sun....
Συνεχίζουμε..
Γενικά δεν είμαι fun του καφέ, ιδιαίτερα όταν αυτός είναι ο ελληνάς φραπόγαλος ή νες ή φραπουτσίνο με γεύση σπέρματος ταύρου..
Όμως κάνοντας μια στάση στη Pamplona με τους φίλους και συνταξιδευτές σου, στις 9 το πρωί, βλέποντας όλα τα μικρά καφέ στους πεζόδρομους να ετοιμάζονται να ανοίξουν, να βγαίνουν τα tapas στα bars των tapas bars, αρχίζεις και τον επιζητάς.
Την ιεροτελεστεία, τη συζήτηση, το άνοιγμα του χάρτη, το χαβαλέ, τις προσωπικές στιγμές χασίματος και σκέψεις του καθενός..
Και όχι να πας στη trendy ελληνική καφετέρια με το σενιο μπουζουκλικικο σερβιτοράκι, που σου κουνάει το τσιτωτό ποπουδάκι σαν 400αρι EXC που περνάει το φαράγγι τις Ίμπρου με 3η, αεροπορία πάνω από τις πέτρες, ξεροσταλιάζοντας βλέποντας τις γυναικάρες με τις φούστες να ψωνίζουν, μιλώντας για το πως θα αποκτήσουμε το Cayene και το 1200 adventure, πληρώνοντας ένα καφέ σαν 2 λίτρα μπύρας ή 1 καραφάκι ρακή.
Γιατί φίλοι μου, είναι αλλιώς να ταξιδεύεις και να ρουφάς το εσπρεσσάκι στη κεντρική πλατεία της Pamplona, περιεργαζόμενος διαρκώς το περιβάλλον τριγύρω και με τη ψυχή σου να κάνει σουζίδια ως σαν τον Pastrana, από τη χαρά της.
Και ξέρετε κάτι? Μέσα από τέτοιες απλές στιγμές, ανακαλύπτεις τη πάρτη σου και λες, ναι ρε πούστη μου, εγώ να καβαλάω το μηχανάκι θέλω με όλα μου τα πράγματα να χωρούν σε 2 βαλίτσες και να ταξιδεύω. Αυτό μου αρκεί... Με φτιάχνει, τη βρίσκω..
.
![]()
17 μέρες στο δρόμο με 4 καλούς φίλους. Εύκολο? Χμ...
Είναι φορές που δε τη παλεύεις με τον εαυτό σου, θα τη παλέψεις 22 μέρες με άλλους 4? & τι θα γίνει δηλαδή? Πας μόνος? Πας πιο λίγες μέρες? Τι κάνεις?
Δεσποινίδες και wannabe άντρες, απλά είναι τα πράγματα. MuziK!
Ανοίγεις το minidisc, κάνεις plug in στα αυτιά σου τα ακουστικά, επιλέγεις Vibrasphere, δυναμώνεις την ένταση, πατάς τη μίζα, κάνεις check στους φίλους & ξεκινάς...
Απέραντα λιβάδια, δάση που νομίζεις ότι στην επόμενη στροφή θα βγει η νεράιδα που πάντα φαντάζεσαι, με το απαλό λευκό της δέρμα, τα λεπτά δάχτυλα, το μακρύ μαλλί, τα μάτια που απλά ξεχνάς οτιδήποτε όταν τα κοιτάς, άσφαλτο που απλά στρίβεις με πίστη, χωριά που δεν γνωρίζουν τι θα πει ρυπαίνω το περιβάλλον... Δυναμώνεις κιάλλο την ένταση, στρίβεις ακόμα πιο πολύ...
Οι μοναχοί στα Ιμαλάια, προσπαθούν να φτάσουν στη νιρβάνα με το διαλογισμό, αντιστεκόμενοι και ξεχνώντας το πόνο.. Εγώ, απλά φωνάζω από το ντελίριο, δε ξέρω τι να κάνω, πως να βγάλω τη χαρά μου, τη κάβλα μου, το συναίσθημα μου προς τα έξω, στους άλλους...
Βάζω τέρμα την ένταση του minidisc! Είμαι σε νιρβάνα τώρα μάστορα! Άσε με επαέ! & όταν κάνεις τη στάση, όλα τα τυχόν νεύρα, στραβωμάρες με τους συνταξιδευτές σου, προβλήματα, όλα έχουν περάσει.....
Memory from San Sebastian... βρέχει..
![]()