off topic αλλα νομιζω οι προδιαγραφες ειναι για 10/50 και 10/40 για θερμοκρασιες κατω των 0 CΑρχικά δημιουργήθηκε από mpokis
- Λαδια motorex 10/60
off topic αλλα νομιζω οι προδιαγραφες ειναι για 10/50 και 10/40 για θερμοκρασιες κατω των 0 CΑρχικά δημιουργήθηκε από mpokis
- Λαδια motorex 10/60
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Μήπως εννοείς "άνω" των 0 C;Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
off topic αλλα νομιζω οι προδιαγραφες ειναι για 10/50 και 10/40 για θερμοκρασιες κατω των 0 C
@mpokis: Τσέκαρε συχνά πυκνά τη στάθμη των λαδιών γιατί τα συγκεκριμένα motorex τα καίει ολίγον το πυροβόλο σου.![]()
Άσχετο επίσης, αλλά μου αρέσει που ο mpokis ενα ποστ πιο πανω λέει πως το 950 ειναι υπερόπλο και δεν απευθύνεται σε άσχετους και παρακάτω λέει ότι παρόλο που τον έκοψε άσχετο ο μηχανικός, δεν τον έσκισε... :rotflmao:
οχι, το λεπτοτερο λαδι ειναι για χαμηλοτερες θερμοκρασιες.Αρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
Μήπως εννοείς "άνω" των 0 C;
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
αμα δεις λιγο καλύτερα φιλαράκι δε λεω πως δεν απευθύνεται σε άσχετους αλλα σε άμυαλους και βλάκες, μυαλά στα κεφάλια μας ειπα πως χρειάζεται.![]()
![]()
φιλικά Κώστας
2 ψηφοι ακομα στο ΜΟΤΟ RACE POULOPOULOS ΦΡΑΝΤΖΗ ΑΠΟ
MPOKIS
KATANAS
+1 για το MOTORACE και απο εμένα.
Είμαι στο 3ο ΚΤΜ και πάω για το τέταρτο και τον εμπιστεύομαι τυφλά.
Και πολύ καλές τιμές, και ξέρει καλά την δουλεία του.
Ένα καλό μάστορα είχαμε, και τα σαίνια στην ΚΤΜ του πήραν την εξουσιοδότηση.:a37: :a37: :a37:
kai apo mena paidia mia thetiki psifos ston poulopoulo..
exw dokimasei allous 3 pistopoihmenous mastores..
alla san ton thanasi kai ton xari kaneis..
kai pano apo ola kala paidia..
Αύριο το πρωί, θα πάω κι εγώ στο MOTORACE για το service των 20,000 χλμ και ελπίζοντας να ακούσω καλά λόγια για τη νέα μου αγορά. Θα επανέλθω.
Life begins at 45°.
να και παρουσία στο αμιγώς ktmικό θρέντ ο κατά τα αλλά συμπαθής φιλογιαπωνέζος...Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Αύριο το πρωί, θα πάω κι εγώ στο MOTORACE για το service των 20,000 χλμ και ελπίζοντας να ακούσω καλά λόγια για τη νέα μου αγορά. Θα επανέλθω.![]()
(Ότ)αν ξαναπάρω σοβαρό μηχανάκι, πάλι Honda θα είναι. Το ΚΤΜ είναι για να παίζω :PΑρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
να και παρουσία στο αμιγώς ktmικό θρέντ ο κατά τα αλλά συμπαθής φιλογιαπωνέζος...![]()
Κατά τ'άλλα, θα με αγαπήσεις όταν αλλάξω το άβαταρ μου ^^
Life begins at 45°.
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
(Ότ)αν ξαναπάρω σοβαρό μηχανάκι, πάλι Honda θα είναι. Το ΚΤΜ είναι για να παίζω :P
![]()
![]()
μηδένα προ του τέλους μακάριζε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktmakias
+1 για το MOTORACE και απο εμένα.
Είμαι στο 3ο ΚΤΜ και πάω για το τέταρτο και τον εμπιστεύομαι τυφλά.
Και πολύ καλές τιμές, και ξέρει καλά την δουλεία του.
Ένα καλό μάστορα είχαμε, και τα σαίνια στην ΚΤΜ του πήραν την εξουσιοδότηση.:a37: :a37: :a37:
καταχωρησα την ψηφο σου
αμα ηθελε η ΚΤΜ μαστορες ας τους πληρωνε οσο αξιζουν
το ΠΟΥΛΑΚΙ πεταξε ελευθερο
Το άφησα σήμερα το πρωί, πηγαίνοντας στη δουλειά και το πήρα το απόγευμα. Δυστυχώς, δεν είχαμε αρκετό χρόνο να μιλήσουμε (δουλεύουμε και οι δύο 9-5, οπότε ήταν λίγο δύσκολο) και αρκεστήκαμε στα βασικά. Αν όντως έγιναν όλες οι εργασίες που μου ανέφερε (δεν έχω προλάβει να τσεκάρω το μηχανάκι ακόμα), οι τιμές του είναι άψογες.Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Αύριο το πρωί, θα πάω κι εγώ στο MOTORACE για το service των 20,000 χλμ και ελπίζοντας να ακούσω καλά λόγια για τη νέα μου αγορά. Θα επανέλθω.
+1 μόνο και μόνο επειδή μου αντικατέστησε το "τζαμάκι" του κοντέρ, που ήταν θολό/ταλαιπωρημένο μέχρι αηδίας, με ένα δικό του, σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Και μάλιστα χωρίς την παραμικρή χρέωση. Αν είναι καλός και έμπιστος μάστορας, έχει άλλες 10 ψήφους από μένα και θα με κερδίσει ως μόνιμο πελάτη. Ίδωμεν...
Life begins at 45°.
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Το άφησα σήμερα το πρωί, πηγαίνοντας στη δουλειά και το πήρα το απόγευμα. Δυστυχώς, δεν είχαμε αρκετό χρόνο να μιλήσουμε (δουλεύουμε και οι δύο 9-5, οπότε ήταν λίγο δύσκολο) και αρκεστήκαμε στα βασικά. Αν όντως έγιναν όλες οι εργασίες που μου ανέφερε (δεν έχω προλάβει να τσεκάρω το μηχανάκι ακόμα), οι τιμές του είναι άψογες.
+1 μόνο και μόνο επειδή μου αντικατέστησε το "τζαμάκι" του κοντέρ, που ήταν θολό/ταλαιπωρημένο μέχρι αηδίας, με ένα δικό του, σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Και μάλιστα χωρίς την παραμικρή χρέωση. Αν είναι καλός και έμπιστος μάστορας, έχει άλλες 10 ψήφους από μένα και θα με κερδίσει ως![]()
αφού θα ξαναπάρεισ χονδα ρε ψεύτη...[i] [/B]μόνιμο πελάτη. Ίδωμεν... [/B]
![]()
Μη με προκαλείς γιατί με το που αποκτήσω ασφάλεια και οδική, ο πρώτος σταθμός μου θα είναι το Λουτράκι!Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
![]()
Life begins at 45°.