super ματθαιε καλοριζικες!!!!!!!περιμενω και εγω νεα για την συμπεριφορα τους στο ταξιδι![]()
![]()
![]()
super ματθαιε καλοριζικες!!!!!!!περιμενω και εγω νεα για την συμπεριφορα τους στο ταξιδι![]()
![]()
![]()
Ω ξείν',αγγέλλειν Λακεδαιμονίοις ότι τήδε κείμεθα τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι
mpravo mathee
re si ti tetragona koutia ine afta re?![]()
melisia 8a kouvalas?
tin aerodinamiki den tin skeftikes?
aftes 8a sou kovoun poli dinami apo tin antistasi ...
tespa mpravo kalo fagotes ke o 8eos na sou dini fotisi na pernis alouminenies me pio aerodinamiki kataskevasmenes gia aneto taksidi....
rota ke tin eteria me aftes o kataskevastis zitima an sou dini 140 orio taksidiou...
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Όχι ρε γαμώτο... Που ήταν αυτέςκι εγώ πλήρωσα 730 παρακαλώ για τις zega! Δε λέω, πολύ καλές, αλλά άλλο 200 ευρώπουλα για τις 2 βαλίτσες και άλλο 200 για τη μία zega. Για τις zega πάντως, η εταιρία δίνει 130 km/h όριο ταχύτητας.
Για την σωστή επιλογή βαλίτσας αλουμινίου θα πρέπει να ληφθούν υπ΄όψη εκτός από την τιμή και άλλοι παράγοντες, όπως το πάχος του υλικού κατασκευής.
Η ZEGA χρησιμοποιεί φύλλο αλουμινίου 1.5mm
H ZARGES 1mm
H DARR χρησιμοποιεί δύο τύπους :με 0,8mm και με 1,2mm
Έτσι λοιπόν διαμορφώνονται και ανάλογα οι τιμές
Ο φίλος που πήρε ZEGA, αν πρόκειται να κάνει πολύ σκληρή χρήση σε μέρη που το σπάσιμο ή στράβωμα της βαλίτσας είναι εφιάλτης να μην "κλαίει" τα λεφτά που έδωσε.
Σήμερα πάντως οι ZEGA χωρίς τα κάγκελα κάνουν στην ΜΑΚΑΝ ετοιμοπαράδοτες 495 ευρώ.
Οι ZARGES (2Χ45l) που τις είχα στο παρελθόν, δεν μου ενέπνευσαν εμπιστοσύνη για βαρύ φόρτωμα και σκληρή χρήση...
Οι 2 βαλίτσες DARR (35l) των 1,2mm με τους αντάπτορες και κλειδαριές χωρίς έξοδα αποστολής κοστίζουν 270 ευρώ και είναι μια ικανοποιητική λύση.
Η ίδια εταιρεία βγάζει και σε προσφορά αυτές των 0,8mm
Εξαρτάται λοιπόν από τον καθένα να αποφασίσει, τι βαλίτσες θα αγοράσει σε σχέση με την χρήση που τις προορίζει...
...για να μην τις δει κάποια στιγμή να μοιάζουν με στραβοχυμένους λουκουμάδες!
Και τέλος υποτίθεται ότι χρησιμοποιεί κανείς τις άσχημες αλουμινένιες γιατί δεν "καλύπτεται" λόγω βαριάς χρήσης από τις συμβατικές...
...αλλά αυτό είναι άλλο θέμα και δεν καλύπτεται στα "τεχνικά" αλλά από άλλες επιστήμες πιό αρμόδιες...
Ναι, εγώ με τις zega είμαι ευχαριστημένος από την αντοχή τους. Έχω πέσει 6-7 φορές (όχι με ταχύτητα, όμως) και είχαν ψιλοσταβωματάκια που δεν ενοχλούσαν καν. Την τελευταία φορά, βέβαια, την έσκασα πάνω σε κάτι κοτρόνια, αλλά την έσκασα λέμε. Εκεί στράβωσε καλά η βαλίτσα, αλλά την ίσιωσα μετά με τη βαριά και είναι οκ.
Το φόρτωμα που επιτρέπει η Touratech είναι max 15 kg στη μία.