Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: Ασφάλεια Χωρίς Δίπλωμα

Ρε VanDiemen τι σου φταιει ο ασφαλιστης ρε???

Ε???????????

Παλαιό μέλος
    .. εκτός αν ο ασφαλιστής σου ήταν ο mats8282, επειδή είναι γνωστός, της παρέας... καρντάσι.
    Στην Ελλάδα ζούμε!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282

Καμμια εταιρεια απο αυτες που ξερω εγω,Εθνικη-Interamerican-Αγροτικη-G.U.-AXA-EOS κ.α., δεν ζηταει διπλωμα στην αιτηση ασφαλισης..

χμμ δεν ξερω ρε συ τι να σου πω.
    οντως
    παλιοτερα στην commercial value (μεσω ασφαλιστριας αλλης εταιριας που συνεργαζοταν μαζι τους) μου κανε ασφαλεια χωρις καν να παρουσιασω διπλωμα(δεν ειχα και το ηξερε αυτη)

και προσφατα στην ιντερσαλονικα μου ζητησανε διπλωμα, ισως για να δουν τα χρονια που οδηγαω για να δουν αν θα χρεωσουν παραπανω η οχι..

τι να πω δεν ξερω την πολιτικη των εταιριων
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Να σου πω παντως και εγω διαφωνω να τους ασφαλιζουμε χωρις διπλωμα....

Αλλα οι εταιρειες δεν εχουν προβλημα να το κανουν αφου τσεπωνουν χρηματα χωρις να ασφαλιζουν τιποτα....

Και ειναι καλυμενες 100% νομικα....

ΥΓ Εγω φιλε εχω ασφαλισει πανω κατω 2000 αυτοκινητα/μοτο,στα 4 χρονια που εχω το <<μαγαζι>> και διπλωματα θελω μονο αν τρακαρει ο πελατης να το στειλω με την δηλωση....Αλλιως εαν ειναι νεος οδηγος για το επασφαλιστρο...Μονο τοτε στελνω διπλωμα απο την αρχη...

ΥΓ2 Απαντηση στο απο κατω....Εγω την προμηθεια μου,την εξηγηση στον πελατη και τελος....Και νομικα απο την στιγμη που αποδεχεται την προταση ασφαλισης η εταιρεια ειμαι καλυμενος και εγω εννοειται....Η συμφωνια ειναι μεταξυ πελατη και εταιρειας εγω απλα <<συστηνω>> και εξυπηρετω τον πελατη σε οτι χρειαστει....

Παλαιό μέλος

Αλλα οι εταιρειες δεν εχουν προβλημα να το κανουν αφου τσεπωνουν χρηματα χωρις να ασφαλιζουν τιποτα....

Οι εταιρίες ίσως (για να το λες! Δεν ξέρω..)! Εσύ σαν ασφαλιστής όμως;

Μανιβελάτο μέλος

ΥΓ Εγω φιλε εχω ασφαλισει πανω κατω 2000 αυτοκινητα/μοτο,στα 4 χρονια που εχω το <<μαγαζι>> και διπλωματα θελω μονο αν τρακαρει ο πελατης να το στειλω με την δηλωση....Αλλιως εαν ειναι νεος οδηγος για το επασφαλιστρο...Μονο τοτε στελνω διπλωμα απο την αρχη...

ΥΓ2 Απαντηση στο απο κατω....Εγω την προμηθεια μου,την εξηγηση στον πελατη και τελος....
    Ακριβώς έτσι έχουν τα πράγματα, και εγώ τώρα βγάζω κατηγορίας A και όμως την έχω ασφαλίσει. είναι μεγάλο το άγχος γιατί αν συμβεί το παραμικρό, ακόμα και στην περίπτωση που δεν θα φταις θα βρεις τον μπελά σου. για την ακρίβεια, τουλάχιστον στην δική μου ασφάλεια, θα καλύψει την ζημιά, και μετά θα στραφεί νομικά εναντίον μου για να διεκδικήσει τα λεφτά που έδωσε.. αυτά τα ολίγα..

Καλύτερη λύση : τράβα βγάλε δίπλωμα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    ακόμα και στην περίπτωση που δεν θα φταις θα βρεις τον μπελά σου

Ρε γαμωτο τσαμπα τα γραφω....

[BΔεν παει αμα δεν εχεις διπλωμα φταις....

Θα φας την μυνηση/κληση για το διπλωμα απο αστυνομια εαν ερθει αλλα δεν εχει καμμια σχεση με το ατυχημα...Αμα για παραδειγμα περασει καποιος ΣΤΟΠ και χτυπησει καποιον που δεν εχει διπλωμα αποζημιωνεται κανονικα ο παθων....[/B]

Αυτα.....Και καμμια εταιρεια δεν εχει διαφορετικη πολιτικη γιατι πολυ απλα δεν πληρωνουν αυτες τον πελατη τους αμα δεν φταιει....

Αλλα η ουσια ειναι οτι

ΥΓ2 Εισαι 21 απο οτι λεει το προφιλ σου οποτε μην καθυστερεις καθολου....Πηγαινε βγαλτο να εισαι κυριος και υπευθυνο ατομο προς τους αλλους που κυκλοφορουν στον ιδιο δρομο με εσενα...
    Το κανεις και για τους γυρω σου οχι μονο για τον εαυτο σου....Εκτος και αμα σε λενε Λατση κτλ και αμα αφησεις αναπηρο κανεναν,συμπεριλαμβανω και συνεπιβατες σου,θα τους τα σκασεις ολα εσυ.....Αν εισαι ενας μεσος ανθρωπος δειξε υπευθυνοτητα και βγαλε διπλωμα...

Μανιβελάτο μέλος
    τώρα το πρόσεξα..και ανακουφίστηκα κάπως.. :smilea: άντε 3 βδομάδες ακόμα και μετά :ZZZ: άντε γιατί φοβάμαι να πάω ένα ταξιδάκι.. (ειδικά προς τα ανατολικά..)

λοιπον θα στο απλα.......

ειναι σαν να κανεις σεξ κ να φορας κρανος!
    Δεν προκειτε να σε γραψουν αλλα εαν γινει το "ατυχημα" εσυ θα πλΕρωσεις τα γαμισιατικα!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Νέο μέλος
    Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας.. Ασφάλεια μου έκανε τελικα η Ιντερ Σαλονικα αλλα απο δευτέρα ξεκιναω και
    μαθήματα για το δίπλωμα ώστε να είμαι ενταξει πριν κυκλοφορήσω.. να στε καλά για το ενδιαφερο και τις απαντήσεις σας..

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2010, 04:33
  2. Αστυνομικός χωρίς δίπλωμα
    από castoras στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2009, 08:41
  3. Απαντήσεις: 66
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2008, 16:44
  4. χωρις διπλωμα
    από XRakIa$ στο forum Off topic