Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 132

Θέμα: Ta fwta sas, ftew?

Θαυμαστε το.... Το avatar του/της edmarios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    εμένα αυτό το "άλλος" δεν θα με ενοχλούσε ΚΑΘΟΛΟΥ οποτε...

ΝΑΙ το 5% θα ήταν ΠΟΛΥ καλύτερα
    Εμενα ομως επειδη με ενοχλει για αυτο σε παρακαλεσα να με αποκαλεις εμενα προσωπικα δεν ξερω για τους αλλους με το νικ που εχω βαλει.
    Και δεν ειπα 5% ειπα 50% !!!

κι εγώ ως κράξιμο το βλέπω, αλλά κράξιμο χρειάζεται

κι εγώ ως κράξιμο το βλέπω, αλλά κράξιμο χρειάζεται
    Και για ποιον λογω να τον κραξεις απο την στιγμη που μπορεις με ομορφο τροπο να του εξηγησεις τι συνεπειες θα μπορουσε να ειχε αν αυτος με το αμαξι καλουσε την αστυνομια η αν ειχε χτυπησει καποιον? Πιστευεις οτι με το κραξιμο θα καταφερεις πιο πολλα πραγματα απο το να μιλησεις σε καποιον ομορφα και πολιτισμενα?

Προσπεραση πανω σε διασταυρωση φταις εσυ...

Εκτος αν ηταν στην δεξια λωριδα τοτε φταιει αυτος για αλλαγη λωριδας...Κινηση στην μεση του οδοστρωματος απαγορευεται αλλα αν ηταν παρκαρισμενα δεξια αριστερα αυτοκινητα δεν γινεται αλλιως....

Οπως και να εχει δεν σε περνει να κινηθεις νομικα ακομα και αν ηταν δεξια ή παρανομα στην μεση του οδοστρωματος γιατι αν πας αυταπαγγελτα για διπλωμα θα ειναι πιο πολυ το τρεξιμο,το προστιμο και το μπλεξιμο...Και ειναι πολυ δυσκολο να αποδειξεις το οτιδηποτε....οποτε δωστα απο την τσεπη σου αφου ειναι μικρη η ζημια και τραβα βγαλε διπλωμα...

Ολα τα παραπανω με μια επιφυλαξη αφου δεν ειμαι αυτοπτης μαρτυρας και τα σχεδια ειναι ερασιτεχνικα

Αρχικά δημιουργήθηκε από edmarios
    Και για ποιον λογω να τον κραξεις απο την στιγμη που μπορεις με ομορφο τροπο να του εξηγησεις τι συνεπειες θα μπορουσε να ειχε αν αυτος με το αμαξι καλουσε την αστυνομια η αν ειχε χτυπησει καποιον? Πιστευεις οτι με το κραξιμο θα καταφερεις πιο πολλα πραγματα απο το να μιλησεις σε καποιον ομορφα και πολιτισμενα?
    με "όμορφο τρόπο" δεν μεταφέρεις το μήνυμα πειστικά σε άτομο που είναι ΤΟΣΟ ανεύθυνο

θέλει ταρακούνημα μήπως και συνέλθει

με "όμορφο τρόπο" δεν μεταφέρεις το μήνυμα πειστικά σε άτομο που είναι ΤΟΣΟ ανεύθυνο

θέλει ταρακούνημα μήπως και συνέλθει

Αυτη ειναι η γνωμη σου και την σεβομαι. Εγω ειμαι αντιθετος σε αυτο αλλα δεν προκειται να το αναλυσω γιατι δεν με αφορα κιολας..!!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αυτη ειναι η γνωμη σου και την σεβομαι. Εγω ειμαι αντιθετος σε αυτο αλλα δεν προκειται να το αναλυσω γιατι δεν με αφορα κιολας..!!
    Σκέψου τι ωραία θα τα λέγαμε αν πίσω απο την πόρτα που του άνοιξε την τρύπα, υπήρχε ένα 2χρονο παιδάκι που θα το είχε κάνει αλοιφή.....

Μετά ελάτε να μου πείτε εάν θα εξέταζε ο δικαστής το αν είχε δίκιο βάσει ΚΟΚ ή όχι....

Και σταματήστε να συμπεριφέρεστε σαν κακομαθημένα μωρά. Βγαίνουμε στο δρόμο με ένα όχημα που είναι εν δυνάμει όπλο. Μπορεί να μας σκοτώσει ή να σκοτώσει άλλους. Η χρήση του πρέπει να διέπεται από υπευθυνότητα και το δίπλωμα είναι μέρος αυτής!
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Σκέψου τι ωραία θα τα λέγαμε αν πίσω απο την πόρτα που του άνοιξε την τρύπα, υπήρχε ένα 2χρονο παιδάκι που θα το είχε κάνει αλοιφή.....

Μετά ελάτε να μου πείτε εάν θα εξέταζε ο δικαστής το αν είχε δίκιο βάσει ΚΟΚ ή όχι....

Και σταματήστε να συμπεριφέρεστε σαν κακομαθημένα μωρά. Βγαίνουμε στο δρόμο με ένα όχημα που είναι εν δυνάμει όπλο. Μπορεί να μας σκοτώσει ή να σκοτώσει άλλους. Η χρήση του πρέπει να διέπεται από υπευθυνότητα και το δίπλωμα είναι μέρος αυτής!
    Εγω πιστευω οτι δεν κανει το διπλωμα τον οδηγο αλλα ο οδηγος το διπλωμα. Το αν εισαι υπευθυνος η οχι δεν το κανει το διπλωμα. Μπορεις να εισαι υπευθυνος και χωρις αυτο. Απλα το διπλωμα σε καλυπτει σε ολες τις περιπτωσεις και υποτιθεται οτι μαθαινεις καποια πραγματα παραπανω. Ποσοι εχουν διπλωμα και κανουν καγκουριες στον δρομο? Ποσοι σκοτωνονται καθε μερα απο λαλακιες που κανουν μονη τους και εχουν και διπλωμα? Δεν λεω απαραιτητη προυποθεση για να οδηγησεις ειναι το διπλωμα αλλα οχι οτι αν το εχεις σε κανει και υπευθυνο οδηγο ουτε σε μαθαινει να οδηγας... Μην τρελλαθουμε!

Εγω πιστευω οτι δεν κανει το διπλωμα τον οδηγο αλλα ο οδηγος το διπλωμα. Το αν εισαι υπευθυνος η οχι δεν το κανει το διπλωμα. Μπορεις να εισαι υπευθυνος και χωρις αυτο. Απλα το διπλωμα σε καλυπτει σε ολες τις περιπτωσεις και υποτιθεται οτι μαθαινεις καποια πραγματα παραπανω. Ποσοι εχουν διπλωμα και κανουν καγκουριες στον δρομο? Δεν λεω απαραιτητη προυποθεση για να οδηγησεις ειναι το διπλωμα αλλα οχι οτι αν το εχεις σε κανει και υπευθυνο οδηγο... Μην τρελαθουμε!
    Σε διάβασα προσεχτικά, και για λίγο συμφώνησα μαζί σου.... μετά πήγα στο παράθυρο και κοίταξα έξω... τελικά δεν ζούμε στην Σαχάρα αλλά σε χώρα που έχει νόμους (καλά δεν το δένουμε και πολύ αυτό - τουλάχιστον υπάρχουν νόμοι). Εφόσον λοιπόν θέλουμε να μας συμπεριφέρονται όλοι σαν ανθρώπους κι όχι σαν αλήτες, σαν τσαντάκηδες, σαν "διέφυγε την σύλληψη με μηχανή μεγάλου κυβισμού" κλπ κλπ θα πρέπει να κάνουμε ότι και ο υπόλοιπος κόσμος.

Τώρα, αν βγαίνουμε δημόσια και σε τέτοια περιστατικά όπως του παλικαριού, λέμε "Ατύχια φιλαράκι" ε είμαστε άξιοι της τύχης μας.

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

Εδώ έχεις μεγάλο λάθος.

Το δίπλωμα είναι απλά μια πιστοποίηση της ικανότητά σου να οδηγείς που στην Ελλάδα είτε λαδώνεις για να το πάρεις είτε και που το παίρνεις κανονικά λόγω του τρόπου των εξατάσεων δεν εξασφαλίζει ότι είσαι ικανός να οδηγείς.

ΟΛΟΙ όμως οφείλουν να σέβονται το ΚΟΚ. Εαν γίνεται αυτό το δίπλωμα είναι απλά ενα χαρτί που λείπει. Εαν δεν γίνεται, το δίπλωμα απο μόνο του δεν λέει τίποτε από την στιγμή που οδηγείς επικίνδυνα.

Δεν ειμαι υπέρ του να οδηγείς χωρίς δίπλωμα και μάλιστα άργησα να βγάλω και δεν είχα παρει ούτε μια φορά αυτοκίνητο ή μηχανή χωρίς. Αλλα άλλο το να βάζω χέρι σε κάποιον για να πάει να βγάλει και άλλο να φορτώνεται την ευθύνη για κάθε ατύχημα άσχετα εαν φταίει ή όχι.

Εαν υποθέσουμε ότι δεν έφταιγε (που πιστεύω ότι έφταιγε βεβαια) και ακόμη και στην περίπτωση που υπήρχε τραυματισμός η ευθύνη θα ήταν αποκλειστικά του άλλου λόγω παραβίασης των κανόνων οδικής κυκλοφορίας. Το ίδιο πιστέυουν και τα δικαστήρια και γι αυτό δικάζουν κανονικά τις υποθέσεις άσχετα με την ύπαρξη ή όχι διπλώματος.

Το ίδιο ισχύει εαν εμπλακείς σε ατύχημα και έχεις πιεί. Εαν δεν έχεις ευθύνη για το ατύχημα το γεγονός ότι είσαι θετικός στο αλκοοτέστ δεν σε κάνει αυτόματα ένοχο. Μόνο σε περίπτωση υπαιτιότητάς σου και εφόσον είσαι πιωμένος δεν πληρώνει η ασφαλιστική σου (πληρώνει δηλαδή αρχικά αλλα τα ζητάει μετά από εσένα).

Μην μπερδεύουμε την ευθύνη με γνώση και την ικανότητα.

Εαν δηλαδή εγώ δεν έχω δίπλωμα και έρθει κάποιος από πίσω και με τρακάρει (χωρίς να έχω κάνει εγώ κάποιον επικίνδυνο ελιγμό ποιο πριν) πάλι εγώ θα φταίω για το τρακάρισμα επειδή δεν έχω δίπλωμα? Λίγο σοβαροί να είμαστε. Είναι 2 διαφορετικά αδικήματα τα οποία αξιολογούνται χωριστά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
    Εδώ έχεις μεγάλο λάθος.

Το δίπλωμα είναι απλά μια πιστοποίηση της ικανότητά σου να οδηγείς που στην Ελλάδα είτε λαδώνεις για να το πάρεις είτε και που το παίρνεις κανονικά λόγω του τρόπου των εξατάσεων δεν εξασφαλίζει ότι είσαι ικανός να οδηγείς.

ΟΛΟΙ όμως οφείλουν να σέβονται το ΚΟΚ. Εαν γίνεται αυτό το δίπλωμα είναι απλά ενα χαρτί που λείπει. Εαν δεν γίνεται, το δίπλωμα απο μόνο του δεν λέει τίποτε από την στιγμή που οδηγείς επικίνδυνα.

Δεν ειμαι υπέρ του να οδηγείς χωρίς δίπλωμα και μάλιστα άργησα να βγάλω και δεν είχα παρει ούτε μια φορά αυτοκίνητο ή μηχανή χωρίς. Αλλα άλλο το να βάζω χέρι σε κάποιον για να πάει να βγάλει και άλλο να φορτώνεται την ευθύνη για κάθε ατύχημα άσχετα εαν φταίει ή όχι.

Εαν υποθέσουμε ότι δεν έφταιγε (που πιστεύω ότι έφταιγε βεβαια) και ακόμη και στην περίπτωση που υπήρχε τραυματισμός η ευθύνη θα ήταν αποκλειστικά του άλλου λόγω παραβίασης των κανόνων οδικής κυκλοφορίας. Το ίδιο πιστέυουν και τα δικαστήρια και γι αυτό δικάζουν κανονικά τις υποθέσεις άσχετα με την ύπαρξη ή όχι διπλώματος.

Το ίδιο ισχύει εαν εμπλακείς σε ατύχημα και έχεις πιεί. Εαν δεν έχεις ευθύνη για το ατύχημα το γεγονός ότι είσαι θετικός στο αλκοοτέστ δεν σε κάνει αυτόματα ένοχο. Μόνο σε περίπτωση υπαιτιότητάς σου και εφόσον είσαι πιωμένος δεν πληρώνει η ασφαλιστική σου (πληρώνει δηλαδή αρχικά αλλα τα ζητάει μετά από εσένα).

Μην μπερδεύουμε την ευθύνη με γνώση και την ικανότητα.

Εαν δηλαδή εγώ δεν έχω δίπλωμα και έρθει κάποιος από πίσω και με τρακάρει (χωρίς να έχω κάνει εγώ κάποιον επικίνδυνο ελιγμό ποιο πριν) πάλι εγώ θα φταίω για το τρακάρισμα επειδή δεν έχω δίπλωμα? Λίγο σοβαροί να είμαστε. Είναι 2 διαφορετικά αδικήματα τα οποία αξιολογούνται χωριστά.

+1000

το "όχι δίπλωμα --> ΟΧΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗ" το σκεφτήκατε καθόλου;;;;

αν οδηγείς χωρίς δίπλωμα γιατί σνομπάρεις το δίπλωμα και θεωρείς πως είσαι μεγάλο τιμόνι, και χτυπήσεις κάποιον, πώς θα καλυφθεί αυτός για τα ιατρικά του έξοδα;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
    ...
    Ρε Γιάννη τα έχεις μπερδέψει.

1. Το παλικάρι εδώ καθαρά έφταιγε
    2. Φυσικά και τα δικατήρια δικάζουν βάσει των νόμων κι ισχύουν αυτά που λες, αλλά
    3. το να προσπαθούμε να φτιάξουμε μια ΣΟΒΑΡΗ "κοινότητα" αναβατών σε τούτο εδώ το μπουρδέλο που έχουμε για χώρα, ξεκινάει με την προϋπόθεση ότι όταν καβαλάς έχεις δίπλωμα.

ΟΛΑ τα υπόλοιπα τα νομικά κλπ τα αφήνω για τους δικηγόρους που είναι ειδικοί επί του θέματος και δεν παίρνω κανέναν στον λαιμό μου.

το "όχι δίπλωμα --> ΟΧΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗ" το σκεφτήκατε καθόλου;;;;

αν οδηγείς χωρίς δίπλωμα γιατί σνομπάρεις το δίπλωμα και θεωρείς πως είσαι μεγάλο τιμόνι, και χτυπήσεις κάποιον, πώς θα καλυφθεί αυτός για τα ιατρικά του έξοδα;;;

Προφανώς και δεν έχουν σκεφτεί...

Όπως και δεν έχουν δει (προφανώς) το ποσό που αντιστοιχεί στην αστική ευθύνη για τραυματισμό 3ου.... 500.000 ευρωπαϊκά νομίσματα.... Τα έχουν πρόχειρα...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Εγώ ρε παιδιά ξέρω ότι,αν πάς στο δικαστήριο εμπλεκόμενος σε ατύχημα ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ,ο δικαστής θα βγάλει απόφαση βάσει αυτού.
    Ότι δηλαδή δεν είσαι ικανός να οδηγείς!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. TDM 850 Ta fwta sas please !!
    από The_Scientist στο forum Yamaha TDM series
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2008, 09:31
  2. Versys h TDM?Dwste mou ta fwta sas
    από 700_Thespieis στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2007, 09:55
  3. Ta fwta sas
    από xtrm600 στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2006, 16:58
  4. Gia dwste ta fwta sas oi taxidiwtes...
    από o_gavros στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2005, 06:54
  5. ta fwta sas!!!
    από NIKOS_21 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2004, 22:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας