Ktm Store Racing Γιαννακόπουλος (κουλός) Θηβών. Είναι αξεπέραστος
Ktm Store Racing Γιαννακόπουλος (κουλός) Θηβών. Είναι αξεπέραστος
Γνωστές λαμογιές...Αρχικά δημιουργήθηκε από lc8ergr1
θα ήθελα να επιστησω την προσοχή σε όσους για κακή τους τύχη τρακαραν και πηγαν με πειραγμενο τρακαρισμενο μπροστινο συστημα σε ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ
τσακισμενος μπροστινος τροχος
υποπλαισιο κοκπιτ
μπροστινο wp καλαμια
τιμονοπλακες
φερινγκ πλαστικα μπριοστινα φαναρι σπασμενο
ΑΝ ΣΑΣ ΠΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ
""""ΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ Ο Λ Ι Κ Η """"
μην τσιμπισετε ΚΑΙ ψαρωσετε
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΚΤΜ ΟΛΙΚΗ να εμπλακεις με ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ 5-10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΕΙ ΛΕΗΛΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ συνεργασια με ασφαλιστες εκτιμητές!!!!!
Κάπως έτσι βγήκε ολική (και καλά) το 1ο μου Βrosάκι...Με την παρότρυνση του μηχανικού Στη Κάρπου πως "εγώ να στο φτιάξω και καλύτερο από ότι ήταν" αλλά αυτός δεν καβαλάει πάνω,το μηχανάκι μου το είχε βγάλει πλοκή για 850χιλιάρικα,το αγόρασε 250 χιλάρικα,για ανταλλακτικά μόνο,και τα υπόλοιπα μου τα έδωσε η ασφαλιστική...όλα ήταν καθαρά και νόμιμα μέχρι που είδα το μηχανάκι ξανά στο δρόμο...με τσάντισε αυτό,αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να κάνω τίποτα παρά μόνο να πω στον ιδιοκτήτη του πως είχε βγει ολική και να προσέχει...![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
μια θετική στο Χάρη το Πουλόπουλο και το Θανάση και από μένα...και να ξέρετε,δεν έφτιαχνε πάντα ΚΤΜ....έπιανε και Honda...![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
φιλε ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ktm AN KATAΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ.....Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
Γνωστές λαμογιές...
Κάπως έτσι βγήκε ολική (και καλά) το 1ο μου Βrosάκι...Με την παρότρυνση του μηχανικού Στη Κάρπου πως "εγώ να στο φτιάξω και καλύτερο από ότι ήταν" αλλά αυτός δεν καβαλάει πάνω,το μηχανάκι μου το είχε βγάλει πλοκή για 850χιλιάρικα,το αγόρασε 250 χιλάρικα,για ανταλλακτικά μόνο,και τα υπόλοιπα μου τα έδωσε η ασφαλιστική...όλα ήταν καθαρά και νόμιμα μέχρι που είδα το μηχανάκι ξανά στο δρόμο...με τσάντισε αυτό,αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να κάνω τίποτα παρά μόνο να πω στον ιδιοκτήτη του πως είχε βγει ολική και να προσέχει...![]()
+ για Χελιωτη
ψηφιζω με χερια και με πόδια![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
+ για ΧΕΛΙΩΤΗ!
ενημερωθηκε με τους ψηφους στο ΧΕΛΙΩΤΗ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
Έχω ήδη ψηφίσει, αλλά αν γίνεται βάλε και ένα ακόμα + στον Χελιώτη. Το αξίζει.
Δεν το είχε πάρει χαμπάρι το θέμα τόσα χρόνια.
Δεν είδα να υπάρχει ο Σάκης Κόντης στο πολύγωνο που φτιάχνει Triumph να βάλω μερικά ++++.
number 1 PAPANTONIOU στον Πειραιά έκλεισε!
οπότε + στον χελμαν!![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
μονος μου, κι οτι δεν μπορω εγω στον μοτο μπακανο στην βεροια. εμπειρος δεν ειναι αλλα το ματι του κοβει ακι το μυαλο του στροφαρει. λυσεις βρισκει. το προβλημα του χρονου ειναι σε ολα τα συνεργεια κοινο. ολοι αργουνε η απλα εμεις βιαζομαστε. οπως το βλεπεις.![]()
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ
ευχαριστουμε..!!!!
μονο ΚΤΜΑρχικά δημιουργήθηκε από mixalakis
Δεν το είχε πάρει χαμπάρι το θέμα τόσα χρόνια.
Δεν είδα να υπάρχει ο Σάκης Κόντης στο πολύγωνο που φτιάχνει Triumph να βάλω μερικά ++++.
μ' αρέσει που το thread πια το τρέχει ένας bmwεδάκιας
![]()
το car.gr να είναι καλά,τώρα που θα βγουν τα νέα ktm...Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
μ' αρέσει που το thread πια το τρέχει ένας bmwεδάκιας
![]()
![]()