Δεν έχω την τάση να σε παρεξηγώ, κάνεις λάθος. Απλά εσύ έχεις μία εμφανέστατη εμπάθεια για τις sport μηχανές που την βγάζεις με κάθε ευκαιρία και αυτό μου χτυπάει άσχημα. Μπορεί η κεντρική ιδέα να ήταν άλλη, αλλά μην περιμένεις να παραβλέψω τα σχόλια περί sport μηχανής και Rossi για να δω μόνο αυτό που θέλεις να πεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από NLS
επειδή καταλαβαίνω τον τρόπο που ήθελες να απαντήσεις, αλλά δεν καταλαβαίνω την υπεράσπιση για την υπεράσπιση, να σου πω ότι δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ απρόοπτο σε αυτό που περιέγραψα - αυτό που συνέβει ήταν ΜΑΛΑΚΙΑ
απρόοπτα είναι άλλα πράγματα, πολλά από τα οποία έχουμε συζητήσει και είναι και άσχετα από αν η μηχανή είναι σπορ ή όχι - άσχετα που ήθελες να το πας (γιατί άραγε;... ευκαιρία να την πει ο "σπορτσμαν" στον "αργό και άσχετο";...)... το επίκεντρο κ.κ. απανταχού παρωπιδιασμένοι, ΔΕΝ ήταν ΤΙ οδηγούσε (δεν είδα εδώ που τα λέμε καν ακριβώς τι ήταν) - ΑΝ πρόσεξες και σε ενδιέφερε να προσέξεις βέβαια το τι είπα
τώρα συνέχισε την ζωή σου και συνέχισε να μην γουστάρεις εμένα και τις απόψεις μου (που από ότι φαίνεται τις "διαβάζεις", δεν τις διαβάζεις), like I care
α και σου εύχομαι να είσαι ΠΑΝΤΑ καλά και να μην σου "τύχει" κάτι τέτοιο (αφού ήταν ατυχία κατ'εσέ) ή ΟΤΙ άλλο κακό (από πραγματική ατυχία)
Πρέπει να σου πω ότι ούτε είμαι ούτε θεωρώ τον εαυτό μου "σπορτσμαν". Απλά δεν δέχομαι τις απόλυτες και επιθετικές απόψεις σου για το είδος. Πάει αυτό...
Το συγκεκριμένο περιστατικό ναι το θεωρώ ατυχία για πολλούς λόγους και ναι συμβαίνει συχνά γιατί:
1. Με το βάρος και την αντίσταση του αέρα τα σαμάρια στο δρόμο κάθονται. Αν δεν το ξέρεις και μέχρι να το πάθεις την πρώτη φορά όπως και κάθε τι, δεν πάει το μυαλό σου.
2. Δεν είναι όλα τα σαμάρια ίδια. Αν όταν τα αγοράζεις δεν ξέρεις και πέσεις και σε πωλητή λίγο άσχετο, μπορεί να πάρεις λάθος σαμάρια για τη μοτοσυκλέτα σου και να πάθεις το ίδιο. Πάντα υπάρχει η πρώτη φορά και η άγνοια δεν είναι μαλακία.
3. Όταν οδηγείς τέτοια μοτοσυκλέτα σε τέτοιο δρόμο με τέτοια ταχύτητα, δεν προσέχεις τα σαμάρια σου, ούτε ακούς κόρνες και σινιάλα... Η προσοχή σου είναι 100% στο δρόμο. Μπορεί λίγο παρακάτω που χαλάρωσε να το κατάλαβε και να σταμάτησε. Επειδή δεν τον είδε κανείς σημαίνει ότι πρέπει να τον βρίζουμε;
Και επιτέλους, βάλε λίγο νερό στο κρασί σου, δεν είναι κακό...