Σελίδα 3 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 182

Θέμα: Ποιός βλάκας να ήταν;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από NLS
    επειδή καταλαβαίνω τον τρόπο που ήθελες να απαντήσεις, αλλά δεν καταλαβαίνω την υπεράσπιση για την υπεράσπιση, να σου πω ότι δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ απρόοπτο σε αυτό που περιέγραψα - αυτό που συνέβει ήταν ΜΑΛΑΚΙΑ

απρόοπτα είναι άλλα πράγματα, πολλά από τα οποία έχουμε συζητήσει και είναι και άσχετα από αν η μηχανή είναι σπορ ή όχι - άσχετα που ήθελες να το πας (γιατί άραγε;... ευκαιρία να την πει ο "σπορτσμαν" στον "αργό και άσχετο";...)... το επίκεντρο κ.κ. απανταχού παρωπιδιασμένοι, ΔΕΝ ήταν ΤΙ οδηγούσε (δεν είδα εδώ που τα λέμε καν ακριβώς τι ήταν) - ΑΝ πρόσεξες και σε ενδιέφερε να προσέξεις βέβαια το τι είπα

τώρα συνέχισε την ζωή σου και συνέχισε να μην γουστάρεις εμένα και τις απόψεις μου (που από ότι φαίνεται τις "διαβάζεις", δεν τις διαβάζεις), like I care

α και σου εύχομαι να είσαι ΠΑΝΤΑ καλά και να μην σου "τύχει" κάτι τέτοιο (αφού ήταν ατυχία κατ'εσέ) ή ΟΤΙ άλλο κακό (από πραγματική ατυχία)
    Δεν έχω την τάση να σε παρεξηγώ, κάνεις λάθος. Απλά εσύ έχεις μία εμφανέστατη εμπάθεια για τις sport μηχανές που την βγάζεις με κάθε ευκαιρία και αυτό μου χτυπάει άσχημα. Μπορεί η κεντρική ιδέα να ήταν άλλη, αλλά μην περιμένεις να παραβλέψω τα σχόλια περί sport μηχανής και Rossi για να δω μόνο αυτό που θέλεις να πεις...

Πρέπει να σου πω ότι ούτε είμαι ούτε θεωρώ τον εαυτό μου "σπορτσμαν". Απλά δεν δέχομαι τις απόλυτες και επιθετικές απόψεις σου για το είδος. Πάει αυτό...

Το συγκεκριμένο περιστατικό ναι το θεωρώ ατυχία για πολλούς λόγους και ναι συμβαίνει συχνά γιατί:

1. Με το βάρος και την αντίσταση του αέρα τα σαμάρια στο δρόμο κάθονται. Αν δεν το ξέρεις και μέχρι να το πάθεις την πρώτη φορά όπως και κάθε τι, δεν πάει το μυαλό σου.

2. Δεν είναι όλα τα σαμάρια ίδια. Αν όταν τα αγοράζεις δεν ξέρεις και πέσεις και σε πωλητή λίγο άσχετο, μπορεί να πάρεις λάθος σαμάρια για τη μοτοσυκλέτα σου και να πάθεις το ίδιο. Πάντα υπάρχει η πρώτη φορά και η άγνοια δεν είναι μαλακία.

3. Όταν οδηγείς τέτοια μοτοσυκλέτα σε τέτοιο δρόμο με τέτοια ταχύτητα, δεν προσέχεις τα σαμάρια σου, ούτε ακούς κόρνες και σινιάλα... Η προσοχή σου είναι 100% στο δρόμο. Μπορεί λίγο παρακάτω που χαλάρωσε να το κατάλαβε και να σταμάτησε. Επειδή δεν τον είδε κανείς σημαίνει ότι πρέπει να τον βρίζουμε;

Και επιτέλους, βάλε λίγο νερό στο κρασί σου, δεν είναι κακό...
    Θάνος..

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

ego to mono..

pou de katalaba einai giati to palikari poy to epathe olo ayto to kako.....

EINAI BLAKAS ???

------------------------- Το avatar του/της ctpanoramix
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
    αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι να χάνεις το δεξί σεντούκι σου και να μην το καταλαβαίνεις (δεν αλλάζει η συμπεριφορά στη μηχανή??? δεν πρέπει λογικά να νιώσεις τη διαφορά βάρους???).

Όσο για μ@λ@κίες....δείξτε μου αυτόν που δεν κάνει.

An autos pou pigenai me 200 stin ethniki eprepe na katalavei oti kati tou efuge tote o idioktitis mias valitsas (apo autes pou mpainoun stin oura...) pesmenis kai anoigmenis mes ti mesi tis kumis prin merikes meres ti eprepe na katalavei?
    kai poso mporei na etrexe kai lete na akouge mousiki? i mipws den 8a tou kornare kaneis? i valitsa eixe sxedon kleisei olo to dromo ka8ws eixe pesei mes ti mesi kai ta autokinita pernagan me manouvres apo to simeio
    Αυτά που αξίζουν στη ζωή είναι τα επικίνδυνα, τα ασυνήθιστα και ενίοτε, τα παράνομα.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της milaber
    Αρχικά δημιουργήθηκε από niko13g
    Ρε τον άνθρωπο αυτόν τον ξέρω !
    .
    Τον είχε πιάσει κόψιμο παιδιά και έτρεχε να προλάβει.

Τελικά δεν πρόλαβε , χέστηκε..
    .

:hypnotize :hypnotize :hypnotize
    Ρε συ Νίκο μην λες ψέματα!

Αφού εγώ ήμουν ο "βλάκας" με το Innova και αυτό το gadgetάκι:
    http://www.moto.gr/forums/showthread...&threadid=2674

Είδατε πως σας κορόιδεψα όλους;
    Ούτε δικάβαλο είχα, ούτε φωτιά είχα πάρει!

Απλά έτρεχα σαν κεραυνός με το παπί!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    διαβασα μονο το αρχικο ποστ και ενα εχω να πω... οταν σου συμβει μια μαλακια εστω και μικρη (προς θεου δεν το ευχομαι οκ?) θα καταλαβεις πως ακουγετε σε καποιος το "ηταν μαλακας και την επαθε" δεν γουσταρω να συνεχισω ανταλαγη μυνηματων μαζι σου NLS... παντα ορθιοι παιδια...

κι εγω δεν καταλαβα ακομα γιατι να ηταν βλακας ο τυπος??ατυχος θα ελεγα.....
    κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!

Tria Poulakia Kathontan Το avatar του/της Ora_Nihil
    Οκ το παληκάρι στάθηκε άτυχο. Αλλά όχι και βλάκας. Προς θεού δηλαδή.

Άπειρος και άτυχος Ναί. Όχι όμως και βλάκας

Re: Ποιός βλάκας να ήταν;

........αλλά πραγματικά δεν με ενδιαφέρει να κάνω καμία αναλυτική αναφορά εδώ........

.......τώρα συνέχισε την ζωή σου και συνέχισε να μην γουστάρεις εμένα και τις απόψεις μου (που από ότι φαίνεται τις "διαβάζεις", δεν τις διαβάζεις), like I care.........
    ...και παρεμπιπτόντως NLS να συμπληρώσω ότι πέρα απ'αυτά που γράφεις και τον τρόπο που τα χρωματίζεις, οι παραπάνω προτάσεις είναι ένα μικρό δείγμα που δεν είναι και η πρώτη φορά που το εμφανίζεις, ότι γενικώς μας έχεις λίγο πολύ χεσμένους κι εμάς και τη γνώμη μας.

Κάποια στιγμή εξήγησε μας γιατί ακριβώς μπαίνεις στο forum για να ξέρουμε αν πρέπει να μπαίνουμε στον κόπο να σου απαντάμε.

Όσο για το αν σε "διαβάζω" ή σε διαβάζω NLS save it... δεν μου λείπει ούτε η αντίληψη ούτε η νοημοσύνη. Έχει δοκιμαστεί το μυαλό μου πολύ πριν έρθεις εσύ να το αμφισβητήσεις. Αν κατά τη γνώμη σου κάτι δεν καταλαβαίνω σωστά μάλλον δεν το λες σωστά και αν αυτό συμβαίνει συνέχεια θα πρέπει να σε προβληματίσει κάποια στιγμή.
    Θάνος..

δεν επέστρεψα
    ναι δεν το κατάλαβες - δεν έχει σχέση με την νοημοσύνη σου για την οποία δεν αμφιβάλλω

έχει σχέση με το ότι εσύ (και πολλοί) δεν ενδιαφέρονται καν να καταλάβουν το τι είπα (όχι ότι είναι τίποτα πολύπλοκο, απλά πρώτα ενδιαφέρονται για το πως θα απαντήσουν παρά να με καταλάβουν)

τέσπα

η ερώτηση σου για το γιατί μπαίνω με έχει απασχολήσει και μένα - ίσως γιατί παραμένει χώρος που μπορεί να βρω μια σωστή απάντηση σε μια χαζή ερώτηση μου προς πιο έμπειρους, ίσως γιατί το κάνω δυο χρόνια τώρα και το συνήθησα, ίσως γιατί είμαι και μαζόχας (!), ίσως γιατί είναι ένας χώρος που εκφράζει ένα από τα ενδιαφέροντα μου (θέλω δεν θέλω), και ίσως για άλλους λόγους που δεν μπορώ να αναφέρω

α και δεν σας έχω χεσμένους
    αντιθέτως σέβομαι πολύ (περισσότερο από όσο φαίνεται) κάποιους

απλά αν έδινα περισσότερη βάση σε κάποιους άλλους (όπως έκανα παλιότερα), θα μου την είχε βαρέσει

οπότε τα περνάω όλα επιδερμικά (στο κάτω κάτω μου το είχε προτείνει και φίλος από δω μέσα)

οκ;

ναι δεν το κατάλαβες - δεν έχει σχέση με την νοημοσύνη σου για την οποία δεν αμφιβάλλω

έχει σχέση με το ότι εσύ (και πολλοί) δεν ενδιαφέρονται καν να καταλάβουν το τι είπα (όχι ότι είναι τίποτα πολύπλοκο, απλά πρώτα ενδιαφέρονται για το πως θα απαντήσουν παρά να με καταλάβουν)

τέσπα

η ερώτηση σου για το γιατί μπαίνω με έχει απασχολήσει και μένα - ίσως γιατί παραμένει χώρος που μπορεί να βρω μια σωστή απάντηση σε μια χαζή ερώτηση μου προς πιο έμπειρους, ίσως γιατί το κάνω δυο χρόνια τώρα και το συνήθησα, ίσως γιατί είμαι και μαζόχας (!), ίσως γιατί είναι ένας χώρος που εκφράζει ένα από τα ενδιαφέροντα μου (θέλω δεν θέλω), και ίσως για άλλους λόγους που δεν μπορώ να αναφέρω

α και δεν σας έχω χεσμένους
    αντιθέτως σέβομαι πολύ (περισσότερο από όσο φαίνεται) κάποιους

απλά αν έδινα περισσότερη βάση σε κάποιους άλλους (όπως έκανα παλιότερα), θα μου την είχε βαρέσει

οπότε τα περνάω όλα επιδερμικά (στο κάτω κάτω μου το είχε προτείνει και φίλος από δω μέσα)

οκ;
    Όχι δεν είπες τίποτα πολύπλοκο.
    Ναι το καταλάβαμε αυτό που είπες.
    Είπες όμως άλλα που τράβηξαν περισσότερο την προσοχή μας και προτιμήσαμε ν'ασχοληθούμε μ'αυτά.

Και αυτό συμβαίνει τις περισσότερες φορές μαζί σου γιατί διαλέγεις να εκφράζεις την αντίθεση σου με εμπάθεια, υπερβολή και ειρωνία.

Τώρα θέλεις να το καταλάβεις, δεν θέλεις... εσύ ξέρεις.
    Θάνος..

όταν η ρόδα γυρίζει Το avatar του/της sas
    Εμένα όμως δε μου απάντησε κανένας στο "αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι να χάνεις το δεξί σεντούκι σου και να μην το καταλαβαίνεις (δεν αλλάζει η συμπεριφορά στη μηχανή??? δεν πρέπει λογικά να νιώσεις τη διαφορά βάρους???)."

Ο δρόμος επαναλαμβάνω δεν ήταν εθνική, αλλά καλό επαρχιακό (το λέω αυτό γιατί κάποιος απάντησε λέγοντας κάτι για 200άρες σε εθνική.............κάτι που εγώ δεν ανέφερα)

Βλαμένο Μέλος Το avatar του/της eNeRGy
    as kataliksoume oloi loipon oti i proti douleia molis agorasoume motosikleta einai...
    na vazoume aftermarket eksatmiseis me anthrakonima 'i titanio gia na min exoume aproopta! :rotflmao:

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    fovero simvan aksioprosexto ikano gia mia megali ke aneptigmeni se va8os
    pou na tou efevge i mprostini roda se souza 8a sizitagame kana mina ala pou tetia tixi...

lipon idea
    anigo sxoli fortomatos mpagazion ke 8a dino ke diplomata ke ta atoma me kalous va8mous 8a pernoun ke ipotrofies

episis eprepe na mazepsete ton sako na ton meletisoume na doume ke ti perioixe na ta sxoliasoume ola
    tin distixia tis amiris gkomenas pou kaikan ta vrakia tis to kalo to tzin ton 20 euro ta fo mpizou ke ala timalfi anef aksias

ego pao stixima oti o tipos to ixe pari xampari ke gia na tin spasi stin gkomena pou ton eprikse ta afise na kaoun oa ke sto telos 8a tous travikse ke mia klotsia na figoun apo tin mixani gia na goustari na akoui tin gkomena na kleei ke na frikari

ke esis tragoudate tora......
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

moda banana Το avatar του/της monstermind
    Εχω να πω κατι τις για last time.... και συγνωμη που είμαι λίγο μλκας....

λοιπον... εφόσον δεν είμαστε όλοι ίδιοι, και κάποιοι σιχαίνονται πράγματα που άλλοι λατρεύουν, άλλοι γουστάρουν την πάρτη τους, άλλοι γουστάρουν άλλους, άλλοι τόνα, άλλοι το άλλο... το οτι έχουμε μηχανάκια και γουστάρουμε την φάση δεν σημαίνει οτι είμαστε όλοι οι ίδιοι άνθρωποι...

ώρες ώρες πιστεύω οτι θα ήταν πολύ καβλήτερο το forum αν δεν είχαμε γνωριστεί ποτέ μεταξύ μας... (και κόψτε παρεπιπτόντως να αποκαλείτε τους άλλους με τα μικρά τους, νικο, κωστα, γιωργο)

και τελοσπάντων μην σε λίγο θα καταλήξουμε να στέλνουμε τα κείμενα μας στο Ελληνικό Φιλολογικό Ινστιτούτο πριν τα βάλουμε εδω μέσα, γιατί όπως είναι άλλωστε ΑΠΟΛΥΤΩΣ λογικό, δεν υπάρχει πιθανότητα να καταλαβουμε απολύτως το νόημα των λόγων του καθένα...

και για να μην γίνουν παρεξηγήσεις... δεν αναφέρομαι σε κανέναν συγκεκριμένα... δεν πιστεύω πως κάποιος από όσους μιλάνε γενικότερα στο forum, έχει ποτε απολύτως άδικο - λάθος στα λόγια του... ούτε οτι είναι μλκας... (σημείωσε το idi αυτό)

αυτα...

τελος... σχολια του τύπου "δεν γουσταρω να συνεχισω ανταλαγη μυνηματων μαζι σου" και "σε έχω γραμμένο" κτλ κτλ, δεν νομίζω οτι ενδιαφέρουν ούτε τον αποδέκτη ούτε κανέναν άλλο... οπότε δεν χρειάζονται...

συγνώμη που θα στο πώ idi, αλλά νομίζω πως στα @@ του του nls, αν δεν του ξαναμιλήσεις, και στα @@ και όλων αν παίξετε και μπουνιές...

Προσπαθήστε να κρατήσετε ένα επίπεδο... το forum δεν ανήκει σε κανέναν, και ούτε όποιος μιλάει περισσότερο, ή είναι περισσότερο καιρό γραμμένος δεν έχει περισσότερα δικαιώματα, ή μεγαλύτερο βάρος ο λόγος του...

όταν η ρόδα γυρίζει Το avatar του/της sas
    Εμένα ποιός θα μου απαντήσει γ@μω την αγανάκτησή μου

Σελίδα 3 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ποιός μπορεί να μου πει για μποτάκια γύρω στα 100 ευρώ casual
    από BILLY FILTH στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 14/01/2010, 06:23
  2. Μακαρι να ηταν ολοι ετσι..
    από dreamer_19 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 65
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2007, 17:45
  3. Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;
    από villy στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2006, 18:31
  4. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2006, 09:22
  5. Ποιός θέλει να γίνει εκκατομυριούχος?
    από Motoulis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 07/02/2006, 18:44

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF