εγω θελω να συνεχιστει...ειμαι οπαδος της ομοιομορφιας...αφου να σκεφτειτε οταν ειναι να ριξω καμια σφαλιαρα ,τριβω πρωτα μεταξυ τους τα χερια μου μην τυχον και ραγισει το ενα απο την διαφορα αυξησης της μεταξυ των θερμοκρασιας...
εγω θελω να συνεχιστει...ειμαι οπαδος της ομοιομορφιας...αφου να σκεφτειτε οταν ειναι να ριξω καμια σφαλιαρα ,τριβω πρωτα μεταξυ τους τα χερια μου μην τυχον και ραγισει το ενα απο την διαφορα αυξησης της μεταξυ των θερμοκρασιας...
frankly my dear, i dont give a damn...
Ρε κάντε ότι θέλετε, εγώ το γραψα??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά κάνεις αλλά μη ξεχνάς ότι πρέπει να χαιδέψεις και λίγο αυτόν που θα τη φάειΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
εγω θελω να συνεχιστει...ειμαι οπαδος της ομοιομορφιας...αφου να σκεφτειτε οταν ειναι να ριξω καμια σφαλιαρα ,τριβω πρωτα μεταξυ τους τα χερια μου μην τυχον και ραγισει το ενα απο την διαφορα αυξησης της μεταξυ των θερμοκρασιας...![]()
You BETA believe...
Ρε Ορκωτέ, ο καθένας έχει δικαίωμα να γράφει ότι νομίζει (ειδικά άν ακούγεται λογικό), αλλά θα το πάμε το θέμα τελικά στο εάν και κατά πόσο πρεπει να γίνεται κάτι τέτοιο σε έντυπα του ειδικού τύπου και τι βαρύτητα έχει η δημοσίευσή τους (φθάνοντας ακόμη και στην Νομική ευθύνη τέτοιων δημοσιεύσεων...), οπότε ας περιοριστούμε στην εποικοδομητική:rotflmao:
ανταλλαγή απόψεων επί του θέματος ...
![]()
π.χ. στην παράγραφο σχετικά με την Διαφορά Θερμοκρασίας αναπτύσσονται ανατριχιαστικοί παραλογισμοί (του τύπου: περιμένουμε από το σασμάν να ζεστάνει τον μπλοκ του κινητήρα) αλλά έχουν τεκμηρίωση ...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
βαζεις μπροστα, κλεινεις μπουφαν, φορας κρανος, φορας γαντια, τσεκαρεις θερμοκρασια νερου.
μολις δειξει ενδειξη αντι για παυλιτσες (στο δικο μου ξεκιναει με 40) βαζεις πρωτη και ξεκινας χαλαρα.
μετα απο 5-10 λεπτα (αναλογα το κρυο) ανοιγεις γκαζι μεχρι τις μισες στροφες.
μετα απο 5-10 λεπτα εχεις ολο το γκαζι στην διαθεση σου.
![]()
παρε μια καταπληκτικη δικη μου τεκμηριωση...
το καλυτερο ειναι εχθρος του καλου...αρα φιλος του κακου...![]()
ρε τι εχουμε παθει...
υ.γ. καπου πρεπει να εχω φυλαξει την μαλαστουπα που χρησιμοποιουσε ενας μπαρμπας μου για να ζεσταινει το προκατοχικο mercedes φορτηγο που ειχε...![]()
εγω σταματω εδω γιατι αν συνεχισω θα πω πολυ ασχημα πραγματα για τον ελληνικο "ειδικο" τυπο και ζε γκανει...![]()
υ.γ.2...πετα το παραπανω ραμολι...αστο μονο 5 λεπτα να το χαρω...
:rotflmao:![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
thx....mexri twra pisteua pws einai kalytera na kanw zestama akinitos.....