Σελίδα 4 από 13 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 182

Θέμα: Ποιός βλάκας να ήταν;

ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΛΙΓΟ (Η ΠΟΛΥ) ΜΛΚΑΣ....ΑΛΛΑ ..........ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ........
    ΡΕ MONSTERMINDΜΑΡΙΝΟCBR600F ΤΙ ΕΧΕΙΣ???
    ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΦΡΑΖΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ...
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ...
    ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ???
    ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΩΠΑ......
    ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ??????
    ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ Η ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΣΗ,ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ..!!
    ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΡΟ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ..!!!

ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΝΑ ΕΚΤΙΘΟΜΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ...
    ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ...

να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από monstermind
    Εχω να πω κατι τις για last time.... και συγνωμη που είμαι λίγο μλκας....

λοιπον... εφόσον δεν είμαστε όλοι ίδιοι, και κάποιοι σιχαίνονται πράγματα που άλλοι λατρεύουν, άλλοι γουστάρουν την πάρτη τους, άλλοι γουστάρουν άλλους, άλλοι τόνα, άλλοι το άλλο... το οτι έχουμε μηχανάκια και γουστάρουμε την φάση δεν σημαίνει οτι είμαστε όλοι οι ίδιοι άνθρωποι...

ώρες ώρες πιστεύω οτι θα ήταν πολύ καβλήτερο το forum αν δεν είχαμε γνωριστεί ποτέ μεταξύ μας... (και κόψτε παρεπιπτόντως να αποκαλείτε τους άλλους με τα μικρά τους, νικο, κωστα, γιωργο)

και τελοσπάντων μην σε λίγο θα καταλήξουμε να στέλνουμε τα κείμενα μας στο Ελληνικό Φιλολογικό Ινστιτούτο πριν τα βάλουμε εδω μέσα, γιατί όπως είναι άλλωστε ΑΠΟΛΥΤΩΣ λογικό, δεν υπάρχει πιθανότητα να καταλαβουμε απολύτως το νόημα των λόγων του καθένα...

και για να μην γίνουν παρεξηγήσεις... δεν αναφέρομαι σε κανέναν συγκεκριμένα... δεν πιστεύω πως κάποιος από όσους μιλάνε γενικότερα στο forum, έχει ποτε απολύτως άδικο - λάθος στα λόγια του... ούτε οτι είναι μλκας... (σημείωσε το idi αυτό)

αυτα...

τελος... σχολια του τύπου "δεν γουσταρω να συνεχισω ανταλαγη μυνηματων μαζι σου" και "σε έχω γραμμένο" κτλ κτλ, δεν νομίζω οτι ενδιαφέρουν ούτε τον αποδέκτη ούτε κανέναν άλλο... οπότε δεν χρειάζονται...

συγνώμη που θα στο πώ idi, αλλά νομίζω πως στα @@ του του nls, αν δεν του ξαναμιλήσεις, και στα @@ και όλων αν παίξετε και μπουνιές...

Προσπαθήστε να κρατήσετε ένα επίπεδο... το forum δεν ανήκει σε κανέναν, και ούτε όποιος μιλάει περισσότερο, ή είναι περισσότερο καιρό γραμμένος δεν έχει περισσότερα δικαιώματα, ή μεγαλύτερο βάρος ο λόγος του...
    Σ'αυτό για τα ονόματα έχεις δίκιο γιατί όσοι δεν τα ξέρουν δεν μπορούν να παρακολουθήσουν... από την άλλη όμως μου κάθεται και στραβά ανθρώπους που ξέρω να τους μιλάω με nicknames... Anyway...

Από εκεί και πέρα, σίγουρα μπορεί να σιχαίνεσαι κάτι που εγώ λατρεύω, αλλά σεβάσου το ότι το λατρεύω και εκφράσου αναλόγως. Δεν ανέχομαι βρισίδια και μπινελίκια επειδή απλά δεν γουστάρουμε κάτι...

Όσο για τα κείμενα δεν χρειάζεται να τα στείλουμε σε κανένα ινστιτούτο. Είναι άλλο να πεις:

"Κοίτα τι έπαθε κάποιος στο δρόμο... ατυχία... προσέχετε μην πάθετε το ίδιο..."

και να ανοίξει μία συζήτηση που μπορεί να βγάλει και κάτι χρήσιμο και άλλο να πεις:

"Κοίτα το βλάκα τι έπαθε ο άχρηστος που δεν φτάνει η μ@λ@κία που έκανε, ήταν και στην κοσμάρα του γιατί παρίστανε το Rossi και δεν πήρε και χαμπάρι..."

Εξαρτάται πού μπαίνει ο τόνος...
    Θάνος..

δεν επέστρεψα
    οι άνθρωποι διαφέρουν

εγώ πχ. έτσι το λέω

προφανώς οι δυο μας δεν πάμε για γάμο

ε δεν πειράζει

Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
    Εμένα ποιός θα μου απαντήσει γ@μω την αγανάκτησή μου
    ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΕΙΠΑΜΕ!

Έχεις δει κάτι bmwέδες μέσα στην Αθήνα που κυκλοφορούν με τη μία βαλίτσα;...
    Θάνος..

δεν επέστρεψα
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Thanos_
    ναι τι μαλακία είναι αυτή αλήθεια;

moda banana Το avatar του/της monstermind
    NAI RE EXW PROBLHMA KAI EIMAI KAPWS..... ESY TRABAS KANA ZORIKLIKI ?? ? ? ? ? ? ??

τι προ-βλημα να εχω εγω ... στα @@ μου κιολας...

δεν έχω κανενα προ-βλημα απλα επιβεβαιώνεις τα λόγια μου...

χεχε....

ξερεις τι γίνεται, γνωρίζεις 2, 3, 10 τελοσπάντων ανθρώπους που τους συμπαθείς, κατανοείς (κάπως) τον τρόπο που σκέφτονται, και τους βλέπεις να αντιμάχονται σαν τα σκυλιά επειδή πολύ απλά δεν έχουν τον ίδιο τρόπο να εκφράζονται...

τον thano_ τον έχω γνωρίσει και καρασυμπαθίζει, τον idi επίσης, me ton nls μιλάμε σχεδόν καθημερινά μέσω msn... όλοι είναι πολύ ωραίοι τύποι...

εμένα στο μπο-ι-τσο-μο-ι κιόλας...

απλά το συναντάω πολύ συχνά στην ζωή μου αυτο... μπορει πολύ απλά εγω να διαφέρω που είμαι τυπος "τα παω καλα με όλους και δεν τραβάω ζόρια"... αλλα... τέσπα...

σου έχω βάλει ενα ποστάκι στις "αστοίες φώτο" ... για να δοκιμάζεις τις μπύρες, να δεις αν είναι αρκετά παγωμένες...

χεχεχεε

Αρχικά δημιουργήθηκε από NLS
    ναι τι μαλακία είναι αυτή αλήθεια;
    Δεν έχω ιδέα! Είναι όμως αρκετοί... Υπάρχει κάποιο pattern ή είναι απλά σύμπτωση;

Αφού όμως πάνε αυτοί με το μπαούλο... γιατί να μην πάει και ο φίλος μας που αν ήξερε πόσο διάσημος έχει γίνει εδώ μέσα θα έκαιγε και το άλλο...
    Θάνος..

όταν η ρόδα γυρίζει Το avatar του/της sas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Thanos_
    ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΕΙΠΑΜΕ!

Και όχι μόνο bmwedes...και πιστεύω ότι έχουν προσαρμόσει την οδήγησή τους στη μια βαλίτσα (το ξέρουν από πριν και πιθανόν να τοποθετούν έτσι το σώμα τους ώστε να εξαλείφουν τη διαφορά βάρους).

Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που το σώμα σου είναι στημένο για οδήγηση με δυο βαλίτσες, αλλά στο δρόμο χάνεις τη μία??????????????????????

ΑΜΑΝ

δεν επέστρεψα
    GOToC το κάνατε εδώ μέσα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από monstermind
    NAI RE EXW PROBLHMA KAI EIMAI KAPWS..... ESY TRABAS KANA ZORIKLIKI ?? ? ? ? ? ? ??

τι προ-βλημα να εχω εγω ... στα @@ μου κιολας...

δεν έχω κανενα προ-βλημα απλα επιβεβαιώνεις τα λόγια μου...

χεχε....

ξερεις τι γίνεται, γνωρίζεις 2, 3, 10 τελοσπάντων ανθρώπους που τους συμπαθείς, κατανοείς (κάπως) τον τρόπο που σκέφτονται, και τους βλέπεις να αντιμάχονται σαν τα σκυλιά επειδή πολύ απλά δεν έχουν τον ίδιο τρόπο να εκφράζονται...

τον thano_ τον έχω γνωρίσει και καρασυμπαθίζει, τον idi επίσης, me ton nls μιλάμε σχεδόν καθημερινά μέσω msn... όλοι είναι πολύ ωραίοι τύποι...

εμένα στο μπο-ι-τσο-μο-ι κιόλας...

απλά το συναντάω πολύ συχνά στην ζωή μου αυτο... μπορει πολύ απλά εγω να διαφέρω που είμαι τυπος "τα παω καλα με όλους και δεν τραβάω ζόρια"... αλλα... τέσπα...

σου έχω βάλει ενα ποστάκι στις "αστοίες φώτο" ... για να δοκιμάζεις τις μπύρες, να δεις αν είναι αρκετά παγωμένες...

χεχεχεε

ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ (ΝLS) ΑΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ........
    κοιτας....

δεν επέστρεψα
    τελικά ποιό είναι το θέμα;

Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
    Και όχι μόνο bmwedes...και πιστεύω ότι έχουν προσαρμόσει την οδήγησή τους στη μια βαλίτσα (το ξέρουν από πριν και πιθανόν να τοποθετούν έτσι το σώμα τους ώστε να εξαλείφουν τη διαφορά βάρους).

Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που το σώμα σου είναι στημένο για οδήγηση με δυο βαλίτσες, αλλά στο δρόμο χάνεις τη μία??????????????????????

ΑΜΑΝ

Φαντάζομαι θα αισθανθείς κάτι στιγμιαία...

Αν όμως ήταν κάτι ανησυχητικό, δεν θα σταματούσε αμέσως...;
    Θάνος..

moda banana Το avatar του/της monstermind
    TO ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ

ΑΙΝΤΕ..................ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.................

κοιτας....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Είμαι σίγουρος οτι αν το ίδιο συνέβαινε με την βαλίτσα στη σκάρα της κυρα Τέτοιας θα συμφωνούσαμε όλοι οτι είναι ηλίθια,
    και καλά θα έκανε πριν βγεί στο δρόμο να μάθει να φορτώνει το αυτοκίνητό της, και διάφορα άλλα για τους ηλίθιους που κυκλοφορούν στο δρόμο.

Σελίδα 4 από 13 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ποιός μπορεί να μου πει για μποτάκια γύρω στα 100 ευρώ casual
    από BILLY FILTH στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 14/01/2010, 06:23
  2. Μακαρι να ηταν ολοι ετσι..
    από dreamer_19 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 65
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2007, 17:45
  3. Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;
    από villy στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2006, 18:31
  4. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2006, 09:22
  5. Ποιός θέλει να γίνει εκκατομυριούχος?
    από Motoulis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 07/02/2006, 18:44

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF