Κορίτσια,
με την ίδια λογική, δεν έχω άδεια οπλοφορίας αλλά επειδή είμαι υπεύθυνο άτομο θα κουβαλάω πλέον μαζί μου και την καραμπίνα.... Σωστά;
Κορίτσια,
με την ίδια λογική, δεν έχω άδεια οπλοφορίας αλλά επειδή είμαι υπεύθυνο άτομο θα κουβαλάω πλέον μαζί μου και την καραμπίνα.... Σωστά;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
κι εδώ μπερδεύουμε την πούτσ@ με την βούρτσα! Θα σου πούνε οτι και για την απευκτέα περίπτωση τραυματισμού συνεπιβάτη!Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
καθόταν επάνω και το χάζευε!!
δεν το οδηγούσε!
αν είσαι σταματημένος πάνω στην μηχανή και έρθει ένα αμάξι και σε τσακίσει τι θα σου πούνε μετα?
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Όχι δεν το λέω χαριτολογώντας.Γνωρίζω τέτοιες περιπτώσεις από παιδιά τού τόπου μου,οι οποίοι είτε δεν έπαθαν γρατζουνιά είτε χτύπησαν άσχημα.Την πλήρωσαν κι από πάνω!Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Ελπίζω να το είπες χαριτολογώντας και μόνο γιατί είναι μεγάλη παπαριάΈλα βρε...εννοείται πως οδηγεί.Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
καθόταν επάνω και το χάζευε!!
δεν το οδηγούσε!
αν είσαι σταματημένος πάνω στην μηχανή και έρθει ένα αμάξι και σε τσακίσει τι θα σου πούνε μετα?
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Δεν στεκει αυτο... Εμενα το 2005 με χτυπησαν με το παπι και εφταιγα. Μου εσπασε το ποδι... Και οταν μιλησα με τον δικηγορο μου ειπε οτι μπορω να το παω δικαστηκα και να διεκδικησω και λεφτα...Δεν το εκανα βεβαια γιατι το θεωρουσα παραλογω!!! αλλα αν ηθελα μπορουσα...! Μπορει να ειναι παραλογω αλλα γινεται...!Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Όχι δεν το λέω χαριτολογώντας.Γνωρίζω τέτοιες περιπτώσεις από παιδιά τού τόπου μου,οι οποίοι είτε δεν έπαθαν γρατζουνιά είτε χτύπησαν άσχημα.Την πλήρωσαν κι από πάνω!![]()
+1.000Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κορίτσια,
Ήσουν χωρίς δίπλωμα,έφταιγες και σού είπε για δίκη;Αρχικά δημιουργήθηκε από edmarios
Δεν στεκει αυτο... Εμενα το 2005 με χτυπησαν με το παπι και εφταιγα. Μου εσπασε το ποδι... Και οταν μιλησα με τον δικηγορο μου ειπε οτι μπορω να το παω δικαστηκα και να διεκδικησω και λεφτα...Δεν το εκανα βεβαια γιατι το θεωρουσα παραλογω!!! αλλα αν ηθελα μπορουσα...! Μπορει να ειναι παραλογω αλλα γινεται...!![]()
![]()
Άλλαξε αμέσως δικηγόρο!!
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
?????????????????... Γιατί τότε όταν πάς να κάνεις ασφάλιση οχήματος σου ζητάνε φωτοτυπία διπλώματος; .. Μήπως δεν στα είπαν καλά;2) Για να ασφαλίσεις ενα όχημα δεν είναι απαραίτητο να έχεις δίπλωμα
Στην Interamerikan που είμαι ασφαλισμένος , τόσο για το Ι.Χ. όσο και για την μηχανή παλαιότερα , είχαν ζητήσει φωτοτυπία διπλώματος οδήγησης.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
για να αγορασεις οπλο χρειάζεται η άδεια οπλοφορίας!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κορίτσια,
για να αγοράσεις μηχανή χρειάζονται μόνο λεφτα!
και η άδεια και η ασφάλεια βγάινει στο όνομα του ιδικτήτη έχει δεν έχει δίπλωμα.
Μου φαινεται οτι συγκρινεις 2 ανομοια πραγματα!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κορίτσια,
Αν πιστευεις κατι τετοιο βγες και καντω δεν σε εμποδιζει κανεις.
Αυτοι ομως που εβγαλαν τους νομους εχουν διαφορετικη αποψη απο εσενα και τα κατατασουν σε διαφορετικες κατηγοριες...
Αλλο δεν εχω διπλωμα....και αλλο βγαινω με μια καραμπινα στους δρομους....
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
?????????????????... Γιατί τότε όταν πάς να κάνεις ασφάλιση οχήματος σου ζητάνε φωτοτυπία διπλώματος; .. Μήπως δεν στα είπαν καλά;
Στην Interamerikan που είμαι ασφαλισμένος , τόσο για το Ι.Χ. όσο και για την μηχανή παλαιότερα , είχαν ζητήσει φωτοτυπία διπλώματος οδήγησης.
Gandalf
άδεια κυκλοφορίας σου ζητάνε όχι δίπλωμα!!
Και εμενα μου ειχαν ζητησει διπλωμα τους ειπα δεν εχω μου ειπαν ενταξει... και μου εβγαλαν την ασφαλεια...! Σε καλυψα? Δεν το κανουν ολες οι ασφαλιστικες και καποιες δεν σου βγαζουν καθολου... αλλα υπαρχουν και καποιες που το κανουν...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
?????????????????... Γιατί τότε όταν πάς να κάνεις ασφάλιση οχήματος σου ζητάνε φωτοτυπία διπλώματος; .. Μήπως δεν στα είπαν καλά;
Gandalf![]()
ελαχιστες ειναι αυτες που ζητανε διπλωμα και ελαχιστοι ασφαλιστες μαλιστα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Gandalf
και για μενα ειναι λογικο δηλαδη αν αγορασω μηχανακι και το οδηγει η κοπελια μου πρεπει να το ασφαλισω στο ονομα της? ή μηπως πρεπει να βγαλω την αδεια στο ονομα της.
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Άδεια ικανότητας οδήγησης πιο σωστά.Το είχαμε πει και σε άλλο θρεντ:Αν η εταιρεία σε ασφαλίσει(για να μη χάσει τον πελάτη)για όχημα που δεν είσαι ικανός να οδηγείς,παρανομεί.Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
άδεια κυκλοφορίας σου ζητάνε όχι δίπλωμα!!![]()
moto perpetuo
hasta luego.
Κωστα εδω εισαι λαθος... Ζητανε και διπλωμα και αδεια!Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
άδεια κυκλοφορίας σου ζητάνε όχι δίπλωμα!!
Ειναι η μητερα μου ασφαλιστρια και το ξερω αυτο...
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Άδεια ικανότητας οδήγησης πιο σωστά.Το είχαμε πει και σε άλλο θρεντ:Αν η εταιρεία σε ασφαλίσει(για να μη χάσει τον πελάτη)για όχημα που δεν είσαι ικανός να οδηγείς,παρανομεί.![]()