Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 52 από 52

Θέμα: Νέος κι ωραίος!

Welcome Lara !!
    Καλά χιλιόμετρα με ο'τι και αν διαλέξεις και πάντα όρθια. 'Εχε υπ'όψιν σου και ένα κόκκινο διαβολάκι που ακούει στο όνομα monster. Άφού σου αρέσει και το μαύρο. :smilea:
    CAGIVA ELEFANT 750

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Lara_chris
    .....εξ'αυτού και το nick μου, η Lara Croft,οκ οκ ο καθένας δικαιούτε άλλωστε να έχει μια εικόνα στο μυαλό του!....
    .......αν κι αυτό το κόκκινο ninjaκι έκανε την καρδιά μου να φτερουγίσει!!!χεχεχε ωραίο!!!
    Βασισμένος στην φαντασίωση της Lara Croft που έχεις υιοθετήσει... Να σε πορώσω λιγουλάκι ακόμη..... μπορώ?

http://www.youtube.com/watch?v=MJUvG...1&feature=fvwp

Λοιπόν θα ξεκινήσω από το τέλος...κι επειδη τους γκόμενους τους βαρέθηκα, κι επειδή η μηχανή είναι δική μου καύλα και επειδή θα την πάρω εγώ για 'μενα, επειδή μπορώ!χεχεχε Άλλωστε αν θες να κάνεις κάτι καλά καλύτερα να το κάνεις μόνος σου! Επιπλέον και κλέινοντας με τα gossip, όντως για κάποιους η αγορά μηχανής κάποιου κυβισμού απο θηλυκό είναι "χ", ευτυχώς για κάποιους άλλους (μη κομπλεξικούς) όχι( είναι "Α") lol!!

Αρχικά η εμπειρία μου με μηχανή ήταν κάποια τζογκάκια, παπάκια και κάποια πιο μεγάλα μοντέλα φίλων στο χωριό μου, ποτέ κάτι δικό μου! Όμως η μητέρα μου έιχε μηχανή από πάντα...μια vespa 200cc με ταχύτητες , την οποία μετά άλλαξε με μια αυτόματη, το point μου είναι οτι έχω αίσθηση της μηχανής και της θέσης της στο δρόμο κι ακόμη περισσότερο τα τελευταία 4 χρόνια που οδηγώ κι εγώ συστηματικά το αυτοκίνητο!

Συνεπώς,έχω ήδη κάποιον εξοπλισμό τον οποίο εμπλούτισα ιδιαίτερα τον τελευταιο καιρό με ωραία δερματινα μποτάκια, γάντια και μπουφάν οχι απλά ειδικά, αλλά special!!!
    Δίνω αύριο για το δίπλωμα μου με μια honda cb 400cc, την οποία γουστάρω πολύ και για την οποία μπήκα σε καύλες κι αγόρασα ,σαν γυναίκα κι εγώ, τα απαραίτητα accessories!!χιχιχιχι

Τώρα, εμένα μου αρέσει πολύ , εξ'αυτού και το nick μου, η Lara Croft,οκ οκ ο καθένας δικαιούτε άλλωστε να έχει μια εικόνα στο μυαλό του!lol Η οποία οδηγούσε μια υπέροχη μαύρη ducati φυσικά οικονομικά αυτο για μένα είναι απλησίαστο αυτή τη στιγμή καθ'ότι σπουδάζω και το κύριο ποσό της αγοράς θα δωθεί από δικές μου οικονομίες καθώς δεν θέλω να ζητήσω και να γίνω κολτσίδα στους γονείς για τέτοιο θέμα, τώρα για τη συντήρηση κάτι θα γίνει...lol!

Θα τσεκάρω όλα τα μοντέλα που μου προτάθηκαν κι αυτό το σε ροζάκι καλό ακούγεται....αν κι αυτό το κόκκινο ninjaκι έκανε την καρδιά μου να φτερουγίσει!!!χεχεχε ωραίο!!! Επίσης υπάρχει κλειστός χώρος για την μέγιστη προστασία της τυχερής μου μηχανής...αχ αμήν και πότε!!

Σας ευχαριστώ πολύ για το help ως τώρα και καλώς σας βρήσκω...και πάντα όρθιοι!!!
    με αγχωσες ρε κοπελια...lol...mplamlpamlpamlpamlpa...lol....mplamlpamlpamlpa....lol...

ευτυχως που εβαλες καποιες παραγραφους και γλιτωσα την ταχυπαλμια...

υ.γ. γιατι βαρεθηκες τους γκομενους γλυκια μου? δεν καθονταν ,οι αχρειοι,να σε ακουσουν?

καλη επιτυχια αυριο accessories babe...

ο κομπλεξικος...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Παίδες το πήραμε και το δίπλωμα ...και τώρα το μονο που μας χωρίζει από το όνειρο ειναι μερικά χιλιάρικα euros και μια απόφαση!!!

Σας ευχαριστώ και πάλι πολύ όλους!

Υ.Σ. Είπα εγώ τους βαρέθηκα...άλλωστε νομίζω θα συμφωνήσεις μαζί μου πως καλύτερα να φορτωθείς μια μηχανή που θα της φορτώνεσαι παρά έναν γκόμενο/α που θα σου φορτώνεται...χεχεχε!!!

Μεγειά το δίπλωμα και σιδεροκέφαλη φιλενάδα !!!

Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Συγχαρητηρια για το διπλωμα.
    Υπομονη γιατι, ξερεις, ειναι λιγο ανδροκρατουμενος χωρος...

Τωρα, για μηχανακι, επειδη μαλλον θα αλλαξεις γνωμη μερικες φορες στην ολη πορεια σου με μηχανακια, αυτα που σου προτεινει ο makis206 στην πρωτη σελιδα, συμφωνω και εγω.
    Το klx250 φαινεται πολυ καλη περιπτωση, και μεθαυριο μπορεις να το κρατησεις μαζι με καποιο αλλο που θα παρεις. Ευκολο, φτηνο για καινουριο, οικονομικο.
    Μεταχειρισμενο μπορεις να βρεις οτι θελεις αλλα με προσοχη για να μην δινεις ενα σωρο λεφτα σε επισκευες.
    Επισης ειμαι της αποψης οτι ΔΕΝ ειναι απαραιτητο να πεσεις για να μαθεις...
    Βεβαια, "οτι δε σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο".
    Αυτοσυγκρατηση χρειαζεται ομως.

--Καλο MOTO-διαβασμα: www.ebike.gr--

Παίδες το πήραμε και το δίπλωμα ...και τώρα το μονο που μας χωρίζει από το όνειρο ειναι μερικά χιλιάρικα euros και μια απόφαση!!!

Σας ευχαριστώ και πάλι πολύ όλους!

Υ.Σ. Είπα εγώ τους βαρέθηκα...άλλωστε νομίζω θα συμφωνήσεις μαζί μου πως καλύτερα να φορτωθείς μια μηχανή που θα της φορτώνεσαι παρά έναν γκόμενο/α που θα σου φορτώνεται...χεχεχε!!!
    καλοφορετο το διπλωματακι...

υ.γ.οι γκομενοι ποτε δεν φορτωνομαστε στα θηλυκα αγαπη μου...εχουμε δικα μας φορτηγα...

καλους δρομους,εαν κι εφοσον παρεις μοτοσακο...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Κι αλλος νεος
    από cult στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2008, 06:40
  2. νεος ωραιος ψαχνει με αγωνια για πλαστικα καπακια
    από steve610 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2008, 16:38
  3. Νέος και ωραίος - Το Quiz του αιώνα
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 104
    Τελευταίο μήνυμα: 19/07/2007, 15:21
  4. Ο νεος ειναι ωραιος...!!!!
    από smog zx στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2006, 18:13
  5. Ο νέος είναι ωραίος να γίνει και μηχανόβιος???
    από sairous στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2006, 23:49

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ