+ πολυ καλη ποιοτητα προστατευτικων (αν και πρεπει να αντικατασταθει αυτο της πλατης)Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Εγώ πήρα το Spyke Fury, και είναι σα να μη φοραω τίποτα! Ενώ απο μακριά δε φαίνεται τρύπιο όπως το Dainese. Λίγο μπόλικο στα μανίκια, αλλά κατα τ'αλλα κομπλέ. Εχει και αδιαβροχο σε τσεπη της πλάτης!
+ αρκετες και αδιαβροχες τσεπες
- περισσοτερο ζεστο απο ενα εντελως διατρητο αλλα οχι υπερβολικα ζεστο
@SF: στην δικη μου περιπτωση ειναι οκ στα μανικια. στενεψες τους ιμαντες στα μπρατσα?
Εγω το καλοκαιρι φοραω παντα κοντομανικο γιατι εστω και για ενα λεπτο ορθιος γινομαι ουνι στον ιδρωτα. Επισης ξυρισα τα μαλλια για να μπορω να φοραω το κρανος ανετα και να μην δυνοπαθω. Η λυση ειναι πολυ χαμηλο οριο ταχυτητα το καλοκαιρι και τα προλαβενεις ολα κατα 95%. 3-4 φορες που επεσα καλοκαιρι με 30 -40 χλμ και επαθα και μερικα εγκαυματα δεν μου κοστισαν σε τιποτα... ΜΑκρια απο τα μπουφαν καλοκαιριατικα! Να παμε απο θερμοπληξια? Οχι
Σε ταξιδι λογω μεγαλης ροης του αερα βαζουμε μπουφανακι:smilea:
πες μας και ποσο το πηρες,απο που και κανα τηλεφωνο αν υπαρχει.Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Εγώ πήρα το Spyke Fury, και είναι σα να μη φοραω τίποτα! Ενώ απο μακριά δε φαίνεται τρύπιο όπως το Dainese. Λίγο μπόλικο στα μανίκια, αλλά κατα τ'αλλα κομπλέ. Εχει και αδιαβροχο σε τσεπη της πλάτης!
επισης αν γνωριζει κανενας για το IXON HACKER.ποιοτητα,αν υπαρχει σε καποιο e-shop κτλ.
αναμεσα σε αυτα τα δυο κοιταζω.
![]()
Εγώ το πήρα από τον PRS (στην αρχή της Μεσογείων). Η τιμή καταλόγου νομίζω είναι 169€.Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis77
πες μας και ποσο το πηρες,απο που και κανα τηλεφωνο αν υπαρχει.
επισης αν γνωριζει κανενας για το IXON HACKER.ποιοτητα,αν υπαρχει σε καποιο e-shop κτλ.
αναμεσα σε αυτα τα δυο κοιταζω.![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
+ πολυ καλη ποιοτητα προστατευτικων (αν και πρεπει να αντικατασταθει αυτο της πλατης)
+ αρκετες και αδιαβροχες τσεπες
- περισσοτερο ζεστο απο ενα εντελως διατρητο αλλα οχι υπερβολικα ζεστο
@SF: στην δικη μου περιπτωση ειναι οκ στα μανικια. στενεψες τους ιμαντες στα μπρατσα?
Στην πλάτη μπαίνει το σκληρό G2 της Dainese που έχω.
Στα μανίκια μου είναι ΟΚ στο μήκος (το XL) αλλά είναι λίγο μπόλικα όσο και να τα σφίξω. Αλλά για τη χρήση που προορίζεται είναι μια χαρά.
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Προσωπικά δεν έχω βρει μπουφάν που να μου είναι τελείως τσίτα στα μανίκια, όλα μου έχουν λίγο μπόσικοκαι κάποια αν και το μικρότερο νούμερο μου είναι μεγάλα
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
Εγω το καλοκαιρι φοραω παντα κοντομανικο γιατι εστω και για ενα λεπτο ορθιος γινομαι ουνι στον ιδρωτα. Επισης ξυρισα τα μαλλια για να μπορω να φοραω το κρανος ανετα και να μην δυνοπαθω. Η λυση ειναι πολυ χαμηλο οριο ταχυτητα το καλοκαιρι και τα προλαβενεις ολα κατα 95%. 3-4 φορες που επεσα καλοκαιρι με 30 -40 χλμ και επαθα και μερικα εγκαυματα δεν μου κοστισαν σε τιποτα... ΜΑκρια απο τα μπουφαν καλοκαιριατικα! Να παμε απο θερμοπληξια? Οχι
Σε ταξιδι λογω μεγαλης ροης του αερα βαζουμε μπουφανακι:smilea:μπουφαν παντα
προσεχουμε για να εχουμε![]()
ARXONTAS
Καλοκαιρινά μπουφάν βρήκα σ' αυτό το site.
http://www.moto-accessories.gr/greek...atPosition=253
Εχει κανείς μπουφάν IXON (ειδικότερα το carbonic) εντυπώσεις ;;;
Χτες το απόγευμα πήρα το Colori Bowie. Η τιμή του είναι 190 ευρώ αλλά εγώ το πήρα 175 γιατί πλήρωσα με μετρητά και είμαι και καλό κοπέλι.![]()
![]()
Σήμερα που το φόρεσα μέσα στην πόλη με 35 βαθμούς υπό σκιά μου έκανε τρομερή εντύπωση το πόσο δροσερό και ελαφρύ είναι. Είχα συνηθίσει και στο Dylan βέβαια αλλά πραγματικά με το Bowie ένοιωσα άλλος άνθρωπος.
Έχει τις απαραίτητες προστασίες στους αγκώνες, ώμους και πλάτη, αλλά και εσωτερική επένδυση που αφαιρείται. Σίγουρα πολύ χρήσιμη για τις βραδιές του καλοκαιριού που σε κόβει η υγρασία !![]()
Μπορέιτε να το δείτε εδώ και παραθέτω και μια φωτογραφία.
Εγώ πήρα το σκούρο μπλέ με άσπρο.![]()
![]()
![]()
Από την φωτογραφία φαίνεται οτι μάλλον δεν είναι διάτρητο. Αν σε κρατάει δροσερό ακόμα και σε τέτοια θερμοκρασία τότε υποθέτω το aiolos θα είναι ακόμα πιο δροσερό. Εγώ δοκίμασα ένα Dainese καλοκαιρινό αλλά είχε τόσο μεγάλες τρύπες που φαινόταν από μέσα η μπλούζα ειδικά αν έχει έντονο χρώμα, κάτι που δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα. Συμφωνώ με αυτό που έγραψε ο λάτρης μηχανής για τα μανίκια. Στα καλοκαιρινά είναι λίγο περίεργα, μπορεί να σε σφίγγει στο υπόλοιπο σώμα και στα μανίκια να είναι πολύ χαλαρό.
Κι όμως κατά ένα περίεργο τρόπο νοιώθω τη δροσιά να περνάει από μέσα του !Αρχικά δημιουργήθηκε από Infini
Από την φωτογραφία φαίνεται οτι μάλλον δεν είναι διάτρητο. Αν σε κρατάει δροσερό ακόμα και σε τέτοια θερμοκρασία τότε υποθέτω το aiolos θα είναι ακόμα πιο δροσερό. Εγώ δοκίμασα ένα Dainese καλοκαιρινό αλλά είχε τόσο μεγάλες τρύπες που φαινόταν από μέσα η μπλούζα.![]()
Όχι βέβαια όταν είμαι σταματημένος σε φανάρι για παράδειγμα, αλλά όταν κινούμαι είναι αρκετά δροσερό !
Κι έχει και ύφασμα εσωτερικά για να κρατάει έξω το νερό σε περίπτωση βροχής. Δεν είχα βέβαια την ευκαιρία να το διαπιστώσω ακόμα..![]()
![]()
![]()
Φίλε Jimmis77 πέρα από τα γενικά χαρακτηριστικά σε τεστ drive στη ζέστη πως είναι από προστασία πως πάει;
H αφαιρούμενη αδιάβροχη μεμβράνη είναι σκέτο νάιλον;
Επειδή με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο μπουφάν η γραμμή είναι όπως τα πολιτικά (νούμερα 54 large κτλ)
thnx