Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 132

Θέμα: Ta fwta sas, ftew?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Καλά... μιλάμε έκατσα και τα διάβασα όλα και το ομολογώ! Έχω μείνει κάγκελο! έχασα την μπάλα! Ειλικρινά ρε παίδες αν ήθελε κάποιος ανθρωπάκος να κατανοήσει τελικά τι γίνεται πιστέψτε με δεν θα μπορούσε. Το μπλέξιμο!!!
    Εγώ από όλα αυτά που ειπώθηκαν εδώ αρχικά κρατάω δύο. Αυτό που είπε του sniper ο πρωτοδίκης κάτι θα ξέρει ο άνθρωπος δεν μπορεί αλλά και αυτό που πόσταρε ο sergiossm. την απόφαση δηλαδή που δικαιώνει τον οδηγό της μοτοσικλέτας χωρίς δίπλωμα.
    Αυτό που δεν γνωρίζω όμως και θα ήθελα να μάθω είναι μήπως λέω μήπως η δικαίωση του οδηγού της μοτοσικλέτας ο οποίος και οδηγούσε δίχως δίπλωμα είναι κάποια ιδιαίτερα ακραία περίπτωση κάποια εξαίρεση δηλαδή που απλώς συνέβη. Αυτό αν είναι γνωστό θα ήθελα να το μάθω.

Κατά τα άλλα επειδή όπως είπα και στην αρχή διάβασα ένα κάρο απόψεις και σχόλια... ούτε λίγο ούτε πολύ είδα κάποιες γνώμες οι οποίες επικροτούν την οδήγηση άνευ διπλώματος. Ρε παίδες... τι τα έχουμε τότε; Γιατί τρέχουμε και τα βγάζουμε; Κακώς! Πάμε να τα σκίσουμε όλοι να οδηγούμε χωρίς αυτά. Και μάλιστα λέω να τα κάψουμε δημόσια στο Σύνταγμα.
    ΦΥΣΙΚΑ κανένας που πήρε δίπλωμα δεν σημαίνει ότι έμαθε να οδηγά κιόλας ή ότι ξέρει πραγματικά από οδήγηση. Όμως ας είμστε για μία φορά λιγότερο Ελληνάρες! Αυτά τα ρημάδια κάποιο ρόλο παίζουν δεν μπορεί να τα έχουν όλες οι χώρες και τα κράτη για πλάκα. Το ζήτημα λοιπόν είναι ένα. Πως είναι αναγκαία! Τέρμα. Θερμή παράκληση λοιπόν! Μην λέτε ορισμένοι πως θα δικαιωθεί όποιος δεν έχει δίπλωμα. Καλύτερα να προτρέπετε όλους να έχουν δίπλωμα!
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

Ρε παίδες... τι τα έχουμε τότε; Γιατί τρέχουμε και τα βγάζουμε; Κακώς! Πάμε να τα σκίσουμε όλοι να οδηγούμε χωρίς αυτά. Και μάλιστα λέω να τα κάψουμε δημόσια στο Σύνταγμα.
    ΦΥΣΙΚΑ κανένας που πήρε δίπλωμα δεν σημαίνει ότι έμαθε να οδηγά κιόλας ή ότι ξέρει πραγματικά από οδήγηση.
    ρε συ αλχημα, πραγματικα δεν ξερω γιατι τα χουμε..

Φυσικα και δεν επικροτω οσους δεν εχουν διπλωμα,
    αλλα πλεον λεω να βγαζουμε διπλωματα μονο και μονο για να μην μπλεξουμε με τον νομο..

τιποτα αλλο.. ολα τα περι ασφαλης οδηγησης ξερουμε καλα οτι ειναι παπαριες..

στην ελλαδα ολα τα χαρτια ειναι απλα για να τα δειχνουμε, διπλωματα, πτυχια, κλπ κλπ

κολοχωρα..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ρε συ αλχημα, πραγματικα δεν ξερω γιατι τα χουμε..

Φυσικα και δεν επικροτω οσους δεν εχουν διπλωμα,
    αλλα πλεον λεω να βγαζουμε διπλωματα μονο και μονο για να μην μπλεξουμε με τον νομο..

τιποτα αλλο.. ολα τα περι ασφαλης οδηγησης ξερουμε καλα οτι ειναι παπαριες..

στην ελλαδα ολα τα χαρτια ειναι απλα για να τα δειχνουμε, διπλωματα, πτυχια, κλπ κλπ

κολοχωρα..
    Τώρα βέβαια αν(κούφια η ώρα)δεν έχεις δίπλωμα,μπλεχτείς σε ατύχημα και ξεφουρνίσεις κάτι τέτοιο στο δικαστήριο...μαύρο φίδι που σ' έφαγε.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Τώρα βέβαια αν(κούφια η ώρα)δεν έχεις δίπλωμα,μπλεχτείς σε ατύχημα και ξεφουρνίσεις κάτι τέτοιο στο δικαστήριο...μαύρο φίδι που σ' έφαγε.
    ναι, στην ελλαδα μαζι με ολα τα αλλα, εχουμε και το
    <<ο κοσμος το χει τουμπανο αλλα εσυ κρυφο καμαρι>>

ξερουμε ολοι τα προβληματα αλλα δεν κανει κανεις τιποτα γιαυτα..
    αλλα κατα τα αλλα το <<Γραμμα του νομου>> μας λειπει..

τι να πεις..

εγω ενα ξερω (εδω που φτασαμε σε εξομολογησεις καρδιας )
    ειμαι 23 χρονων και χω κουραστει απο την ελληνικη πραγματικοτητα..
    απορω πως οι 40-50-60 αρηδες την παλευετε..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

τι να πεις..

εγω ενα ξερω (εδω που φτασαμε σε εξομολογησεις καρδιας )
    ειμαι 23 χρονων και χω κουραστει απο την ελληνικη πραγματικοτητα..
    απορω πως οι 40-50-60 αρηδες την παλευετε..
    Να σού πω...

Ή δείχνεις κατανόηση και δεν επηρεάζεσαι(το πιο δύσκολο απ' όλα) βλέπε tai π.χ.

Ή την κάνεις γι' άλλη γης,γι' άλλα μέρη(επίσης δύσκολο)βλέπε tifo

Ή την κάνεις στο χωριό σου(πράγμα καθόλου δύσκολο) όπως εγώ.

Αλλά νταξ'...ακόμα 23 είπες;Προλαβαίνεις!:rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creaci&#243;n es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es enga&#241;ar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es as&#237;, to el d&#237;a echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Να σού πω...

Αλλά νταξ'...ακόμα 23 είπες;Προλαβαίνεις!:rotflmao:
    απο τι βλεπω εχουμε απο ολα τα παραδειγματα στο φορουμ

προλαβαινω..σχετικο ειναι αυτο, οσο νομιζεις οτι προλαβαινεις βαγγελη τοσο γρηγορα περναει ο χρονος
    (σου κανω και κυρηγμα απο πανω )

αντε καληνυχτες βαγγελαρα
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Να σού πω...

.............................................................................................

η τρελαινεσαι.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    η τρελαινεσαι.

εσυ εισαι αυτη η περιπτωση παππουλη??

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κατά τα άλλα επειδή όπως είπα και στην αρχή διάβασα ένα κάρο απόψεις και σχόλια... ούτε λίγο ούτε πολύ είδα κάποιες γνώμες οι οποίες επικροτούν την οδήγηση άνευ διπλώματος. Ρε παίδες... τι τα έχουμε τότε; Γιατί τρέχουμε και τα βγάζουμε; Κακώς! Πάμε να τα σκίσουμε όλοι να οδηγούμε χωρίς αυτά. Και μάλιστα λέω να τα κάψουμε δημόσια στο Σύνταγμα.
    ΦΥΣΙΚΑ κανένας που πήρε δίπλωμα δεν σημαίνει ότι έμαθε να οδηγά κιόλας ή ότι ξέρει πραγματικά από οδήγηση. Όμως ας είμστε για μία φορά λιγότερο Ελληνάρες! Αυτά τα ρημάδια κάποιο ρόλο παίζουν δεν μπορεί να τα έχουν όλες οι χώρες και τα κράτη για πλάκα. Το ζήτημα λοιπόν είναι ένα. Πως είναι αναγκαία! Τέρμα. Θερμή παράκληση λοιπόν! Μην λέτε ορισμένοι πως θα δικαιωθεί όποιος δεν έχει δίπλωμα. Καλύτερα να προτρέπετε όλους να έχουν δίπλωμα!
    Αν λες για εμενα οτι επικροτω την οδηγηση χωρις διπλωμα...Αν δεν εννοεις εμενα πες να τα σβησω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Ειναι ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ για να μπορεις να οδηγεις σε δημοσιους δρομους και οχι πιστοποιηση...

Εγω πιστευω οτι οποιος κυκλοφορει χωρις διπλωμα ειναι τουλαχιστον ανευθυνος...Προς τον εαυτο του κυριως...

Απο αλλο θρεντ

ΥΓ Για οποιον δεν καταλαβε ασφαλιζεις την μηχανη απλα για ελεγχο απο αστυνομια και τιποτα αλλο...Με λιγα λογια θα εχεις ενα χαρτι για τον τυπικο ελεγχο απο αυτους αλλα ουσιαστικα εισαι στον αερα....Ειναι ενας ωραιος τροπος και νομιμος να περνουν τα λεφτα και να μην εχουν καμμια υποχρεωση στην ουσια

ΥΓ2 Εισαι 21 απο οτι λεει το προφιλ σου οποτε μην καθυστερεις καθολου....Πηγαινε βγαλτο να εισαι κυριος και υπευθυνο ατομο προς τους αλλους που κυκλοφορουν στον ιδιο δρομο με εσενα...

Το θεμα ειναι οτι εαν φταιει αυτος που δεν εχει διπλωμα τα πληρωνει η ασφαλιστικη στον παθοντα και μετα ζηταει με αγωγη ολο το ποσον και τυχον τοκους κτλ τα οποια και περνει 100%...Και ενταξει μια-δυο γρατζουνιες τα βαζεις απο την τσεπη σου....Αμα υπαρχει θανατος ή δεν ξερω εγω και επιδικαστει κανα 200,000-500,000 ευρω να δω τι θα κανει ο μη διπλωματουχος...

Το κανεις και για τους γυρω σου οχι μονο για τον εαυτο σου....Εκτος και αμα σε λενε Λατση κτλ και αμα αφησεις αναπηρο κανεναν,συμπεριλαμβανω και συνεπιβατες σου,θα τους τα σκασεις ολα εσυ.....Αν εισαι ενας μεσος ανθρωπος δειξε υπευθυνοτητα και βγαλε διπλωμα...

Απλα δεν ισχυει το οχι διπλωμα=φταις...Αλλο ομως αυτο και αλλο η υποχρεωση να εχει καποιος διπλωμα....

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    εσυ εισαι αυτη η περιπτωση παππουλη??

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΜΗΝ με προκαλεις ΝΕΟ !!!!!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αυτό που δεν γνωρίζω όμως και θα ήθελα να μάθω είναι μήπως λέω μήπως η δικαίωση του οδηγού της μοτοσικλέτας ο οποίος και οδηγούσε δίχως δίπλωμα είναι κάποια ιδιαίτερα ακραία περίπτωση κάποια εξαίρεση δηλαδή που απλώς συνέβη.
    Δεν είναι εξαίρεση, είναι η ΠΑΓΙΑ νομολογία του Αρείου Πάγου, του ανώτατου δηλαδή δικαστηρίου της χώρας.

ούτε λίγο ούτε πολύ είδα κάποιες γνώμες οι οποίες επικροτούν την οδήγηση άνευ διπλώματος.
    Εγώ πάντως ΔΕΝ το επικροτώ

Μην λέτε ορισμένοι πως θα δικαιωθεί όποιος δεν έχει δίπλωμα
    Μα θα δικαιωθεί ΜΟΝΟ αν ΔΕΝ φταίει για το ατύχημα, ανεξάρτητα απο το αν έχει δίπλωμα ή όχι.
    Κανονικά, θα πρέπει από τη μια μεριά να δικαιωθεί (αν ΔΕΝ φταίει) και απο την άλλη να τιμωρηθεί για την έλλειψη διπλώματος (είτε φταίει, είτε δεν φταίει για το ατύχημα).

Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω, ότι μιλάμε για δύο διαφορετικά πράγματα.

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    τα πραγματα ειναι απλα. Εχεις διπλωμα για δικυκλο? Ξεκαθαρισε την υποθεση με τον ασφαλιστη σου... Δεν εχεις δπλωμα? Τοτε, δεν επρεπε να βρισκεσαι στον συγκεκριμενο τοπο να προκαλεσεις ατυχημα. Πιο κατανοητο δεν γινεται... Ευχομαι ωστοσο καλα ξεμπερδεματα αφου ο "αλλος" δεν απασχολησε την τροχαια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    Δεν είναι εξαίρεση, είναι η ΠΑΓΙΑ νομολογία του Αρείου Πάγου, του ανώτατου δηλαδή δικαστηρίου της χώρας.

Εγώ πάντως ΔΕΝ το επικροτώ

Μα θα δικαιωθεί ΜΟΝΟ αν ΔΕΝ φταίει για το ατύχημα, ανεξάρτητα απο το αν έχει δίπλωμα ή όχι.
    Κανονικά, θα πρέπει από τη μια μεριά να δικαιωθεί (αν ΔΕΝ φταίει) και απο την άλλη να τιμωρηθεί για την έλλειψη διπλώματος (είτε φταίει, είτε δεν φταίει για το ατύχημα).

Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω, ότι μιλάμε για δύο διαφορετικά πράγματα.

Να πω καταρχάς το αυτονόητο. Δεν χρειάζεται όσοι δεν είπαν αυτά για τα οποία σχολίασα να λένε αν εννοούσες εμένα κλπ. Αφορούν αυτούς που τα είπαν. Κι αν κάποιος δεν το εννοούσε κι εγώ το κατάλαβα έτσι λάθος μου μην το λαμβάνετε υπόψη.
    Επίσης όταν είπα μην το διαδίδετε μην το λέτε εννόύσα για έναν μόνο λόγο. Για να μην παίρνουν θάρρος ορισμένοι πιτσιρικαρέοι και λένε α οκ και χωρίς δίπλωμα τη βγάζω καθαρή. Με αυτήν την έννοια.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Παλαιό μέλος
    Μόλις είδα οτι έχω φάει πολύ κράξιμο για αυτό που είπα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.

1. Ένας δρόμος μονής κυκλοφορίας δεν είναι απαραίτητα τόσο στενός ώστε να μην μπορείς (και να μην επιτρέπεται) να προσπεράσεις, και πολύ περισότερο από ΑΡΙΣΤΕΡΑ όπως δέιχνει το σκίτσο. Υπάρχουν δρόμοι μονής κατεύθυνσης με περισσότερες από μια λορίδες...

2. Το ότι κάποιος θέλει να αλλάξει πορεία και το δηλώνει ανάβοντας φλας δεν σημαίνει ότι αποκτά προτερεότητα έναντι οποιουδήποτε έρχεται σε άλλη πορεία από την δική του, την οποία θα ανακόψει όταν θα στρίψει. Οφείλει να ελέγξει αν έρχεται άλλο όχημα προτού κάνει τον ελιγμό.

3. Δίπλωμα έχω και δεν πλήρωσα για να το πάρω όπως κάνουν πολλοί!! Και δεν έχω οδηγήσει χωρίς δίπλωμα όπως πάλι έχουν κάνει πολλοί!! Συνεπώς ας λοίπουν τα σχόλια αυτού του τύπου καθώς και οι υπερβολές, αν έχετε άλλη άποψη γράψτε την, αιτιολογήστε την... δεν με ξέρετε.

4. Το ότι δεν είχε δίπλωμα του στερεί το δίκιο, όπως είπα, και εκεί ακριβώς πατάει και ο άλλος που του ρίχνει το φταίξιμο. Αν είχε δίπλωμα όμως θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

5. Έχω δεί 2 περιστατικά τέτοια και στο ένα ήρθε και ανακρητικό της τροχαίας λόγω τραυματισμου και ο αστυνομικός είπε οτι ευθύνη φέρει αυτός που άλλαξε την πορεία του. Συνεπώς δεν το βγάζω από το κεφάλι μου, κάτι ήξερε αυτός που βλέπει δεκάδες ατυχήματα κάθε μέρα. Το άλλο έγινε πρόσφατα και μάλιστα μεταξύ δυο μηχανών και αυτός που έκανε τον ελιγμό έσπευσε να αναγνωρίσει το λάθος του και να κάνει δήλωση. Α, δίπλωμα είχαν όλοι....

6. Το τι θα αποφανθεί τυχόν δικαστήριο δεν το ξέρω (λόγω της έλλειψης του διπλώματος) αν και θεωρώ ότι μάλλον δεν θα δικαιωθεί ο φίλος, αλλά δεν είμαι νομικός και γι' αυτό δεν εκφέρω άποψη. Πέραν αυτού, όμως, από το σκίτσο και την περιγραφή δεν φαίνεται να μην φταίει για το ίδιο το ατύχημα.

7. Τέλος έγω, ο άσχετος, πρίν αλλάξω πορεία ρίχνω και μια ματιά στον καθρέφτη ή και πίσω. Και θεωρώ ότι οφείλω να μην ανακόψω την πορεία άλλου οχήματος... Μπόρει να είμαι λάθος αλλά τουλάχιστον δεν έχω προκαλέσει ΠΟΤΕ ούτε με αυτοκίνητο, ούτε με μηχανή ατύχημα. Έσεις μπορείτε να στρίβετε χύμα θεωρόντας ότι οφείλουν οι άλλοι να σταματήσουν για να περάσετε. Μαγκιά σας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1

2. Το ότι κάποιος θέλει να αλλάξει πορεία και το δηλώνει ανάβοντας φλας δεν σημαίνει ότι αποκτά προτερεότητα έναντι οποιουδήποτε έρχεται σε άλλη πορεία από την δική του, την οποία θα ανακόψει όταν θα στρίψει. Οφείλει να ελέγξει αν έρχεται άλλο όχημα προτού κάνει τον ελιγμό.

ρε φιλε το κραξιμο το φαγες γιαυτο ακριβως

Αμα πεσεις πανω στον αλλο ερχομενος απο πισω εσυ, φταις οτι και να κανε ο αλλος, εκτος και ειστε πλαγια και ερθει στη λωριδα σου.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. TDM 850 Ta fwta sas please !!
    από The_Scientist στο forum Yamaha TDM series
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2008, 09:31
  2. Versys h TDM?Dwste mou ta fwta sas
    από 700_Thespieis στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2007, 09:55
  3. Ta fwta sas
    από xtrm600 στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2006, 16:58
  4. Gia dwste ta fwta sas oi taxidiwtes...
    από o_gavros στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2005, 06:54
  5. ta fwta sas!!!
    από NIKOS_21 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2004, 22:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας