Σελίδα 3 από 12 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 175

Θέμα: Gsx-r 750 - ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Παιδια μην τρελαινεστε!ειναι κατι που και γω το θεωρω πολυ πακετο να τυχει σε καποιον οταν οδηγαει και ξαφνικα να φυγει αλλου ο κ@λος και αλλου ο αναβατης με το μοτερ στα παδια του.διαβασα ενα τοπικ σε σαιτ εξωτερικου(gixxer.com) αλλα γμτ δεν μπορω να κανω upload το link.Απλα σκεφτειτε οτι ισως και να ειναι αληθεια αυτα που λενε για αυτο το θεμα,λοιπον το πλαισιο κοβεται........γιατι?κρατηθειτε........παθητικη ασφαλεια σε περιπτωση στουκας μετωπικης επιφανειας!!!ΑΑΑΑ καλα ρε μην βαρατε..... ουχχχ αχχχχ .....:hypnotize αυτη πονεσε!!!!Δεν ξερω αν ειναι αληθεια αλλα αν ειναι για την προστασια αναβατη πρεπει να ναι καλο το ολο θεμα μονξο που μετα δεν μας λεει τι κανουμε την πεταμε η..... την γδυνουμε και βαζουμε ...απλα ενα καινουργιο πλαισιο??Τι να πω δεν ξερω εχω κουφαθει και γω με ολα αυτα το σιγουρο ειναι οτι πρεπει οσοι εχουν παρει τα καινουργια μοντελα κ5 1000 και κ6 600,750,1000 πρεπει να τα πανε για τσεκαρισμα και οσο δυνατον να κοιταξουν και μονοι τους για cracks στο χρωμα στο σημειο που ειναι το σπασιμο.αυτα τα ολιγα,τι αλλο να πω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Εμενα αυτη η υποθεση μου βρωμαει πολυ.
    Ηδη οσον αφορα τα πρωτα κρουσματα, με το περασμα του καιρου ερχοντουσαν στο προσκηνιο νεες πληροφοριες,σχετικα με τις συνθηκες κατω απο τις οποιες εγινε η ζημια...
    Αλλα και παλι τα κρουσματα ειναι πολλα για να τα αγνοησεις.
    Η Σουζουκι δεν εχει απαντησει κατι επισημα, και δεν νομιζω οτι για ελλατωματικα πλαισια θα ρισκαρε τοσα πολλα, θα εβγαζε ανακοινωση, εδω βγαζουν για πιο απλα πραγματα, διοκοπτες,μπαταριες κτλ ,για να μην χασουν πωλησεις.
    Και εδω μιλαμε για την ναυαρχιδα της εταιρειας, μια ζωη εξελισσει τα GSXR εις βαρος των αλλων μοντελων της, αποκλειεται να συμβαινει κατι τετοιο, και να κανει την παπια.
    Οι εταιρειες δεν ειναι χαζες, ετσι και μυριστουν κατι τετοια που μελλοντικα θα τις καταστρεψουν οικονομικα, η θα εχουν ως αποτελεσμα να χασουν ολοκληρες αγορες (και οχι απλα μεριδια αγορας, εδω ειναι σοβαρα τα πραγματα) , τρεχουν να μαζεψουν τα ασυμαζευτα παση θυσια.
    Δε βαριεσαι γερα νευρα ευχομαι στους νυν και μελλοντικους ιδιοκτητες.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

+10000 Για αυτα που λες!Και γω δεν νομιζω να ειναι ελαττωμα και αν κρινω απο αυτα που διαβασα ισως και να ειναι απλα για παθητικη ασφαλεια(αλλα και παλι δηλ σπαει και τρωει το πλαισιο την πολυ κρουση της στουκας??δυσκολο μου ακουγεται ).τι να πω αναμενουμε και συγκεντρωνουμε πληροφοριες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    ισως και να ειναι απλα για παθητικη ασφαλεια(αλλα και παλι δηλ σπαει και τρωει το πλαισιο την πολυ κρουση της στουκας??δυσκολο μου ακουγεται )

Δικαιολογίες του κώλου...με το συμπάθειο....

Ακούς εκεί "παθητική ασφάλεια...." Από πότε διαθέτουν κάτι τέτοιο οι μοτοσυκλέττες ???? Απλά κάπου στο υλικό ή στην διαδικασία συγκόλλησης έχει πάει κάτι στραβά και κάποιοι στην Σουζούκι θα επινοήσουν βαρύγδουπες θεωρίες μόνο και μόνο για να μην παραδεχτούν την μαλακία τους ....

Τι παθητικη ασφαλεια και μαλ@κιες ??

Εταιρεια θα ερθει να μου πει "μαγκα πας με διακοσια στη στροφη και αμα πεσεις σε λακο σκορπαει το εργαλειο χαρην παθητικης ασφαλειας??"

ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΦΑΩ??

Τες πα πολλα εχουν ειπωθει για τα πλαισια των gixxer (οχι στο συγκεκριμενο σημειο αλλα στο λαιμο εχω δει ενα κομμενο-προσοχη το παιδι που την ειχε στουκαρε πρωτα και λιγο καιρο μετα κοπηκε το πλαισιο οποταν δεν αποδιδεται καμια ευθυνη στην εταιρια) αλλα δεν υπαρχουν πολλα στοιχεια...
    Στο συγκεκριμενο μηχανακι μπορει πρωτα το πλαισιο να κοπηκε εν κινηση και μετα το μηχανακι να στουκαρε (ευτυχως και ελπιζω αναιμακτα για τον οδηγο του)

just got me bike Το avatar του/της George-3-
    Eω παντως δεν θα περιμενα να γινει κατι τετοιο οπως μια ρυθμιση για την παθητικη ασφαλεια σε μοντελα οπως το GSXR ασε που σε οποιο μοντελο γινοταν θα επαιζε Η διαφημηση. Εγω παντως και για τον φοβο των ιουδαιων δεν θα επαιρνα GSXR K6 και ειναι το μονο Suzuki που μου αρεσει... ενταξει και το RGV

Παλαιό μέλος Το avatar του/της banditgr
    re paidia min trelathoume.....DEN yparxei pathitiki asfaleia stis moto.....kai eidika kovontas to plaisio!!!An i suzuki eixai kati tetoio na eiste sigouroi pos tha diafimize sinexia.Einai gnosto oti ta plaisia tou k5 eixan provlima se ayto to thema edo kai 1 xrono.Ayto pou den 3erame einai oti i suzuki an kai einai sigouro 100% oti to emathe,to provlima sinexizetai kai se k6 montela.Ti na po,krima kai einai toumpana gamoto
    Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
    Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    To ιδιο θεμα συζητηθηκε εκτενεστερα στο bikenet.
    Εκει μπηκαν και καποιες φωτο που ενδεχεται να λυσουν καποιες αποριες περι δηθεν παθητικης ασφαλειας, καθως και καποιων αλλων τραγελαφικων που ακουστηκαν.

Δυστυχως ολα συγκλινουν στο οτι εμεις οι καταναλωτες ζητησαμε δυνατα και ελαφρια μηχανακια...και τα πηραμε....

Εδω η συζητηση:
    http://www.bikenet.gr/index.php?opti...7&topic=3913.0
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyota
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ΟMG

εχεις και καμια φωτο απο την αλλη μερια?

Χθές με έβγαλε ο δρόμος απ'το σημείο που βρίσκετε η μηχανή και τράβηξα φωτό και απ'την άλλη μεριά.Επίσης ρώτησα τον περιπτερά αν γνώριζε τί έγινε και μου είπε οτι το GSXR έπεσε πίσω από ένα παπάκι με περίπου 60-70 χλμ.Ο οδηγός του GSXR κατάφερε και το κράτησε όρθιο.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	26072006087 (large).jpg 
Προβολές:	1034 
Μέγεθος:	95,7 KB 
ID:	57117
    Πάντα όρθιοι.

Sex is like hacking.You get in,you get out and you hope you didn't leave something behind that can be traced back to you.

2.

Όνομα:	26072006089 (large).jpg 
Προβολές:	1029 
Μέγεθος:	98,8 KB 
ID:	57118
    Πάντα όρθιοι.

Sex is like hacking.You get in,you get out and you hope you didn't leave something behind that can be traced back to you.

3.

Όνομα:	26072006090 (large).jpg 
Προβολές:	1001 
Μέγεθος:	99,7 KB 
ID:	57119
    Πάντα όρθιοι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Ρε φούστη μου αρρώστησα....

Είμαι αισίως στο 3ο "αλουμινένιο" μηχανάκι, και τις τελευταίες ημέρες πιάνω τον ευατόν μου να τσεκάρει για ρωγμές πριν καβαλήσει...

Ρε κροοκη το ξερω οτι ειναι τραγελαφικα αυτα που γραφω αλλα ειπα και πιο πανω οτι δεν το πιστευα ουτε και γω.τι να πω η δικη σου εκδοχη στο οτι ελαφρια μηχανακια ζητησαμε και τα πηραμε,οποτε και εχουν καποια ελλατωματα σε καποια σημεια μου φαινεται πιο πιστευτη!!αλλα τοσο πολυ που δεν το εχει δει η μαμα suzuki???Ας μας πει καποιος μεσα απο την εταιρεια κατι για αυτα τα πλαισια γιατι εχω το κ4 600 και σκεφτομουν πολυ σοβαρα το επομενο να ειναι κ6-7 750 ,τωρα ομως ειμαι σε πολυ σκεψη για το θεμα αυτο ειδωμεν

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    και από τις δύο πλευρές έσπασε? WTF WTF

ο Γιώργος έγραψε ότι ζητήσαμε δυνατά και ελαφριά μηχανάκια και τα πήραμε... Σωστό! Αλλά η Suzuki και η κάθε Suzuki έχει υποχρέωση να τα φτιάχνει σωστά! Δε μπορεί να κόβεται το πλαίσιο έτσι στεγνά γαμώωωωωω
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    To ιδιο θεμα συζητηθηκε εκτενεστερα στο bikenet.
    Δυστυχως ολα συγκλινουν στο οτι εμεις οι καταναλωτες ζητησαμε δυνατα και ελαφρια μηχανακια...και τα πηραμε....
    Γιώργο, δεν είναι δυνατόν, αυτό να θεωρηθεί ως αποτέλεσμα, της επιθυμίας των καταναλωτων. Οι άλλες εταιρείες γιατί δεν έχουν πρόβλημα δλδ.
    Η foto στο bikenet, δείχνουν μεν κομμένα πλαίσια, αλλά σχεδόν όλες οι μοτοσυκλέττες ήταν τρακαρισμένες.

Η συγκεκριμενη δείχνει άθικτη. Αν όντως προηγήθηκε ψιλοσύγκρουση με 60-70 χλμ με παπί και έγινε έτσι, τι σου λέει ότι δεν θα κοπεί στα δυο, αν πέσει σε βαρβάτη λακούβα με 250 χλμ.?

Οι φωτό δεν δείχνουν θραύση του υλικού. Είναι εντελώς clean cut πάνω στην κόλληση.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 3 από 12 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. "Τρυπα στην αποδοση" απο 2000-4000 rpm σε GSX-R 750 '92
    από vvvippperrr στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2006, 10:11
  2. GSX-R 750 K6 video...
    από lampros_fazer στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2006, 15:39
  3. Σπασμένο πλαίσιο κ5 στην ελλάδα
    από Tigas στο forum Off topic