Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 104

Θέμα: Gsxr 1000 K6 Black...sorry ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΠΛΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Ναι ξερεις εχτε ς στα Μεγαρα επεσα....

Ναι ελα ρε πως ?

Ημουνα στην Κ1 και να μωρε το πλακωσα λιγο παραπανω και εφυγα,,,,, εσπασε το πλαισιο αλλα να δεν τρεχει σιγα 15000 χιλ ευρω ,νταξ μωρε τι εγινε.

Αυριο θα παραγειλω αλλο.

Μπραβο ρε ωραιος,ποτε θα καταστρεψεις το αλλο να ρθω να σε δω?

Την τεταρτη ρε.

Ωραια.

Παλαιό μέλος
    εγώ θα πάρω το hornet που δεν έχει πλαίσιο :wacko:

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Ακομα και στην επιλογη μας για μια μοτοσυκλετα ,εμεις επρεπε να δειχνουμε τον δρομο στις κατασκευαστικες εταιρεις.

Αλλα πλεον ολοι εχουμε γινει τοσο ΜΑΛΑΚΕΣ που απλα καταναλωνουμε γιατι ετσι μαθαμε.

Σιγα μην,.......... η καθε εταιρεια επιλεξει αλλο τροπο απ 'αυτον που καλλιεργεισαι, και τελικα επιασε τοπο.

Στην υγεια μας ΜΑΛΑΚΕΣ ,ψωνηστε προιοντα με συγκεκριμενες απαιτησης(μην πεσεις γιατι αμα πεσεις εσπασα,Τ' ΑΚΟΥΣ?

Anyway πρεζακια της μοτοσυκλετας ειμαστε και ο καθενας ας απιλεξει πως θα παρει την πρεζα του.
    σωστά
    μην ψωνίζεται ότι σας πασάρουν.
    Ψωνίστε με κριτήρια μπας και θορυβηθούν.
    Για αυτό υπάρχουν άλλωστε και τα forum για να γινόμαστε πιο "δυνατοί".
    Φτάνει πια η ανούσια εξέλιξη "στεγνώματος" μοτό.
    ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΒΑΤΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΛΙΓΑ ΚΙΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ (ΠΙΑΣΙΜΑΤΑ ΔΗΛ.) ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΤΡΕΣ.....ΟΧΙ ΨΙΛΟΚΟΥΝΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΠΑΣΚΕΤΑ ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ....:hypnotize

ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΩΡΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ......ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΕΣ ΜΑ ΟΧΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ...

φιλιά και καλά χλμ

Α, ξέχασα ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

Παιδια, η αληθεια ειναι οτι με αυτα που βλεπω εχω φριξει εντελως!
    Δεν μπορει ρε γαμωτο στον βωμο του ευκολου κερδους να φτιαχνουν πλαισια που αυτοκαταστρεφονται στο παραμικρο.

Ο ανταγωνισμος ομως ειναι αμιλικτος... Και φταιμε ΚΑΙ εμεις για αυτο... Γιατι ρε Νικο, την μηχανη την θες ΚΑΙ με 150 αλογα, ΚΑΙ 160 κιλα, ΚΑΙ να κοστιζει 13 χιλιαρικα...
    Ε καπου, αυτα ειναι λιγο αντιφατικα...
    Στο χωριο μου λενε, "η καλη δουλεια αργει (και κοστιζει) να γινει". Οταν ομως ενας μαστορας βγαλει ενα τετοιο μηχανακι που πληρει αυτα που θελουμε ολοι και χεστει στο ταληρο, τοτε ΚΑΙ οι αλλοι μαστορες γυρω θα σπευσουν να τον μιμηθουν.

Δηλαδη, τι; Μαμακες ειναι οι αλλοι; Δεν θελουν να πουλησουν; Δεν θελουν να βγαλουν ψωμακι (η και παντεσπανι);

Ετσι καταληγουμε εδω που ειμαστε τωρα. Και οκ, ΚΑΛΑ τα λετε, ας μποϋκοταρουμε τα συγκεκριμενα μηχανακια που σπανε πλαισια.
    Αλλα εγω ρωταω το αλλο: ΠΩΣ ξερουμε ΠΟΙΑ συγκεκριμενα σπανε στα δυο με το παραμικρο και ποια οχι;

Απο αυτα που πωλουνται στην αγορα, ποιος ειναι σε θεση να μου πει ποια εχουν ευπαθες πλαισιο, για τα αποφυγω και να "δωσω στις εταιριες ενα μαθημα";

Νομιζω βλεπετε που το παω... Ειναι μαλλον ατοπο το να θελουμε να κανουμε κατι τετοιο....

Τι μπορουμε να κανουμε; Εγω θα λαμβανα τα μετρα μου. Αν ειχα κατα νου πιστες, αγωνες και οριακη οδηγηση που αυξανει τις πιθανοτητες μιας ΓΕΡΗΣ πτωσης, τοτε θα φροντιζα να ενισχυσω το πλαισιο. Δοξα τω Θεω μηχανικους εχουμε αρκετους, με φαντασια και μερακι. Θα φροντιζα λοιπον να ραψω το πλαισιο ωστε να το βοηθησω (και την τσεπη μου) σε περιπτωση στραβης να βγει αλωβητο .

Απο εκει και περα ομως δεν βλεπω φως στο τουνελ.... Οπως ειπε και ο Λαμπρος, στο μελλον θα τα δουμε ΟΛΑ...

Η Yamaha ηδη εφτιαξε μοτο με κιβωτιο ταχυτητων που ειναι μεν χειροκινητο αλλα ελεγχεται απο υπολογιστη, με τον τελευταιο να αλλαζει τις ταχυτητες μονος του, το R6 εχει γκαζι που αφηνει στον υπολογιστη τον ΤΡΟΠΟ που θα ανοιξει το γκαζι και οχι στον ανθρωπο, και ΗΔΗ ετοιμαζει μια σειρα αλλων συστηματων που θα εξαλειψουν σε μεγαλο βαθμο την ....χρησιμοτητα του μοτοσυκλετιστη στην οδηγηση.

Θα καθομαστε και θα μας πηγαινει μονο του... Σημεια των καιρων φοβαμαι.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_zr
    Παιδια, η αληθεια ειναι οτι με αυτα που βλεπω εχω φριξει εντελως!
    Δεν μπορει ρε γαμωτο στον βωμο του ευκολου κερδους να φτιαχνουν πλαισια που αυτοκαταστρεφονται στο παραμικρο.

Ο ανταγωνισμος ομως ειναι αμιλικτος... Και φταιμε ΚΑΙ εμεις για αυτο... Γιατι ρε Νικο, την μηχανη την θες ΚΑΙ με 150 αλογα, ΚΑΙ 160 κιλα, ΚΑΙ να κοστιζει 13 χιλιαρικα...
    Ε καπου, αυτα ειναι λιγο αντιφατικα...
    Στο χωριο μου λενε, "η καλη δουλεια αργει (και κοστιζει) να γινει". Οταν ομως ενας μαστορας βγαλει ενα τετοιο μηχανακι που πληρει αυτα που θελουμε ολοι και χεστει στο ταληρο, τοτε ΚΑΙ οι αλλοι μαστορες γυρω θα σπευσουν να τον μιμηθουν.

Δηλαδη, τι; Μαμακες ειναι οι αλλοι; Δεν θελουν να πουλησουν; Δεν θελουν να βγαλουν ψωμακι (η και παντεσπανι);

Ετσι καταληγουμε εδω που ειμαστε τωρα. Και οκ, ΚΑΛΑ τα λετε, ας μποϋκοταρουμε τα συγκεκριμενα μηχανακια που σπανε πλαισια.
    Αλλα εγω ρωταω το αλλο: ΠΩΣ ξερουμε ΠΟΙΑ συγκεκριμενα σπανε στα δυο με το παραμικρο και ποια οχι;

Απο αυτα που πωλουνται στην αγορα, ποιος ειναι σε θεση να μου πει ποια εχουν ευπαθες πλαισιο, για τα αποφυγω και να "δωσω στις εταιριες ενα μαθημα";

Νομιζω βλεπετε που το παω... Ειναι μαλλον ατοπο το να θελουμε να κανουμε κατι τετοιο....

Τι μπορουμε να κανουμε; Εγω θα λαμβανα τα μετρα μου. Αν ειχα κατα νου πιστες, αγωνες και οριακη οδηγηση που αυξανει τις πιθανοτητες μιας ΓΕΡΗΣ πτωσης, τοτε θα φροντιζα να ενισχυσω το πλαισιο. Δοξα τω Θεω μηχανικους εχουμε αρκετους, με φαντασια και μερακι. Θα φροντιζα λοιπον να ραψω το πλαισιο ωστε να το βοηθησω (και την τσεπη μου) σε περιπτωση στραβης να βγει αλωβητο .

Απο εκει και περα ομως δεν βλεπω φως στο τουνελ.... Οπως ειπε και ο Λαμπρος, στο μελλον θα τα δουμε ΟΛΑ...

Η Yamaha ηδη εφτιαξε μοτο με κιβωτιο ταχυτητων που ειναι μεν χειροκινητο αλλα ελεγχεται απο υπολογιστη, με τον τελευταιο να αλλαζει τις ταχυτητες μονος του, το R6 εχει γκαζι που αφηνει στον υπολογιστη τον ΤΡΟΠΟ που θα ανοιξει το γκαζι και οχι στον ανθρωπο, και ΗΔΗ ετοιμαζει μια σειρα αλλων συστηματων που θα εξαλειψουν σε μεγαλο βαθμο την ....χρησιμοτητα του μοτοσυκλετιστη στην οδηγηση.

Θα καθομαστε και θα μας πηγαινει μονο του... Σημεια των καιρων φοβαμαι.....
    και εγώ προβληματίζομαι πολύ σοβαρά με το θέμα και βλέπω και το Κ7 στο ίδιο μοτίβο. Προσωπικά τους σιχάθηκα όλους και δεν παίρνω τίποτα που σεν έχει ΟΥΣΙΑ εννοώ σε όλα τα σημεία της μοτό. κινητήρα, πλαίσιο, αξιοπιστία κλπ. Θα κρατήσω το 750 που έχω, και δεν έχω κανένα παράπονο από τη τέλεια χρήση του και όσο αντέξει-το πολύ πολύ αλλλάζω μοτέρ όταν γονατίσει-και συνεχίζω το πρόγραμμά μου κανονικά όπως τόσο καιρό.

Εμ μου λεγατε τα πλαισια της ducati σκαλωσια οικοδομης...

Παρτε τωρα τα αλουμινια που κοβονται σα βουτυρο...

Παλαιό μέλος
    αφηνει στον υπολογιστη τον ΤΡΟΠΟ που θα ανοιξει το γκαζι
    Γιατί, μέχρι τώρα εσύ ανεβοκατέβαζες τις βελόνες του καρμπυρατέρ; Εσύ έστελνες τους κατάλληλης συχνότητας, πλάτους και duty cycle παλμούς στο μπεκ ψεκασμού; Ή νομίζεις ότι, επειδή μέχρι χθες/πέρσυ/πρόπερσυ εσύ ανοιγόκλεινες την πεταλούδα της εισαγωγής, είχες κανένα σπουδαίο έλεγχο στο πως θα δουλέψει ο κινητήρας; Παλιά είχαμε τα καρμπιρατέρ, τώρα έχουμε τον ψεκασμό, σε λίγο θα έχουμε κάτι άλλο. Ούτε το καρμπιρατέρ έλεγχες ποτέ άμεσα, ούτε τον ψεκασμό ελέγχεις άμεσα.

Χρησιμοποίησε την, κατα πολύ, περισσότερη ισχύ που σου δίνει το καλής ποιότητας ηλεκτρόγκαζο και μη γκρινιάζεις ότι σου αφαιρούν τον έλεγχο: Ουδέποτε τον είχες, όχι στο γκάζι τουλάχιστο.

Οι τεχνικές ανακρίβειες που αναφέρονται παραπάνω αγγίζουν τα επίπεδα συζήτησης καφενείου.

Μην περιμένετε να σας πω πως και γιατί, και ρός να διαβάσετε και λίγο.

You BETA believe...

Παλαιό μέλος
    Και δω τί είναι; Αμφιθέατρο πανεπιστημίου; Τί περίμενες να ακούσεις;:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
    Και δω τί είναι; Αμφιθέατρο πανεπιστημίου; Τί περίμενες να ακούσεις;:rotflmao:
    Άσε με τώρα, πάω να δω Κακαουνάκη - Τράγκα στην ΤV.

You BETA believe...

Από άλλες χώρες υπάρχει πληροφόρηση για ανάλογα περιστατικά και τι έγινε σε επίπεδο απαιτήσεων των καταναλωτών?

Κι επειδή αυτές οι μοτοσικλέτες είναι οι βάσεις για τα εθνικά και παγκόσμια πρωταθλήματα, ξέρουμε αν σε πτώσεις στις πίστες από μηχανές που χρησιμοποιούντε μόνον σε αυτές, είχαμε σπασίματα πλαισίων?

Διότι αν δεν κάνω λάθος πολλοί από εδώ μέσα είναι γραμμένοι και σε ξένα forums και δεν έχει αναφερθεί κάτι.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Από άλλες χώρες υπάρχει πληροφόρηση για ανάλογα περιστατικά και τι έγινε σε επίπεδο απαιτήσεων των καταναλωτών?

Κι επειδή αυτές οι μοτοσικλέτες είναι οι βάσεις για τα εθνικά και παγκόσμια πρωταθλήματα, ξέρουμε αν σε πτώσεις στις πίστες από μηχανές που χρησιμοποιούντε μόνον σε αυτές, είχαμε σπασίματα πλαισίων?

Διότι αν δεν κάνω λάθος πολλοί από εδώ μέσα είναι γραμμένοι και σε ξένα forums και δεν έχει αναφερθεί κάτι.
    υπάρχουν αρκετά περιστατικά που έχουν δημοσιευθεί και όσα ξέρω είναι 7 α, και ένα που είδα σε Live μετάδοση του Eurosport από αγώνα Εdurance 24 ωρο το Μάϊο.
    Το κακό είναι ότι στην Ελλαδίτσα και μόνο τα περιστατικά είναι πάρα πολλά, που έχουν γνωστοποιηθεί βέβαια, σε αναλογία πληθυσμού. Είναι από όσο ξέρω 6 !!!!

Προσωπικά πιστεύω ότι "στεγνώνουν" τις μοτό από πλαίσιο, μη έχοντας από κάπου αλλού να βγάλουν κιλά προσπαθώντας να φτάσουν την αναλογία κιλό ανά ίππο και ο θανάσιμος συνδιασμός σαθρού πλαισίου με ακλόνητο στιβαρό μπροστινό ......... ΚΡΑΚ !!!

Και συνεχίζουν τη μαλακία τους...CBR 600 RR 2007 = 155 kg !!!!

Έχω πλέον ξενερώσει σε απίστευτο βαθμό με την μαλακία τους
    και δεν ξέρω τι να πάρω. Άσε που το μπλόκ των κυλίνδρων, πάλι για λόγω βάρους και κόστους, από Nikasil έγινε κεραμικό ???!!!!! και το πετάς όλο το μπλόκ μαζί με τα πιστόνια ??? !!!

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ

* για κάνα VTR SP2 με βλέπω με το αγωνιστικό ψυγείο στη μέση από τα πλάγια, ή ακόμα καλύτερα Mille Factory αφού βέβαια μας πείσουν έμπρακτα για την ύπαρξη της εταιρείας και αντιπροσωπείας

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
    Και συνεχίζουν τη μαλακία τους...CBR 600 RR 2007 = 155 kg !!!!

* για κάνα VTR SP2 με βλέπω με το αγωνιστικό ψυγείο στη μέση από τα πλάγια, ή ακόμα καλύτερα Mille Factory αφού βέβαια μας πείσουν έμπρακτα για την ύπαρξη της εταιρείας και αντιπροσωπείας
    Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι τα φετινά GSXR 600 και 750 είναι 6-7 κιλά βαρύτερα από τα αντίστοιχα Κ4-Κ5. Μια και ασχολείσαι με το θέμα μήπως ξέρεις αν έχει να κάνει με το πλαίσιο αυτό? Επίσης έχουν ανακοινώσει πουθενά κιλά για το νέο 1000? Αυτό με τα διπλά τελικά λέω.

Καθόλου άσχημα δεν θα κάνεις με το νέο Mille, έχει και 4 χρονάκια εγγύηση.

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Κι αυτό κομμένο είναι???

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF