το Κ7 GSXR 1000 αναμένεται 6 KG βαρύτερο απο το Κ6. ίσως ενισχύθηκε το πλαίσιο. στο τελευταίο 0300 υπάρχει γράμμα αναγνώστη (εμένα που φαίνεται λίγο "παράξενο" γιατί δέν έχι καθόλου συναισθηματική φόρτιση) στο οποίο αναφέρει κόψιμο πλαισίου από απλή πτώση με συνεπιβάτη, χωρίς τραυματισμό άν και δεν φορούσαν ούτε κράνος. Τώρα το αναφέρει σαν GSR 600! Το περιοδικό του λέει ότι δεν μπορεί να κυνηγήση την εταιρεία αλλά τον ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΤΥΧΕΡΑΚΙΑ!!! επειδή με το νέο ΚΟΚ θα μπορεί να αλάξει το πλαισιο (σαν επεξήγηση έχω σταματήσει καιρό να αγοράζω ελληνικό περιοδικό, κατά καιρούς ξεφυλλίζω κανένα για να γελώ)
Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ....
ΔΕΝ ΛΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΟΤΙ ΦΥΣΗΞΕ ΑΕΡΑΚΙ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΜΑ....
TATAR
Παιδιά, διάβαζα εχθές στο 0-300 γράμμα αναγνώστη, ό οποίος έπεσε με GSR 600 και έκοψε πλάισιο !!! από ότι είπε, έπεσε δικάβαλλος με 50 χλμ περίπου.
Στην απάντηση του περιοδικού, περα από συμβουλές κλπ αναφέρεται, ότι με νέο νόμο που πρόκειται να ψηφιστεί, και να αρχίσει η εφαρμογή του σε 3-4 μήνες, επιτρέπεται πλέον η αντικατάσταση πλαισίου...
@ tatar πρόλαβες..
Παιδιά το Κ7 (1000) από ότι έχω δει σε φωτό έχει διπλά τελικά, ένα αριστερά και ένα δεξιά, μάλλον λόγω των νέων αυστηρότερων νόμων περί καυσαερίων....... Οπότε μπορεί από εκεί να είναι το έξτρα βάρος.......
Το ΤΥΧΕΡΑΚΙΑΣ σ 'αρεσε? ¨εγω αισθάνομαι άτυχος που η μηχανή μου δεν έχει κόψει (ακόμα) πλαίσιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Παιδιά, διάβαζα εχθές στο 0-300 γράμμα αναγνώστη, ό οποίος έπεσε με GSR 600 και έκοψε πλάισιο !!! από ότι είπε, έπεσε δικάβαλλος με 50 χλμ περίπου.
Στην απάντηση του περιοδικού, περα από συμβουλές κλπ αναφέρεται, ότι με νέο νόμο που πρόκειται να ψηφιστεί, και να αρχίσει η εφαρμογή του σε 3-4 μήνες, επιτρέπεται πλέον η αντικατάσταση πλαισίου...
@ tatar πρόλαβες..
Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ....
ΔΕΝ ΛΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΟΤΙ ΦΥΣΗΞΕ ΑΕΡΑΚΙ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΜΑ....
TATAR
Και που να δεις τα τελικά του B-KingΑρχικά δημιουργήθηκε από stako
Παιδιά το Κ7 (1000) από ότι έχω δει σε φωτό έχει διπλά τελικά, ένα αριστερά και ένα δεξιά,![]()
O σχεδιαστής πρέπει να ονειρευόταν το αμάξι του Bat-man......
:rotflmao: :rotflmao: αμιμητο..... και γαμω τις κωλοφαρδίες ο τύπος.Αρχικά δημιουργήθηκε από TATAR
Το ΤΥΧΕΡΑΚΙΑΣ σ 'αρεσε? ¨εγω αισθάνομαι άτυχος που η μηχανή μου δεν έχει κόψει (ακόμα) πλαίσιο.
Τι να λέμε... τα παιδιά σκέφτομαι, που έδωσαν ένα τσουβάλι λεφτά, και κοιτάνε ένα άχρηστο μηχανάκι τώρα.
Και τo TL της SUZUKI , καπως ετσι το θαψανε ....
υπαρχει μεγαλη αποσταση αποι το ειναι προβληματικο μεχρι το ετυχε σε μερικους ...και μιλαμε και για βροντους....
Eγω θα περιμενω το Κ9,¨ακουστηκε¨που θα ζυγιζει γυρω στα 100 κιλακια...οπως βαδιζει η ¨επιστημη¨...
...cause the place seems still alive...
Εχω την εντυπωση οτι πριν απο καποιες σελιδες αφιερωσα λιγο χρονο για να γραψω καποια πραγματα ( τα οποια μπορει να ηταν και μαλακιες δε λεω ) , αλλα τελικα ποτε δεν εμαθα αν, και κατα ποσο καποιος συμφωνει η διαφωνει μαζι μου.
(ακομα και στις μαλακιες ολο και καποιοι θα συμφωνουν δεν γινεται):rotflmao:
Εντουτοις βλεπω οτι το θρεντ πηρε τροπη εκπομπης επιπεδου Σταφανιδου/Λαμπυρη με νεες αποκαλυπτικες φωτογραφιες κομμενων πλαισιων ανα την Ελληνικη επικρατεια.
Και στην τελικη ο stavrogin ρωτησε κατι πολυ σωστο για τις ελεγχομενες στρεβλωσεις και τις ακαμψιες των αλουμινενιων πλαισιων.
Αφου εγω και αυτος προφανως, δεν ειχαμε και πολλα να πουμε επι του θεματος, γιατι δεν εμφανιζεται ενας ΜΠΟΥΣΤΗΣ να μας ξεστραβωσει και μας;
Ενταξει το μαθαμε...τα γαμημενα τα GSXR κοβουν πλαισιο.
Τον λογω που αυτο συμβαινει μπορουμε να τον προσεγγισουμε εστω και ελαχιστα η θα καθομαστε να λεμε μαλακιες του στυλ "Ελεος με την δηθεν παθητικη ασφαλεια που προσφερουν οι κατασκευαστες" και "δεν ξαναγοραζω" και αλλες τετοιες μαλακιες για να περναει η ωρα;
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Εχω την εντυπωση οτι πριν απο καποιες σελιδες αφιερωσα λιγο χρονο για να γραψω καποια πραγματα ( τα οποια μπορει να ηταν και μαλακιες δε λεω ) , αλλα τελικα ποτε δεν εμαθα αν, και κατα ποσο καποιος συμφωνει η διαφωνει μαζι μου.
(ακομα και στις μαλακιες ολο και καποιοι θα συμφωνουν δεν γινεται):rotflmao:
Εντουτοις βλεπω οτι το θρεντ πηρε τροπη εκπομπης επιπεδου Σταφανιδου/Λαμπυρη με νεες αποκαλυπτικες φωτογραφιες κομμενων πλαισιων ανα την Ελληνικη επικρατεια.
Και στην τελικη ο stavrogin ρωτησε κατι πολυ σωστο για τις ελεγχομενες στρεβλωσεις και τις ακαμψιες των αλουμινενιων πλαισιων.
Αφου εγω και αυτος προφανως, δεν ειχαμε και πολλα να πουμε επι του θεματος, γιατι δεν εμφανιζεται ενας ΜΠΟΥΣΤΗΣ να μας ξεστραβωσει και μας;
Ενταξει το μαθαμε...τα γαμημενα τα GSXR κοβουν πλαισιο.
Τον λογω που αυτο συμβαινει μπορουμε να τον προσεγγισουμε εστω και ελαχιστα η θα καθομαστε να λεμε μαλακιες του στυλ "Ελεος με την δηθεν παθητικη ασφαλεια που προσφερουν οι κατασκευαστες" και "δεν ξαναγοραζω" και αλλες τετοιες μαλακιες για να περναει η ωρα;
αυτό προσπαθούμε να προσεγγίσουμε, τη μαλακία της εποχής που δυστυχώς και εμείς είμαστε συνένοχοι.
Αυτό τουλάχιστον θέλω να αναφέρω, να προστατευτεί ο καθένας από το ηλίθιο κύμα παραγωγής - κατανάλωσης χωρίς κριτήρια και προδιαγραφές.
Ποντάρει ο άλλος στην κάβλα του αναβάτη- κατασκευαστές και δημοσιογράφοι- και οι δεύτεροι μετά από πτώση και ερώτηση μοτοσυκλετιστή "τι να κάνω" αντί να προστατεύσουν και να βοηθήσουν αυτόν που τους πληρώνει και διαβάζει, μου καλύπτουν την εταιρεία λέγοντας δεν μπορείς να κάνεις τίποτα και ουσιαστικά πέτα τη και πάρε άλλη !!!
έλα ρε παπάρες, γίνετε χορηγοί και δείξτε πόσο Large είσαστε και στάξτε κάνα φράγκο να ψωνίσει το παληκάρι γιατί δεν του περισσεύουν και 15000 χιλιάρικα όπως σε εσάς που τα έχετε
![]()
και κλείνω στην ουσία και του σκοπού της συζήτησης που έχει ανοίξει και λες ότι " και αλλες τετοιες μαλακιες για να περναει η ωρα".
Με το να συζητάμε και να βγάζουμε αυτό που μας πνίγει δεν περνάς την ώρα σου. Απλώς γίνεσαι πολύ καλύτερος σκεπτόμενος άνθρωπος και δεν ακολουθείς αυτό που σου πασάρουν καταναλώνοντάς το.
θέλω να προστατευτεί ο καθένας από το ηλίθιο κύμα παραγωγής - κατανάλωσης.
![]()
εχεις δικιο εδω νκτρ.ουσιαστικα εσυ με το κ2 750 αν θυμαμαι καλα δεν εχεις αναγκη να το αλλαξεις με το φετινο μιας κ τρελες διαφορες δεν εχουν..πολλοι ανθρωποι ετσι παρασυρονται κ αγοραζουν πραγματα που δεν χρειαζονται ουσιαστικα,οχι μονο μηχανες αλλα γενικοτερα,κ ισως αμελουν αλλα,πιο σημαντικα.Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
θέλω να προστατευτεί ο καθένας από το ηλίθιο κύμα παραγωγής - κατανάλωσης.
μαζί σου 100%Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
αλλα γενικοτερα,κ ισως αμελουν αλλα,πιο σημαντικα.
![]()