Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 104

Θέμα: Gsxr 1000 K6 Black...sorry ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΠΛΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Κι αυτό κομμένο είναι???
    oh, yes....το ίδιο είναι

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	td27-9-06_1071.jpg 
Προβολές:	466 
Μέγεθος:	86,8 KB 
ID:	64303

και το σχόλιο του φωτογράφου

-Einai isos to kalitero xiliari tis agoras ayti tin stigmi.

-Me to pio stibaro pirouni.

-Toso stibaro pou den strabonei me tipota.

-Toso stibaro pou kobetai to plaisio, kai xoris trakarisma.

-Ftanei ena aplo Highsiding ...

--
    Best regards,
    Stelios mailto:efremo@atp.gr

Όνομα:	td27-9-06_1072.jpg 
Προβολές:	463 
Μέγεθος:	98,3 KB 
ID:	64304

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TATAR
    το Κ7 GSXR 1000 αναμένεται 6 KG βαρύτερο απο το Κ6. ίσως ενισχύθηκε το πλαίσιο. στο τελευταίο 0300 υπάρχει γράμμα αναγνώστη (εμένα που φαίνεται λίγο "παράξενο" γιατί δέν έχι καθόλου συναισθηματική φόρτιση) στο οποίο αναφέρει κόψιμο πλαισίου από απλή πτώση με συνεπιβάτη, χωρίς τραυματισμό άν και δεν φορούσαν ούτε κράνος. Τώρα το αναφέρει σαν GSR 600! Το περιοδικό του λέει ότι δεν μπορεί να κυνηγήση την εταιρεία αλλά τον ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΤΥΧΕΡΑΚΙΑ!!! επειδή με το νέο ΚΟΚ θα μπορεί να αλάξει το πλαισιο (σαν επεξήγηση έχω σταματήσει καιρό να αγοράζω ελληνικό περιοδικό, κατά καιρούς ξεφυλλίζω κανένα για να γελώ)
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ....
    ΔΕΝ ΛΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΟΤΙ ΦΥΣΗΞΕ ΑΕΡΑΚΙ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΜΑ....
    TATAR

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παιδιά, διάβαζα εχθές στο 0-300 γράμμα αναγνώστη, ό οποίος έπεσε με GSR 600 και έκοψε πλάισιο !!! από ότι είπε, έπεσε δικάβαλλος με 50 χλμ περίπου.
    Στην απάντηση του περιοδικού, περα από συμβουλές κλπ αναφέρεται, ότι με νέο νόμο που πρόκειται να ψηφιστεί, και να αρχίσει η εφαρμογή του σε 3-4 μήνες, επιτρέπεται πλέον η αντικατάσταση πλαισίου...

@ tatar πρόλαβες..

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Παιδιά το Κ7 (1000) από ότι έχω δει σε φωτό έχει διπλά τελικά, ένα αριστερά και ένα δεξιά, μάλλον λόγω των νέων αυστηρότερων νόμων περί καυσαερίων....... Οπότε μπορεί από εκεί να είναι το έξτρα βάρος.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TATAR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Παιδιά, διάβαζα εχθές στο 0-300 γράμμα αναγνώστη, ό οποίος έπεσε με GSR 600 και έκοψε πλάισιο !!! από ότι είπε, έπεσε δικάβαλλος με 50 χλμ περίπου.
    Στην απάντηση του περιοδικού, περα από συμβουλές κλπ αναφέρεται, ότι με νέο νόμο που πρόκειται να ψηφιστεί, και να αρχίσει η εφαρμογή του σε 3-4 μήνες, επιτρέπεται πλέον η αντικατάσταση πλαισίου...

@ tatar πρόλαβες..
    Το ΤΥΧΕΡΑΚΙΑΣ σ 'αρεσε? ¨εγω αισθάνομαι άτυχος που η μηχανή μου δεν έχει κόψει (ακόμα) πλαίσιο.
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ....
    ΔΕΝ ΛΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΟΤΙ ΦΥΣΗΞΕ ΑΕΡΑΚΙ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΜΑ....
    TATAR

Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Παιδιά το Κ7 (1000) από ότι έχω δει σε φωτό έχει διπλά τελικά, ένα αριστερά και ένα δεξιά,
    Και που να δεις τα τελικά του B-King
    O σχεδιαστής πρέπει να ονειρευόταν το αμάξι του Bat-man......

Αρχικά δημιουργήθηκε από TATAR
    Το ΤΥΧΕΡΑΚΙΑΣ σ 'αρεσε? ¨εγω αισθάνομαι άτυχος που η μηχανή μου δεν έχει κόψει (ακόμα) πλαίσιο.
    :rotflmao: :rotflmao: αμιμητο..... και γαμω τις κωλοφαρδίες ο τύπος.

Τι να λέμε... τα παιδιά σκέφτομαι, που έδωσαν ένα τσουβάλι λεφτά, και κοιτάνε ένα άχρηστο μηχανάκι τώρα.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Και τo TL της SUZUKI , καπως ετσι το θαψανε ....
    υπαρχει μεγαλη αποσταση αποι το ειναι προβληματικο μεχρι το ετυχε σε μερικους ...και μιλαμε και για βροντους....

τελικά ρε παιδιά τι έκαναν όλοι αυτοί που έπαθαν ζημιά με πλαίσιο ? στράφηκαν προς την εταιρεία με μηνύσεις για αποζημιώσεις
    ή....

Όνομα:	gantidaktylo.jpg 
Προβολές:	383 
Μέγεθος:	84,9 KB 
ID:	64406

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Eγω θα περιμενω το Κ9,¨ακουστηκε¨που θα ζυγιζει γυρω στα 100 κιλακια...οπως βαδιζει η ¨επιστημη¨...
    ...cause the place seems still alive...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Εχω την εντυπωση οτι πριν απο καποιες σελιδες αφιερωσα λιγο χρονο για να γραψω καποια πραγματα ( τα οποια μπορει να ηταν και μαλακιες δε λεω ) , αλλα τελικα ποτε δεν εμαθα αν, και κατα ποσο καποιος συμφωνει η διαφωνει μαζι μου.
    (ακομα και στις μαλακιες ολο και καποιοι θα συμφωνουν δεν γινεται):rotflmao:

Εντουτοις βλεπω οτι το θρεντ πηρε τροπη εκπομπης επιπεδου Σταφανιδου/Λαμπυρη με νεες αποκαλυπτικες φωτογραφιες κομμενων πλαισιων ανα την Ελληνικη επικρατεια.

Και στην τελικη ο stavrogin ρωτησε κατι πολυ σωστο για τις ελεγχομενες στρεβλωσεις και τις ακαμψιες των αλουμινενιων πλαισιων.

Αφου εγω και αυτος προφανως, δεν ειχαμε και πολλα να πουμε επι του θεματος, γιατι δεν εμφανιζεται ενας ΜΠΟΥΣΤΗΣ να μας ξεστραβωσει και μας;

Ενταξει το μαθαμε...τα γαμημενα τα GSXR κοβουν πλαισιο.
    Τον λογω που αυτο συμβαινει μπορουμε να τον προσεγγισουμε εστω και ελαχιστα η θα καθομαστε να λεμε μαλακιες του στυλ "Ελεος με την δηθεν παθητικη ασφαλεια που προσφερουν οι κατασκευαστες" και "δεν ξαναγοραζω" και αλλες τετοιες μαλακιες για να περναει η ωρα;
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Εχω την εντυπωση οτι πριν απο καποιες σελιδες αφιερωσα λιγο χρονο για να γραψω καποια πραγματα ( τα οποια μπορει να ηταν και μαλακιες δε λεω ) , αλλα τελικα ποτε δεν εμαθα αν, και κατα ποσο καποιος συμφωνει η διαφωνει μαζι μου.
    (ακομα και στις μαλακιες ολο και καποιοι θα συμφωνουν δεν γινεται):rotflmao:

Εντουτοις βλεπω οτι το θρεντ πηρε τροπη εκπομπης επιπεδου Σταφανιδου/Λαμπυρη με νεες αποκαλυπτικες φωτογραφιες κομμενων πλαισιων ανα την Ελληνικη επικρατεια.

Και στην τελικη ο stavrogin ρωτησε κατι πολυ σωστο για τις ελεγχομενες στρεβλωσεις και τις ακαμψιες των αλουμινενιων πλαισιων.

Αφου εγω και αυτος προφανως, δεν ειχαμε και πολλα να πουμε επι του θεματος, γιατι δεν εμφανιζεται ενας ΜΠΟΥΣΤΗΣ να μας ξεστραβωσει και μας;

Ενταξει το μαθαμε...τα γαμημενα τα GSXR κοβουν πλαισιο.
    Τον λογω που αυτο συμβαινει μπορουμε να τον προσεγγισουμε εστω και ελαχιστα η θα καθομαστε να λεμε μαλακιες του στυλ "Ελεος με την δηθεν παθητικη ασφαλεια που προσφερουν οι κατασκευαστες" και "δεν ξαναγοραζω" και αλλες τετοιες μαλακιες για να περναει η ωρα;

αυτό προσπαθούμε να προσεγγίσουμε, τη μαλακία της εποχής που δυστυχώς και εμείς είμαστε συνένοχοι.
    Αυτό τουλάχιστον θέλω να αναφέρω, να προστατευτεί ο καθένας από το ηλίθιο κύμα παραγωγής - κατανάλωσης χωρίς κριτήρια και προδιαγραφές.

Ποντάρει ο άλλος στην κάβλα του αναβάτη- κατασκευαστές και δημοσιογράφοι- και οι δεύτεροι μετά από πτώση και ερώτηση μοτοσυκλετιστή "τι να κάνω" αντί να προστατεύσουν και να βοηθήσουν αυτόν που τους πληρώνει και διαβάζει, μου καλύπτουν την εταιρεία λέγοντας δεν μπορείς να κάνεις τίποτα και ουσιαστικά πέτα τη και πάρε άλλη !!!

έλα ρε παπάρες, γίνετε χορηγοί και δείξτε πόσο Large είσαστε και στάξτε κάνα φράγκο να ψωνίσει το παληκάρι γιατί δεν του περισσεύουν και 15000 χιλιάρικα όπως σε εσάς που τα έχετε

και κλείνω στην ουσία και του σκοπού της συζήτησης που έχει ανοίξει και λες ότι " και αλλες τετοιες μαλακιες για να περναει η ωρα".
    Με το να συζητάμε και να βγάζουμε αυτό που μας πνίγει δεν περνάς την ώρα σου. Απλώς γίνεσαι πολύ καλύτερος σκεπτόμενος άνθρωπος και δεν ακολουθείς αυτό που σου πασάρουν καταναλώνοντάς το.

θέλω να προστατευτεί ο καθένας από το ηλίθιο κύμα παραγωγής - κατανάλωσης.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
    θέλω να προστατευτεί ο καθένας από το ηλίθιο κύμα παραγωγής - κατανάλωσης.
    εχεις δικιο εδω νκτρ.ουσιαστικα εσυ με το κ2 750 αν θυμαμαι καλα δεν εχεις αναγκη να το αλλαξεις με το φετινο μιας κ τρελες διαφορες δεν εχουν..πολλοι ανθρωποι ετσι παρασυρονται κ αγοραζουν πραγματα που δεν χρειαζονται ουσιαστικα,οχι μονο μηχανες αλλα γενικοτερα,κ ισως αμελουν αλλα,πιο σημαντικα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    αλλα γενικοτερα,κ ισως αμελουν αλλα,πιο σημαντικα.
    μαζί σου 100%

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF