Ετσι οπως το παμε
θα παρουμε και κανεναν ηλεκτρικο αυτοκινητοδρομο να τρεχουμε εκει...
ουτε κρυα ουτε ζεστες ουτε εξοδα ουτε τουμπες!!!!
Ασε που θα βαψουμε και τα μοτο με τα χρωματα του Rosii, Doohan κλπ και θα γουτσταρουμε....
Ετσι οπως το παμε
θα παρουμε και κανεναν ηλεκτρικο αυτοκινητοδρομο να τρεχουμε εκει...
ουτε κρυα ουτε ζεστες ουτε εξοδα ουτε τουμπες!!!!
Ασε που θα βαψουμε και τα μοτο με τα χρωματα του Rosii, Doohan κλπ και θα γουτσταρουμε....
Πως φαίνονται οι διαμείναντες άνω του ποταμού....Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Οι άγγλοι; Σαν να το βλέπω μπροστά μου.... θα πουν: Πόσο έχει; και θα πληρώσουν....![]()
![]()
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos 900
Σωστό!Άντε να έχω πάει 3 φορές στην ζωή μου,ενώ στην πίστα πολλές περισσότερες.Άσε τα πάρκα για όταν γεράσουμε να ταϊζουμε τις πάπιες,τώρα να ρίξουμε καμιά στροφή να ούμε!
![]()
αυτη την λογικη παντως μονο στην ελλαδα την ακους
ειμαστε τιγκα στην εξοχη αλλα τις κυριακες αντι για κανενα πικ-νικ στη φυση προτιμαμε τις πανακριβες "εξοχικες" ταβερνες
αντι να πηγαινουμε στα- ανυπαρκτα ειναι η αληθεια- παρκα προτιμουμε τα πλαστικα που αφθονουν στα διαφορα mall(τι κακο εχει το ταισμα της παπιας?)
δωστε μας λοιπον και αλλο τσιμεντο και αλλα mall και αλλη ψευτοδιασκεδαση
και θα φροντισουμε να μην μεινουν αδεια ποτε
(και μετα θα κλαιγομαστε για τα ευρω που χαλασαμε)
Δεν πρόκειται να γίνει κανενός είδους πίστα στο ελληνικό, ούτε μητροπολιτικό πάρκο, ούτε τίποτα. Δεν πρόκειται να γίνει πίστα ΠΟΤΕ στην Ελλάδα. Το ελληνικό θα σαπίζει σαν μια μεγάλη αλάνα όπως έγραψε κάποιος φίλος πιο πάνω, αν δεν γίνει χωματερή. Εδώ φύγανε τόσα δισεκατομμύρια για ολυμπιακά έργα που έμειναν ανεκμετάλλευτα. Στη παραλιακή σαπίζουν οι εγκαταστάσεις (όλα τα είχαμε, το γήπεδο baseball μας έλειπε), το γήπεδο άρσης βαρών χρησιμοποιείται για τα συνέδρια του ΠΑΣΟΚ, κτλ.
Γιατί?
Γιατί είμαστε ΤΟ μπουρδέλο χώρα.
Διανοητικά καθυστερημένοι πολιτικοί, άχρηστοι δημόσιοι λειτουργοί, βλάκες υπεύθυνοι... Ο κάθε Ζαχόπουλος εχει πιάσει μια καρέκλα και το μόνο που τον νοιάζει είναι να γεμίσει τη τσέπη του μαρούλι και το κώλο της γραμματέας του κρέας. Και φυσικά φταίμε όλοι εμείς που όχι μόνο τους ψηφίζουμε, αλλά είμαστε και περήφανοι όταν λέμε έχω το τάδε κονέ. αλλά για σκεφτείτε και το άλλο, πόσοι από εμάς έχουμε ένα ξαδερφάκι –φίλο -μπάρμπα στο δημόσιο και τα ξύνει εις βάρος μας? Με το ίδιο τρόπο μια κυρα-Κούλα διόρισε το άχρηστο γιο της σε μια θέση που παίρνει αποφάσεις για τέτοια θέματα και ιδού τα αποτελέσματα.
Μη σώσει και γίνει ποτέ τίποτα σε αυτή τη κωλοχώρα.
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Λυπάμαι που το λέω, αλλά κάθε φορά ντρέπομαι που είμαι Έλληνας.
Προβληματισμος και σχετικος με το θεμα ειναι και ο παρακατω...
Μπαινω στο τελευταιο TD στα μέγαρα παρότι δεν εχω κανει CSS ή καθομαι στ αυγα μου?
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
χμμ...
νομίζω....
ότι υπάρχει μια κάποια λύση.... μιλάω για όσους θέλουν να παραμείνουν σε ελεγχόμενο περιβάλλον και να μη παίζουν κορώνα γράμματα το κεφάλι τους...
motard και βουρ για πίστες καρτ
το κέφι είναι ίδιο (μπορεί και καλύτερο)
η αδρεναλίνη ανεβαίνει
αλλάζει λίγο ο τρόπος οδήγησης, αλλά η χαρά και οδηγική απόλαυση, η προσπάθεια βελτίωσης τεχνικής κλπ κλπ... και η πρίζα της πίστας, παραμένουν...
ασε που τα μοταρντ είναι πιο φτηνά.... τα λάστιχα αντέχουν περισσότερο... κλπ κλπ
θα μου πεις τώρα "δλδ να μπει κανείς και σε άλλα έξοδα για αγορα μοταρντ?"
δεν ξέρω, μια σκέψη κάνω...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Μπαινω στο τελευταιο TD στα μέγαρα παρότι δεν εχω κανει CSS ή καθομαι στ αυγα μου?
![]()
![]()
μπες με ...συνεση.
![]()
Για εμενα μην μπεις ή μπες μόνο αν εχεις καποιον να σου δείξει και να σου πει τα βασικα.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
Το θεμα δεν ειναι να μπεις...το θεμα ειναι να εχεις ενα σωστο δρομο πανω στο οποιο θα αρχισεις να μαθαινεις,
Μητσακο μου, στο στρατο λεγαμε οτι "μια ισον καμια".Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
Ειλικρινα δεν ξερω αν θα ειχε νοημα να μπεις μονο κ μονο για να μπεις.
Εγω προσωπικα μετα το 3ο TD αρχισα να καταλαβαινω τα πατηματα της μηχανης στις στροφες, τις σωστες γραμμες, τα σημαδια για τα φρενα, τι ροη/ρυθμο επρεπε να κραταω και γενικα για να αρχισω να το απολαμβανω.
(Στο 1ο TD ημουν σαν αγγουρι και σφιγμενος σαν χταποδι απο τον φοβο της πρωτης φορας...)
Τωρα, και με 40+ βαθμους υπο σκιαν, τι θα καταλαβεις;
Συν το αλλο που ειπε ο φιλος παραπανω: "Το θεμα δεν ειναι να μπεις...το θεμα ειναι να εχεις ενα σωστο δρομο πανω στο οποιο θα αρχισεις να μαθαινεις"ΤΡΙΤΗ 08-07-2008
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΠΙΚΑ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΟΔΟ.
Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΤΟΥΣ 40 ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ 41 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
Αστο το μπ@ρδελο τα Μεγαρα. Μαθε τη μηχανη σου, κανε εν καιρο και κανενα μαθημα αν θες και παμε παρεα Σερρες να λυσσαξουμε! Γιατι να πρεπει να σου κανονιζει καποιος εξωτερικος παραγοντας το προγραμμα σου;![]()
Νίκος
Open Horizons
Αδελφε οπως σου ειπαν και αλλη μην μπεις. Ασχετα με τα μαθηματα. Ακομα και καποιον να εχεις να σου δειξειΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
απλα θα δοκιμασεις πραγματα δεν θα τα εχεις μαθει τοσο στην πραξει απλα θα πεις οτι προσπαθησες να τα δοκιμασεις.
Και εγω προσφατα μπηκα στα μεγαρα και εκανα 3 τρακ νται. Πραγματικα μεγαλη διαφορα ειδα στο τελευταιο.
Στο πρωτο απλα ημουν ψαρι... χαμενο στα νερα.
Αν θες την αποψη μου και τρωγεσε να μπεις. Να πας Τεταρτη απογευματακι που εχει πεσει ο ηλιος λιγο κατα τις 6.
Εχει λιγοτερο κοσμο και κανε ενα 20λεπτο να σου φυγει απλα η καψα.
Οντως 1 φορα στην πιστα λιγα μπορει να αποφερει, καθως θα ακουσεις αρκετα πραγματα απο παιδια εκει, αλλα δεν
θα προλαβεις να τα εφαρμοσεις
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ! ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΜΠΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΤΟ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Καλα ασε το τι απαγορευεται και το τι γινεται. Πολλες φορες με εχουν προσπερασει πανω σε στροφη (Ειδικα στην Κ9) αν και ειμαι στο γκρουπ αρχαριωνΑρχικά δημιουργήθηκε από josbi
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ! ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΜΠΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΤΟ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ!!![]()
Ναι βρε συ Josbi, συμφωνω απολυτα, αλλα εδω λεμε οτι η πιστα κλεινει. Τι θα καταλαβει αν παει μια φορα για 2-3 session με 40+ βαθμους;Αρχικά δημιουργήθηκε από josbi
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ! ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΜΠΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΤΟ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ!!![]()
![]()
Νίκος
Open Horizons
Αρχικά δημιουργήθηκε από giorpap
Δεν πρόκειται να γίνει κανενός είδους πίστα στο ελληνικό, ούτε μητροπολιτικό πάρκο, ούτε τίποτα. Δεν πρόκειται να γίνει πίστα ΠΟΤΕ στην Ελλάδα. Το ελληνικό θα σαπίζει σαν μια μεγάλη αλάνα όπως έγραψε κάποιος φίλος πιο πάνω, αν δεν γίνει χωματερή. Εδώ φύγανε τόσα δισεκατομμύρια για ολυμπιακά έργα που έμειναν ανεκμετάλλευτα. Στη παραλιακή σαπίζουν οι εγκαταστάσεις (όλα τα είχαμε, το γήπεδο baseball μας έλειπε), το γήπεδο άρσης βαρών χρησιμοποιείται για τα συνέδρια του ΠΑΣΟΚ, κτλ.
Γιατί?
Γιατί είμαστε ΤΟ μπουρδέλο χώρα.
Διανοητικά καθυστερημένοι πολιτικοί, άχρηστοι δημόσιοι λειτουργοί, βλάκες υπεύθυνοι... Ο κάθε Ζαχόπουλος εχει πιάσει μια καρέκλα και το μόνο που τον νοιάζει είναι να γεμίσει τη τσέπη του μαρούλι και το κώλο της γραμματέας του κρέας. Και φυσικά φταίμε όλοι εμείς που όχι μόνο τους ψηφίζουμε, αλλά είμαστε και περήφανοι όταν λέμε έχω το τάδε κονέ. αλλά για σκεφτείτε και το άλλο, πόσοι από εμάς έχουμε ένα ξαδερφάκι –φίλο -μπάρμπα στο δημόσιο και τα ξύνει εις βάρος μας? Με το ίδιο τρόπο μια κυρα-Κούλα διόρισε το άχρηστο γιο της σε μια θέση που παίρνει αποφάσεις για τέτοια θέματα και ιδού τα αποτελέσματα.
giorpap..ακριβως![]()
Αν εξαιρεσεις μια μεριδα δασκαλων καθηγητων που τους βγαινει το λαδι
να προσπαθουν να μαθουν ΓΡΑΜΜΑΤΑ τους νεους η αντιληψη σου για το δημοσιο
ειναι σωστοτατη.![]()
Διαφωνω στο οτι δεν θα γινει ομως ποτε πιστα.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
Οταν η μιζα θα υπερνικησει το πολιτικο κοστος![]()
Και φυσικα θα ερθει στο Ελληνα φορολογουμενο ο Κουκος αηδονι![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=266&page_id=6530
Σχετικό-άσχετο, ξεκινούν από τα Γιάννενα.![]()