Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Υποννοεις οτι και τον σναιπερ τον εχει καταστρεψει η μαλακια;![]()
χαχαχαχααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχ
ρε μ@λακα....με ακουσε ολη η γειτονια!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χαχαχαχααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχ
ρε μ@λακα....με ακουσε ολη η γειτονια!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Παντα τετοια.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Παντα τετοια.![]()
Τώρα μιλάς όμορφα... :wacko:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Το ύφος ενός ανθρώπου μπορεί όντως να είναι σπαστικό κι εκνευριστικό... αλλά δεν σημαίνει ότι στην παρατήρηση αυτή καθεαυτή έχει άδικο.Τεσπα ΄μην κάνουμε το θρεντάκι μέρος για καβγάδες.
![]()
Σόρι ούτε σήμερα θα παίξουν φωτό δεν πήγα νωρίς από το σπίτι και ξέχασα. Αύριο σίγουρα.![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Ρε παίδες sorry, και να με συμπαθάτε δηλαδης που δεν θα σεβαστώ λίγο το θρεντ και θα κάνω μια παρένθεση αλλά επειδή εγώ ήμουν η αιτία, αισθάνομαι την απεριόριστη ανάγκη να απολογηθώ.![]()
Να απολογηθώ βεβαίως βεβαίως στην Χριστίνα.... που λόγου της μ@λ@κίας μου, έχει γίνει Θύμα "ελέγχου παράστασης". Δεν ξέρω από εσάς πόσοι γνωρίζουν τον ορό οπότε εξηγούμε:
Ένας απο τους λόγους ύπαρξης της κατα τα άλα υπερπολίτιμης παρουσίας της Στρατονομίας είναι ο "έλεγχος παράστασης". Κάποτε εξονυχιστικός τώρα πλέον έχει περιοριστεί και εφαρμόζεται μόνο στην παραμεθόριο αραιά και που, έχει ως σκοπό μεταξύ άλλων να ".....εξασφαλίζει την εκτός των Μονάδων τάξη, ασφάλεια, πειθαρχία και άψογη παράσταση του Στρατεύματος. "
Ελπίζω στο μέλλον το moto.gr να μην καταντήσει να δίνει "κλήσεις" στρατονομικές για μη προβλεπόμενη εκπροσώπηση του "Στρατεύματος" μας, και να βγαίνουμε στον Τάκο απο τον Διοικητή. Και αυτοί για το "καλό" μας το έκαναν και το κάνουν. Όλοι για το "καλό" μας δουλεύουν, νισάφι πια.
Και για να προλάβω τα επιχειρήματα περί ασφάλειας οδηγικής (το ξέρω ότι υπάρχουν κάνα 2 κενά στην σκέψη μου... ας μην πιαστούμε απο αυτά για λόγους εγωιστικούς... και ποιος θα πει την τελευταία κουβέντα για το ποιος έχει το Θείο δίκιο με το μέρος του και χάσουμε το δάσος)
Είμασταν μια παρέα υπερεξοπλισμένων με μπότες, κράνη παντελόνια και μπουφάν με ενισχύσεις, Δερμάτινες φόρμες, GPS, γράσο για την αλησίδα, ταινία μονωτική για τα ρελέ του Πήγασου, μπαλακλαβες, οτοασπίδες, γυαλιά ειδικα για μηχανη, μπουκαλάκια με νερό στις τσάντες για την ενδεχόμενη αφυδάτωση στις αχανείς στέπες των Νομών Αργολίδας και Αρκαδίας, καθαριστικά ζελατίνας, και αδιάβροχα για το ενδεχόμενο νεροποντής που πιθανόν να μην αντιμετώπιζαν τα cordura kai d-dry υφασμάτινα μας, και πολλά άλλα καταναλωτικά καλούδια για την υπερπροσπάθεια στον πόλεμο της ασφάλτου.....
και μια ψυχή ανάμεσα μας στην προσπάθεια της να αποκτήσει καλύτερη αίσθηση για την καινούργια κούκλα της που πρόσφατα ξεκίνησε να μαθαίνει "τόλμησε" να βγάλει τα γάντια. Μια ψυχή που κάνει παρέα με δεκάδες υπεροπλισμένους μηχανόβιους και έχει αρκετή εμπειρία απο ομαδικές οργανωμένες βόλτες. Σε μια ηλικία που είναι δεδομένη η αναπτυγμένη της ικανότητα κρίσης περί σωστού και λάθους......και εμείς βρήκαμε ευκαιρία να "γράψουμε κλήση"???? γιατί??? για να τα πάμε καλά με τον "Διοικητή του Λόχου Στρατονομίας μπας και πάρουμε άδεια???.... η γιατί φυλάμε τον τόπο ετούτου απο τον Κομουνισμό??
έλεος δηλαδης κυριε Στρατονόμε ... Έλεος....
![]()
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
:rotflmao:
:rotflmao:
Keep spamming!!!:a13:
Πολύ ωραία βόλτα ρε μάγκες!![]()
Μακάρι να μπορούσα να'ρθω κι εγώ![]()
Αν και στο στροφιλίκι ιδιαίτερα, θα'πεφταν πολύ οι ρυθμοί![]()
![]()
Επιφυλάσομαι για την επόμενη!![]()
![]()
![]()
Υ.Γ.
Ας μην πάει και αυτό στις αντιπαραθέσεις...![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
Ρε παίδες sorry, και να με συμπαθάτε δηλαδης που δεν θα σεβαστώ λίγο το θρεντ και θα κάνω μια παρένθεση αλλά επειδή εγώ ήμουν η αιτία, αισθάνομαι την απεριόριστη ανάγκη να απολογηθώ.![]()
Να απολογηθώ βεβαίως βεβαίως στην Χριστίνα.... που λόγου της μ@λ@κίας μου, έχει γίνει Θύμα "ελέγχου παράστασης". Δεν ξέρω από εσάς πόσοι γνωρίζουν τον ορό οπότε εξηγούμε:
Ένας απο τους λόγους ύπαρξης της κατα τα άλα υπερπολίτιμης παρουσίας της Στρατονομίας είναι ο "έλεγχος παράστασης". Κάποτε εξονυχιστικός τώρα πλέον έχει περιοριστεί και εφαρμόζεται μόνο στην παραμεθόριο αραιά και που, έχει ως σκοπό μεταξύ άλλων να ".....εξασφαλίζει την εκτός των Μονάδων τάξη, ασφάλεια, πειθαρχία και άψογη παράσταση του Στρατεύματος. "
Ελπίζω στο μέλλον το moto.gr να μην καταντήσει να δίνει "κλήσεις" στρατονομικές για μη προβλεπόμενη εκπροσώπηση του "Στρατεύματος" μας, και να βγαίνουμε στον Τάκο απο τον Διοικητή. Και αυτοί για το "καλό" μας το έκαναν και το κάνουν. Όλοι για το "καλό" μας δουλεύουν, νισάφι πια.
Και για να προλάβω τα επιχειρήματα περί ασφάλειας οδηγικής (το ξέρω ότι υπάρχουν κάνα 2 κενά στην σκέψη μου... ας μην πιαστούμε απο αυτά για λόγους εγωιστικούς... και ποιος θα πει την τελευταία κουβέντα για το ποιος έχει το Θείο δίκιο με το μέρος του και χάσουμε το δάσος)
Είμασταν μια παρέα υπερεξοπλισμένων με μπότες, κράνη παντελόνια και μπουφάν με ενισχύσεις, Δερμάτινες φόρμες, GPS, γράσο για την αλησίδα, ταινία μονωτική για τα ρελέ του Πήγασου, μπαλακλαβες, οτοασπίδες, γυαλιά ειδικα για μηχανη, μπουκαλάκια με νερό στις τσάντες για την ενδεχόμενη αφυδάτωση στις αχανείς στέπες των Νομών Αργολίδας και Αρκαδίας, καθαριστικά ζελατίνας, και αδιάβροχα για το ενδεχόμενο νεροποντής που πιθανόν να μην αντιμετώπιζαν τα cordura kai d-dry υφασμάτινα μας, και πολλά άλλα καταναλωτικά καλούδια για την υπερπροσπάθεια στον πόλεμο της ασφάλτου.....
και μια ψυχή ανάμεσα μας στην προσπάθεια της να αποκτήσει καλύτερη αίσθηση για την καινούργια κούκλα της που πρόσφατα ξεκίνησε να μαθαίνει "τόλμησε" να βγάλει τα γάντια. Μια ψυχή που κάνει παρέα με δεκάδες υπεροπλισμένους μηχανόβιους και έχει αρκετή εμπειρία απο ομαδικές οργανωμένες βόλτες. Σε μια ηλικία που είναι δεδομένη η αναπτυγμένη της ικανότητα κρίσης περί σωστού και λάθους......και εμείς βρήκαμε ευκαιρία να "γράψουμε κλήση"???? γιατί??? για να τα πάμε καλά με τον "Διοικητή του Λόχου Στρατονομίας μπας και πάρουμε άδεια???.... η γιατί φυλάμε τον τόπο ετούτου απο τον Κομουνισμό??
έλεος δηλαδης κυριε Στρατονόμε ... Έλεος....
![]()
μπορει το υφος να ηταν ασχημο (οχι για μενα...)
αλλα η ουσια παραμενει ιδια.
κανενας δεν θα εσωνε τις παλαμες της αν (ου μη γενιτο) συνεβαινε το κακο.
καθε πραγμα το παιρνουμε και το φοραμε για συγκεκριμενο λογο.
αφου ειναι μεγαλη κοπελα θα μπορουσε να ειχε ερθει και ακρανωτη (οχι μονο αυτη...ο οποιοσδηποτε)...ή θα μπορουσε να ειχε βγαλει το κρανος για να νοιωσει πιο ελευθερη και πιο κοντα στην φυση...:hypnotize
και για να μην χαλαω το θρεντ.
ηταν φαουλ. παλι καλα που δεν εγινε τιποτα.τελος.
υ.γ.: και εχω τα ειχα τα γαντια και απλα δεν τα εβαλα γιατι εκανε ζεστη.:a31: γυρω στους 2 μηνες πηρε η πληρης επουλωση.
αν έκοβες και τη :a31: θα έπαιρνε γύρω στον 1Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
υ.γ.: και εχω τα ειχα τα γαντια και απλα δεν τα εβαλα γιατι εκανε ζεστη.:a31: γυρω στους 2 μηνες πηρε η πληρης επουλωση.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
αν έκοβες και τη :a31: θα έπαιρνε γύρω στον 1
![]()
ρε πστ με προλαβες!!!!!
:rotflmao::rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
αν έκοβες και τη :a31: θα έπαιρνε γύρω στον 1
![]()
ρε κακεντρεχεις....μα καλα......Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ρε πστ με προλαβες!!!!!
δεν βλεπεται οτι ειναι το αριστερο???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αρχισαμε την....ποικιλια?Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
δεν βλεπεται οτι ειναι το αριστερο???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πρωταθλητης Ευρωπης
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ειλικρινά Νικόλα, θα ήθελα ΜΙΑ φορά σε βόλτα που έχουν παει τόσοι και έχουν περάσει καλά και που δεν έχεις έρθει (για όποιους λόγους), να μην ποστάρεις με το ύφος καθηγητή επαρχιακού γυμνασίου είτε πριν ("θα σας βρει η νύχτα") είτε μετά.
Θα με εξέπλητε ευχαριστα.![]()
Για το θέμα της νύχτας απλά είπα το αυτονόητο - ίσως για να δείτε (καλά μεγάλα παιδιάείστε) τους χρόνους σας, κυρίως της αναχώρησης, σε διαδρομή που την έχω κάνει 3-4-5 φορές.
Για το θέμα εξοπλισμός σε βόλτα, μου είναι αδύνατο να μην γράψω..... δεν νοείται το 2008 μετά από τόσα ατυχήματα και δυστυχήματα και με (ευτυχώς) ζωντανά παραδείγματα ανάμεσά μας να θεωρούμε φυσιολογικό σε βόλτα με μηχανή ο αναβάτης να μην φοράει όλο τον εξοπλισμό του.
Έχουμε ξαναπεί ότι καλές οι βόλτες και το καλαμπούρι και να περνάμε ωραια κι ευχάριστα αλλά όταν γίνεται η στραβή ο καθένας είναι μόνος του.
Δεν είναι η βόλτα αυτοσκοπός αλλά το να περνάμε καλά πηγαίνοντας βόλτα.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Για το θέμα της νύχτας απλά είπα το αυτονόητο - ίσως για να δείτε (καλά μεγάλα παιδιάείστε) τους χρόνους σας, κυρίως της αναχώρησης, σε διαδρομή που την έχω κάνει 3-4-5 φορές.
Για το θέμα εξοπλισμός σε βόλτα, μου είναι αδύνατο να μην γράψω..... δεν νοείται το 2008 μετά από τόσα ατυχήματα και δυστυχήματα και με (ευτυχώς) ζωντανά παραδείγματα ανάμεσά μας να θεωρούμε φυσιολογικό σε βόλτα με μηχανή ο αναβάτης να μην φοράει όλο τον εξοπλισμό του.
Έχουμε ξαναπεί ότι καλές οι βόλτες και το καλαμπούρι και να περνάμε ωραια κι ευχάριστα αλλά όταν γίνεται η στραβή ο καθένας είναι μόνος του.
Δεν είναι η βόλτα αυτοσκοπός αλλά το να περνάμε καλά πηγαίνοντας βόλτα.
σπυρο......![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...