αμα ειναι να ερθεις και εσυ εγω κανω και τη μπαλαρινα αμα λαχει![]()
δε χαιρετησες σημερα μωρη τσουτσου ομως![]()
Που βρε μλκ?Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
Ειλικρινα δεν σε ειδα πουθενα...
![]()
![]()
![]()
λοιπον...στο φαναρι στην εθνικη κατα τις 3 στη διασταυρωση της κανελοπουλου...ενα superduke εσπρωχνε ενα σκουτερ...εγω οδηγαγα το σκουτερ![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
λοιπον...στο φαναρι στην εθνικη κατα τις 3 στη διασταυρωση της κανελοπουλου...ενα superduke εσπρωχνε ενα σκουτερ...εγω οδηγαγα το σκουτερ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σας ειδα ρε μλκ αλλα που να παει το μυαλο μου...Βιαζομουν τα παω πανεπιστημιο...
Τι δουλεια ειχες εσυ?![]()
εκανα το χαμαλι ρε φιλε...![]()
ασε που θελα να νιωσω πως ειναι να εχεις κατεμ:a13:
![]()
![]()
Δεν σας καταλαβα ρε γαμωτο αλλιως θα σταματουσα να αμποξω και εγω...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
εκανα το χαμαλι ρε φιλε...![]()
ασε που θελα να νιωσω πως ειναι να εχεις κατεμ:a13:
![]()
![]()
![]()
2 ΚΤΜ να σπρωχνουν και οχι να σπρωχνονται θα επρεπε να γινει η νεα διαφημιση της εταιριας...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
2 ΚΤΜ να σπρωχνουν και οχι να σπρωχνονται θα επρεπε να γινει η νεα διαφημιση της εταιριας...![]()
μαλακα αυτο λεγεται μαρκετινγκ
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
μαλακα αυτο λεγεται μαρκετινγκ
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from me using a computer.
Το 'χω ετσι...?![]()
Ρε μπας και να στειλω βιογραφικο στην ΚΤΜ?![]()
Αναμένω feedbackΑρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Θα κάνω τώρα μια βολτούλα μέχρι Μπουζούκο Αδαμόπουλο (ελπίζω να τους βρω) για να έχω μια 1η επαφή μαζί τους μήπως αρχίσω κι εγώ και τους επισκέπτομαι.
![]()
![]()
![]()
Βασίλη πέρασα από τα παιδιά και μίλησα με τον Σταύρο. Το ξέρω το παλικάρι από τότε που δούλευε στον Αργυρόπουλο (μαστοράκι ξεκίνησε με Κ7) οπότε δεν το συζητάω έχει πείρα. Οι εντυπώσεις μου θετικές, φάνηκε αρκετά επαγγελματίας και γνώστης των BMW. Κανόνισα να πάω την Δευτέρα να περάσω την νέα αναβάθμιση για το δικό μου κι επιτέλους να βάλω εκείνο το K&N που έχω αγοράσει εδώ κι 150 χρόνια. Αν υπάρχει χρόνος τη δευτέρα το απόγευμα κανονίζουμε καφεδάκι Σελλά και τα λέμε κι από κοντά. (Χρωστάς κέρασμα)Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
Αναμένω feedback![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
ΘΑ εισαι στο μαγαζι τωρα το απογευμα ή θα τον περνεις παλι στον ημιοροφο?Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Βασίλη πέρασα από τα παιδιά και μίλησα με τον Σταύρο. Το ξέρω το παλικάρι από τότε που δούλευε στον Αργυρόπουλο (μαστοράκι ξεκίνησε με Κ7) οπότε δεν το συζητάω έχει πείρα. Οι εντυπώσεις μου θετικές, φάνηκε αρκετά επαγγελματίας και γνώστης των BMW. Κανόνισα να πάω την Δευτέρα να περάσω την νέα αναβάθμιση για το δικό μου κι επιτέλους να βάλω εκείνο το K&N που έχω αγοράσει εδώ κι 150 χρόνια. Αν υπάρχει χρόνος τη δευτέρα το απόγευμα κανονίζουμε καφεδάκι Σελλά και τα λέμε κι από κοντά. (Χρωστάς κέρασμα)
![]()
![]()
![]()
Η' την Κυριακή στην ετήσια ή τη Δευτέρα στην "καφετιέρα" ή όποτε βρεθούμε*Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
(Χρωστάς κέρασμα)
![]()
![]()
![]()
![]()
*αρκεί να μην είναι για φαγητό....:rotflmao:
perastike kai mena xrwstas kerasma
![]()
![]()
![]()
![]()
αλλα εμεις θα τον πιουμε καπου πιο μακρυα εεε?
:wacko:![]()
Θωμάκο δεν το είδα το ποστ. από το μεσημέρι τώρα κατάφερα να μπώ λίγο ΜΟΤΟ.Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
ΘΑ εισαι στο μαγαζι τωρα το απογευμα ή θα τον περνεις παλι στον ημιοροφο?![]()
![]()
![]()
Και συνεχίζω ακάθεκτος μέχρι τα βαθιά μεσάνυχτα μπας και μπορέσω και ξεμπλοκάρω από δουλειά , να πάω την Κυριακή τη βόλτα μου και να μη σκέφτομαι τι με περιμένει όταν γυρίσω.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).