Τι μεγαλεία ρε Γκιοζάκο???? Μαζευτήκαν 5-6 γραβατωμένοι και άρχισαν να λένε όποια λέξη ήξεραν ότι έχει σχέση με πληροφορική. Και με ύφος παρακαλώ. Επί 2,5 ώρες παπαρολογούσαν, κόντεψε να με πάρει ο ύπνος. Ο δικός μου που έχει ρίξει ένα σκασμό λεφτά στην επιχείρηση (γιατρός το επάγγελμα) κοιτούσε μια εμένα μια εκείνους. Είχε μαζευτεί και το προσωπικό που εργάζεται στην Πατρινή επιχείρηση. Και αφού τελείωσαν τους "καθάρισα" σε 10 λεπτά. 110 από τα 100 που ζητούσαν είχαν ήδη γίνει.
Το κλου της υπόθεσης είναι ότι ο δικός μου με φώναξε να μου εξηγήσουν την διαδικασία του erp που έχει η Αθηναϊκή εταιρία και πως θα υλοποιήσουμε μια εφαρμογή crm.
Στο τέλος του δικού μου 10λεπτου και αφού μου έλυσαν τις "απορίες μου" σχετικά με τα VPN κυκλώματα, έκλεισα μουρμουρίζοντας "Γαμώ την πουτάνα μου χάσαμε και τον καφέ, τέτοια μέρα σήμερα και οι άλλοι θα περιμένουν".
Ακούστηκε από το μικρόφωνο αυτό και με σταματάει ο υπεύθυνος της Αθηναϊκής εταιρίας και με ρωτάει: "Τελικά τόσο βαρετά και ανούσια ήταν αυτά που κουβεντιάσαμε κύριε Ορφανέ?"
Απάντηση: "Δεν ξέρω για σας αλλά για μένα ναι, και τώρα συγνώμη αλλά βιάζομαι".
Τους άφησα να περιδρομιάσουν κάτι λουκουμάδες και κρουασάν και την έκανα. Αύριο θα πάω να κάνω τεστ στην σύνδεση και να δω τα δικαιώματα που θα μας δώσουν και τέλος από μένα. Αλλά το απόγευμα της Κυριακής χάθηκε.
![]()
![]()
![]()