Eλα αφου ξερεις,εκει που σας περιμενουμε καθε φορα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Που θα μας περιμένετε;;;;![]()
Στο μπλε μπετζιναδικο με το που στριβουμε απο Πατρων-Κορινθου για κατω...
![]()
Eλα αφου ξερεις,εκει που σας περιμενουμε καθε φορα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Που θα μας περιμένετε;;;;![]()
Στο μπλε μπετζιναδικο με το που στριβουμε απο Πατρων-Κορινθου για κατω...
![]()
μην αργήσετε. 7,30 ναστε εκει...Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Eλα αφου ξερεις,εκει που σας περιμενουμε καθε φορα...Στο μπλε μπετζιναδικο με το που στριβουμε απο Πατρων-Κορινθου για κατω...
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
μην αργήσετε. 7,30 ναστε εκει...![]()
7.20 για να κανει και ενα τσιγαρακι-μπουρι ο vaska,μην μας ζαλισει πως δεν το αφηνομε...![]()
μπουρί σόμπας; αφού είναι μερακλής ο άνθρωπος ρε..Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
7.20 για να κανει και ενα τσιγαρακι-μπουρι ο vaska,μην μας ζαλισει πως δεν το αφηνομε...![]()
αντε να ξεμουχλιάζουμε!
για αυτη λετε ρε παιδια???
http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=1
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
για αυτη λετε ρε παιδια???
http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=1
![]()
Όχι αγάπη μου![]()
![]()
![]()
γι' αυτή λέμε.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Για οποιον πιθανα ενδιαφερεται:
http://www.moto.gr/forums/showthread...74#post1935174
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
Είστε για καμιά βολτούλα αύριο ή λέτε θα μας κόψει το κρύο;
Εκκίνηση κατά τις 10:00 από το λιμάνι στη Ναύπακτο, φαγητό ή στο C ή στο D, απογευματινό καφεδάκι πάλι Ναύπακτο...
Χιλιόμετρα 150 - 160 σύνολο...
![]()
Θα το δαγκώσουμε λέμε αλλά αν είμαι οκ από δουλειά το βλέπω. Θα μιλήσουμε ...
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ξεκινάμε και στις 11:00 να έχει ανέβει λίγο ο ήλιος δεν τρέχει τίποτα... ΟΚ, Βασίλη περιμένω μήνυμα εδώ ή τηλ![]()
Camen, που είσαι ρε!
P@nos, χώρος υπάρχει![]()
ρε μπιλ εγω ειμαι και κλασομπανιερας ομως για δικαβαλα ειδικα μακρυνα:a13: :a13: :a13:
οταν θα εισαι πατρα ριξε κανα τηλ να τα πουμε ομως :wacko: :wacko: :wacko:
Πρέπει να κανονίσουμε ένα πατρινό καφεδάκι :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
οταν θα εισαι πατρα ριξε κανα τηλ να τα πουμε ομως :wacko: :wacko: :wacko:
![]()
Moλις μπηκα σπιτι...Ξεκινησα για χαλαρο καφεδακι Ναυπακτο (αποφαση της στιγμης...)και κατεληξα Γαλαξιδι(αποφαση του τελευταιου φαναριου πριν την Ναυπακτο...) να πινω ζεστη σοκολατα σε μια γαματη καφετεριουλα...Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
Camen, που είσαι ρε!
![]()
Το κρυο πολυ τσουχτερο αλλα γουσταρα τρελα,απο τις καλυτερες βολτες που εχω κανει. Μιλαμε για τετοιο κρυο που το ducati επρεπε να δειχνει 95-100 βαθμους θερμοκρασια ετσι που πηγαινα και μετα βιας εδειξε 72-73 μαξιμουμ![]()
Αυριο δεν νομιζω οτι θα δοκιμασω να παω πουθενα...Δεν εχω και θερμενομενα στο ντουντουκατι ,οπως μερικοι bmw-ακηδες...
![]()
Παλικάρια μου καλησπέρα,
Σελλά όταν πάτε στο "χαλαρά" πίνετε καφέ? πήγα σήμερα και η καφετιέρα δε παίζεται!!!!!
Ναι αγορινα εκει τον πινουμε...Τωρα που εχει χειμωνιασει αναβει και το τζακι και ειναι τελεια μεσα...Αρχικά δημιουργήθηκε από panosch89
Παλικάρια μου καλησπέρα,
Σελλά όταν πάτε στο "χαλαρά" πίνετε καφέ? πήγα σήμερα και η καφετιέρα δε παίζεται!!!!!
![]()