Η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή.
Μας κ@@λ@σες πρωινιάτικα.:a31: :a31: :a31:Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
To αρωμα μου...![]()
Αλήτες δεν θέλω να μου πειράζετε τον Θωμάκο, είναι μικρός και όλοι του τη λέτε. Μπορεί να τέλειωσα μαζί του και να είμαι σε άλλη σχέση αλλά οι παλιές αγάπες παραμένουν στην καρδιά μας.
![]()
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Εκλεισε σε λιγο καιρο η αντιπροσωποια παει στον μανουλα μου![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Δηλαδή "θύμα" (δεν νομίζω να πεινάσει κιόλας) της οικονομικής κρίσης και αυτός;Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Εκλεισε σε λιγο καιρο η αντιπροσωποια παει στον μανουλα μου![]()
Ο "μανούλα μου" πόσες αντιπροσωπίες είπαμε έχει τώρα; :wacko:
ουτε θα πεινασει ουτε θυμα οσοι ειχαν νταραβερια με την yamaha σιγουρα ξερουν το πως και το γιατι το σιγουρο ειναι οτι του πηραν την αντιπροσωπεια .Οσο για τον μανουλα μου με αυτην νομιζω θα εχει τρεις μεγαλες αντιπροσωπειες που ο τυπος τις δυο προυγουμενες τους εχει κανει πολλες πωλησεις αν και τον βριζουν ολοι οσοι συνεργαζονται μαζι του![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Eπειδη παρολο που ειστε μιναρες δεν τα ξερετε καλα να σας τα πω εγω![]()
Λοιπον,ο Ζαπαντης εκλεισε.Βασικα του την πηραν την αντιπροσωπια και ηταν απο πολυ καιρο γνωστο αυτο.Την αντιπροσωπια την Yamaha την εχει ΗΔΗ παρει ο Μανουλα μου.Αν περασετε θα δειτε ειδε τις πινακιδες και μεσα εχει μηχανακια. Το R1 μοστραρει μαλιστα στην βιτρινα:wacko:
Ομως,η Yamaha εθεσε ως ορο στον Μανουλα μου να πεταξει απο μεσα την Suzuki.Ετσι κι εγινε.
Οποτε τωρα ο Μανουλα μου εχει BMW+Yamaha και την Suzuki δεν ξερω ποιος θα την παρει...
Αντε σας τα 'πα και αυτα ,να μαθαινετε τιποτα...![]()
![]()
![]()
![]()
thn suzuki den thn exei kaneis...h suzuki anoikei ston lao ths.....![]()
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
Πρέπει να πάει ένας και να το παίζει αναποφάσιστος μεταξύ Super Tenere και GS 1200 adv να δω τι θα λέειΑρχικά δημιουργήθηκε από camen
ο Μανουλα μου εχει BMW+Yamaha![]()
Στο avatar εσυ εισαι?!Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
thn suzuki den thn exei kaneis...h suzuki anoikei ston lao ths.....![]()
Σε εβαλε η γυναικα σε μεγαλη θερμοκρασια και "μπηκες"?!
![]()
![]()
Οι κακες οι γλωσσες λενε Super Tenere παντως:wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
Πρέπει να πάει ένας και να το παίζει αναποφάσιστος μεταξύ Super Tenere και GS 1200 adv να δω τι θα λέει![]()
Μπα μαλλον θα του έκανε VOODOO VASKA!!!!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Στο avatar εσυ εισαι?!Σε εβαλε η γυναικα σε μεγαλη θερμοκρασια και "μπηκες"?!
![]()
![]()
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Στο avatar εσυ εισαι?!Σε εβαλε η γυναικα σε μεγαλη θερμοκρασια και "μπηκες"?!
![]()
![]()
anipsaki.......:a07:
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37: