Βρήκαν και κ@λο μπρούκλη και φχαριστηθήκαν πιάσιμο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Τελικα κανεις δεν απάντησε : ΚΑΦΕΣ ΠΑΙΖΕΙ;;;;;;;;;;;:a015: :a015: :a015: :a015:Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Λέμε για καλό πιασοκώλι αδερφέ
![]()
![]()
Βρήκαν και κ@λο μπρούκλη και φχαριστηθήκαν πιάσιμο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Τελικα κανεις δεν απάντησε : ΚΑΦΕΣ ΠΑΙΖΕΙ;;;;;;;;;;;:a015: :a015: :a015: :a015:Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Λέμε για καλό πιασοκώλι αδερφέ
![]()
![]()
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Βάλε ώρα και τόπο και περίμενε να ξυπνήσουν όλοι. Αναλόγως θα πράξουμε.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Εγω ξυπνησα...Αλλα για Σαββατο ειπατε για καφε,σημερα ειναι Παρασκευη...
![]()
Vaska,αυτα ποσο θα μου τα νοικιαζεις την ωρα ρε?!:wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Να ευχαριστήσω και δημόσια τον ΝΙΟ 123456789 που φρόντισε να με γνωρίσει μα τον πωλητή της εν λόγω εταιρίας και να με ξαφραγκιάσουν
![]()
![]()
![]()
kai egw na efxaristhsw dhmosia ton aderfo kai filo kai panw apola anthrwpa vaska pou protimhse ton gnwsto mou kai evgala kai egw to kati tis mou....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
pantws phres kai gamw tis sulloges.authn thn exw kai egw se 2 valitsakia omws....polu kalh...kalorizika![]()
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
Το ξεκίνησα απο σήμερα ετσι ωστε μέχρι αύριο να έχει βγεί η απόφαση.(την προηγούμενη βδομάδα το κουβεντιάζατε τρείς - τεσσερες μέρες):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Εγω ξυπνησα...Αλλα για Σαββατο ειπατε για καφε,σημερα ειναι Παρασκευη...::
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Εγω θα προσπαθησω αλλα δεν υποσχομαι...Τρεχει εξετατικη και πρεπει να σοβαρευτω λιγο...Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
Το ξεκίνησα απο σήμερα ετσι ωστε μέχρι αύριο να έχει βγεί η απόφαση.(την προηγούμενη βδομάδα το κουβεντιάζατε τρείς - τεσσερες μέρες):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Κανονιστε που και τι ωρα ,σας παρακολουθω και αν μπορεσω ερχομαι...![]()
Πιστεύω με τον καιρο που έχει οτι Σελλά ειναι οτι πρέπει. Για ώρα ας επιλέξουν οι εργαζόμενοι ανάλογα με το πως βολεύονται. Εγω ειμαι διαθέσιμος .................![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
kai egw na efxaristhsw dhmosia ton aderfo kai filo kai panw apola anthrwpa vaska pou protimhse ton gnwsto mou kai evgala kai egw to kati tis mou....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
pantws phres kai gamw tis sulloges.authn thn exw kai egw se 2 valitsakia omws....polu kalh...kalorizika![]()
Κι εγώ να σ' ευχαριστήσω που πήρες πάνω σου το 50% του κόστους (μου είπε ο Βαγγέλης θα στο χρεώσει σε επόμενο τιμολόγιο).
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Κι εγώ να σ' ευχαριστήσω που πήρες πάνω σου το 50% του κόστους (μου είπε ο Βαγγέλης θα στο χρεώσει σε επόμενο τιμολόγιο).
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
Εγώ δεν είπα τίποτα.........Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν έχει μόνο ένας γάιδαρος αυτιά φίλε μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
Εγώ δεν είπα τίποτα.........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πολυ απλαΑρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
http://www.youtube.com/watch?v=7C9pX25SgP4
http://www.youtube.com/watch?v=OLwR6_4bUJk
![]()
![]()
![]()
![]()
Η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή.
Κύριοι εν Πάτραις, αύριο στο γνωστό κομπιουτεράδικο, θα τελεστεί η προαναγγελθείσα αλλαγή λαδιών και θα υπάρξει καφές μετά φιλοσοφικής κουβέντας περί μοτοσυκλετών, ελαίων, φίλτρων και γυναικών, περί 10η πρωινή ώρα.
Είστε ευπρόσδεκτοι όσοι επιθυμείτε να παρευρεθείτε.
Είσοδος για το κοινό ελεύθερη, για τα μέλη 13,50 ? (ειδική τιμή).
Ειρήσθω εν παρόδω, θα δοκιμαστεί και η αξιοπιστία των νέων εργαλείων.
c u
![]()
![]()
Θα ηταν μεγαλη μου τιμη να παρακολουθησω απο κοντα τον μαγιστρο των Η/Υ να ασχολειται ΚΑΙ με τετοια αντικειμενα κ να ακουσω μετα μεγαλης προσοχης κ ευλαβειας τις συμβουλες του
:wacko: :wacko: :wacko:
Αυριο ομως 11 το πουρνο παιζει ο γιος μου ο λεβεντης μπαλα ( ευτυχως που δεν εμοιασε στον μπαμπα του![]()
) και θα ειμαι διπλα του να τον παρακολουθω
![]()
![]()
Next time
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή.