Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 44

Θέμα: Μα καλά... τσίπα δεν έχουν λίγο;..

Banned Το avatar του/της WebD
    Μη κρίνεις έτσι απλά! πάρε πρώτα το γελεκάκι στην προνομιακή τιμή των 300€, δοκίμασε το και μετά γράψε μια εμπεριστατωμένη κριτική...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Ας μου απαντήσει κάποιος για να αρχίσω το παραλλήρημα
    Ξεκίνα

http://fir-tex.com/el/science/
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Ξεκίνα

http://fir-tex.com/el/science/
    Θα ξεράσω! Δεν είναι δυνατόν!
    Η επιστήμη δημιούργησε επιτέλους το φάρμακο κατά την χοληστερόλης, κατά της υπέρτασης, κατά της αθηρωμάτωσης, κατά της νεφρικής δυσλειτουργίας, κατά των καρδιάκών αρυθμιών, κατά της δυσπεψίας (!), κατά των εντερικών παθήσεων! Και όλα αυτά φορώντας ένα γελεκάκι...
    Είμαι ένα επιστημονικό απολίθωμα και σκοπεύω να κάνω τελετουργικό χαρακίρι στο dojo μου το απόγευμα λίγο μετά τις 7.
    Ψάχνω ικανό ρονιν για το sepuku.
    Μόνο με pm.

:wacko:
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panoskl
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος

... Είμαι ένα επιστημονικό απολίθωμα και σκοπεύω να κάνω τελετουργικό χαρακίρι...

Είσαι γιατρός ή σε συναφές λειτούργημα φαντάζομαι. Τότε, μην κάνεις χαρακίρι ακόμα.

Περίμενε για να δεις την μέρα που ο Μάκης μπορεί να χρειαστεί κάτι από γιατρό και κοίτα να είσαι εσύ αυτός.

Γράψτου μια συνταγή για εντατική θεραπεία με το γιλεκάκι του και στείλτον σπίτι του...

Αν και δεν σε κόβω για τέτοιο άνθρωπο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panoskl
    Αν και δεν σε κόβω για τέτοιο άνθρωπο...
    Mπααα, είμαι πολύ χειρότερος...
    Αλλά για δείτε, μια και μ@λακιζόμαστε με τον κάθε τρόμπ@ telemarker, το βιογραφικό της "επιστήμονος" που "προσυπογράφει" τη μούφα. Ψυχολογία, μάστερ στην ομοιοπαθητική και κάμποσα εντατικά σεμινάρια της φούστας (αναγραμμ/παραλ). Ο ταλαίπωρος ο καθηγητής μου της τοξικολογίας θα ήταν περήφανος γι αυτήν. Νοοοοοοοοοοt!
    Μετά αναλογιστείτε τη δύναμη του placebo effect.
    Κατόπιν διαβάστε κατιτίς για το nocebo (!) effect. Πως; Αυτό δεν το γνωρίζατε; Και όμως, εξίσου σημαντικό (ποσοτικά, ποιοτικά).
    Μετά πάρτε επιτέλους την απόφαση και κλείστε τη ρημάδα τη χαζόκουτα και αφιερώστε χρόνο στη ζωή σας.
    Αυτά από τον απογοητευμένο samurε του forum σας...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

σουπερμαντολινη ειναι το γιλεκο,οπως ειναι και εκεινα τα θαυματουργα βραχιολια.
    κοινως στηριζονται στη μεθοδο της αυθυποβολης.
    σε εναν γνωστο τυπο εφηρμοσαν το εξης.
    του ειπαν να κανει προετοιμασια 1 μηνες για να δεχτει ενα πολυ δυνατο φαρμακο για να γινει τουμπανο.
    περασαν 15 μερες απο οταν ξεκινησε το φαρμακο και ειχε γινει οντως τουμπανο,αλλα χωρις λογικη εξηγηση.
    τελικα το φαρμακο που διελυε στο νερο κ επινε δεν ηταν αλλο απο ζαχαρινη για λιγη εξτρα ωθηση..

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Ρε συ Στέλιο.. το οικογενειακό πρόβλημα που έχω το γνωρίζεις.. τα έχουμε πεί. Όταν λοιπόν βλέπω κάτι τέτοια μου έρχεται να πάρω την μάνικα υψηλής πίεσης απο το πυροσβεστικό να βάλω 360bar (τέρμα πίεση) και να μπώ μέσα να τα ΓΑΜΗΣΩ ΟΛΑ... .

Είναι δυνατόν να παίζουν έτσι με τον πόνο των ανθρώπων;...

Να το προσφέρουν εν είδος "φραπελιάς" όπως ειπώθηκε;...

Τι να πω ρε γμτ μου.. έχω αγανακτήσει πραγματικά.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Eδώ βομβαρδίζουν ανθρώπους για να τους σώσουν από τους εαυτούς τους, στο ευκολότερο θα κολλήσουνε;

Να το προσφέρουν εν είδος "φραπελιάς" όπως ειπώθηκε;...
    A, oooooooooooooooχι καλέ μου Μάγε! Την φραπελία την έφτιαχνε ο καθείς από μερικά φύλλα ελιάς (κόστος 0€). Το γελεκάκι κάνει κάμποσα!

Τι να πω ρε γμτ μου.. έχω αγανακτήσει πραγματικά.
    Ομοίως.
    Λύση;
    Eγώ το μόνο που βλέπω να μπορώ εύκολα να κάνω όπως και ο καθείς αν το θελήσει, το πρότεινα παραπάνω.

Εμπόριο ελπίδας δυστυχώς.

Παλιότερα ήταν η "μαγεία", τώρα είναι η τεχνολογία και η επιστήμη η κάλυψη και μάλλον πουλάνε πιο πολύ.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

dld ισχυει και αν θες να κανεις ερωτα? θα πας να πηδηξεις με γιλεκο?

Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    dld ισχυει και αν θες να κανεις ερωτα? θα πας να πηδηξεις με γιλεκο?
    Ναι, αρκεί να μπορείς να τραγουδείς σε λα μινόρε το:
    http://www.youtube.com/watch?v=iOyBl...eature=related
    ώστε να υπάρχει και αίσθημα, να 'ουμ.
    :wacko:

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm

Re: Μα καλά... τσίπα δεν έχουν λίγο;..

Μα καλά... τσίπα δεν έχουν λίγο;..
    τί είναι η ... τσίπα;;;;

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Ρε σεις, εδώ πουλάνε μαγνήτες που διαλύουν (!) τα μόρια των υγρών καυσίμων, στα γιλέκα θα κολλήσουμε......
    Give me fuel, Give me fire

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    η πλάκα είναι ότι η συγκεκριμένη εκπομπή κατηγορούσε τις τακτικές των τηλεπωλήσεων και τώρα κάνει ακριβώς τα ίδια

Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    Ρε σεις, εδώ πουλάνε μαγνήτες που διαλύουν (!) τα μόρια των υγρών καυσίμων, στα γιλέκα θα κολλήσουμε......
    Διαλάνε παιδάκι μου, όχι διαλύουν :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ