Και το κακό είναι πως τα διόδια και η τιμή τους αυξάνουν με την ίδια ταχύτητα που αυξάνονται και οι λακούβες!!!!!
Αφού πιστεύω πως πληρώνουμε για κάνουν τρύπες!!!
:hypnotize
![]()
Και το κακό είναι πως τα διόδια και η τιμή τους αυξάνουν με την ίδια ταχύτητα που αυξάνονται και οι λακούβες!!!!!
Αφού πιστεύω πως πληρώνουμε για κάνουν τρύπες!!!
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
den kserw gia sas alla egw tis latreuw tis lakouves.mou thumizoun ton planiti mou ton ARH.:a53:
kala ta les
για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.
πωλειται power commander (XT660) 200€
Αυτά είναι!!!Νέα ταμπέλα για τις εθνικές οδούς:
"Σαν στο σπίτι (πλανήτη) σας!"
![]()
![]()
![]()
![]()
ANTI NE LEME KAI EFHARISTO STO KRATOS POU FRONTIZEI NA EHOUME TIS LAKOUVES GIA NA MAS XSIPNANE STO DROMO FONAZOUME KIOLAS????
EDO STIN GERMANIA KAI SE ALLA KRATI THN CE TO KANOYN AYTO ME SIDERIES POU OTAN PERASI ENA OXIMA APO PANO KANOUN THORIVO STOYS AUTOBANK GIA NA XSIPNANE OI ODIGOI . KAI EMEIS EDO POY TO EHOYME TZAMPA THEN TO THELOUME ????
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
javra............r6.
Το να ζητάς συγγνώμη δεν είναι χάρισμα αλλα αρετή που λίγοι την έχουν.
…………
Αρχικά δημιουργήθηκε από javrar6
![]()
ANTI NE LEME KAI EFHARISTO STO KRATOS POU FRONTIZEI NA EHOUME TIS LAKOUVES GIA NA MAS XSIPNANE STO DROMO FONAZOUME KIOLAS????
EDO STIN GERMANIA KAI SE ALLA KRATI THN CE TO KANOYN AYTO ME SIDERIES POU OTAN PERASI ENA OXIMA APO PANO KANOUN THORIVO STOYS AUTOBANK GIA NA XSIPNANE OI ODIGOI . KAI EMEIS EDO POY TO EHOYME TZAMPA THEN TO THELOUME ????
![]()
![]()
![]()
:a1: :a025:
![]()
:rotflmao: GIA PALAKA TO EIPA RE PAIDIA MIN ME PIROVOLATE!!!!
![]()
![]()
![]()
javra............r6.
…………
Γιατί αμφιβάλεις πως αν πας να τους πεις κάτι για αυτό το χάλι μπορεί να στο φέρουν και για επιχείρημα????Αρχικά δημιουργήθηκε από javrar6
:rotflmao: GIA PALAKA TO EIPA RE PAIDIA MIN ME PIROVOLATE!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KATHOLOU DEN AMFIVALO ME AYTOYS TOYS:a31: :a31: :a31: POY AXOYME MPLEXEI SAN HORA THA MAS VALOYN NA TOYS PLIRONOYME KAI APOPANO ...![]()
![]()
![]()
![]()
javra............r6.
…………
KATHOLOU DEN AMFIVALO ME AYTOYS TOYS:a31: :a31: :a31: POY AXOYME MPLEXEI SAN HORA THA MAS VALOYN NA TOYS PLIRONOYME KAI APOPANO ...![]()
![]()
![]()
![]()
Εκεί είναι το κόλπο!!! Ηδη τους πληρώνουμε απλά δε μας φαίνεται!!! Σκέψου όλους αυτούς που περνάνε καθημερηνά από τα διόδια και πες μου τι χρήμα πέφτει!!! Σκέψου πόσα πληρώνουμε για δήμο σε κάθε λογαρισμό!!!! Εμείς πληρώνουμε κι αυτοι το μόνο που κάνουν είναι να φροντίζουν "να μας κρατάνε ξύπνιους"!!!!
:a015:
![]()
Το θέμα είναι ότι λέμε κι ευχαρηστώ κάθε φορά που μας αφήνουν να περάσουμε τα διόδια!!!!
ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΥΤΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΤΗΝ ΦΟΡΑ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΗΠΟΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΙΠΟΤΑ ?????ΚΑΙ ΤΟ ΧΥΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΑΛΛΑ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.
![]()
ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.
javra............r6.
…………
ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΥΤΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΤΗΝ ΦΟΡΑ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΗΠΟΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΙΠΟΤΑ ?????ΚΑΙ ΤΟ ΧΥΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΑΛΛΑ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.
![]()
ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.
Ένα θα σου πω!!!: Τη λέξη ΜΙΖΑ την ξέρουν καλά όλοι οι δικοί μας!!!!Ασε γιατί από παντού τα παίρνουν!!!!
Είναι μεσημέρι και μόλις έφαγα!!!
Δε θέλω να πάθω τίποτα!!!!
Αύριο πάλι αυτή η συζήτηση!!!:hypnotize
: GIA NA MAS XSIPNANE STO DROMO FONAZOUME KIOLAS????
![]()
ξυπναμε φιλε μου αλλα σε αλλη ζωη και αν εισαι ινδιανος μπορει να σ αρεσει κιολας
Χ 1Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Power euxome i euxi sou na pragmatopoiithei![]()
![]()
![]()
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Αυτά είναι!!!Νέα ταμπέλα για τις εθνικές οδούς:
"Σαν στο σπίτι (πλανήτη) σας!"
![]()
![]()
![]()
etsi...etsi!!! eimaste filoksenoi to anthrwpino eidos
για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.
πωλειται power commander (XT660) 200€
Ελπίζω μόνο να μην αρέσει η χώρα μας είδικα (λογώ λακούβας) τόσο πολύ στους εξωγίηνους και μας κουβαληθούν εδώ!!!
Πείξαμε στους ξένους!!!
![]()