ρε συ, που τα πουλανε αυτα;Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Και θηκη για την μέση
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
ρε συ, που τα πουλανε αυτα;
![]()
http://thevisorshop.com/acatalog/Mai...umbags_13.html
Επειδή όμως βλέπω και της Oxford, θα μπορείς να το βρείς και εδώ φαντάζομαι.
Η ιριδιου ειναι εξαιρετικη την ημερα.Κοιτας τον ηλιο καταματα.Το βραδυ,ειναι σαν να πηγαινεις με τα μικρα φωτα!Σαφως,περιορισμενη ορατοτητα,αλλα οχι κατι τραγικο...
Θελει και αρκετη προσοχη στο καθαρισμα.
Οσον αφορα την απορια καποιου φιλου,στο τελος,ετσι οπως πηγαινουμε,θα μας γραφουν και για γυαλια ηλιου!
Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!
shark,fime tou kerata oso itan mera eimaste mia xara...sto skotadi anagastika tin anoiksa kai irtha kolita me ena amaksi pou eixe statheri 120 km.alios,,,,,,mono ta frena eblepa otan itan katebasmeni....
EGO EXO MONIMA THN FIME LOGO POLY EYAIS8HTON MATION STO FOS!!AN KAI TO BRADY VLEPO SAN THN GATA , MYRIZO SAN TON SKYLO,AKOYO SAN THN VODAFONE,EIMAI O HULK!!...TO VRADI ME FIME ZELATINA TA BLEPO KOLIOMENA,OPOTE KAI THN ANEVAZO (THN ZELATINA)
EINAI RISKO GIATI AN SE PIASEI H NYXTA STON DROMO SE TAXIDI,8ELEI ANEVASMA!(H ZELATINA)
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
εχεις την κανονικη στο τανκ μπαγκ(αν εχειςΑρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
EINAI RISKO GIATI AN SE PIASEI H NYXTA STON DROMO SE TAXIDI,8ELEI ANEVASMA!(H ZELATINA)).......και σε 5 δευτερα την αλλαζεις ........απλα τα πραγματα
![]()
an einai na koubalame ena soro pragmatakia etsi,na baloume kai ena treiler ektos tin tripleta!
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
Ξεχνα το,οχι οτι δεν 8α βλεπεις τιποτα,απλα η οραση στις λεπτομερειες περιοριζεται αισ8ητα..
Στο δικο μου,(Nolan N92 Melandri) Φιμε,τα βραδια το εχω ανοιχτο..ειδικα στους δρουμους με λιγο φωτισμο.
![]()
Υγ1'" Τις μπριζολες ισα ισα που τις εβλεπα:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Ισα που τις εβλεπες,αλλα ολοκληρες τις κατεβασες!
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
κοιτα .......πες με χαζο και ασχετο αλλα εγω ΠΑΝΤΑ εχω μαζι μου .........αδιαβροχο,κιτ για ελαστικο,δευτερη ζελατινα,δευτερο κινητο,σετ κλειδια,3 αναπτηρες,φακο,προφυλακτικα,χαρτομαντηλα ,βετεξ,μπουκαλι νερο ,τσιγαρα 2 πακετα,μετρητη πιεσης ελαστικων,γυαλια ηλιου,χαπια διαφορα....Αρχικά δημιουργήθηκε από mourgakos
an einai na koubalame ena soro pragmatakia etsi,na baloume kai ena treiler ektos tin tripleta!ολα στο τανκ μπαγκ και χωρις τριπλετα....
δε με χαλαει καθολου........... ναι αλλα την γκομενιτσα ξερεις να την φορτωνεις πισω ε??? εγω θελω τρειλερ γιατι με τετοιο ργαλειο ειναι πολλες .......![]()
[/COLOR=red][COLOR=red]κοιτα .......πες με χαζο και ασχετο αλλα εγω ΠΑΝΤΑ εχω μαζι μου .........αδιαβροχο,κιτ για ελαστικο,δευτερη ζελατινα,δευτερο κινητο,σετ κλειδια,3 αναπτηρες,φακο,προφυλακτικα,χαρτομαντηλα ,βετεξ,μπουκαλι νερο ,τσιγαρα 2 πακετα,μετρητη πιεσης ελαστικων,γυαλια ηλιου,χαπια διαφορα
xazos den nomizo,na poume ligo anasfalis!?Plaka kano.
Na kouvalas tank bag gia zelatina,pou borei kai na thn xara3eis..den to kano.
Protimo mia megali banana stin mesi me tsigara,nero,anaptira,kinito +karamelitses me zaxari!
Profilaktiko den vazo!!![]()
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
Οκ, πράγματα θα κουβαλάς, αν και εφ'οσον έχεις τους χώρους που απαιτούνται..
Π.χ εγω εχω μια μαύρη ζελατίνα μόνιμα, την οποία ανοίγω το βράδυ μέσα στην πόλη, αλλα αν υπάρχει περίπτωση να φύγω για μακριά, παίρνω και την άσπρη..
εγω όμως εχω βαλίτσα (ψαροκασέλα την λεω..) και χωράει αρκετό πράμα μέσα..
Τι θα κάνει όμως κάποιος που έχει R1 και αν βάλει ψαροκασέλα, θα τον κρεμάσουν στην πλατεία ανάποδα για παραδειγματισμό? (και καλά θα κάνουν..)
απλά θα πάρει αναγκαστικά μια μέτρια ζελατίνα (οχι πολύ μαύρη - οχι πολύ άσπρη) να τον καλύψει παντού..
Τώρα αν θέλουμε οποσδήποτε μαύρη, γιατί όπως και να το κάνουμε εχει φοβερό look, αναγκαστικά τα βράδια θα τρώμε και 5-6 μυγάκια
(έχουν πρωτεϊνες.. κάνουν καλο!)
παίδες θελω να παραγγείλω μέσω ίντερνετ φιμέ ζελατίνα!
μπορεί να μου πεί κανείς την ακριβή ονομασία της dark smoke ζελατινας για Shoei XR-1000?
![]()
CX-1V dark tint ή dark smoke..Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
παίδες θελω να παραγγείλω μέσω ίντερνετ φιμέ ζελατίνα!
μπορεί να μου πεί κανείς την ακριβή ονομασία της dark smoke ζελατινας για Shoei XR-1000?
http://www.shoei-europe.com/en/accessories.php
http://www.thevisorshop.com/acatalog...ISORS_379.html
![]()
ευχαριστώ!Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
CX-1V dark tint ή dark smoke..
http://www.shoei-europe.com/en/accessories.php
http://www.thevisorshop.com/acatalog...ISORS_379.html
![]()
![]()