Και κοριτσια βεβαιως βεβαιως:smilea: ..................... πρωτα ψηνουμε τους κανιβαλους.Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
Μόνο αγόρια δέχεται το club?![]()
![]()
Και κοριτσια βεβαιως βεβαιως:smilea: ..................... πρωτα ψηνουμε τους κανιβαλους.Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
Μόνο αγόρια δέχεται το club?![]()
![]()
κακως! το αντιθετο επρεπε να κανεις! πιστευεις στα θαυματα να πεταχτουν κοριτσια μετα απο μαζωμα κανιβαλων? τι θα κανουν τις οσιες και αγιες πριν τον λυτρωτικο θανατο?Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Και κοριτσια βεβαιως βεβαιως:smilea: ..................... πρωτα ψηνουμε τους κανιβαλους.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ξερω ρε αλλα κυριακη μεσημερι θα φτιαχνω το πανο με τον αλλον...μετα την εκθεση.Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Κυριακη μεσημερι?
Ξερεις ρε?![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Περσυ ειχα κατέβει στο τουρνουά στη Κρήτη, το τελευταίο ΣΚ του Αυγούστου.......
ωραία ήταν.......![]()
δεν μπορώ να πω με σιγουριά για συμμετοχή αλλά καλή κίνηση αυτή που κάνεις![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
Περσυ ειχα κατέβει στο τουρνουά στη Κρήτη![]()
Δεν πιστευω να μας γεμισεις κοκκινιλες.:hypnotize
Αν μαζευτουμε τεσσερις παιζουμε ζευγαρια.Κερναω και ουζα πριν ή μετα.:wacko:
Κατσε ρε συ ο αδερφος σου επαιζε το θυμαμαι, η μανα σου επαιζε, και επισης επαιζε και ο γειτονας σου ο ψηλεας (ονοματα δεν λεμε)Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
Περσυ ειχα κατέβει στο τουρνουά στη Κρήτη, το τελευταίο ΣΚ του Αυγούστου.......
ωραία ήταν.......![]()
δεν μπορώ να πω με σιγουριά για συμμετοχή αλλά καλή κίνηση αυτή που κάνεις![]()
![]()
Εσενα ρε Τανια δεν σε θυμαμαι ομως στον Αμυντα ησουν;![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
τενις έπαιζα και εγώ για πολλά χρόνια !! ναι εκεί .....Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Κατσε ρε συ ο αδερφος σου επαιζε το θυμαμαι, η μανα σου επαιζε, και επισης επαιζε και ο γειτονας σου ο ψηλεας (ονοματα δεν λεμε)![]()
Εσενα ρε Τανια δεν σε θυμαμαι ομως στον Αμυντα ησουν;![]()
ακόμα κα΄νω προπονήσεις!!
άλλο η ρακέτα αυτό τα τελευταία 3 χρόνια, στην παραλία οχι στον Αμύντα![]()
![]()
:rotflmao: οχι!! δε γεμίζω τους συμπαίκτες κοκκινήλες!!Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
![]()
Δεν πιστευω να μας γεμισεις κοκκινιλες.:hypnotize
Αν μαζευτουμε τεσσερις παιζουμε ζευγαρια.Κερναω και ουζα πριν ή μετα.:wacko:
αν και εγώ εχω μαζέψει κατα καιρούς κατι "στολίδια" πάνω μου απο άλλους.....:rotflmao: :rotflmao: χριστουγεννιάτικο δέντο![]()