ts ts ts![]()
![]()
:a41:
διαφωνώ οριζοντίως......
δηλαδή όλο το πρόβλημα είναι η θέση που θα γίνει το κουτσομπολιό ή το κουτσομπολιό το ίδιο ρε παιδιά ??? αν είναι η θέση, ας μεταφερθεί όλο το κλιμάκιο στη νέα θέση.
ts ts ts![]()
![]()
διαφωνώ οριζοντίως......
δηλαδή όλο το πρόβλημα είναι η θέση που θα γίνει το κουτσομπολιό ή το κουτσομπολιό το ίδιο ρε παιδιά ??? αν είναι η θέση, ας μεταφερθεί όλο το κλιμάκιο στη νέα θέση.
Vstrom 650
PieceLand,Larissa
Αρχικά δημιουργήθηκε από glargkatzis
ts ts ts![]()
![]()
διαφωνώ οριζοντίως......
+ 10000000000000
Now people keep asking if we're going to change
I look'em in the eye
Tell'em no fucking way !!!
οχι αλλα δεν μπορεις στις συναντησεις - βολτες να ανοιγεις Thread "Θεσσαλικο κλιμακιο" και να στουμπωνεις μεσα "καλημερες-ευχολογια" "σε ειδα...." "στραβα κι αναποδα" " γενικες"![]()
Θεσσαλικο κους-κους το καναμε![]()
λοιπον.... στο καινουριο θρεντ μονο επικειμενες συναντησεις ....και προτεινω να ψηφισουμε μερος για στανταρ συναντησεις ....
Νεαπολη? (χαντρες ή TE Quiero)
Σαριμβεη ?( ENZO )
Κεντρο?
Φαρσαλων?
Εθνικη?
πειτε
Accipere quam facere praestat injuriam
να ξέρουμε και μεις που θα γράφουμε τον πόνο μας....
η αλήθεια είναι ότι μετά από κάποια ώρα διαβάσματος στα νέα ή παλιά threads , θες κάπου και σύ να συμμετέχεις γράφοντας σε αυτή την κοινότητα.
Vstrom 650
PieceLand,Larissa
Εγω λεω για Νεαπολη - TE Quiero που εχει και χωρο για τα μηχανακια !!!!!
![]()
Now people keep asking if we're going to change
I look'em in the eye
Tell'em no fucking way !!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από glargkatzis
να ξέρουμε και μεις που θα γράφουμε τον πόνο μας....
η αλήθεια είναι ότι μετά από κάποια ώρα διαβάσματος στα νέα ή παλιά threads , θες κάπου και σύ να συμμετέχεις γράφοντας σε αυτή την κοινότητα.
αν σου ζητησω τωρα να βρεις φωτο και απολογισμο απο καποια συναντηση , ξερεις ποση ωρα θα χρειαστει ρε George?
edit: Te quiero κι απο μενα!![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
"Moto Forum > Συζητήσεις > Γενικές > Θεσσαλικό κλιμάκιο"
1.εδώ βρίσκεται αυτή τη στιγμή η κουβέντα μας. πιστεύεις ότι υπάρχει πιο περιγραφική θέση ???
2.ήδη έχουν σπείρει τη διχόνοια μεταξύ μας !!!![]()
3.δεν έχω πρόβλημα για teqiero αλλά υπάρχει και το guest λίγο πιο δίπλα (του μιμη τσακμακίδη,που τυγχάνει και φίλος) και σηκώνει και μηχανάκια το στύλ.(και έχει πάντα 2-3 καλές σερβιτόρες, οχι μαντραχαλάδες όπως τα υπόλοιπα)![]()
4.το μιλκ τι θα γίνει??δεν φθάνει που γκρινιάζουμε με την αστροφεγγιά θα ξεχάσουμε και το μιλκ τώρα?
5. τι να ψάξω vstrom ή africa τελικά?
Vstrom 650
PieceLand,Larissa
Η πιό περιγραφική θέση είναι > Ζωνη του Λυκόφωτος, αλλά νομίζω ότι θα έχεις ένα μικρό πρόβλημα πρόσβασης εκεί.Αρχικά δημιουργήθηκε από glargkatzis
"Moto Forum > Συζητήσεις > Γενικές > Θεσσαλικό κλιμάκιο"
1.εδώ βρίσκεται αυτή τη στιγμή η κουβέντα μας. πιστεύεις ότι υπάρχει πιο περιγραφική θέση ???
![]()
κοίταξα τη φωτό κ δέ γνωρίζω κανένα???? παρ όλα αυτά είμαι λαρισαίος γένημα θρέμα! ούτε τίς μηχανές βέβαια από πίσω!! εγώ έχω ένα zzr1100 93" μαύρο κόκκινο:
a024:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
george
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36: