Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 88

Θέμα: Ταξιτζής με μαχαίρι

Ωραία... αυτιά!!! Το avatar του/της pepenaxos1
    πσσσστ! δικε μου?!?! Αν δεν αλλαξει η νοοτροπια να γινουμε σε μερικα πραγματα πιο ευρωπαιοι, χωρις βεβαια να χαλασουμε το ελληνικο στυλ τελειως, θα κυκλοφορουν παντα κατι τετιοι μαλακες και δεν προκειται να αλλαξει τιποτα!!! Ετσι κι αλλιως Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.......... κοιταζει μονο να κοψει τις απαραιτητες κλησεις καθε μηνα και να κυνηγαει τις μηχανες για κρανη κλπ. Ποτε δεν εχω δει ρε που$τη μου να σταματανε ταριφες και να τους κοβουν τον κ@λ@!!! και ποτε βεβαια δεν ειναι εκει που πρεπει να ειναι και να κανουν μπλοκο! Οποτε τα διαβαζω τετοια ποστ τρελαινομαι!!! που ζουμε τελικα? ειναι οντως ωραια η Ελλαδα ετσι οπως την εχουν κανει καποιοι η μηπως πρεπει να αντιδρασει ενα μεγαλο κομματι πολιτων που σημερα αδρανουν? Σημερα εσυ ρε φιλε αυριο εγω και μεθαυριο καποιος θα την πληρωσει με την ζωη του... και επεται η συνεχεια...!!!

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    πραγματικά δεν έχω καμία αισιοδοξία ότι θα εκαναν κάτι αν τον είχα καταγγείλει για παράνομη οπλοκατοχή. Αν και είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, η αστυνομία με έχει απογοητεύσει ΕΝΤΕΛΩΣ. Είναι απλά ανύπαρκτοι και απαίδευτοι.
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Banned
    Τώρα πια καταλαβαίνεις φαντάζομαι γιατί το λέω και πως το εννοώ το "μην ασχολείσαι"...

Αν θές να κάνεις κάτι, δηλαδή αν νοιώθεις την ανάγκη να δράσεις κάπως, κάτσε σκέψου για κάθε καινούρια μαμακία που συμβαίνει και έναν καινούριο ασφαλέστερο τρόπο να αποφεύγεις κακοτοπιές.

Π.χ. προσωπικά, είτε δω είτε δε δω φλας, δεν προχωράω αν ο άλλος δεν ξεκινήσει να στρίβει. Δεν διασχίζω διασταύρωση αν ο άλλος δεν έχει σταματήσει (δεν αναφέρω καν τη λέξη "stop").

Τέλος, αυτά ισχύουν είτε οδηγώ αμάξι, είτε καβαλάω τη μηχανή μου είτε είμαι πεζός.

Cogito ergo sum... Το avatar του/της Spike
    Kala leei o sniper , polla mporoun na symboun kai o xeiroteros exthros mas einai oi tarifes......
    Min mplekete paidia ston dromo giati o kathe m@l@k@s pou exei apothimena koubalaei ena oplo , maxairi kai stin kalyteri ena ropalo..... mporei na tou anoixete to kefali alla kai pali ton mpela mas tha broume.....
    As pane sto kalo kai sigoura tha to broune apo allou.....
    Riders on the storm......

If the facts don't fit the theory..... change the facts....

έχω ένα φίλο που κατεβαίνουμε μαζί ΤΕΙ με τη μηχανή μου και ο πατέρας του ήταν ταξιτζής, δυστυχώς τον έχασε νωρίς.

Κάθε φορά που γίνεται μ@λ@κία με ταξί ξεχνιέμαι και για να τα πω κάπου τα λέω σε αυτόν! Και τι φονιάδες και αδιάφοροι άνθρωποι, και θα σε σκοτώσουν και θα φύγουν, και δεν τους καίγεται καρφί, κλπ κλπ και ο δόλιος δε μιλάει. Μετά καταλαβαίνω τη μ@λ@κία μου και το γυρίζω "εντάξει σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν καλοί και κακοί και μην ακούς που τους βρίζω δεν πιστεύω ότι είναι όλοι έτσι κλπ κλπ" και επανορθώνω. Το καλύτερο παιδί ο Μήτσος, πιο ανθρώπινος άνθρωπος δεν υπάρχει.

Γεια σου ρε φίλε Μητσούμπα!
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Νέο μέλος
    paidia den xriazontai maxeria yparxoun ptisomena glop pou xorane mesa sto tsantaki mia xara katebeneis apo ti moto kai an mporeis ton kanonizeis..pantos sxetika einai ola

sxetika odos...
    opws kai o xronos...
    pws pernane 2 XRONIA telika etsi grigora...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της slacker
    1. Κρατήστε νούμερα και ειδοποιήστε την τροχαία ή αστυνομία, η απειλή με όπλο είναι σοβαρό παράπτωμα και αν το βρούνε σε έλεγχο πάνω του θα τον σκίσουν.
    2. Ειδοποιήστε και την εταιρία ραδιοταξί που ανοίκει. Μπορούν να τον τιμωρήσουν με τρόπο που θα τον τσούξει -έστω- οικονομικά πχ. αποκλεισμό από το cb για ένα μήνα, συν το ότι τον παίρνουν χαμπάρι έτσι και τον έχουν στο φτύσιμο οι σωστοί ταξιτζίδες μετά. Αυτά δεν τα αναφέρω τυχαία, έχουν ξαναγίνει.

γ@μιστερο μελος Το avatar του/της mob rules
    kateba kai spastou ta moutra na 3e8umaneis kiolas!

Ασφαλτινος ιμιβροχινος Το avatar του/της KivraZ

Διαμαρτητηθειτε ΡΕ!!!

Σορρυ κιολας το να βαλεισ την ουρα αναμεσα στα ποδια και να την κανεις ειναι οτι χειροτερο..
    πρεπει να του δοσεις να καταλαβει την χοντραδα που εκανε το οτι ι απερισκεψια του μπορει να σου στοιχιζε τι ζοη.........ετσι και το καταλαβει αυτο και δειξει μια συγνομη εστω με νοημα η σκυβοντας και μονο το κεφαλι οκ καντην.......ετσι και προσπαθησει να σου την βγει και απο πανω......τοτε σαπισε τον στο ξυλο η κανε οτι γουσταρεις.........δεν θα κερδισεις βαζοντας του μιαλο γιατι δεν θα βαλει αλλα θα ξεσπασεις και θα φυγεις με καλυτερη πσυχολογια ..........και αυτα περι βιας.,.,,,,,,ετσι
    δεν καταλαβει την μαλακια του ειναι σαν να δερνεις ζοο και τιποτα παραπανο.......(αν και τα ζωα λυπαμε να τα ακουμπισω ο ταριφας(της περιπτοσης μας) ειναι κατι λιγοτερο σπουδεο απο αυτα).Τωρα ετσι και βγαλει κανα μαχαιρι καντηνα σιφουνας παρε πινακιδες και καταγκελια.........(εκτος αν εισαι ο jack noris)
    Kapoios na mou thimisei na kopso tis malakies

Re: Διαμαρτητηθειτε ΡΕ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από KivraZ
    ... πσυχολογια .........
    καλά τα υπόλοιπα ορθογραφικα... αλλά αυτό, μπορείς να μου το κσαναπείς?

Για το νόημα των γραφομενων σου δε σχολιάζω, είναι προφανές ότι είσαι κοντά στα 18 έτσι δεν είναι?

Να προσέχεις φίλε μου... Κυκλοφορούν πιο τρελλοί από σένα... πολλοί !!!

Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Ε κοιτα ....

για το νοημα των γραφομενων.....παρασυρομαι απο το μισος μου για τους ταριφες....δεν ξερω τωρρα αν υπαρχουν εδο περα συγκενεις και γνωστοι παντως οσοι γνωρισα εγω δεν ηταν και οι καλυτεροι ανθροποι....
    τωρα για το
    //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    Ψηχολογία.....
    /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    ε σορρυ τα greeklish ειναι σινηθησμενα στο ιντερνετ..........και ειμαι επηρεασμενος απο αυτα....
    psixologia..........το συνηθηζω....

Re: Ε κοιτα ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από KivraZ
    παντως οσοι γνωρισα εγω δεν ηταν και οι καλυτεροι ανθροποι....
    οι άνθρωποι ειναι καλοι και κακοι ανεξαρτητως επαγγελματος

πάντα όρθιος φίλε μου
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

εχεις δικιο

ισος ομως το επαγκελμα του ταξιτζη τους κανει ετσι ξερω ισως το να εισαι ολη μερα στους δρομους οδηγοντας να σου μαμαει την ψηχολογια και να βλεπεις και να αντιμετοπιζεις τους αλλους γυρο σου διαφορετικα......
    επισης για τον ιδιο λογο ισος γινονται και λιγοτερο προσεκτικοι στην οδηγηση ειναι κατι σαν να νιοθουν οτι ε'φ οσον ειναι ποσες ωρες στους δρομους τους διμηουργηται η εντυπωση οτι
    ειμαι το λιμερι τους η κατι τετοιο αν με πιανεις και κανουν οτι νανε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της cbanthropos
    εγω σταματησα να τσακωνωμαι. Ουτε βρισιες, ουτε τιποτα.
    Την ωρα που παω να φουντωσω απο νευρα για τον καθε κοπανο, απλα σκεφτομαι οτι

1)δε θα μπορεσει ποτε να 'μαθει' τιποτα. Ξυλο θα του εχουν ριξει αλλοι, αλλα οπως φαινεται παραμενει ζωο ντυμενο

2)αμα τον αγνοησω, θα συμβαλω στο να παραμεινει ζωο και να βασανιζεται για παντα με το χαζο μυαλο που κουβαλαει...

Και αυτο ειναι ευχαριστο....:rotflmao: :rotflmao:

=> Τον εχω χεσμενο. Συνεχιζω να απολαμβανω την οδηγιση μοτοσυκλετας...

------

Καποτε με ειχε βρισει καποιος γιατι με πηγαινε απο πισω στο χιλιοστο. Εγω δικαβαλος με την κοπελα μου. Οταν του εκανα κινηση οτι "περνα, αμαν! Περνα απο αριστερα" ηρθε διπλα και μου κατεβαζε καντηλια. Εγω απλα τον κοιταξα και τον αγνοησα. Οσο τον αγνοουσα τοσο ελεγε.. Η γκομενα του διπλα του τον κοιτουσε και αυτη. Ειπε, ειπε, και μετα απο λιγο επηξε στην κινηση. Εγω απλα περασα απο διπλα και χαθηκα.
    Φανταζεστε ποσο μαυρο του εκανε το βραδακι η γκομενα μετα? "Και πως μιλας ετσι. και βλεπεις οτι δε σου ειπε τιποτα ο μηχανοβιος...".

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    τσαμπα η εξοδος. ...εχασε το sex του... :rotflmao: :rotflmao:
    -------------
    I don't kill flies, but I like to mess with their minds. I hold them above
    globes. They freak out and yell "Whooa, I'm *way* too high."
    -- Bruce Baum

CB400SF '97
    CBR600F '03

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε