Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 41 από 41

Θέμα: ninja 250r vs hyosung gt250r

Και όμως γυρίζει! Το avatar του/της arazw.ara.zw
    Τόσα λεφτά για το Κινέζο είναι πάρα πολλά.Από την αγγελία επίσης καταλαβαίνεις οτι ο ιδιοκτήτης είναι εντελώς άσχετος.Συμφωνώ με όλους όσους είπαν για ninja 250 ,ybr250,vtr250.επίσης με το δίπλωμα Α1 οδηγείς και bros 400.Μπορείς να ψάξεις και γι'αυτό.πιστεύω θα βρεις πολύ καλό με 2500 χιλιάρικα.
    Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτα!!!!!

η αγγελία είναι ασχετη με τον φίλο μου. εγω εχω προσφορα απο φιλο μου που δεν εχει καμια σχεση με την αγγελια που ποσταρε το παιδι πριν.
    ευχαριστώ παντως arazw.ara.zw.

Ρε ασε την αγγελια που ποσταρα εγω πριν, στις αστειες πρεπει να παει...

Βρες ενα φιλαρακι που να ξερει απο αυτα να σε καθοδηγησει, στα λεφτα αυτα καλυτερα να παρεις κατι επωνυμο. Καβασακι, χοντα, γιαμαχα, σουζουκι.

Αν το παρεις απο ιδιωτη να το πας σε μαστορα να το κοιταξει.

Το τι θα παρεις ειναι δικη σου αποφαση.

Κ τον κινεζο να παρεις κοιτα να τον παρεις φθηνα, αλλιως δεν αξιζει.

νομίζω με κατατοπίσατε. σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά.

Παλαιό μέλος
    Pantos an thes ti dikia mou gnomi opos eipan kai ta alla paidia pare kati eponumo.
    Kai me ti dikia mou empeiria sti thesi sou tha eperna ena Beverly 250 na eimouna usixos
    to leo auto epeidi les peite oti san na pernate eseis.
    Fovero mixanaki kai se paei pantou.Kai me ta idia lefta pou thes to Hyo.H apofasi
    opos eipan kai ta paidia einai diki sou.

τωρα θα νομισετε οτι σας δουλευω και οτι ειμαι βλαμμενοσ απλα επειδη όσο πεφτει το ειδος της μηχανης που θελω τοσο πεφτει και το μπατζετ, για μηχανη 250 θα εδινα καποια λεφτα απο κει και περα κατι αλλο που να μου αρεσει και είναι σε πιο χαμηλο είδος-κατηγορια κ θεωρω οτι μαλον ειναι εργαλειο ειναι μια sym. αλλα δεν ξερω κατα ποσο είναι αξιοπιστα και καλα. μου αρεσει φερειπειν η mio (εμφανισιακα) και τη θεωρω φτηνη. αυτη η μαρκα λεει; ασχετα με την κατηγορια 250. συγγνωμη αν καταχρωμαι τον χωρο εδω δεν γνωρίζω που αλλου να γραψω.

Παλαιό μέλος
    Ayto einai 50-100 kuvika pou les kapou ekei.
    Alla i sym einai kali marka kai exei anevei para polu tora teleutaia einai fantasou
    san ti Huyndai sta prota tis xronia pou eixe arxisei na ginete gnosti kaluteri apo ta kinezika diladi kai xeiroteri apo ta iaponika px.toyota katalaves ti thelo na po?

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Η Hyosung είναι Κορεάτικη. Δεν ξέρω τι λέει ο αντιπρόσωπος από υποστήριξη, αλλά δεν είναι μάρκα της πλάκας όπως οι μισοί Κινέζοι και δε βγάζει μηχανάκια φασόν με το κιλό, έχει δικά της σχέδια. Εμένα μου φαίνεται συμφέρουσα αγορά στα δύο χιλιόευρα εφ'όσον σου αρέσει, αν και ίσως έχεις πρόβλημα στη μεταπώληση αργότερα.

Η Sym είναι Ταϊβανέζικη και πιστεύω ότι θεωρείται άξιοπρεπής μάρκα, στην Ελλάδα είναι αρκετά δημοφιλής. Νομίζω ότι και από υποστήριξη πάνε καλά αλλά πρέπει να το κοιτάξεις ο ίδιος.

Παντως μου κανει εντυπωση που αυτα τα χιο κ τα κιμκο βγαζουν βρωμα οτι ξεκινησαν με την βοηθεια μεγαλων εταιριων "σουζουκι & χοντα" αντιστοιχα... τα οποια δεν ξερω αν αληθευουν.

Η κιμκο μαλιστα το αναφερει κ στο site της επισημα.

Σιγουρα παντως "παλιωνουν" ποιο ευκολα απο τα επωνυμα (πχ σε 3 χρονια θα φαινεται σαν μηχανακι 10ετιας κ βαλε) λογω κατωτερης ποιοτητας χρωματα κ πλαστικα κλπ.

σκεφτομουν τωρα να πηγαινα σε κατι πιο εργαλειο οπως ενα sym και οταν αλλαξει το διπλωμα μου κατηγορια να παω κατευθειαν σε καποια er-6n η z750. δεν ξερω αν εχει νοημα τοσα λεφτα για 250κυβικα αλλα δεν ξερω όμως και πως θα ναι η πρωτη μου μηχανη να ειναι 600 κυβικα (επικυνδινο;; ).

Παλαιό μέλος

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. WR250X vs Ninja 250R vs Monster...
    από janus στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2012, 12:09
  2. Ninja 250r VS Yamaha MT-03
    από skiaxtro στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 09/04/2010, 17:42
  3. CBF-250 vs Ninja 250R
    από Kotsis23 στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2009, 17:16
  4. Ninja 250R vs RS125
    από litespeed στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2009, 06:21
  5. Hyosung gt250r
    από xiotis33 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2007, 19:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ