Σελίδα 39 από 145 ΠρώτοΠρώτο ... 2934353637383940414243444989139 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 571 έως 585 από 2170

Θέμα: Aκουει η Πατρα,Οβερ!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της @ngelos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Βρε ουστ, που εφυγε ο γατος και χορευουν τα ποντικια!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Δεν κρατιέσαι μακριά από το thread σου εσύ με τίποτα.Και σε ξερονήσι να βρεθείς internet για να μπεις στο forum θα ψάχνεις...
    Τι έλεγε το ταξίδι?Όλα καλά?:rotflmao:

παιδες μεσα και γω...θα χαρω πολυ να σας γνωρισω!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Oλα καλα παιδια...
    Μεχρι στιγμης ολα κυλουν ρολοι!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από hristosP
    παιδες μεσα και γω...θα χαρω πολυ να σας γνωρισω!
    Tι θα λέγατε λοιπόν για αύριο κατά τις 5 για ένα καφέ παραλιακά(Βραχνέικα,πόκο-πόκο,Άγιο Βασίλιο,εσείς οι Πατρινοί τα ξέρετε καλύτερα)?
    Όχι πως και πρωί δεν μπορώ,απλά απογευματάκι θα είναι καλύτερα πιστεύω(λόγο ζέστης).

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Oλα καλα παιδια...
    Μεχρι στιγμης ολα κυλουν ρολοι!!!
    Άντε,καλά να περάσετε Θώμα και με το καλό αύριο πίσω στα γνωστά...

κοιτα ποκο ποκο αμα δεν κανεις και μπανακι κριμα ειναι...καταμαραν ομως ειναι πολυ ομορφα πιστευω εστω και για καφε...πιστευω να εχει ανοιξει!για προτεινετε και οι υπολοιποι...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    παιδες εγω μαλλον μεσα για αυριο...

παμε και προς ριο μερια αν ειναι η προς διμοργοπουλο να μπανιζουμε ποιες φορανε τα καλυτερα μπικινι τη φετινη σεζον

ελαααα για να μαζευομαστε...ο νεος θα παρακαλαει τωρα??διμοριγοπουλο...που ειναι αυτο?κατι μου λεει αλλα περιπου που βρισκεται κοντα?Προς ψαθοπυργο ή οτι να ναι λεω?

ρε p@nos μιας και ειδα και το ΗΜΤΥ στην υπογραφη σου και την ημερομηνια γεννησης στο προφιλ σου,στην ιδια σχολη ειμαστε βρε παλικαρι?

ρε p@nos μιας και ειδα και το ΗΜΤΥ στην υπογραφη σου και την ημερομηνια γεννησης στο προφιλ σου,στην ιδια σχολη ειμαστε βρε παλικαρι?

ki esy???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τι μηχανακι εχεις ρε?

χμμ κοιτωντας λιγο το θρεντ(που δε το ειχα διαβασει ολο ) ειδα οτι πηρες τωρα FMX καλοριζικο ρε συ

εγω εχω ενα μαυρο ΧΤ, παρκαρισμενο στα περιξ της σχολης, αν ανεβαινεις θα το εχεις δει σιγουρα

οτι ανεβαινω,ανεβαινω αλλα οχι και με τρελη συχνοτητα!Λοιπον οποτε αυριο το κλεισαμε για καφεδακι?να συναντηθουμε ολοι καπου και βλεπουμε για που το κοβουμε λεω...

Να πάμε μήπως τελίκα νωρίτερα,κατά τις τέσσερις λέω τώρα εγώ,να ρίξουμε και καμιά βουτιά?
    Αύριο πρωί μιλάμε αναλυτικότερα για το που τελικά πάμε και που συναντιώμαστε...
    Εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα...ΟΠΟΥ γουστάρετε μέσα είμαι.

οκ παιδες μιλαμε πρωι(σχετικο...τετοια ωρα που παω για υπνο) και κανονιζουμε που θα συναντηθουμε και ποτε....καληνυχτα!!!

καλημερα.......για να ξυπναμε σιγα σιγα!!!!!Λοιπον απο οτι καταλαβα,για καφε ειμαστε μεχρι στιγμης εγω ο mead5600 και ο p@anos...Εγω προτεινω να συναντηθουμε καποια ωρα 5-6-7 δεν με πειραζει και να παμε προς ανατολικας(ουτε αυτο με πειραζει)και σταματαμε οπου μας αρεσει,ριο,ποκο ποκο.καταμαραν οτι μας κανει κεφι...

καλημερα.......για να ξυπναμε σιγα σιγα!!!!!Λοιπον απο οτι καταλαβα,για καφε ειμαστε μεχρι στιγμης εγω ο mead5600 και ο p@anos...Εγω προτεινω να συναντηθουμε καποια ωρα 5-6-7 δεν με πειραζει και να παμε προς ανατολικας(ουτε αυτο με πειραζει)και σταματαμε οπου μας αρεσει,ριο,ποκο ποκο.καταμαραν οτι μας κανει κεφι...
    Καλημέρα...
    Πάμε όπου θέλετε.Θέλετε να συναντηθούμε κατά τις 5 στο parking της Interamerican(έχει γίνει σημείο αναφοράς πια)και συζητάμε τότε για το που πηγαίνουμε?

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1000
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2025, 17:24
  2. Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2004, 13:18
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2004, 09:11
  4. Πάτρα
    από infidel στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2004, 20:50

Κανόνες δημοσιεύσεων