στα @@ μαςΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
αν δεν χιονιζει δεν ερχομαι....![]()
στα @@ μαςΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
αν δεν χιονιζει δεν ερχομαι....![]()
με το παγοθραυστικό που έχεις, πας παντού αγόρι!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
αν δεν χιονιζει δεν ερχομαι....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
ασε ασε...μου τρυπησαν τα αδιαβροχα και καηκαν τα λαμπακια....τι λες να κανω???Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
με το παγοθραυστικό που έχεις, πας παντού αγόρι!!!![]()
![]()
![]()
![]()
παππουλι...:a36:
καλάαααα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ασε ασε...μου τρυπησαν τα αδιαβροχα και καηκαν τα λαμπακια....τι λες να κανω???![]()
![]()
![]()
![]()
ολα αυτα μπορεις να τα εξηγησεις σε μια γιαγια???Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Σε ολες τις "βλακειες" που περιεγραψες παραπανω ( πλην του χιονιου....)
Δινεις δικαιωμα στο εαυτο σου να φρεναρεις... Με φρενο... Και οχι με ταχυτητα.....![]()
Δινεις το δικαιωμα στον τροχο σου οταν φρεναρεις να βρει προσφυση εστω και περιορισμενη ( βροχη )
Και επειδη η συγκεκριμενη φαση ( το να πατας ενα χιλιοστο το φρενο και να επιταχηνω αντι να φρεναρω με συνεπεια να φευγω εκτος ελεγχου) μονο επωδυνες συνεπειες μπορει να εχει.....
Αν μη τι αλλο δεν μπορω να μην επιμεινω στην γνωμη μου....
Ενας βλακας ( απο τις αλλες βλακειες)
![]()
![]()
![]()
ετσι ακουγεστε κωστα!!!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
1.νομιζα ο μονος εκτος απο σενα.Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
το οτι δεν καταλαβες οτι οι μπυρες ηταν για τον Γιωργο γενικα και οχι για την μαλακια που εκανε ας το δεχτουμε...το μονος δεν το διαβασες???δεν ειπα οι 2 μας...![]()
απλα το ανεφερα γιατι θυμαμε οτι σε εκεινο το Δελεαρ δεν πηγε κανεις...αναρωτιεμε ποσες φορες εχει χιονισει στην Αθηνα στους 9 μηνες διαφορα που εχουμε σαν ημερομηνια εγγραφης στο μοτο...
εσυ μπορει να το θεωρεις καλυτερο...εγω το θεωρω μαλακια...τι να κανουμε τωρα???
αυτο με την μοναξια δεν το επιασα...
υ.γ. την μαγκια απο την μαλακια την ξεχωριζεις απο το αποτελεσμα...
![]()
2.δεν το καταλαβα.σορυ.
3.μπορω να σου γραψω ολες τις χρονιες που χιονισε αθηνα απο το 2001 και μετα.εσυ θυμασαι το '08.ειχε ξαναχιονισει ομως πριν απο αυτο![]()
4.δεν περασαν 2 βδομαδες και ξεχασες πανο....![]()
5.πλακα κανω αλλα δεν το χεις.
υ.γ.μεγαλη καβαντζα πανο!!!συγχαρητηρια...ουτε παραδειγμα δεν αξιζει να σου δωσω για να καταλαβεις τι ειπες.+1000 στον ται.
υ.γ.2 μου τη παιζει να κανουμε εμεις η οι δικοι μας κατι και να λεμε ρισπεκτ και μπραβο και το ιδιο πραγμα να το κανει καποιος αλλος που δεν γνωριζουμε και να τον κραζουμε.
το παλικαρι ειναι φουλ εξοπλισμενο (απ οσο μπορω να δω) και παει δουλεια,βολτα,i don t give a fuck σε χιονισμενο δρομο.καλα κανει.ευχομαι να προσεχει και να ναι καλα.και αν το κανει και συνειδητα (που δεν το γνωριζει κανενας οπως δεν γνωριζει και το αντιθετο) απο μενα ΡΙΣΠΕΚΤ !!!!
χωρις να ξερω νομιζω οτι κανεις χωματινος δεν παει μονος του να κοψει κορμους...παντα 2???αν κανω λαθος πασοΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
μεσα στην πολη σιγουρα...για να μην πω κατι χειροτερο
ειναι βλακεια να πηγαινεις και να κοπανιεσαι στα βουνα χωρις νοημα κοβοντας το μηχανακι στη πλατη γιατι δε περναει τον κορμο
ειναι βλακεια να κανεις γυρω-γυρω σε μια πιστα.[/B][/QUOTE] τι σχεση εχει ο ελεγχομενος χωρος τις πιστας με τα χιονισμενα βουνα
ειναι βλακεια να οδηγεις οταν ξερεις οτι ανα πασα ωρα και στιγμη κινδυνευει η σωματικη σου ακεραιοτητα.[/B][/QUOTE] οπως και το να καπνιζεις η να πινεις γιατι καποια στιγμη θα σε σκοτωσουν...δεν σημαινει οτι δεν κανουμε μαλακια οσοι καπνιζουμε... που κολλαει δεν το καταλαβα...
ειναι βλακεια να οδηγεις οταν βρεχει[/B][/QUOTE] με slick λαστιχα σιγουρα...εχεις την τουμπα σιγουρη
ειναι βλακεια να οδηγεις οταν χιονιζει.[/B][/QUOTE] μηχανακι??θεωρω ναι...εκτος αν εχεις κανα snowmobil...
παραδεχτειτε οτι κανετε ολες τις παραπανω βλακειες και κατ επεκταση εισαστε βλακες και θα παραδεχτω και γω την τελευταια βλακεια που εγραψα.
[/B][/QUOTE] ολοι κανουμε μαλακιες...εις γνωσην μας...ποιος σου ειπε οτι το παιζω politically correct???
ενας βλακας.
![]()
υ.γ. σκατα τα εκανα αλλα βγαζουν νοημα ελπιζω...![]()
![]()
![]()
[/B][/QUOTE]
braindead!!!
υ.γ.οντως
1.οκΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
1.νομιζα ο μονος εκτος απο σενα.
2.δεν το καταλαβα.σορυ.
3.μπορω να σου γραψω ολες τις χρονιες που χιονισε αθηνα απο το 2001 και μετα.εσυ θυμασαι το '08.ειχε ξαναχιονισει ομως πριν απο αυτο![]()
4.δεν περασαν 2 βδομαδες και ξεχασες πανο....![]()
5.πλακα κανω αλλα δεν το χεις.
υ.γ.μεγαλη καβαντζα πανο!!!συγχαρητηρια...ουτε παραδειγμα δεν αξιζει να σου δωσω για να καταλαβεις τι ειπες.+1000 στον ται.
υ.γ.2 μου τη παιζει να κανουμε εμεις η οι δικοι μας κατι και να λεμε ρισπεκτ και μπραβο και το ιδιο πραγμα να το κανει καποιος αλλος που δεν γνωριζουμε και να τον κραζουμε.
το παλικαρι ειναι φουλ εξοπλισμενο (απ οσο μπορω να δω) και παει δουλεια,βολτα,i don t give a fuck σε χιονισμενο δρομο.καλα κανει.ευχομαι να προσεχει και να ναι καλα.και αν το κανει και συνειδητα (που δεν το γνωριζει κανενας οπως δεν γνωριζει και το αντιθετο) απο μενα ΡΙΣΠΕΚΤ !!!!
2.οκ
3.εσυ εγραψες για φορουμ...πληροφοριακα 4 φορες...αλλα το 2008 εγινε τις πουτανας...λεμε για πολη και οχι σε κατι Παρνηθες Υμητους και Πεντελες...και βασικα πλατεια Νεας Πεντελης δεν ειχανε ποτε προβλημα (εκτος του 2008 βεβαιως βεβαιως)
4.εχουν περασει 3 μηνες και 16 μερες και 12 μερες απο το σκηνικο που αναφερες...αλλα καμμια σχεση...και δυστυχως η ευτυχως η ζωη συνεχιζετε...
5.οταν δεν πιανω την πλακα οντως δεν το εχω...την αλλη φορα πιο λιανα...![]()
υ.γ. και με εσενα στο ΔΣ...αν χιονιζει ειπαμε...
υ.γ.2 αυτο μπορει να το κανεις η να το λες εσυ...εγω ποτε δεν χαιδευω αυτακια και ουτε θελω να μου τα χαιδευουν...οταν κανω την μαλακια την κανω εις γνωσην (τις περισσοτερες φορες εστω)μου και δεν ζηταω παρηγορια...οπως και οταν την κανει ο αλλος...το οτι μιλαμε τωρα ειναι λογω πολλων συνθηκων και παραμετρων...το παλλικαρι καλα κανει και να ειναι ολοι καλα παντα...αλλα κατα την αποψη μου κανει μαλακια...
![]()
το ξερουμε οτι εισαι αλλα δεν το κανουμε και θεμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
braindead!!!
[/B]![]()
ρε...εχεις καμμια σχεση με τα νεα μπρελοκακια που θα βγαλει το μοτο???![]()
![]()
![]()
![]()
βρε δε πα να απαυτωθεις και συ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
το ξερουμε οτι εισαι αλλα δεν το κανουμε και θεμα...![]()
ρε...εχεις καμμια σχεση με τα νεα μπρελοκακια που θα βγαλει το μοτο???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε παιδιά, διαβάζω, διαβάζω και πλέον γίνεται αντιπαράθεση χωρίς λόγο για κάποιον που δε γνωρίζουμε, οπως επίσης και τους λόγους του.
Πάντως για όσους δε θέλουν να δώσουν κοινωνικο-πολιτικές προεκτάσεις, προτείνω να δοκιμάσετε ποδήλατο στο χιόνι! Εξασφαλισμένες σαβούρες, αλλά απίστευτα διασκεδαστικό!
αντιπαραθεση???δηλαδη εσυ σε τι χρωμα θες να βγει το μπρελοκακι για να εχουμε καλο ρωτημα???Αρχικά δημιουργήθηκε από dimval
Ρε παιδιά, διαβάζω, διαβάζω και πλέον γίνεται αντιπαράθεση χωρίς λόγο για κάποιον που δε γνωρίζουμε, οπως επίσης και τους λόγους του.
Πάντως για όσους δε θέλουν να δώσουν κοινωνικο-πολιτικές προεκτάσεις, προτείνω να δοκιμάσετε ποδήλατο στο χιόνι! Εξασφαλισμένες σαβούρες, αλλά απίστευτα διασκεδαστικό!![]()
![]()
![]()
Κεραμειδο-κανελο-κόκκινο. Να ταιριάζει με τη μπουχάρα μου!Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
αντιπαραθεση???δηλαδη εσυ σε τι χρωμα θες να βγει το μπρελοκακι για να εχουμε καλο ρωτημα???![]()
![]()
![]()
![]()
Και να γράφει Floretta, κάπου, παρακαλώ![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Kαι κανα στίχο του Παυσανία φαντάζομαι...
Dura lex, sed lex.