ναι μωρε ετσι θα το κανω...καλα ρε ψημενε που θυμοσουν το μπουφαν μου?Απο την μια φορα που συναντηθηκαμε το καλοκαιρι?ε τον ελεφαντα...για πες και κανα μαγαζι τωρα με καλες τιμες σε λαστιχα!
ναι μωρε ετσι θα το κανω...καλα ρε ψημενε που θυμοσουν το μπουφαν μου?Απο την μια φορα που συναντηθηκαμε το καλοκαιρι?ε τον ελεφαντα...για πες και κανα μαγαζι τωρα με καλες τιμες σε λαστιχα!
athens.indymedia.org
Εδω Πατρα εννοεις???Αρχικά δημιουργήθηκε από hristosP
Η ιντερνετ???
Πατρα...παω για αμεση αλλαγη σημερα αυριο,να ταξιδεψουμε σωστα τουλαχιστον!
athens.indymedia.org
Εχεις πμ...Αρχικά δημιουργήθηκε από hristosP
Πατρα...παω για αμεση αλλαγη σημερα αυριο,να ταξιδεψουμε σωστα τουλαχιστον!
mhn ton akous..ekei pou s esteile kanas barbas tou tha einai.. tha ta plirwseis tripla ta lastixa...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09
mhn ton akous..ekei pou s esteile kanas barbas tou tha einai.. tha ta plirwseis tripla ta lastixa...
Οχι ρε μλκ...Εγω τους προσεχω τους φιλους...:smilea:
Μπράβο ρε παίδες..οεο θα γίνουμε. Χρήστο μη μασάς 15 βαθμούς θα έχει πάνω, θα τον δαγκώσεις σίγουρα αλλά όλα οκ. Αν σε παρηγορεί εγώ θα έρθω χωρίς την επένδυση απ το χειμερινό θες να στην φέρω?Αν και δε νομίζω να κάνει τόσο κρύο πια.
Να είστε ψιλοαδιάβροχοι καλού κακού και κανα γάντι.
Για αέρα στα ελαστικά δεν είναι κακό που το λέμε..αλλά εννοείται έλενχος πριν το ταξίδι. Full kit επισκευής-πλήρωσης αέρα θα έχουμε παρ όλα αυτά (βασικά εξ αιτίας του camen θα υπάρχει και κινητό συνεργείο :rotflmao: )
Μη σας ψαρώνει ο καιρός σήμερα και άυριο..την Κυριακή θα βρέξει έτσι κι αλλιώς
Γι αυτό να έρθετε κι άλλοι, λίγες συμμετοχές βλέπω απο Πάτρα, για μαζευτείτε που είναι οι υπόλοιποι?..over
Θωμά που τον έστειλες για λάστιχα?Θα μάθω και θα καλοπεράσεις..:hypnotize
To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..
Egw an de ginotan auth h syzhthsh thwma-xristou tha eskaga me fouter kai kodomaniko(mexri ta everest pou tha me krazate k meta pisw gia boufan)..twra tha eksoplistw katallhlws..
Tha parw mazi k ta gantia me ton yalokatharisthra...
poly mourh se lew![]()
Τι να σε κανω ρε καψερε που δεν εχω ακομη το νεο εργαλειο!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Μπράβο ρε παίδες..οεο θα γίνουμε. Χρήστο μη μασάς 15 βαθμούς θα έχει πάνω, θα τον δαγκώσεις σίγουρα αλλά όλα οκ. Αν σε παρηγορεί εγώ θα έρθω χωρίς την επένδυση απ το χειμερινό θες να στην φέρω?Αν και δε νομίζω να κάνει τόσο κρύο πια.
Να είστε ψιλοαδιάβροχοι καλού κακού και κανα γάντι.
Για αέρα στα ελαστικά δεν είναι κακό που το λέμε..αλλά εννοείται έλενχος πριν το ταξίδι. Full kit επισκευής-πλήρωσης αέρα θα έχουμε παρ όλα αυτά (βασικά εξ αιτίας του camen θα υπάρχει και κινητό συνεργείο :rotflmao: )
Μη σας ψαρώνει ο καιρός σήμερα και άυριο..την Κυριακή θα βρέξει έτσι κι αλλιώς
Γι αυτό να έρθετε κι άλλοι, λίγες συμμετοχές βλέπω απο Πάτρα, για μαζευτείτε που είναι οι υπόλοιποι?..over
Θωμά που τον έστειλες για λάστιχα?Θα μάθω και θα καλοπεράσεις..:hypnotize![]()
![]()
![]()
AXXAAXXAAXAXXAXAXAXA
Πες μου οτι θα με πατάς με το ΚΤΜ να τρελαθώ!!ΠΕΣ ΤΟ ΜΟΥ!!!
Aνετα ομως...Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
AXXAAXXAAXAXXAXAXAXA
Πες μου οτι θα με πατάς με το ΚΤΜ να τρελαθώ!!ΠΕΣ ΤΟ ΜΟΥ!!!![]()
![]()
![]()
Ποσα αλογακια βγαζεις βρε καημενε???
Σιωπή τώρα στο κοινό,γιατί μέχρι νεοτέρας τα ινία του γρήγορου εδώ τα έχω εγώ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το μηχανάκι δηλαδή γιατί εγώ το παίζω γρήγορος μόνο στο χώμα...
![]()
![]()
![]()
Ρε camen...πες μου ότι θα πάρεις endurάκι και φέρνω τώρα πίσω το dt να πάρουμε τα βουνά...
Θα μπορουσε και να ειναι enduraki ΑΛΛΑΑρχικά δημιουργήθηκε από mead5600
Σιωπή τώρα στο κοινό,γιατί μέχρι νεοτέρας τα ινία του γρήγορου εδώ τα έχω εγώ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το μηχανάκι δηλαδή γιατί εγώ το παίζω γρήγορος μόνο στο χώμα...
![]()
![]()
![]()
Ρε camen...πες μου ότι θα πάρεις endurάκι και φέρνω τώρα πίσω το dt να πάρουμε τα βουνά...δεν ειναι...
Ειναι για σφιχτα ασφαλτινα κομματια με καλη προσφυση και στροφιλικια...
Και αυτο το μηχανακι αντιπαθει η μπροστα ροδα του να παταει εδαφος...Ολο στον αερα θελει να ειναι...![]()
![]()
![]()
Τι σχέση έχουν τ άλογα με τη κουλαμάρα?
42 άλογα και 3 γαιδούρια έχω..(κατσίκια-πρόβατα δε μετράω)
Το θέμα είναι οτι το ΚΑΤΕΜΙ σου θα το πατάω Θωμά πάρτο χαμπάρι..ας έχει και 200 άλογατα..και 5 γαιδούρια..
Υ.Γ ακούσατε ακούσατε..αποφεύγει να πατάει η μπροστινή ρόδα στο έδαφος.. (συνήθως βρίσκεται πάνω σε ρυμούλκο οδικής βοήθειας..)
Φημες,μην τις ακους...Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Υ.Γ ακούσατε ακούσατε..αποφεύγει να πατάει η μπροστινή ρόδα στο έδαφος.. (συνήθως βρίσκεται πάνω σε ρυμούλκο οδικής βοήθειας..)![]()
![]()
![]()
Για να υπολοιπα οταν θα ερθει η ωρα θα λογαριαστουμε![]()